۱۰ نوامبر، ۱۰.۴۱ مدیریت فضای مجازی .aac
43.47M
سرفصل های تدریس شده در #کارگاه_مدیریت_فضای_مجازی
۱- تعریف سواد رسانه
۲ـ علل استفاده از فضای مجازی
۳ـ آسیب های فضای مجازی
۴ـ راهکارهای مدیریت فضای مجازی
@nasletamadonsaz
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
إن شاء الله از این پس برنامه کانال نسل تمدن ساز بدین شرح خواهد بود : ☀️شنبه: #حال_خوب_مادری #برنام
إن شاءالله امروز ادامه کارگاه فرزندپروری هفت سال اول رو به صورت ارسال اسلاید و توضیح آن خواهیم داشت
#کارگاه_فرزندپروری
#جلسه_چهارم
#دوران_سیادت
#بازی
#رایگان
#نذر_فرهنگی
#کانون_مشاوره_آستان_قدس_رضوی_منطقه1__تهران
#دکتر_زهرا_نجفی_منش
روزهای یکشنبه
#کانال_پرورش_نسل_تمدن_ساز
نشر با لینک کانال مجاز 🌸
@nasletamadonsaz
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
#کارگاه_فرزندپروری #جلسه_چهارم #دوران_سیادت #بازی #رایگان #نذر_فرهنگی #کانون_مشاوره_آستان_قدس_رضوی
مطلب بازی چون خیلی گسترده هست إن شاءالله هفته آینده توضیح می دهم
در کتاب والد سوم : تاثیر رسانه ها بر تربیت فرزندان سواد رسانه ای کمک می کند تا از سفره رسانه ها به گونه ای هوشمندانه و مفید بهره مند شد.
به زبان ساده تر، سواد رسانه به مخاطبان می آموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شده و خود مراقب باشند که چه برنامه هایی مناسب است.
چه برنامه هایی مضر و چه برنامه هایی را باید تماشا کرد؛ چه برنامه هایی را نه یا اینکه میزان تماشای هر برنامه به چه اندازه باشد.
#معرفی_کتاب
#مدیریت_فضای_مجازی
@nasletamadonsaz
این کتاب آموزشها و تمرینهای عملی و کاربردی به والدین است تا چطور از کودکانشان در فضای مجازی مواظبت کنند.فضای مجازی فرصتها و تهدیدهای قابل توجهی را به همراه دارد آسیبهایی چون فردگرایی و انزوای اجتماعی، افزایش خشونت، آسیبهای پورنوگرافی، بحران هویت، ایجاد تنشهای خانوادگی جزو تهدیدهای فضای مجازی محسوب میشوند در مقابل، افزایش همگرایی اجتماعی، یادگیری و آموزش آنلاین، ایجاد فرصتهای شغلی جدید از جمله فرصتهایی هستند که فضای مجازی در اختیارمان میگذارد.از این روز این پدیده میتواند بالاترین موهبت یا بدترین کابوس باشد! در حقیقت این ابزار جدید، امکانی گسترده فراهم میکند که نحوه استفاده از آن سودمندی یا زیانمندی آن را تعیین میکند.اما کودکان به عنوان قشری بی دفاع در آشفته بازار فضای مجازی از طرف والدینشان نیاز به مواظبتی ویژه دارند، سرگردانی کودک در این آشفته بازار مثل زمانی است که در خیابانی شلوغ و پر خطر گم شده و دنبال پدر و مادر خود میگردد، البته با این فرق که کودک وقتی در خیابان گم میشود متوجه گم شدنش میشود و میگرید و به دنبال پدر و مادر یا راهنمایی میگردد؛ منتها کودک سرگردان و گم شده در فضای مجازی متوجه حال خود نیست. او چنان جذب زرق و برق و ظاهر زودگذر آنجا میشود که نه تنها نمیگرید بلکه پدر و مادرش را فراموش میکند. از این رو اگر والدین برای حضور بچههایشان در این فضا برنامه و مواظبت نداشته باشند نه تنها اینکه کودک از فواید فضای مجازی استفاده نمیکند بلکه اساسا معلوم نیست چه سرانجامی مییابد.
