فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ۱۶ دی سالروز شهادت مظلومانه مجاهد فی سبیل الله حسین علم الهدی و یارانش در کربلای هویزه گرامی باد.
🔹فیلمی از گریههای شهید آوینی در پشت پرده مستند «روایت فتح» و در یادمان راهیان نور شهدای هویزه به یاد شهید حسین علم الهدی و یارانش را از دست ندهیم.
#شهید_القدس
@entekhabatqods
⭕️گاف روزنامه سوئیسی: تصویر سیدعلی قاضی در میان رهبران ترورشده حماس!
روزنامه بیست دقیقه تصویر آیتالله قاضی تبریزی(ره) را به عنوان یکی از رهبران ترورشده حماس منتشر کرده است.
#شهید_القدس
@entekhabatqods
سانچی" هرگز نمیمیرد...🇮🇷
۱۶ دیماه ۹۶ و سوگی برای ایران
#شهید_القدس
@entekhabatqods
♦️بیان نکات فنی در مورد حادثه #کرمان :
با توجه به نوع انفجار، بمب مورد استفاده در انفجار کرمان از نوع rdx بوده که قدرت انفجاری بیشتری نسبت به c4 دارد،،
عوامل موساد در تمام عملیاتهای انفجاری در ایران از این نوع ماده منفجره استفاده میکنند و با سیستمهای بمب یاب ( که همیشه در مراسمات و اجتماعات شروع به گشت زنی میکنند) قابلیت کشف و ردیابی سختی دارد
✍این نکته👆👆 رو برخی کانالها در رابطه با علل موفقیت حمله تروریستی کرمان مطرح کردند اما بالاتر از توضیحات فوق این است که گاهی ماده ی منفجره همان c4 هستش منتها این مواد در یک ظرف و یک جعبه قرار میگیرد که خود ظرف، مانع از انتشار اشعه ی ناشی از مواد منفجره میشود و در این حالت دستگاه بمب یاب هیچ گونه اشعه ای از وجود مواد منفجره دریافت نخواهد کرد چه بمب از جنس c4 باشد و چه از جنسrdx.
در مجموع طبق توضیحات فوق( ما و دوستان)چنین تکنولوژی در اختیار داعش نخواهد بود.
همچنین یکی از دوستان گفتند در جلیقه های انتحاری از tnt استفاده نمیشود بلکه از c4 استفاده میکنند چون دارای انعطاف هست و راحت تر در کوله پشتی و جلیقه جا گذاری میشود
#شهید_القدس
@entekhabatqods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"حسرت شهادت" آخرین نوشته شهیده فائزه رحیمی، دانشجو معلم و هنرجوی نویسندگی
#شهید_القدس
@entekhabatqods
اعلام جرم دادستانی تهران علیه برخی چهرهها بهدلیل اظهارات خلاف قانون پس از حادثه تروریستی کرمان
زیباکلام احضار شد
#شهید_القدس
@entekhabatqods
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
آقا جان سلام❤️
هر صبح که خورشید طلوع میکند،
با یاد خدا و امید دیدن شما
روزم را شروع میکنم
امّا حیف که
چشمان ناقابل من،
لیاقت دیدار شما را ندارد
#السلام_علیک_یااباصالح_المهدی❣
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
از خودپسندي و از اعتماد به آنچه موجب اعجابت شده و نيز از دلبستگي به ستايش و چربزبانيهاي ديگران، پرهيز كن، زيرا يكي از بهترين فرصتهاي شيطان است براي تاختن تا كردارهاي نيكوي نيكوكاران را نابود سازد. زنهار از اينكه به احسان خود بر رعيت منت گذاري يا آنچه براي آنها كردهاي، بزرگش شماري يا وعده دهي و خلاف آن كني. زيرا منت نهادن احسان را باطل كند و بزرگ شمردن كار، نور حق را خاموش گرداند و خلف وعده، سبب برانگيختن خشم خدا و مردم شود.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
شاخص های نماینده تراز انقلاب اسلامی
در کلام مقام معظم رهبری
۸.مبارزه با مفاسد اقتصادی
باید ضد فساد باشد و با فساد مالی و اقتصادی به شدّت و به جد، از بن دندان و نه
به لفظ، مخالف باشد تا با فساد مبارزه کند.
