🔴 آیا میدانستید به اموال مجازی هم خمس تعلق میگیرد؟!
بخوانید👇
📗بعضی از مردم فکر میکنن که فقط اموال حقیقی خمس دارن.
📛درحالیکه این درست نیست.
🔆 به اموال مجازی هم خمس تعلق میگیره؛ مثلاً اگه کسی سر سال از ترافیک اینترنتش چیزی مونده باشه یا «دومین» (Domain) یا «هاست» (host) یا حتی یه برند باارزش رو خریداری کرده و تا پایان سال خمسی ازش استفاده نکرده، واجبه خمسش رو بده.
🔺منبع: استفتا از دفتر رهبری.
#خمس
#اموال_مجازی
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
🔺تبلیغات تلویزیونی، بستر جدید درآمدزایی سلبریتیها/بستری بهصرفهتر از فیلم و سریال!
▫️الناز آبشاری، بازیگر حوزه بازرگانی تلویزیون در گفتگو با روزنامه صبح نو: سلبریتیها امروز از طریق تبلیغات تلویزیونی حدود ۳۰۰ میلیون تومان تا چندین میلیارد تومان دستمزد دریافت می کنند. چرا وقتی ما چندین سال است که در حال کار هستیم، باید رقمی زیر یک میلیون بگیریم ولی سلبریتیها چند صد میلیون یا بعضا چند میلیارد تومان بگیرند؟
▫️بنظر میرسد که امروز بستر جدیدی برای درآمدزایی سلبریتیها به وجود آمده که بسیار بهصرفه است. آنها برای بازی در یک آگهی تنها چند ساعت یا نهایتا چند روز زمان میگذارند اما بعضا دستمزدی برابر با حضور در یک یا چند فیلم را دریافت می کنند!/دانشجو
#سلبریتی
#تفکر_انتقادی
#فنون_اقناع
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
▪️@nasraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡با انتشار اطلاعات شخصی در فضای مجازی، امنیت سایبری خود را کاهش می دهیم.
اطلاعات هویتی و شناسنامه ای، اطلاعات بانکی، اطلاعات حساب های کاربری و رمز های عبور از مهمترین اطلاعاتی هستند که باید از آنها محافظت شود.
بنابراین:
• از رمز های عبور پیچیده و قوی استفاده کنید
• در شبکه های اجتماعی هر نوع محتوایی را منتشر نکنید.
• تلفن همراه محل مناسبی برای نگهداری اطلاعات شخصی و مهم نیست.
#امنیت_سایبری
#فضای_مجازی
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
⭕️شادوبن شدن اینستاگرام در واقع یک جور جریمه هستش که اینستاگرام به صورت کاملا نامحسوس و بدون هیچ اخطار و اطلاع قبلی پیج شما را از دید دیگران مخفی میکنه
در این حالت پست های شما دیگه در اکسپلور اینستاگرام قرار نمیگره و کسی به جز فالورهاتون نمی تونه پستهای شما رو ببینه.
بنابراین خیلی از مواقع خودمون حتی متوجه این موضوع نمیشیم، تا زمانی که حجم زیادی از لایک ها، کامنت ها و بازدیدهای پیجمون را از دست میدیم
و متوجه کاهش شدید نرخ تعامل یا همان انگیجمنت ریت پیج می شیم که دلیل اصلی این موضوع هم دیده نشدن پستهای کاربرانه، در واقع مثل این هستش که هیچ پستی منتشر نکردن!!
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
🔹 پیام ناپدیدشونده به #اینستاگرام و #فیسبوک میآید
♦️فیسبوک در آخرین بروزرسانی خود یکی از ویژگیهای مشابه و موجود در «اسنپچت» را معرفی و در اختیار کاربران برخی کشورها قرار داد.
♦️حالت «Vanish Mode» ویژگی جدیدی است که پس از ارسال عکس، پیام صوتی، ایموجی و استیکر و رویت شدن توسط دریافتکننده، همه پیامها را فورا حذف میکند./دیجیاتو
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠چگونه مخاطبی فعال و هوشمند باشیم؟
🔸پنج پرسش کلیدی که در رویارویی با
هر محتوای رسانه ای باید در نظر بگیریم.
#رویکرد_به_رسانه
#مخاطب_فعال
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
✨بی شک شبکه های اجتماعی و ارتباطی در شرایط کنونی تبدیل به ابزار های جنگ شناختی ادراکی هیبریدی در سطح دنیا شده اند و قربانیان این جنگ مخاطبان منفعل و تاثیرپذیرند.