#معرفی_کتاب
#مدیریت_فضای_مجازی
@nasletamadonsaz
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
این کتاب آموزشها و تمرینهای عملی و کاربردی به والدین است تا چطور از کودکانشان در فضای مجازی مواظبت
دو تا کتابی که امروز در کارگاه معرفی کردم
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
إن شاء الله از این پس برنامه کانال نسل تمدن ساز بدین شرح خواهد بود : ☀️شنبه: #حال_خوب_مادری #برنام
امروز در مورد ۷ سال دوم صحبت می کنیم
🌹 *بسم الله الرحمن الرحیم
#نکات_اساسی_تربیت_دینی_فرزندان
در #هفت_سال_دوم
✓ موضوع تربیت انسان است،اما تا او را نشناسیم نمیتوانیم تربیت کنیم.
✓ انسان را باید از سه بُعدشناخت؛
+میزان آگاهی
+ گرایش
+ رفتار
✓ انسان همواره میخواهد رنج خود را کاهش دهد و لذت خود را افزایش دهد. تنها راه رسیدن به لذائذ عمیق؛ عبور از لذائذ سطحی است.عبور از لذائذ سطحی لازمهاش تحمل رنج است.
✓ لذت رسیدن به هدف،کمتر از لذتِ مسیرِ رسیدن به هدف است.
✓ قدرت مقابله با دوست داشتنی ها باید تقویت شود که در دین به آن مبارزه با هوای نفس می گویند.
✓ دین دنبال رساندن ما به علائق عمیق است و راهش مبارزه با علائق سطحی است.
✓ تربیت باید هدف داشته باشد و آن رسیدن به حیات طیبه است. *حیات طیبه یعنی؛* زندگی مطلوب فردی و اجتماعی،که یکی از ملزومات آن کشف استعداد بچه ها است.
✓ *اصلاح در آموزش و پرورش از پایین به بالا باشد نه برعکس.* لذا بدون راهبرد همه کارها بی اثر یا کم اثر خواهد بود.همچنین راهبرد اصلی در تعلیم و تربیت؛توانمند سازی متربی(دانش آموز) در مدیریت امیال و دوست داشتنی هاست.
✓ *آیا ما باید بچه ها را در مدرسه دیندار بار بیاوریم؟* وظیفه ما این است که آنها را با شخصیت بار بیاوریم چون در این صورت خودشان دین دار می شوند.
✓ *مدرسه محلی است برای شکل گیری شخصیت خودساخته و فراگیری دانش.*
مهارت+علم=دانش
شخصیت خودساخته یعنی؛ شخصیتی که قوی شده و خودش می تواند در هنگام مواجهه با یک موضوع درست تصمیم بگیرد و عمل کند.
✓ راهکارهای تربیت شخصیت خودساخته؛
+ فراهم کردن بستر زندگی طبیعی.
+ ایجاد بستر زندگی جمعی.
+ توجه دادن به تفاوت های انسان ها.
+ الزام به رعایت قوانین و آداب.
+ پرهیز از تشویق و تنبیه فوری.
✓ فلسفه رعایت قانون؛قوی شدن است و برای عدالت نه مساوات.
#تربیت_دینی
#هفت_سال_دوم
#مدرسه
#نسل_تمدن_ساز
@nasletamadonsaz
هدایت شده از پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رعایت ادب در هفت سال دوم چگونه است؟
وظایف پدر و مادر در دوران ادب
#تربیت_فرزند
#ادب
#نظم
#پیش_نوجوانی
#حجت_الاسلام_پناهیان
@nasletamadonsaz
#سوال_مخاطبین
سلام وقت بخیر
عزیز من می خواهم برای دخترم که پایان هفت سالگیش هست تو کلاسشون جشن ادب بگیرم میتونم ازتون خواهش کنم کمکم کنید ایده بدید و بفرمایید ک بیشتر رو چه مبحثی مانور بدم بحث های اقای پناهیان رو گوش دادم ولی چون مال کلاس اولی ها هست و خودم باید مجری باشم محتوا نیاز دارم هم ب زبان بچه ها بگم هم ب زبان اولیا
#جشن_ادب
@nasletamadonsaz
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
إن شاء الله از این پس برنامه کانال نسل تمدن ساز بدین شرح خواهد بود : ☀️شنبه: #حال_خوب_مادری #برنام
امروز طبق برنامه در مورد نوجوانی و هفت سال سوم صحبت می کنیم
ارتباط با نوجوان را حفظ کنید!