یک کار دیگری که در وظایف نظارتی مجلس مهم است مسئله ی مبارزه ی حقیقی با فساد است؛ حقیقتاً مبارزه با فساد مهم است نگذاریم کانونهای چرکین شکل بگیرند که علاج آنها مشکل باشد. اگر نظارت درستی ،باشد گاهی اوقات در قدمهای اول میشود جلوی یک حرکت خطا و گناه آلود را گرفت؛ اگر ما در قدمهای اول جلوی آن را نگرفتیم و این بیماری پیشرفته شد و این زخم ناسور شد، آن وقت علاج آن مشکل میشود سخت میشود؛ اگر به علاج هم برسد - که بیم این هست که به خاطر همین عواقب به علاج نرسد - با سختی و با دشواری و با تحمل خسارتها خواهد رسید؛ از اول جلوی آن را باید گرفت. خوشبختانه در زمینههای سیاسی و اقتصادی در نظام، این تجربه را هم ما داریم.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نگاه قدس
شرایط موجود در سال ۱۳۷۱ باعث شد چهارمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، کاملا متفاوت با انتخابات ها
رسانه های این جناح از جمله روزنامه سلام، ارگان مجمع روحانیون مبارز، علاوه بر بازنشر سخنان امام خمینی در حمایت از خودشان، لیست ۹۹ نفر از نمایندگانی که با وجود حمایت امام از نخست وزیری مجدد میرحسین موسوی، به او رای مخالف داده بودند منتشر کردند. در مقابل افراد سیاسی طیف راست و رسانه های حامی آن، گروه چپ را ضد ولایت فقیه، مخالف دولت و هتاک و حرمت شکن خواندند که به دنبال پیگیری اغراض سیاسی خود در مجلس خبرگان هستند.
با وجود همه اختلافات، چهارمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۳۷۱ برگزار شد. از بین ۱۹۶ حوزه انتخابیه برای کسب ۲۷۰ کرسی نمایندگی مجلس، ۲۳۱۰ نفر نامزد شرکت در این انتخابات بودند که از بین ۳۱۱۰ نفر کاندید، تایید صلاحیت شده بودند از مجموع ۳۴٬۷۶۳٬۹۲۷ نفر واجد شرایط رای ریزی مجموع ۱۸٬۷۶۷٬۰۴۲ رای معادل ۵۷٫۸۱٪ به صندوقها ریخته شد. جامعه روحانیت مبارز با به دست آوردن ۱۳۴ کرسی، اکثریت مجلس چهارم را به دست گرفت. در نهایت و پس از برگزاری دور دوم انتخابات، جامعه روحانیت مبارز و حامیان مستقلش، حدود سه چهارم کرسیهای مجلس را به دست آورند. ۱۶۲ نفر از منتخبین مجلس چهارم، برای اولین بار به مجلس راه پیدا کرده بودن.. در مرحله اول انتخابات در شهر تهران فقط دو نفر توانستند اکثریت آراء را کسب کنند که این موضوع از نظر جناح چپ به دلیل کاهش میزان مشارکت مردم بود. در مرحله دوم انتخابات در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۲۸ نماینده دیگر شهر تهران راهی مجلس شدند.
