فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 حرف های جنجالی پیمان طالبی مجری شبکه سه روی آنتن زنده در حضور یک جانباز شیمیایی:
◀️ لعنت بر کسی که اختلاس می کند، لعنت بر کسی که اینجا خودش شعار می دهد ولی خانواده اش خارج از کشور کیف می کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روسری بستن مادر شهیدان #آرمان_علیوردی و #سلمان_امیراحمدی ، #حمیدرضا_اسداللهی و #محمدمهدی_رضوان برای دختران کم حجاب😍💕
😍👌شما هم با پیوستن به این پویش می توانید زائر #کربلا شوید پس
هر که دارد هوس کرب و بلا بسم الله
#مثل_هانیه_شو
#بیتفاوت_نباشید
#راه_شهدا
✅شما هم اگر بی تفاوت و بی دغدغه نیستید با گروه دانشجویی «مثل هانیه» همراه شوید
ناصرکاوه
✅ پاسخ سید حسین راجی درباره ادعای غیرمعقول نماینده یهودیان در مجلس؛ ایران بیشترین مصرف کننده الکل خوراکی ؟!
🔸سامهیح نماینده یهودیان مجلس گفته بود مصرف الکل درایران نسبت به کشورهایی که مصرف درآنهاآزاداست بیشتراست
🔸سید محمدحسین راجی: اگرمنظورشان الکل برای مالیدن محل آمپول است،شاید امااگر الکل خوراکیست،به گزارشWHO-که ایشان بارهادستوراتش رابرای مردم ایران توصیه کردهاند-ایران جزء پایینترین کشورهادرمصرف الکل است!
♦️روایت تکان دهنده رهبر انقلاب
از آخرین لحظه حیات یک افسر ارتشی👇
🌷رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به فداکاری شهید علی احمدلو چنین فرمودند: «یک فرمانده جوان ارتشی اینجاهست [به نام]شهید امیر احمدلو؛ یک ارتشی قمی است که آخرین لحظه حیاتش آب میآورند یا یک نفری به فکر میافتد که آب به او بدهد که تشنه از دنیا نرود، این جوان نظامی آب را نمیخورد، اشاره میکند به آن سربازی که بغل دستش بوده؛ یعنی همان حادثه صدر اسلام که مدام ماها روی منبرها گفتیم و مردم شنیدند و تصور درستی از آن پیدا نکردیم، در واقع اتفاق افتاد؛ یک افسر ارتشی این واقعیت را به ما نشان داد.» شهید امیر «علی احمدلو» بهعنوان اولین شهید قمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس شناخته میشود که متأسفانه تاکنون در رسانههای مختلف کمتر به ایشان پرداخته شده است. این غفلت و کوتاهی، سبب شده تا نام شهید احمدلو کمتر به گوش مردم بخورد و بسیاری از بزرگی شخصیت و جوانمردی این شهید بیخبر باشند.
#شهیدان
ارادتمند: #ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاس_درس_دشمن_شناسی (۶۰)
🎥 گفتگوی یک عضو جدا شده از سازمان منافقین با تلویزیون آلبانی
🔹با نامه جعلی برادرم، من را به داخل سازمان کشاندند.
🔹فقط آرزو دارم خانواده ام را بعد از ۲۰ سال ببینم.
#منافقین
#آلبانی
#فریب_خوردگان
ناصرکاوه
enc_16274681040917387169326.mp3
3.06M
نماهنگ حب علی
گوش بده و کیف کن
التماس دعا: ناصر کاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔶 فکر نکنی کسی هستی! 🔶🔸
بسیار شیرین و شنیدنی😅☺️
#پیشاپیش عید بزرگ #غدیر مبارک
#علامه_جعفری
#خنده_حلال
💚 التماس دعا: ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کاش غیرت شما را کسانی دیگر هم داشتند!؟
«خدا نیاره روزی که پرچم ایران رو زمین بیفته»
چه دلهره مقدسی!
این جنس از احترام خاضعانه و صمیمی به وطن، آدمها رو عزیزتر میکنه!