در دوران نوجوانی، باز نگه داشتن خطوط ارتباطی از سمت شما ضروری و از همیشه مهمتر است. با ایجاد یک رابطه خوب و مناسب، نوجوان شما به جای مراجعه به دوستان برای کمک و راهنمایی یا احساس تنهایی کردن، بیشتر به سراغ شما میآید تا برای چیزهای مهمی مانند روابط خود و مشکلات مدرسه کمک بگیرد.
از این رو اگر در پی تقویت و حفظ ارتباط خود با فرزندتان یا در غوغای تلاش برای صحبت با او هستید، ما نکاتی را پیشنهاد میکنیم که میتواند در این مسیر به شما کمک کند:
1. گوش شنوا داشته باشید
نوجوانان میخواهند والدینشان با صبر، درک و پذیرش به داستانها، نگرانیها و احساسات آنها گوش دهند. نوجوان شما باید باور داشته باشد که میتواند مشکلات و مسائلش را با شما به اشتراک بگذارد و از طرف شما مورد قضاوت یا شماتت قرار نگیرد. والدینی که خوب به فرزندشان گوش میدهند، میدانند در زندگی نوجوانانشان چه میگذرد و در صورت لزوم میتوانند از آنها محافظت کنند.
یکی از بهترین راهها برای گوش دادن فعالانه، بررسی کردن و تأمل در مورد آنچه گفته شده است. مثلا از جملاتی مانند مثالهای زیر استفاده کنید:
«فکر میکنم شنیدم که گفتی…»
«آیا درست متوجه شدم؟ منظورت … بود؟»
#نوجوان
#ارتباط
#گفتگو
@nasletamadonsaz
۲ـ چه در سر نوجوانان میگذرد؟
به چیزهایی فکر کنید که نوجوان شما ممکن است بخواهد درباره آنها با شما صحبت کند (روابط خود، مشکلات تحصیلی، سیگار، …). سعی کنید از قبل در مورد آنها اطلاعاتی کسب کنید تا زمانی که فرزندتان با سؤالات یا ایدههای دشوار به سراغ شما میآید، آماده و مایل به بحث باشید.
۳ـ در ارتباط با نوجوان، کمتر صحبت کنید!
سعی کنید در طی صحبت با نوجوان خود، به او فرصت بیشتری برای حرف زدن بدهید و بیش از اینکه گوینده باشید، شنونده باشید. تمرکز شما باید بر آن چه او میگوید باشد تا این که خودتان میخواهید چه چیزهایی به فرزندتان بگویید.
۴. در ارتباط با نوجوان واکنشها باید مدیریت شوند.
اولین قدم در ارتباط برقرار کردن و نظارت موثر بر نوجوان این است که یاد بگیرید واکنشهای خود را مدیریت کنید و خونسرد باشید. وقتی شما به گفتههای نوجوان خود به شدت واکنش نشان دهید، او از گفتن چیزهایی که فکر میکند باعث ناراحتی یا عصبانیت شما میشود، دست میکشد!
#نوجوان
#ارتباط
#گفتگو
@nasletamadonsaz
5. به نوجوان خود بگویید: کمک میخواهی؟
بدون ایجاد مزاحمت یا فشار، در کنار نوجوان خود باشید و به او بگویید که همیشه در دسترس هستید. گاهی اوقات، نوجوانان علاقهای به مشاوره ندارند، بلکه فقط میخواهند صحبت کنند. بنابراین بهتر است قبل از کمک یا توصیه کردن، از او بپرسید که آیا میخواهد نظر شما را بداند یا نه. میتوانید در هنگام کمک کردن در مورد موضوعی، ابتدا از خودش بپرسید که فکر میکند باید با این اتفاق چه برخوردی داشته باشد و سپس پاسخهای او را به سمت مناسب هدایت کنید. به این صورت بدون اینکه به او بگویید چه کاری انجام دهد، او را به مسیر درست هدایت کردهاید.