احزاب اصلی و فعال انتخابات مجلس چهارم و نتایج آن (با تمرکز انتخابات تهران)
از میان ۹۰۰ کاندید رد صلاحیت شده توسط شورای نگهبان پیش از انتخابات مجلس چهارم، ۵۸ نفر نماینده های ادوار گذشته مجلس و ۴۰ نفر نماینده مجلس سوم بودند. به جز تعداد محدودی از فراکسیون اقلیت مجلس مانند اسدی، پرتو و رحیمی نژاد، عموم نمایندگان رد صلاحیت شده از فراکسیون اکثریت و جناح چپ بودند. از جمله کسانی که از این طیف رد صلاحیت شدند، بهزاد نبوی، عاتقه صدیقی (رجایی) ، ابراهیم اصغرزاده، حجج اسلام صادق خلخالی، هادی غفاری و هادی خامنه ای بودند. علاوه بر اعتراض فردی این کاندیداها (از جمله بهزاد نبوی، عاتقه صدیقی و صادق خلخالی)، کمیته سیاسی مجمع روحانیون مبارز نیز در نامه ای به مقام رهبری درباره رد صلاحیت ها ابراز نگرانی کردند. همچنین حجج اسلام خوئینی ها و کروبی در دیدار با رییس جمهور، آیت الله هاشمی رفسنجانی، نگرانی خود نسبت به شرایط پیش آمده را اعلام کردند که در نتیجه رییس جمهور به آنها گفت که از این حجم رد صلاحیت ها شوکه شده است. بر اساس خاطرات آیت الله هاشمی، مجمع روحانیون مبارز در نامه خود به آیت الله خامنه ای به این نکته اشاره کرده بودند که در صورت عدم بازبینی و اصلاح نظر شورای نگهبان ، مجمع از شرکت در انتخابات انصراف خواهد داد. سه روز پس از دیدار با رییس جمهور، مجمع روحانیون اعلام کرد که با وجود تذکرات رهبری، تغییری در روند رد صلاحیت ها ایجاد نشده و این موضوع می تواند باعث تصمیم نهایی مجمع برای خروج از عرصه انتخابات شود. نهایتا پس از دیدار حجت الاسلام کروبی و آیت الله خامنه ای و تاکید رهبر بر لزوم حضور مجمع روحانیون مبارز در انتخابات، مجمع جلسه ای تشکیل داد و طی بیانیه ای اعلام کرد که با وجود فضای ناسالم موجود، در انتخابات شرکت خواهند کرد. شعار انتخاباتی آنها در انتخابات ” خط امام، ولایت فقیه، قانون اساسی و حل مشکلات اقتصادی در جهت حمایت از محرومان و مستضعفان” بود. در مقابل جناح راست با تاکید بر لزوم حمایت از رهبر انقلاب و دولت وقت و پس از سخنرانی آیت الله خامنه ای در پشتیبانی از دولت سازندگی، شعار ” پیروی از خط امام، اطاعت از رهبری، حمایت از هاشمی” را برگزیدند.
در تاریخ ۱۱ فروردین ۱۳۷۱، ائتلاف خط امام که شکل گرفته از گروه های دفتر تحکیم وحدت، انجمن اسلامی معلمان، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها، انجمن اسلامی مهندسین و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بود؛ در بیانیه ای به بیان مواضع خود درباره شرایط سیاسی کشور پرداخت و اعلام کرد که به علت روند حذفی موجود در کشور از ارائه لیست کاندیداها معذور است اما در بین موارد موجود، لیست مجمع روحانیون مبارز را ارجح می داند. سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی از اعضای این ائتلاف، که در سال های گذشته منحل شده بود، توسط برخی از اعضای سابق آن در دوره حیات امام خمینی دوباره اعلام موجودیت کرد. پس از اعتراض این سازمان به رد صلاحیت ها پیش از انتخابات مجلس چهارم جمهوری اسلامی، آیت الله راستی کاشانی هرگونه انتصاب سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی وقت را به حزبی که خود در مجلس های اول و دوم اداره می کرد را رد کرد و عملکرد این سازمان پیش از انتخابات مجلس چهارم را ضدیت با ولایت فقیه دانست.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نظام انتخاباتی مالزی
شیوه حکومتی مالزی، پادشاهی انتخابی مشروطه فدرال است. براساس قانون اساسی مالزی، رهبری این کشور بر عهده پادشاه است که برای یک دوره پنج ساله، توسط و از میان سلاطین موروثی نه ایالت این کشور انتخاب میشود. چهار ایالت دیگر این کشور که به جای سلطان، دارای حامیت تشریفاتی هستند، در انتخاب پادشاه شرکت ندارند.
انتخاب سطح ملی: در سطح ملی، رأی دهندگان 222 عضو مجلس نمایندگان را به صورت تک مرحلهای و براساس اکثریت نسبی انتخاب میکنند. حزبی که اکثریت را در مجلس نمایندگان داشته باشد، دولت فدرال را تشکیل خواهد داد.