با مجهز کردن خود به سلاح دانش و #سواد_رسانه_ای به مخاطب فعال و تاثرناپذیر تبدیل شوید.
#سید_علیرضا_آل_داود
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan✨
⭕️ در #جنگ_نرم دقیقا چه اتفاقی رخ میدهد؟
🔺 در جنگ نرم تصویری شكست خورده، ناامید و مأیوس از حریف ارائه میشود و در مقابل، مهاجم با نمادسازی و تصویرسازی، خود را پیروز و موفق نشان می دهد و در اینجاست كه عملیات روانی با توانی فوق العاده صورت می گیرد.
"معصومه نصیری، مدرس سواد رسانه"
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
📲 با این برنامهها 👆 بر فعالیتهای اینترنتی بچههاتون نظارت کنید..
با کمک این برنامهها، میتونید دسترسی به وبسایتها رو #فیلتر کنید. با این کار کودکتون از ورود به هرگونه سایت مضر مثل خشونت و پورنوگرافی در امان هست.
✅ این برنامهها رو به خانوادهها معرفی کنید.
#سواد_رسانه_ای
#مدیریت_والدین
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
🎥 پویانمایی Sahara
📍«صحرا» یک انیمیشن ماجراجویانه و داستان مارهاییه که برای تغییر نوع زندگی خودشون تلاش میکنن. ایجار و ایوا هردو از محل زندگی خودشون خسته شدن و قصد سفر دارن؛ اما در میون راه مرد ماربازی ایوا رو گیر میندازه و ایجار با تلاش بسیار زیادش اون رو نجات میده
📍یکی از موضوعاتی که میتونه برای شما مهم باشه، بحثکردن ایوا با پدر خودش، خستهشدن از خونه و ترککردن خونه بهصورت پنهانیه. به خطری که ترککردن خونه برای ایوا داشت، اشاره کنین و به فرزندان خودتون توضیح بدین که ضمن پسندیدهبودن ماجراجویی و کسب تجربههای بیشتر، خطرکردن اون هم بدون اطلاع خانواده میتونه آسیبهایی داشته باشه.
📌 بیشتر بدانید :
lish.ir/1IAi
#نقد_محصول
#پویانمایی
#خانواده
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
▪️@nasraa_ir
🔵افزایش جراحیهای زیبایی در دوران کرونا به دلیل افزایش تماسهای تصویری
♦️متخصصین میگویند تقاضا برای جراحیهای زیبایی در ماههای اخیر به طور قابل توجهی افزایش یافته که یکی از دلایل اصلی آن تماشای طولانی مدت چهره حین تماسهای تصویری و دچار شدن به اختلال بدریخت انگاری (Dysmorphia) است.
♦️محققان میگویند مردم روی عکسهای سلفی کنترل بیشتری داشته و با فیلترها و ویرایشهای دیگر آنها را زیباسازی میکنند اما برنامههای تماس تصویری چهره کاربر را بیپرده و به طور آنی به مخاطب نشان میدهند و همین مسئله سبب افزایش تقاضا برای عملهای جراحی زیبایی شده است./دیجیاتو
#تماس_تصویری
#کرونا
#سبک_زندگی
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
📌هر فرد ۹ سال از عمر خود را صرف کار با موبایل می کند
✅مطالعات جدید نشان میدهد که هر کاربر به صورت متوسط 3 ساعت در هر شبانه روز و در واقع 9 سال از عمر خود را صرف کار کردن با گوشیهای هوشمند میکند.
براساس گزارش منتشر شده از سوی سایت «WhistleOut» شهروندان آمریکایی در گروههای سنی 23 تا 38 سال با صرف زمانی در حدود 3.7 ساعت در روز، بیشترین زمان را در بین سایر گروههای سنی صرف کار کردن با موبایل میکنند. در این گزارش آمده است که گروههای سنی 56 تا 74 سال در حدود 2.5 ساعت در روز مشغول موبایل خود هستند.
#رژیم_مصرف_رسانه
#استفاده_تلفن_همراه
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روش های بالا بردن امنیت در واتساپ
#سواد_دیجیتال
#واتساپ
#امنیت
💠 نسرا (نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی) استان لرستان
▪️@nasraa_ir
یادداشت/
✨داشتن سوادرسانه ای عامل پیروزی در جنگ تحریف
🔹دشمنان جهت تشویش افکار عمومی برای رسیدن به اهداف خود از ابزار جریان تحریف، مانند رسانههای مجازی، شبکههای اجتماعی، قلم و گفتگو و… دست به تولید محتوا می زنند.