آفرین به شما خانم بختیاری!
ناصرکاوه
کتاب تصویری من غدیری ام قسمت دوم ناصرکاوه.pdf
2.45M
🌷سلام خدمت تمام دوستان و سروران گرامی ☝️ از امروز تا عید غدیر، با قسمت هابی از کتاب مصور
« #من_غدیری_ام » تألیف
« #ناصرکاوه », در خدمت شما هستیم👌 برای این کتاب زحمات زیاد و فوق العاده ای کشیده شده است، لطفا ضمن مطالعه ، با باز نشر دوباره آن ، در ثواب این کار بزرگ، سهیم و شریک باشید.
#قسمت_دوم
ارادتمند: #ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوربین مخفی/ نامه متفاوت آقای پستچی که باعث حیرت مردم شد
🔹شما هم این نامه را بخوانید...
@AkhbareFori
🔴جزئیات جدید از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین/ در روز حمله، مریم رجوی در یکی از ساختمانهای مقر پناه گرفته بوده است
💬تسنیم نوشت:
🔹این درگیری از آنجا بود که پلیس ضدتروریسم آلبانی، ۶ نفر از کادرهای سیاسی گروهک را فرا میخواند و به آنها ابلاغ میکند که قصد دارد برای سرکشی و بازدید به مقر آنها که یک اردوگاه بزرگ با دیوارهای بلند و حفاظت شده است به آنجا رفته و خواهان بازرسی از اردوگاه میشود.
🔸این در حالیست که منافقین برای فریب رسانهها و مردم آلبانی هر چند وقت، یک هیئت از آنان را به داخل پادگان میآورند و اماکنی نظیر سالن غذاخوری، آشپزخانه، استودیو داخلی و... را به آنان نشان میدهند.
✅در ابتدا ۶ نفر از اعضای کادر سیاسی با پلیس صحبت کرده و مأمورین را به اماکن همیشگی راهنمایی می کنند اما پلیس که از قبل اطلاعاتی درباره برخی اماکن دیگر نظیر محل یگان سایبری این گروهک داشت، خواهان بازدید از آنجا میشود که منافقین با این درخواست پلیس مخالفت میکنند.
🔹بعد از دو ساعت مذاکره، صبر پلیس تمام میشود و تصمیم میگیرد بر اساس حکم قضایی دادگاه به ساختمان سایبری ورود کند.
🔸منافقین ضمن تشکیل زنجیره انسانی به دور برخی ساختمانها، متوسل به خشونت میشوند و ۱۵ نفر از اعضای پلیس صدمه میبینند.
✅پلیس ضدتروریسم آلبانی، ظرفیت ۱۰۰۰ نفر از ماموران خود را که پادگان اشرف را در این زمان محاصره کرده بودند، فرا میخواند و با اسپری فلفل راه خود را از میان دیوار انسانی منافقین باز میکنند.
🔹در این درگیری به ۱۵۰ خودروی پلیس آسیب رسیده اما پلیس نهایتاً موفق میشود وارد محل یگان سایبری شده و بسیاری از تجهیزات آنجا ازجمله کامپیوترها و سرورهای اصلی را با خود ببرد.
🔸در این سرورها اطلاعات زیادی از جمله اطلاعات مربوط به مرتبطین و نفوذیهای منافقین در داخل ایران وجود دارد و هم اکنون این سرورها در حال بازیابی اطلاعات و پردازش هستند.
✅در جریان حمله پلیس به اشرف۳، مریم رجوی حضور داشته که در یکی از ساختمانها مخفی شده ولی از ترس استرداد به ایران، به فرانسه منتقل میشود.
🔹در جریان این حمله، یکی از اعضای این گروهک به نام «عبدالوهاب فرجی» با نام مستعار «علی مستشاری» کشته شده، ۷۰ نفر بازداشت، و ۱۰ نفر زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم است.
💢فرجی ازجمله فرماندهان و عوامل اصلی بسیاری از عملیاتهای ترور در داخل کشور در دهه ۶۰ ازجمله ترور شهید آیت بوده است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
👈صنایعی که شاید دوباره ملی اعلام شوند؛👇
👈برخی از صنایع نظیر صنایع پتروشیمی، فولاد، مس و سیمان اگر چه بعد از خصوصی سازی با مدیریت برتر و البته به برکت برخورداری از نعمت وجود مواد اولیه و انرژی ارزان قیمت در کشور، رشد بسیار خوبی داشته و درآمدهای کلانی را کسب کرده اند، با این حال بدون توجه به منافع کشور و مصالح مردم، روشی را در پیش گرفته اند که به اعتقاد برخی صاحبنظران، استمرار آن می تواند به اخذ جریمه های بسیار سنگین و حتی سلب مالکیت از خریداران و اعلام ملی شدن مجدد آنها منتهی شود.
👈توضیحات بیشتر در این زمینه را در یادداشت ذیل بخوانید و در صورت تمایل واژه «خصوصی سازی» را نیز در سایت ره توشه جستجو و مطالب ارائه شده که مرتبط با این موضوع است را نیز مطالعه فرمایید.👇
👈پتروشیمیها را دریابید!👇
https://rahtooshe.com/?p=10717
👈لطفٱ در انتشار این مطلب و رساندن آن به دست مسئولین محترم مشارکت فرمایید.☝️
🌷نگاهی به عملیات کربلای یک و آزادسازی مهران👈 هنوز جمله تاریخی صدام از بلندگوی رادیو بغداد شنیده میشد که مهران مهریه فاو است و گوینده رادیو ایران میگفت: پس ماهوارههای جاسوسی کجا هستند تا سوختن تجهیزات عراق را در شهر مهران ببینند.
☀️در سال ۱۳۶۵ گزارشها نشان میداد که عراق بنا دارد تا به مهران حمله کند و همین طور هم شد. تلاش عراق برای تحتالشعاع قرار دادن پیروزی بزرگ ایران در عملیات والفجر ۸ (فاو)، اشغال مهران را در پی داشت. مهران از دست رفته بود، اما مدافعان همچنان برای توقف پیشروی عراق در ارتفاعات اطراف مهران میجنگیدند. اگر عراقیها تمام ارتفاعات منطقه را نمیگرفتند، موقعیتشان در مهران آسیب پذیر بود و پس گرفتن مهران قدری آسانتر میشد. در دیگر سو هم عراقیها جشن گرفته بودند و این طور توی بوق و کرنا میکردند که نیروهای طلایی صدام در عملیات" خون خواهی" قهرمانان مهران را فتح کردند. عراق پس از اشغال منطقه، با تثبیت موقعیت خود به تحکیم و گسترش موانع و مواضع دفاعی مانند احداث خاکریزها و کانالهای ضد خودرو، ضدنفر، میدانهای مین، سیمهای خاردار، مواضع کمین، سنگرها و … در منطقه اشغالی پرداخته بود و برای دستیابی به پدافندی کارآمد، ضمن مسلح کردن زمین، اقداماتی کرد که نتیجهی آن، تخریب گسترده ساختمانهای مسکونی و تجاری شهر بود.
☀️فاو را تخلیه کنید تا مهران را بدهیم
سرباز عراقی در یکی از مصاحبههای خودش میگوید: هدف اصلی ما از اشغال مهران ایجاد روحیه در افراد و آماده کردن آنها برای آزادی فاو بود. رادیو با چنان آب و تابی خبر فتح مهران را پخش کرد که گویا تهران را فتح کردهایم. صدام اعلام کرد: مهران مهریه فاو است و تا زمانی که ایران در فاو است ما هم محکم و استوار در مهران خواهیم ماند. حتی میگفتند که ایران از عقب نشینی ارتش عراق به مرزهای بینالمللی سوءاستفاده کرده و این سزایش است. عقب نشینی ایران در فاو در مقابل عقب نشینی عراق از مهران خواهد بود در غیر این صورت مهران را در اشغال خود نگه میداریم. در عراق سه روز تعطیل عمومی اعلام کردند و مردم جشن گرفتند. چند کشور عربی هم میگفتند ایران فاو را پس بدهد، مهران را پس بگیرد. صدام هم میگفت: ما نمیخواهیم ارتش عراق تنها از مرزهای عراق دفاع کند، بلکه میخواهیم ارتش عراق سپر امت عرب و شمشیر از نیام برکشیده علیه دشمنان باشد.
☀️تصرف مهران دستاویزی مناسبی برای عراق بود تا از فشار روانی و حیثیتی وارد شده بر مردم و ارتش خود بکاهد. حفظ منطقه اشغال شده برای دشمن آنقدر مهم بود که ۲۰ گردان از یگانهای با تجربه خود را مأمور دفاع از منطقه اشغالی و ۲۲ گردان مجهز و آماده دیگر را برای احتیاط در حوالی بدره و زرباطیه مستقر کرد.
کتاب کشکول خاطرات دفاع مقدس
ناصرکاوه
☀️فرماندهی منطقه بر عهده لشکر ۱۷ زرهی ارتش عراق بود و یگانهای مستقر در منطقه، مأموریت خود را تحت امر این لشکر اجرا میکردند. این یگانها، در شرق مهران و از جنوب تا شمال گسترش یافته بودند. عراق اعلام کرد در حال بازسازی نیروهایش برای حمله دیگری است و بچههای اطلاعات گزارش دادند عراق میخواهد به قصرشیرین حمله کند. اوضاع پیچیدهای بود.
👇فرماندهان مردد میان فاو و مهران!
فرماندهان مانده بودند فکر فاو باشند یا مهران. جلسههای پی در پی و بحثهای مختلفی انجام شد. محسن رضایی میگفت: هدف دشمن زمین گیر کردن توان تهاجمی ماست تا از عملیات سرنوشت ساز ما جلوگیری کند. با این حملهها هم زمان میگیرد هم موازنه سیاسی را در مقابل پیروزیهای ما برقرار میکند. چیزی که مورد توافق مشترک بین ابرقدرتهاست این است که ایران نباید بر عراق پیروز شود و عراق نباید بر ایران پیروز شود…
☀️شهیدصیاد شیرازی پیشنهاد میکند سپاه را در دفاع شریک کنیم. دست کم سپاه در آن منطقهای که قصد حمله دارد خودش دفاع را بر عهده بگیرد. عزیز جعفری هم در این گفتگوها بر این نظر که: عراق فهمیده ما فقط سالی یک بار حمله گسترده داریم. میخواهد تمرکز و سازماندهی ما را بر هم بزند. ما سه راه بیشتر نداریم ادامه حملات در فاو، عملیات محدود برای باز پس گرفتن مناطق اشغال شده و افزایش نیرو در مناطقی که دشمن میخواهد به آنها حمله کند. آقای شمخانی از دیگر فرماندهان هم بر این نظر بود که: عنصر منتظر در جنگ همیشه بازنده است، چون میدان و شرایط جنگ را طرف مقابل انتخاب کرده و به وی تحمیل میکند. این وضعیت، فرماندهان سپاه را برای باز پسگیری سریع مهران مصممتر کرد؛ به ویژه که امام خمینی، بر ضرورت این آزاد سازی تاکید داشت.
☀️در حالی که یگانهای اصلی سپاه، برای نبردی بزرگ در منطقه عمومی شلمچه آماده میشدند؛ تاکید امام ، فرایند طراحی عملیات آزادی مهران را تسریع کرد و قرارگاه نجف سپاه، مأمور طراحی و اجرای عملیات آزاد سازی مهران شد.
کتاب کشکول خاطرات دفاع مقدس
ناصر کاوه
🌷بر اساس طرح مانور نهایی، عملیات در سه مرحله انجام میشد:
☀️مرحله اول: تأمین تپههای قلاویزان ایران تا روستای سیدحسن.
☀️مرحله دوم: تأمین جبال حمرین تا شیار میگ سوخته و تأمین روستاهای بهین بهروزان و هرمزآباد
☀️و مرحله سوم: فتح خاکریز والفجر ۳ که از روستای فرخ آباد تا دامنه پایکوهی شمال قله ۲۲۳ قلاویزان امتداد داشت. در طرح نهایی، قرارگاه نجف نیروی زمینی سپاه، مأموریت و رزم قرارگاه را در سه مرحله به شرح زیر، تعیین کرد:
☀️مرحله اول لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب با ۴ گردان از تپه ۲۶۵ تا تپه ۲۰۷ قلاویزان. لشکر ۲۵ کربلا با ۵ گردان از راست لشکر ۱۷ در تپه ۲۰۷ تا دامنههای شمالی قلاویزان. لشکر ۴۱ ثارالله با ۴ گردان از راست لشکر ۲۵ در شیبهای شمالی تا شیار آبشور. لشکر ۲۷ محمد رسول الله با ۷ گردان از راست لشکر ۴۱ در شیار آبشور تا حاشیه دهلران- مهران. لشکر ۱۰ سیدالشهدا با ۶ گردان از جاده دهلران- مهران تا ساحل مسیر گاوی. مرحله دوم و سوم هم یگانهایی که در مرحله اول، به منزله احتیاط قرارگاه به شمار میآمدند. با حفظ آمادگی، باید در مرحله دوم و سوم نبرد، به اجرای مأموریت میپرداختند. این یگانها عبارت بودند از لشکر ۵ نصر با ۴ گردان، تیپ امام حسن با ۵ گردان و تیپ ۲۱ امام رضا با ۴ گردان.
☀️عملیات کربلای ۱ در ساعت ۲۳:۳۰ روز ۹ تیر ۱۳۶۵ با رمز یا اباالفضل العباس ادرکنی آغاز و عراقیها از ضربه غافلگیر کننده بچههای لشکر ۱۷ در قلب دفاعی شأن گیج شدند. عملیات کاملاً موفق جلو میرفت و در بعضی محورها جنگ سختتر شده بود. روز دوم عملیات، مهران آزاد شد و در نهایت روز ۱۹ تیر با موفقیت به پایان رسید. عملیات کربلای یک در دو محور اصلی و فرعی اجرا شد. محور اصلی عملیات در امتداد جاده دهلران- مهران و در حد فاصل قلاویزان تا رودخانه گاوی با ۳۴ گردان پیاده، ۹ گردان ادوات و ۲ گردان زرهی اجرا شد. محور فرعی عملیات در امتداد جاده ایلام- مهران و در حد فاصل باغ کشاورزی تا رودخانه گاوی با یگانهایی از تیپ ۴ اجرا و سپس از روز دوم عملیات، یگانهای محور فرعی به عنوان پشتیبانی محور اصلی، اقدام به تک کردند.
☀️بر اساس طرح، قرار بود عملیات در سه مرحله اجرا شود؛ اما با دستیابی به موفقیت سریع در هر سه مرحله، عملیات به پنج مرحله افزایش یافت و با دستاوردی بیش از آنچه در طراحی عملیات پیش بینی شده بود، موفقیتی دیگر در تاریخ جنگ تحمیلی رقم خورد. آزادی مهران خستگی را از تن رزمندهها بیرون برد. ایرانیها تمام برنامههای فرماندهی عراق را از بین بردند. فرمانده عراقی میگفت: ما آمدیم خودمان را پیدا کنیم، دیدیم ایرانیها جای ما را در مهران گرفتهاند. پرچم ایران در حالی بر فراز مهران افراشته شد که هنوز جمله تاریخی صدام از بلندگوی رادیو بغداد شنیده میشد که مهران مهریه فاو است و گوینده رادیو ایران میگفت: پس ماهوارههای جاسوسی ابرقدرتها کجا هستند تا سوختن تجهیزات عراق را در شهر مهران ببینند؟!
سالروز آزادسازی مهران با رمز یا ابوالفضلالعباس (ع)
کتاب کشکول خاطرات دفاع مقدس
ناصرکاوه