قانون اساسی مالزی تصریح میکند که دست کم هر پنج سال یک بار باید یک انتخابات عمومی (ملی) برگزار شود. با این حال، نخستوزیر میتواند از پادشاه بخواهد که پارلمان را پیش از پایان دوره پنج ساله منحل کند. در این وضعیت انتخابات عمومی باید حداکثر تا سه ماه پس از انحلال پارلمان برگزار شود.
مساله کنترل و نظارت: براساس ماده 114 قانون اساسی مالزی، «کمیسیون انتخابات» مجلس نمایندگان و مجالس قانونگذاری ایالتی را برگزار میکند. براساس قانون انتخابات مصوب سال 1958 کمیسیون انتخابات وظایف کنترل و نظارت بر جریان انتخابات و ثبتنام رأیدهندگان در لیستهای مربوط، تضمین عدالت، بیطرفی و تبعیت همه مقامات انتخاباتی از قوانین مربوط به انتخابات و هدایت مقامات انتخاباتی در جهت اجرای اثربخش قوانین انتخابات را برعهده دارد. همچنین کمیته انتخابات موظف است که حوزههای انتخاباتی را به مناطق رأیگیری کوچکتر تقسیم کند، به هر یک از این مناطق یک کد خاص تخصیص دهد، مکان یا مکانهایی را بهعنوان مراکز رأیگیری در هر منطقه مشخص کند و همچنین اطلاعات مربوط به این مناطق و مراکز رأیگیری را منتشر کند.
این کمیسیون اختیار تعیین محدوده حوزههای انتخاباتی، فهرست رأیدهندگان ثبتنام کننده را بررسی میکند و شیوه و جزئیات اجرایی انتخابات را تعیین و مدیریت میکند. با اینکه قانون اساسی صراحتاً کمیسیون را بدنهای مستقل از نفوذ دولت یا گروههای دیگر نمیداند، اما عموم حقوقدانان معتقدند قانون اساسی گرایش به استقلال این کمیسیون دارد. اعضای کمیسیون دارای مصونیت قضایی هستند و رویّه برکناری آنها نیز بسیار دشوار و مشابه رویّههای برکناری قضات دیوان عالی این کشور است.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نگاه قدس
برگی از داستان استعمار قسمت هجدهم هرکس چهار مادر داشته باشد یک #دختر به او می دهند بعد از انگلی
برگی از داستان استعمار
قسمت نوزدهم
شما باید توتون بکارید همین!
44جمعیت مهاجران انگلیسی زبان روز به روز در آمریکا بیشتر می شد و اکنون نیازهای جدیدی را احساس می کردند.
هنگامی که نماینده ای از طرف دولت انگلیس راهی آمریکا شد ، یکی از مهاجران که در قاره نو کشاورزی می کرد از او خواست که در ویرجنییا دانشگاهی تأسیس شود چون در اینجا هم افراد باهوش و مستعد بسیارند.
نماینده دولت از درخواست این مرد به شدت خشمگین شد و فریاد کشید : « افراد باهوش ؟ در بین شما ؟ این خیلی مسخره است. شما فقط باید توتون بکارید و پس!»
دولت انگلیس مهاجران را برای برداشت هرچه بیشتر از منابع آمریکا به این کشور اعزام کرده بود و اجازه نمی داد آنها فعالیت دیگری جزکار مداوم، کشاورزی و استخراج معادن داشته باشند.
هرکوچ نشین را حاکمی که شخص پادشاه انگلیس او را معین کرده بود اداره میکرد.
کوچ نشینها محصولات خود مانند توتون، شکر ، چوب و قطران را فقط باید به انگلستان صادر میکردند.
قیمت این محصولات را هم دولت انگلیس معین میکرد.
آنها باید کالاهای خود را فقط با کشتیهای انگلیسی حمل میکردند و خریدهایشان را هم فقط باید از بازارهای انگلیس انجام میدادند. آنها حق نداشتند هیچ کارخانه ای را در زمین های خود تأسیس کنند؛ مخصوصاً کارخانه هایی شبیه کارخانه های پارچه باقی که در انگلستان وجود داشت.
مهاجرنشینها کاملاً به انگلستان وابسته نگه داشته می شدند و کاری جز تولید مواد خام مورد نیاز انگلستان و مصرف محصولات انگلیسی نداشتند.
