⁉️ شاگردان از استادشان پرسیدند: سفسطه چیست؟
👤استاد کمی فکر کرد و جواب داد: گوش کنید، مثالی می زنم، دو مرد پیش من می آیند. یکی تمیز و دیگری کثیف من به آن ها پیشنهاد می کنم حمام کنند. شما فکر می کنید، کدام یک این کار را انجام دهند؟
🔸همه شاگردان یک زبان جواب دادند:
خوب مسلما کثیفه!
👤استاد گفت: نه، تمیزه. چون او به حمام کردن عادت کرده و کثیفه قدر آن را نمی داند. پس چه کسی حمام می کند؟
🔸حالا پسرها... می گویند: تمیزه!
👤استاد جواب داد: نه، کثیفه، چون او به حمام احتیاج دارد. و باز پرسید: خوب، پس کدامیک از آنها حمام می کنند؟
🔸یک بار دیگر شاگردها گفتند: کثیفه!
👤استاد گفت: اما نه، البته که هر دو! تمیزه به حمام عادت دارد و کثیفه به حمام احتیاج دارد. خوب بالاخره کی حمام می گیرد؟
🔸بچه ها با سر درگمی جواب دادند: هر دو!
👤استاد این بار توضیح می دهد: نه، هیچ کدام! چون کثیفه به حمام عادت ندارد و تمیزه هم نیازی به حمام کردن ندارد!
🔸شاگردان با اعتراض گفتند: بله درسته، ولی ما چطور می توانیم تشخیص دهیم؟ هر بار شما یک چیزی را می گویید و هر دفعه هم درست است.
👤استاد در پاسخ گفت: خوب پس متوجه شدید، این یعنی سفسطه! خاصیت سفسطه بسته به این است که چه چیزی را بخواهی ثابت کنی
🔺مهم نیست که حقیقت چیست، مهم این است که رسانهها چه چیزی را میخواهند اثبات کنند!
#سواد_رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴
▪️رسانه سلاح است.
⚠️ جنگ رسانه ها را جدی بگیریم ...
تا وقتی ندانیم که در جنگ هستیم دفاعی صورت نمیگیرد..
#تبلیغات
#سواد_رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🌐 #درک_رسانه ای و مواجهه هوشمندانه با رسانه ها
🔹رشد تکنولوژی های نوین ارتباطی، معنای با سواد بودن را در دنیای امروز تغییر داده است و در قرن جدید تنها به فردی که خواندن و نوشتن می داند، با سواد اطلاق نمی شود. بلکه توانایی تعبیر و تفسیر پیام های رسانه ای، به همان اندازه سواد محسوب میشود که خواندن و نوشتن ضروری و مهم است.
🔹 ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که آشنایی هر چه بیشتر با مفهوم سواد رسانه ای موجب می شود که رسانه در خدمت افراد جامعه باشد نه اینکه آن ها در خدمت رسانه باشند.
🔹درک سواد رسانه ای موجب می شود که مخاطبان رسانه ها با توانایی درک پیام های رسانه ای، به تعبیر و تفسیر آن ها پرداخته و از وضعیت مصرف کننده منفعل به مصرف کننده هوشیار و انتقادی رسانه ها تبدیل شوند و این همان مواجهه هوشمندانه با دنیای رسانه ای است.
🔹 از همین منظر باید گفت که سواد رسانه ای، نهضتی علیه رسانه ها نیست بلکه این پدیده عادات رسانه ای افراد را تغییر داده و با هوشیار کردن مخاطب به او می آموزد چطور از رسانه ها استفاده بکند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
📌 تکنیک #جایگذاری_کلمات
🔻 نوید افکاری اعدام نشد بلکه #قصاص شد
🔺 انجام و بخشش قصاص دست کسی یا کشور نیست چون حق خانواده مقتول است
🔴 اجازه ندهید تروریست های زمانه با جابجایی ساده کلمات همه چیز را #تحریف کنند. استفاده کلمه اعدام به جای قصاص برای این است که بگویند قتلی صورت نگرفته. اینان شرف را بالا آورده اند ...!!
#تروریست_های_موجه
#سواد_رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
تا حالا به تصوير جلد كتاب علوم تجربي هديه هاي آسماني آموزش قرآن و بقيه دقت كرده بوديد ؟
بعيد ميدونم (در خلوت خودتون جواب بديد )
بازي رسانه اي يعني اين اون كه من تعيين ميكنم ببين
مي رسيم به اين جمله كه رسانه براي اين نيست كه شما خيلي چيزها ببيني رسانه براي اينه كه شما خيلي چيزها نبيني
#سواد_رسانه_اي
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💡مـاشـین مـیایـستـد!