6_ برای ارتباط با نوجوان او را بازجویی نکنید!
به او فضایی دهید که خود در مورد مسائلش با شما صحبت کند. اگر از او سوالی میپرسید، دقت کنید که به نظر نیاید به دنبال حرف کشیدن یا سوال پیچ کردن او هستید! اگر یک مکالمه رنگ و بوی بازجویی به خود بگیرد، فرزند شما کمتر احتمال دارد که با شما همکلام شود، چه برسد به اینکه احساس اشتیاق به صحبت کردن با شما داشته باشد!
7. سخنرانی و تسلط برای ارتباط با نوجوان ممنوع!
از سخنرانی کردن، پند و اندرز دادن یا اینکه بحث رو در دست بگیرید، اجتناب کنید! میتوانید نگرانیهای خود را بیان کنید، اما به یاد آورید که شما هم در دوران نوجوانی خود اشتباهات و خطاهایی داشتهاید، پس طبیعی است که نوجوان شما هم گاهی تصمیمات اشتباه بگیرد.
8. در ارتباط با نوجوان قضاوت نکنید
یکی دیگر از مؤلفههای مهم تسهیل ارتباط با نوجوان خود این است که سعی کنید بیطرف، همدل و صادق باشید و حتی اگر لازم است، او را به آغوش بکشید و آرام کنید. به نوجوان خود بگویید که چه فکر میکنید و مطمئن شوید که انتظارات خود را واضح بیان کردهاید، مخصوصاً وقتی صحبت در مورد امنیت اوست. با این حال، لازم نیست هر انتقاد یا سرزنشی را که به ذهنتان خطور میکند، به او بگویید.
#نوجوان
#ارتباط
#گفتگو
@nasletamadonsaz
9. نشان دهید به نوجوان خود اعتماد دارید!
نوجوانان میخواهند جدی گرفته شوند، مخصوصاً توسط والدینشان. به دنبال راههایی باشید که نشان دهید به نوجوان خود اعتماد دارید. به طور مثال وظایفی را بر عهده او بگذارید تا انجام دهد. این که به فرزندتان بفهمانید که به او ایمان دارید، اعتماد به نفس او را افزایش میدهد و باعث میشود که او در موقعیت مناسبی قرار بگیرد.
10. نوجوان منحصر به فرد شما
خیلی مهم است که نوجوان را به عنوان فردی منحصر به فرد از خودتان با افکار، احساسات، اولویتها، استعدادها و رویاهای خاص خودش ببینید. بدیهی است که این وظیفه شما والدین است که به شکلگیری نوجوان خود کمک کنید؛ اما در نهایت، اوست که باید تصمیم بگیرد چه انتخابهایی داشته باشد.
11. رعایت مرزها و احترام در ارتباط با نوجوان
اگر برای نوجوان خود احترام قائل باشید، احتمال بیشتری دارد که به شما احترام بگذارد. سعی کنید اصولی مانند قطع نکردن صحبت یکدیگر، توجه کردن و نگاه کردن به چشمان همدیگر، جدی گرفتن نگرانیها و داستانهای او و به طور کلی، ارتباط با نوجوان به شیوهای قابل اعتماد و همراه با مراقبت را رعایت کنید. البته در نظر داشته باشید اگرچه مهم است که به نوجوان خود احترام بگذارید، اما به طور کلی و به طور خاص برای مکالمات باید قوانین و مرزهایی داشته باشید.
این قوانین میتوانند بسط قوانین خانه شما باشند. هرچند برخی والدین از بی احترامی نوجوانان گله میکنند. که در این مورد نیز مقاله ای را در وبسایت کلینیک روانشناسی آگاه منتشر کردهایم و به شما پیشنهاد مطالعه آن را میدهیم.
#نوجوان
#ارتباط
#گفتگو
@nasletamadobsaz
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
إن شاء الله از این پس برنامه کانال نسل تمدن ساز بدین شرح خواهد بود : ☀️شنبه: #حال_خوب_مادری #برنام
خب امروز در مورد فرصت ها و چالش های چند فرزندی صحبت می کنیم 😍