ویرجینیا قدیمیترین و ثروتمندترین مهاجرنشین انگلیسی در آمریکا بود.
سالی یک بار ناوگان عظیم انگلستان برای حمل توتون به ویرجینیا اعزام میشد، کشتیها در مسیر رودخانه های بزرگ و عمیق حرکت میکردند و در کنار مزارع توتون لنگر میانداختند.
کشتیها حامل هرنوع محصولی بودند که برای زندگی مهاجران لازم بود و خودشان اجازه نداشتند تولید کنند.
این رفتارهای انگلستان بالاخره مهاجرنشین های انگلیسی را در آمریکا به تنگ آورد.
آن ها با هم متحد شدند و جنگی را برای استقلال از انگلستان آغاز کردند: جنگی که در آن یک متحد پنهانی هم داشتند: فرانسه.
کمک فرانسه به مخالفان انگلستان در آمریکا در آغاز پنهانی بود.
هنگامی که در سال ۱۷۷۶ میلادی نماینده ای از طرف آمریکایی ها به فرانسه آمد، یکی از شخصیت های دربار فرانسه به او نوشت: ما پنهانی یک میلیون لیور به شما می دهیم و سعی میکنیم به همین اندازه هم از اسپانیایی ها برای شما بگیریم.
شما با این مبلغ یک شرکت بازرگانی تأسیس میکنید و اسلحه، مهمات و هر چیزی را که در جنگ لازم دارید خریداری می کنید. پس از پیروزی یا پول را برمیگردانید و یا اجازه میدهید ما از زمینهایتان بهره برداری کنیم.
کمک های فرانسوی ها به این مقدار محدود نشد. آنها در سالهای بعد مبالغ بسیار بیشتری را به آمریکایی ها پرداخت کردند. سپس افرادی را جهت جنگ در کنار آمریکایی ها به آن سرزمین اعزام کردند.
فرانسوی ها حتی پای اسپانیایی ها را هم به این جنگ بازکردند و نیروی دریایی دو کشور در مقابل نیروی دریایی انگلستان در سواحل آمریکا صف آرایی کردند.
کمکهای فرانسه به آمریکا برای به زانو درآوردن انگلستان به یک میلیارد لیور رسید و سرانجام آمریکایی ها استقلال خود را از انگلستان به دست آوردند.
با قرارداد صلحی که در سال ۱۷۸۳بین انگلستان و آمریکا امضا شد فرانسوی ها احساس کردند انتقام جنگ هفت ساله را گرفته اند. انگلستان آمریکا را از دست داده بود اما هنوز بسیاری از نقاط جهان را در اختیار داشت . همچنین تجارتش را با آمریکایی ها قطع کرد.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشه ای از افتخارات جمهوری اسلامی ایران
جمهوری اسلامی ایران اولین کشور جهان با توانمندی ترمیم ضایعات نخاعی توسط سلول های بنیادی
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
لحظه انفجار تروریستی دوم در ورودی گلزار شهدای کرمان... خداوند عاملان، آمران و بانیان این حادثه خونین را ابدالدهر لعنت کند.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
دیروز یک خبری منتشر شد که اصلا فراموش کردم به آن بپردازم و آن هم هلاکت مسعود عبدالرحمان سرکرده گروهک وهابی - تکفیری سپاه صحابه وسط اسلامآباد پایتخت پاکستان بود. مدتها بود که هیچ یک از اعضای این گروهک وابسته به سعودی دچار آسیب نشده بودند و این عبدالرحمان نیز که با عنوان جانشین علمای اهل سنت پاکستان تقریبا واسط میان نهادهای امنیتی - اطلاعاتی سعودی - اماراتی با بدنه اهل سنت و تندروی پاکستان و افسران و ژنرالهای تندروی پاکستانی بود نیز برای خودش مانند خان میرفت و میآمد و مطمئن بود که دستگاه امنیتی پاکستان از او محافظت میکند.