🔸آن ها با ارائه و انتشار محتوای خود در بسترهای مختلف ذهن مخاطبان را گروگان گرفته و برای اقناع مخاطبان تلاش می کنند.
در ادامه بخوانید:
https://fanosplus.ir/?p=429
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
🔴 سند حمایت از کودکان در رسانههای صوت و تصویر فراگیر منتشر میشود
🔹سرپرست اداره کل تنظیم و تدوین مقررات ساترا در اولین نشست اینترنت امن برای کودکان:
🔻 در آیندهای نزدیک چگونگی حمایت از کودکان از طریق الزامات سند حمایت از کودکان و ابزارهای پیشبینیشده مانند امکان کنترل فعالیت کودک توسط والدین منتشر میشود.
🔻ساترا در سند حمایت از کودکان در رسانههای صوت و تصویر فراگیر علاوه بر ضوابط محتوایی و حفظ محرمانگی و حریم خصوصی الزاماتی مانند ایجاد ابزار کنترل والدین، جداسازی دسترسی کودک و بزرگسال به محتوای یک رسانه، حساب مخصوص کودکان، فرایند گزارش دهی ویژه، تفکیک قابل شناخت محتوای تبلیغات تجاری و تناسب تبلیغات و ممنوعیتهای تبلیغات را پیشبینی کرده است.
🔻در حال حاضر 9 رسانه صوت و تصویر فراگیر با محتوای تخصصی کودک وجود دارد که این عدد درحال افزایش است.
#خانواده
#سواد_رسانه
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
▪️@nasraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آنچه میبینیم لزوما همه واقعیت نیست. در انتشار محتوا دقت لازم را انجام دهیم.
#کارکرد_رسانه
#هوشیار_باشیم
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
✴️پنج تكنيك براي مواجهه والدين با كودكان در فضاي مجازي
🔸مهمترین دغدغه خانواده های ایرانی در رابطه با فضای مجازی و بررسي راهكارهاي آن محور اصلي برنامه هشتگ گفتگوي مورخ 25 آبان 1399 در راديو گفتگو بود.
🔸دكتر حسين امامي كه يكي از مهمانان اين برنامه بود گفت: مهمترین دغدغه خانواده های ایرانی دررابطه با فضای مجازی، حفظ حريم خصوصي، اختلالات جسماني و رواني و آسيب هاي رفتاري و نهايتا آسيب هاي فرهنگي همچون سبك زندگي است.
🔸اين كارشناس رسانه هاي نوين تصريح كرد: اگر بخواهيم مانند ساير كشورها قانونگذاري در حوزه كودك و رسانه هاي نوين داشته باشيم ما نياز به قانون و قواعد سختگيرانه در جهت حمايت از فيلترهاي خانواده داريم و نه دخالت حاكميت و دولت كه بخواهند فيلترينگي را اعمال كنند.
🔸وي در ادامه پنج تكنيك براي تقويت و پرورش مهارت كودكان در فضاي مجازي را اينگونه به والدين پيشنهاد كرد:
1. والدين مهارتهای دیجیتالي خود را افزايش دهند.
2. نظارت نامحسوس و هوشمندانه بر رفتار و كاركرد كودكان در فضاي مجازي داشته باشيد. نظارت باید متناسب با سن و توانایی آنها باشد.
3. شیوه های توصیه ای و نصیحتی مطابق شیوه های تربیتی و مهارتهای فرزندپروری در زندگي روزمره را به كودكان يادآور شويد. مثلا ارتباطات خود رو محدود كنيم. شايعه پراكني و اذيت ديگران كاري مذموم است. اطلاعات شخصي و خانوادگي را در اختيار ديگران قرار ندهيم.
4. قانونگذاری كنيد. در خانواده همه باید ملزم به رعایت قانون باشند. ابتدا از خودمان شروع کنیم.
5. شیوه های تعاملی را انتخاب كنيد. طوري رفتار كنيد كه كودك بداند وقتي اتفاق بدي در دنياي آنلاين برايش افتاد تنبيه نخواهد شد و مي تواند براي كمك به شما مراجعه كند.
#کودکان_و_فضای_مجازی
#مدیریت_والدین
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan