نسرا لنجان
🛑 Sharenting چیست و چه آسیبهایی دارد؟
▪️قسمت اول
🔻اشتراکگذاری زندگی کودکان توسط والدین در فضای مجازی، که به عنوان "شارنتینگ" شناخته میشود، میتواند تأثیرات بلندمدتی بر شکلگیری #هویت و #حریم_خصوصی کودکان داشته باشد.
💠نگرانیهای مربوط به #حریم_خصوصی و #رضایت
🔹کودکان، بهویژه در سنین پایین، نمیتوانند رضایت #آگاهانه برای به اشتراکگذاری تصاویر یا اطلاعات شخصیشان در فضای مجازی ارائه دهند. این فقدان اختیار به این معنی است که تصمیمگیری دربارهی #ردپای_دیجیتال آنها کاملاً در دست والدین است که ممکن است همیشه پیامدهای بلندمدت را در نظر نگیرند.
🔹با بزرگتر شدن کودکان، ممکن است با نحوهی استفاده از تصاویرشان #مخالفت کنند یا از محتوای به اشتراکگذاری شده احساس #خجالت کنند که میتواند به #مشکلات_روانی منجر شود.
🔹والدینی که #تصاویر و #اطلاعات_شخصی کودکان خود را در اینترنت به اشتراک میگذارند، ممکن است بهطور ناخواسته کودکانشان را در معرض خطراتی مانند #سرقت_هویت یا #سوءاستفاده_آنلاین قرار دهند. مرز بین زندگی عمومی و خصوصی از بین میرود و حق حریم خصوصی کودکان به خطر میافتد. ❗️در برخی موارد، اطلاعات به اشتراک گذاشته شده میتواند به طرق مضری مورد استفاده قرار گیرد، مانند #آدمربایی_دیجیتال یا #کلاهبرداری.
💠تأثیر بر شکلگیری #هویت
🔹هنگامی که والدین جزئیات زندگی کودکان خود را به صورت آنلاین به اشتراک میگذارند، آنها عملاً #هویت_دیجیتالی کودکانشان را پیش از اینکه خود کودکان بتوانند در این فرآیند مشارکت کنند، شکل میدهند. این ردپای دیجیتال زودهنگام میتواند بر چگونگی درک کودکان از خود و نحوهای که دیگران آنها را میبینند، تأثیر بگذارد.
🔹با نزدیک شدن کودکان به سنین نوجوانی که دوران #بحرانی برای شکلگیری هویت است، ممکن است متوجه شوند که والدینشان پیش از آنکه خودشان بتوانند در این روند نقشی داشته باشند، هویتی #آنلاین برای آنها تعریف کردهاند. این موضوع میتواند با تصویری که آنها از خود دارند تضاد پیدا کند و منجر به احساس خجالت، کینه یا عدم کنترل بر روایت شخصیشان شود. در موارد شدیدتر، این مسئله میتواند به #سردرگمی_هویتی یا دشواری در ایجاد حس فردیت و استقلال منجر شود.
🔹حضور دیجیتالی که والدین برای کودکان ایجاد میکنند، میتواند بر توسعه هویت آنها تأثیر بگذارد. با رسیدن به دوره نوجوانی و بزرگسالی، کودکان ممکن است در ایجاد روابط اجتماعی، اعتماد به نفس، و حتی فرصتهایی مانند پذیرش در دانشگاه یا اشتغال، با مشکلاتی روبرو شوند.
🇮🇷نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی_لنجان(نسرا)
@nasralenjan
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خانواده باید به تلاش بچهها بها بده نه به نتیجه کار
دکتر اسماعیلی به نگرانیهای شما در مورد تربیت فرزند در عصر رسانهها پاسخ میدهد.
#کلیپ
#تربیت_رسانهای
#کودک_نوجوان
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی(نسرا)
🆔 @nasralenjan
#معرفی_کتاب
📚 بازی آغاز شده
روشهای شناخت و تحلیل بازیهای کامپیوتری
🖊مولف: محمدحسن یادگاری
ناشر:سوره مهر
سال چاپ: 1399
تعداد صفحات:228
🔹این موضوع که در جهان اکنون ما بازیهای کامپیوتری به یک نیروی مهم فرهنگی و اقتصادی تبدیل شدهاند بر کسی پوشیده نیست. این صنعت که اتفاقا درآمد بالایی هم دارد، بخش مهمی از صنایع دنیا را به خود اختصاص داده است و در حال رقابت با صنعت سینما است. شاید به دلیل همین اهمیتش هم باشد که در مجامع علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی مورد توجه گسترده پژوهشگران قرار گرفته است.
🔹محمدحسن یادگاری در کتاب بازی آغاز شده، روشهای شناخت و تحلیل بازیهای کامپیوتری را به ما میآموزد. او این اثر را با توجه به سه حوزه تشکیل دهنده هر چرخه رسانهای نوشته است که شامل «متن پیام»، «مخاطب» و «سازمان صنعت رسانه» میشود.