اما او در روز روشن وسط اسلامآباد کشته شد و مهاجمان نیز مانند آب خوردن از صحنه متواری شدند. اینکه چه کسی او را زده خیلی مهم است و اینکه او چه نقشی در تحولات چند ماه اخیر منطقه هم دارد بسیار مهم است. عبدالرحمان فرد مورد اعتماد سعودیها بود و تقریبا میتوان او را رابط ریاض با شاخه داعش افغانستان دانست؛ پول و ماموریت را عبدالرحمان به عناصر داعش میداد و آنها دست به ترور و عملیات میزدند. در ماجرای کرمان نیز به خوبی رد پای این تروریست تکفیری به خوبی پیدا بود.
سعودیها به نیابت از رژیم صهیونیستی عامل انفجار در کرمان هستند؛ هر چند محکوم کردند و فکر میکنند کسی نمیداند. اما کسی که ماموریت اقدام تروریستی در کرمان را به تروریستهای داعش داده بود همین عبدالرحمان بود که رابطه بین سرویسی او برای دستگاه امنیتی کشور بسیار مبرهن است. پشت حمله به پاسگاه راسک هم همین شخص قرار داشت و در گفتوگوی وزیر خارجه کشورمان با همتای پاکستانیاش مستندات قوی در مورد دخالت وی ارائه شد که متاسفانه مانند همیشه طرف پاکستانی اقدام نکرد.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
♻️ تمام عوامل دخیل در انفجار کرمان بازداشت شدند
▪️۱۶ بمب قبل از مراسم کشف شد
دادستان کرمان:
🔹از چند ماه قبل از مراسم سالگرد حاج قاسم، کار امنیتی در ارتباط با تامین امنیت برگزاری این مراسم آغاز و به این دلیل قبل از مراسم کشفیاتی داشتیم که ۱۶ بمب در کرمان کشف شد.
🔹شب قبل از حادثه تروریستی تمام منطقه محدوده مراسم با وسایل الکترونیکی و سگهای مواد منفجره یاب رصد و بررسی شد و هیچ چیز کشف نشده است.
🔹ظرف ۲۴ ساعت تمام عوامل دخیل در این انفجار تروریستی دستگیر و بازداشت شدند.
🔹عصر حادثه، محل ساخت جلیقههای انفجاری در حاشیه شهر کشف شد که قرار بود در صبح روز بعد استفاده شود.
🔹تاکنون ۳۲ نفر در این پرونده از افرادی که پشتیبانی میکردند، دستگیر شدند و در حال بازجویی و مراحل مقدماتی بازجویی هستند.
🔹به این نتیجه نرسیدیم که بسته انفجاری در آن نقطه تعبیه شده بوده و در هر دو انفجار توسط عامل انتحاری بوده که به درک واصل شدهاند.
🔹نفری که انتحاری تخت دریاقلی بیگ را انجام داده بود شناسایی شده و دیگری نیز در حال شناسایی است.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نحوه دستگیری جمشید شارمهد و انتقال به ایران
وزیر سابق اطلاعات:
ما در شرایطی که نیروی دریایی سپاه در دریای عمان مانور برگزار کرده بود و عبور شناور در این شرایط بسیار سخت بود، این فرد(شارمهد) را وارد کشور کردیم و البته او تصور میکرد به پاکستان میرود.
بعد در نوارهای مرزی میان بندر چابهار و گواتر(نزدیک بریس) بچه ها، وی را پیاده کردند و چند ماشین هم به عنوان جیشالعدل وی را دستگیری کردند و گفتند که شما مزدور جمهوری اسلامی هستید و آمدهاید که در اینجا و در میان ما جاسوسی کنید.
وی لب تاب خود را آورد و «پسورد» خود را وارد کرد و بچهها نیز «پسورد» وی را به ذهن سپردند؛ سپس وی گفت که من دشمن جمهوری اسلامی هستم و در جمهوری اسلامی این کارها(عملیات تروریستی) را انجام دادهام و همه آن چیزی که باید را در مورد خودش در بازجویی بازگو میکرد، باز نمیکرد اما طی این برنامه فریب به عنوان افتخار بیان کرد.
به او گفتند که اگر روشن شود که مزدور جمهوری اسلامی ایران هستید، شما را به قتل میرسانیم. شارمهد هم گفته بود اگر شما به چنین نتیجهای رسید مرا بکشید، اما اگر من با جمهوری اسلامی جنگیدم چطور؟
بچهها گفته بودند در این صورت ما با شما همکاری میکنیم.