بر من خرده نگیرید؛ از آدمهایی که سرشان توی گوشی است وحشت میکنم
سردمداران شرکتهای فناورانه همیشه از چیزهایی میگویند که محصولات جدید به زندگی ما اضافه میکنند. سرعت بیشتر، آسانی و ارزانی و امکاناتی که پیش از این نداشتهایم. اما هیچوقت از چیزهایی که در اثر این محصولات از دست میدهیم حرف نمیزنند. فناوری شهرهایمان، محیطزیستمان و حتی خودمان را تغییر میدهد، بدون آنکه فرصت داشته باشیم به درستی با این تغییرات سازگار شویم. اولیور ساکس در یکی از آخرین نوشتههایش از وحشتی میگوید که زندگی در چنین جهانی برای او به همراه دارد.
⬅️امروزه همهچیز بهصورت بالقوه عمومی است: افکار آدم، عکسهای او، حرکاتش، خریدهایش.
⬅️من بیشتر نگران رخت بر بستنِ ظریف و فراگیر معنا و ارتباطهای صمیمی از جامعه و فرهنگمان هست.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔥طرحی برای بی پناه تر کردن مردم در فضای مجازی
طرح موسوم به «حمایت از توسعه و رقابتپذیري پلتفرم هاي ارائه دهنده خدمات پایه و کاربردي شبکه ملی اطلاعات» اعلام وصول شد. اما برخلاف نام زیبایش، متاسفانه علاوه بر ضعف جدی کارشناسی و ناقص بودن طرح به لخاظ کارشناسی در ابعاد مختلف، تداخل جدی با وظایف ذاتی دستگاه قضایی نیز دارد که به مواردی اشاره میشود:
🔻۱- ضعف کارشناسی: در آمریکا ۲۱۷ قانون محکم در جهت حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی وجود دارد. در بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه نیز همچنین است. طبعاً یک متن ناقص چند صفحه ای اساسا نمی تواند پاسخگوی مشکلات مردم در این عرصه باشد.
🔻۲-مشروعیت بخشی به پلتفرم های خارجی: برای معرفی این پلتفرمها ثبت در خارج از کشور(!)، داشتن حداقل۵ملیون کاربر و تشخیص وزارت ارتباطات، بدون در نظر گرفتن ضوابط حداقلی پاسخگویی و داشتن نمایندگی مانند سایر کشورهای دنیا ذکر شده است(بند ج)
🔻۳- هدف گذاری راهبردی برای دادن اختیار #تصمیم _گیری(!)به بخش خصوصی در یکی از اجزاء شبکه ملی اطلاعات (بند ۱ راهبردها)
🔻۴-دخالت در وظایف ذاتی قوه قضاییه در امور تامینی مربوط به امنیت مردم: نقش قوه قضاییه به عنوان یک عضو در «کمیته» یازده نفره(!)، آنهم در سطح «نماینده» در نظر گرفته شده است؛ همچنین در ماده های ۱۰ تا ۱۲ مثلا در ماده ۱۱ ذکر شده است: «هیچ مقام قضایی راساً و با استناد به وجود محتواي مجرمانه و یا شکایت خصوصی از پلتفرمهاي خدمات پایه و بومی، حق صدور دستور قضایی براي انسداد (فیلترینگ) را به صورت مستقل ندارد»
و ...
🔻از بخشهای مسئول و نمایندگان مجلس انتظار می رود در موضوع فضای مجازی به وظایف قانونی و انقلابی خود در راستای تامین منافع مردم عمل کنند و قطعا نیروهای انقلابی اجازه نخواهند داد «منویات تکراری شوعافچی ها» به بار بنشیند و آنها را از پاسخگویی کوتاهی ها و خیانت ها برهاند، حتی اگر در لباس های مختلف ظاهر شود.
✍#حمیدرضا_ابراهیمی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴امان از سانسور سخنان رهبری و مظلومیت ایشان
وقتی سخنان صریح رهبر انقلاب درباره وضعیت وخیم فضای مجازی سانسور بشود نتیجه این میشود که مشتی نماینده سست عنصر انقلابی نما در مجلس پای طرحی را امضا کنند که باعث مصونیت قضایی شبکه های اجتماعی تحت مدیریت دشمنان بشود .....
این کلیپ را برای نمایندگانی که پای طرح کاپیتولاسیون مجازی برای دشمنان را امضا کرده اند برسانید
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🌾#تربیت_کودک ☘️
#رسانه ☘️
اعتیاد کودک به رسانه موجب میشود، حوصلۀ کودک برای بازی های غیر رسانهای کم شود.
رسانه به نیازهای واقعی انسان به صورت کاذب پاسخ میدهد؛ در نتیجه انسان انگیزهای برای پرداختن به نسخۀ اصلی آن نیازها نخواهد داشت.
✍ منبع: کتاب منِ دیگرِ ما
#استاد_عباسی_ولدی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🌐 افراد به طور میانگین؛ ۷۰ درصد از زمان یک روزشان را به استفاده از رسانه اختصاص می دهند.
🔹 درمقابل، کمتر از ۲۱ درصد از این زمان را وقف کارهای دیگر می کنند.
🔹 درست همین جاست که بحث سواد رسانه ای برای آگاهی شهروندان به عنوان مخاطبان کنشگر در تجزیه وتحلیل رسانه و محتوای آن مطرح می شود.
🔹 سواد رسانه ای تجهیز کردن مخاطبان رسانه ها به توانایی ومهارت های تحلیل، نقد، ارزشیابی محتوایی رسانه هاست تا بتوانند تشخیص دهند که همچون رژیم غذایی چگونه می توانند رژیم رسانه ای را رعایت کنند.
🔹به عبارت دیگر، به مردم کمک می کند تا به جای آن که مصرف کنندگانی فرهیخته باشند، به شهروندان فرهیخته تبدیل شوند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴 چند توصیه به کسانی که #همسرشان_معتاد به #گوشی است؛
🔹 بدون اشاره به موضوع تلفن، فعالیت جدید پیشنهاد دهید:احتمال دارد شما هم تجربه کرده باشید که به همسرتان میگویید «گوشی رو بذار کنار دیگه، خسته شدم» و او گوشی را کنار میگذارد اما بعد از چند دقیقه میبینید دوباره گوشی به دست شده است. نوبت بعد به جای چنین جملهای بدون اشاره به موضوع گوشی، از او درخواست کنید تا با شما فعالیتی یا کاری را در خانه انجام دهد. درباره نوع فعالیتهای پیشنهادی البته بهتر است نکتهای را که در بخش بعدی میآید، حتما در نظر داشته باشید.
🔹پیشنهاد انجام فعالیتهای آرامشبخش دهید:بسیاری از افرادی که عادت به استفاده زیاد از گوشی دارند، وقتی در فواصل کوتاه سراغ گوشی خود نمیروند، مضطرب میشوند. با توجه به این نکته اگر میخواهید همسرتان میزان استفاده از گوشی خود را کاهش دهد، بهتر است به او پیشنهاد انجام فعالیتهایی آرامشبخش بدهید. مثلا به او بگویید «بیا با همدیگر فیلم ببینیم» یا «اگر موافقی الان که خیابونها خلوته و تو پیادهروی دوست داری، بریم یه دور بزنیم». به این ترتیب احتمال این که در طول انجام این فعالیت او دوباره به شکلی مکرر گوشی به دست شود، کم میشود، چرا که آرامشبخش بودن فعالیت، احساس نیاز به چککردن گوشی را کم میکند.
🔹وقتی گوشی دستش هست، موضوع را مطرح نکنید:بسیاری از اوقات با صرف پیشنهاد دادن فعالیتهایی آرامشبخش، میزان استفاده از گوشی تعدیل نمیشود. از طرفی صحبتکردن در اینباره میتواند موضوع را زودتر حل و فصل کند؛ البته به شرط آنکه گوینده و شنونده هر دو نکاتی را رعایت کنند. اگر میخواهید درباره استفاده زیاد همسرتان از گوشی با او صحبت کنید، اولین شرط آن است که این کار را وقتی در حال استفاده از گوشی است، انجام ندهید. چرا؟ چون او تمرکز کافی بر صحبتهای شما نخواهد داشت و همین باعث افزایش تنش خواهد شد. وقتی خودتان و او آرام هستید، سر صحبت را باز کنید. در کنار توجه به شرایط زمانی و مکانی و البته شرایط روانی خود و همسرتان البته لازم است در انتخاب کلمات هم دقت داشته باشید.
🔹از احساسات خود صحبت کنید:درست است که استفاده کنترلنشده از گوشی، عادت مطلوبی نیست اما سرزنش همسر بابت آن، هیچ فایدهای نخواهد داشت. پس در عوض سرزنش او میتوانید برای طرح موضوع، از احساسات خودتان استفاده کنید. مثلا اینکه «من این اواخر احساس میکنم بین ما فاصلهای ایجاد شده» و بعد پیشنهاد خود را در این زمینه به او بدهید: «نظرت چیه یه برنامه مشخص برای چند فعالیت مشترک داشته باشیم؟» و در نهایت اشاره مختصری هم به موضوع تلفن داشته باشید و اینکه «نظرت چیه زمان استفاده از گوشی رو محدود کنیم و مثلا توی خونه هر روز بیشتر از دو ساعت از گوشیهامون استفاده نکنیم؟» توجه داشته باشید که افعال استفادهشده، بهتر است جمع باشد. محدودیتها برای هر دو نفر شما پیشنهاد شود و البته نظر همسر هم حتما پرسیده شود/سایک نیوز
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan