فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مناجات
🤲 خدایا عذرم را بپذیر و به بدحالی ام رحم کن و رهایم ساز از بند محکم گناه
#دعای_کمیل #مطیعی
🌺 @nedaye_tahzib
217.mp3
623K
🔊#صوت_قرآن
🎤توسط استاد #منشاوی
✅صفحه217
🗓1399/06/14
🌼 @nedaye_tahzib
143.pdf
124.1K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_چهل_و_دسه
✅ اوصاف و اسامی روز قیامت
✏️13. روز ناکارآمدی تمام سرمایههای دنیا
🗓1399/06/14
🌼 @nedaye_tahzib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری_مهدویت
*موضوع: اهمیت مسئله مهدویت از نظر رهبر معظم انقلاب
#ندای_تهذیب
#مهدویت
#امام_خامنه_ای
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
🍂سلسله مباحث: راه و رسم طلبگی
شماره 4
🔹موضوع: اصول حاکم بر برنامه ریزی/ قسمت چهارم
اصل سوم: تنوع
با توجه به اینکه رشد انسان در ابعاد مختلف به نحو تدریجی و در طول زمان رخ میدهد، لازم است سیمای کلی برنامه، در زمان طولانی از عناصر اصلی خالی نماند. نباید یکی از فعالیتهای اصلی را در برههای طولانی از زمان تعطیل کرد؛ زیرا ارتباط مستمر با آن فعالیت ـ هر چند کوتاه و اندک ـ امید تأثیر بیشتری دارد.
امام علی : قَلیلٌ مَدومٌ عَلَیهِ خَیرٌ مِن کثیرٍ مَملولٍ مِنه[نهجالبلاغه، كلمات قصار، 444.]
اندکی که بر آن مداومت شود، بهتر از فراوانی است که از آن دلزدگی و ملالت خاطر حاصل گردد.
غذاخوردن و تأمین نیاز جسمی یکی از برنامههای اصلی است و برای مدت زمان طولانی نباید از آن غفلت شود، گرچه کمیت و کیفیت آن در شرایط گوناگون ـ مثل ماه مبارک رمضان ـ تغییر میکند. عبادت، ورزش، فعالیت علمی و روابط اجتماعی نیز همینگونه است. به همین ملاک نباید برنامة ورزشی را فقط به تابستان اختصاص داد. نمیتوان روابط اجتماعی را در طول سالهای تحصیل به کلی قطع کرد و امید داشت که پس از فراغت از کارِ درازمدتِ تحصیل، کسب توانمندیهای لازم در روابط اجتماعی از صفر آغاز شود. اهمیت یکی از ابعاد حیات انسان، بهانة موجهی برای خاموش کردن چراغ ابعاد دیگر نیست.
البته «توجه ویژه» به یکی از فعالیتها در شرایط خاص، کاملاً لازم و معقول است؛ پررنگ کردن کار علمی در ایام امتحان، تقویت برنامة عبادی در شبهای جمعه و ماه رمضان و اهمیت بیشتر به ورزش و تفریح در تابستان به منزله شتاب دادن «دفعی» ولی «موقت» به متحرکی است که آهسته و پیوسته در حال حرکت بوده است.
آنچه در اصل «جامعیت» گفته شد ناظر به کل زمینة برنامهریزی بود. مثلاً کل دایرة عمر را نباید خالی از فعالیتهای اجتماعی قرار داد. اما بر اساس اصل «تنوع» لازم است این فعالیت اجتماعی در زمان متناوب و به صورت مستمر تقسیم و توزیع شود، نه این که تنها به نیمة دوم عمر اختصاص یابد. تناوب برنامه، بسته به اهمیت آن، روزانه، هفتگی، ماهیانه یا سالانه قابل پیشبینی است. تعطیل کامل یک فعالیت و بههم خوردن سیکل منظم آن در شرایط اضطراری استثنا است و نباید قاعده شود.
اگر همه نیازهای شخص در برنامه، به صورت جامع و متنوع تدارک دیده نشود، توجه یکباره او به یک خلأ، مسیر زندگیش را تغییر داده و او را دچار افراط و تفریط و عدم توازن میکند. هنگامیکه شخص، شکاف عظیمی در مجموع فعالیتها یا تواناییهای خود مشاهده نماید، «احساس خسارت» میکند و برای پرکردن این شکاف، نظام فعالیتهای خود را برهم میزند و از جاده تعادل خارج میشود.
#ویژه_طلاب
#ندای_تهذیب
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com