این آقا را آوردند، چشمهای وی را بستند و وسط چابهار چشمبند وی را باز کردند. وی نگاه کرد، به جای آنکه تابلوها به زبان اردو و پاکستانی نوشته شده باشد، نوشته شده بود فرمانداری چابهار و تازه متوجه شد که چه رودستی خورد و به او گفتند: آقای شارمهد به جمهوری اسلامی خوشآمدید!
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تشییع پیکر یک #شهیده در روستایی که شهید نداشت
مردم روستای کهنوج معزآباد در حالی که آرزوی حضور شهید گمنام را داشتند پیکر مطهر شهیده یعقوبی نخستین شهید این روستا را بر روی دستان خود تشییع کردند.
#شهیده_زینب_یعقوبی، ۱۶ سال بیشتر نداشت. این شهیده ۱۳ دیماه امسال همزمان با چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی برای زیارت مرقد مطهر این شهید بزرگوار راهی کرمان شد که متاسفانه در این انفجار تروریستی به شهادت رسید.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
♦️سلام امام زمانم
🔹امید به آمدنتان ، هر صبح مثل سپیده، در ما طلوع می کند و با هر ضربان در رگ هایمان جاری می شود و با هر نفس در وجودمان زنده می گردد ...
🔹امید به آمدنتان مثل اکسیری حیات بخش و نشاط آفرین ، ما را هر صبح به پرواز وا می دارد ...
🔹امید به آمدنتان، امید به همه ی خوبی هاست، امید به همه ی دل خوشی هاست
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
شاخص های نماینده تراز انقلاب اسلامی
در کلام مقام معظم رهبری
۹_ عدم وابستگی به کانونهای قدرت و ثروت
اگر چنانچه نامزدها به مراکز ثروت و قدرت متصل شوند، کار خراب میشود؛ همچنان که امروز در به اصطلاح دموکراسیهای دنیا در آمریکا و غیر آمریکا این رسم هست؛ کمپانیها و پولدارها به نامزد انتخابات در ریاست جمهوری یا در انتخابات کنگره پول میدهند ولی او در مقابل آنها متعهد .است آن رئیس جمهوری که با پول دستگاههای گوناگون و مراکز ثروت سر کار بیاید در مقابل آنها متعهد است. آن نماینده مجلسی که با پول فلان شرکت و فلان کمپانی و فلان ارباب و فلان پولدار توی مجلس بیاید، مجبور است آنجائی که آنها لازم میدانند، قانون جعل کند، قانون بردارد، توسعه و تضییق در قانون بکند این نماینده به درد مردم نمیخورد. نه باید به
مراکز ثروت های شخصی متصل بود و نه به طریق اولی به ثروتهای عمومی کسی بیاید از پول بیت المال مصرف ،کند برای اینکه به وکالت مجلس برسد؛ این دو برابر اشکال دارد، اشکال مضاعف دارد.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نگاه قدس
رسانه های این جناح از جمله روزنامه سلام، ارگان مجمع روحانیون مبارز، علاوه بر بازنشر سخنان امام خمینی
در مجموع، ۱۲۶ نفر از نامزدهای انتخابات در اعتراض به روند رد صلاحیت ها از شرکت در انتخابات انصراف دادند. در نتیجه رایزنی های صورت گرفته با شورای نگهبان، صلاحیت برخی افراد چون حجت الاسلام هادی خامنه ای تایید شد ولی همچنان کسانی چون هادی غفاری، ابراهیم اصغر زاده و عاتقه رجایی در جمع نمایندگان رد صلاحیت شده شهر تهران باقی ماندند. لیست های ارائه شده برای مجلس چهارم فقط چهار لیست بودند. به غیر از لیست جامعه روحانیت مبارز( با سرلیستی حجت الاسلام موحدی کرمانی و حمایت گروه های نزدیک به جناح راست) و لیست مجمع روحانیون، خانه کارگر و جمعیت زنان جمهوری اسلامی نیز دو لیست جداگانه اعلام کردند. خانه کارگر لیستی ۷ نفره ارائه کرد که مورد حمایت بیش از ۱۵۰ نهاد کارگری شامل انجمن های اسلامی کارخانه ها، شوراهای اسلامی کار و تعاونی های مصرف و مسکن واحدهای تولیدی، خدماتی و صنعتی استان تهران بود. لیست “جمعیت زنان جمهوری اسلامی” نیز که در اواسط دوران مجلس سوم شورای اسلامی تشکیل شده بود، شامل ۵ زن از دو طیف راست (دستغیب و دباغ) و چپ ( کروبی و جلودار زاده) بود.