🔹همین که حس بودن در جایی را میکنیم، «حضور» در آنجا معنا پیدا میکند. این امر با تکنولوژیهای رسانهای هر روز بیش از پیش ممکن میشود؛ مثل ویدیوکنفرانس، گفتوگوهای اینترنتی، حضور در شبکههای اجتماعی، جراحیهای همزمان و... . در مواجهه با بازیهای کامپیوتری هم «حضور» حسی است که بازیکن در محیطی مجازی آن را تجربه میکند. حضور در جهان بازی آنقدر جدی میشود که برای لحظاتی بازیکن، که تمام حواسش به بازی است، گذشت زمان را فراموش میکند و از یاد میبرد که در کجای جهان واقعی قرار گرفته یا اینکه امروز غیر از بازی کردن چه کارها و وظایف دیگری را برعهده دارد. حس حضور در جهان بازی همان «حسِ کندگی» از جهان واقعی است. این کندگی میتواند به دلیل کم کردن استرس، رها کردن ذهن از دغدغههای روزمره، فروخوردن خشم، فرصت فانتزیسازی و خیالپردازی ذهن، استراحت به جسم و ذهن یا هر چیز دیگری باشد.
تصویر
🆔@nasralenjan
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥راهکارهای تأمین امنیتروانی خانواده زمان استفاده از تلفن همراه
دکتر عزیزی به نگرانیهای شما در مورد تربیت فرزند در عصر رسانهها پاسخ میدهد.
#کلیپ
#تربیت_رسانهای
#کودک_نوجوان
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی_لنجان(نسرا)
🆔 @nasralenjan
خانواده در فضای مجازی (2).pdf
2.94M
🔰#تدریس_کنید| پردهنگار آموزشی «مدیریت فضای مجازی در خانواده»
#پرده_نگار
#تربیت_رسانه
#کودک
🚩نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی_لنجان(نسرا)
@nasralenjan
🔺نامنویسی دورۀ جدید آموزش رسانه در باشگاه توانا از ۱۷ شهریور
🔹نامنویسی از علاقهمندان بهشرکت در هفدهمین دوره آموزش رسانه باشگاه توانا با حمایت خبرگزاری فارس و بهرهگیری از اساتید صاحبنام و چهرههای رسانهای کشور، از ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳ آغاز میشود.
🔹بر اساس اطلاعیهی فراخوان توانا، علاقهمندان به فراگیری مهارتهای رسانهای، در زمینههای خبرنویسی، عکاسی خبری، گرافیک رسانهای، تدوین، گویندگی و اجرا، تصویربرداری و شبکههای اجتماعی میتوانند متناسب با علایق خود، در این دورهها نامنویسی کنند.
🔹آموزشهای مقدماتی این دورهها بهصورت مجازی(آنلاین و آفلاین) برگزار میشود و مهارتآموزان، در صورت کسب نمره قبولی در آزمون پایان دوره(یکماهه)، به مرحلهی تکمیلی معرفی و آثار رسانهای آنها هنگام آموزش دوره تکمیلی با نظارت مدرسان در خبرگزاری توانا، منتشر خواهد شد.
🔹هزینه نامنویسی این دوره با تخفیف ویژه فرهنگی مبلغ ۳۰۰ هزارتومان است و علاقهمندان برای نامنویسی به سامانه https://tavana.news مراجعه یا با شماره تلفن ۴۲۰۸۲۰۰۰-۰۲۱ داخلی ۹۴۱ تا ۹۴۴ تماس بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پویشی به وسعت مردم میهنم
🎧 پویش بزرگ مردمی تولید پادکست "روایتی از شهید"
✅در مورد شهید محلهتون در محورهای خاطرهگویی از شهدا، سبک زندگی شهدا، سیره شهدا و... یک پادکست ضبط کنید و به آدرس matna_admin@ در پیام رسان روبیکا ارسال کنید.
به بهترین پادکست ها هدایای ارزندهای از طرف "کنگره ملی بزرگداشت ۲۴۰۰۰ شهید استان اصفهان" اهدا خواهد شد.
#شهیدان_مظهر_عزت_ایران
⚠️ نکات فنی - هنری پویش مردمی تولید پادکست:
۱) محیطی آرام و بی صدا را برای این کار انتخاب کنید و هرگونه صدای اضافی را از محیط دور کنید.
۲) فاصله دهان خود با میکروفون را رعایت کنید تا صدای نفستان در ضبط پادکست مزاحم نباشد.
۳) در صورت امکان استفاده از موسیقی پس زمینه و یا افکت های صوتی، به اندازه و به جا، می تواند به فضای احساسی و تاثیرگذاری پادکست بسیار کمک کند. در غیر این صورت الزامی به استفاده از موسیقی و افکت های صوتی در پادکست نیست.
۴) زمان ضبط پادکست حداقل ۳۰ ثانیه و حداکثر ۱۸۰ ثانیه معادل ۳ دقیقه است.