از بین همه نامزدهای شهر تهران، تنها دو نفر( حجج اسلام سید علی اکبر ابوترابی فرد و سید علی اکبر موسوی حسینی) توانستند در مرحله اول چهارمین دوره انتخابات مجلس با کسب بیش از یک سوم آراء به مجلس راه یابند. ابوترابی فرد نامزد مشترک لیست جامعه روحانیت و مجمع روحانیون بود و موسوی حسینی مجری برنامه ” اخلاق در خانواده” تلویزیون که چهره ای آشنا برای مردم تهران به شمار می رفت. نتیجه مرحله دوم انتخابات در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۷۱، نشان گر پیروزی جناح راست و برخی نامزدهای مستقل بود. در بیشتر حوزه های انتخابی نامزدهای گروه چپ و مجمع روحانیون نتوانستند رای بیاورند. در حوزه تهران فقط دو نفر از لیست مجمع( سیدمحمود دعایی و محسن یحیوی) به مجلس راه یافتند که هر دو در لیست ۲۸ نفر مورد حمایت مجمع روحانیت نیز حضور داشتند. بنابراین هر ۳۰ نامزد پیروز مجلس چهارم شورای اسلامی که مورد حمایت جامعه روحانیت مبارز قرار داشتند عبارت بودند از : علی اکبر موسوی حسینی، سیدعلی اکبر ابوترابی فرد، عباس شیبانی، محمدجواد اردشیر لاریجانی، سیدمحسن یحیوی، محمدرضا باهنر، علی اکبر ناطق نوری، سیدمحمود دعایی، محمدعلی موحدی کرمانی، سعید رجائی خراسانی، حسن روحانی، علی عباسپور تهرانی فرد، نفیسه فیاض بخش، محسن مجتهدشبستری، سیدعلی تقی سیدخاموشی، عباسعلی عمید زنجانی، مریم بهروزی، پروین سلیحی، سیدمرتضی نبوی، سیدشهاب الدین صدر، مرضیه وحید دستجردی، قربانعلی دری نجف آبادی، منیره نوبخت، سیدعلی غیوری نجف آبادی، سیدرضا تقوی، محمدکاظم سیفیان، حبیب الله عسگری اولادی، محمدهاشم رهبری، علی موحدی ساوجی و محمود صابر همیشگی. به جز مجمع روحانیون که ۳ نامزد مشترک با جامعه روحانیت به مجلس فرستاد، از دو لیست باقی مانده یعنی لیست های خانه کارگر و جمعیت زنان جمهوری اسلامی هیچ کدام از نامزدها نتوانستند در انتخابات مجلس حوزه شهر تهران رای لازم را کسب کنند.
به لحاظ آماری، برای اولین بار ۹ نفر نماینده زن به مجلس راه یافتند که ۵ نفر از تهران (فیاض بخش، بهروزی، سلیحی، وحید دستجردی، و نوبخت) و ۴ نفر دیگر نماینده استان های دیگر ( فخر التاج امیر شقاقی و فاطمه همایون مقدم از تبریز، اختر درخشنده از کرمانشاه و قدیسه سیدعلوی از مشهد) بودند. تعداد روحانیون مجلس چهارم در شهر تهران همانند مجلس سوم ۱۲ نفر بود و در مجموع ۶۷ نماینده روحانی وارد مجلس چهارم شدند
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نگاه قدس
برگی از داستان استعمار قسمت نوزدهم شما باید توتون بکارید همین! 44جمعیت مهاجران انگلیسی زبان روز ب
برگی از داستان استعمار
قسمت بیستم
لاک پشت پیر
تا همین چند سال پیش ، سالهای دهه ۱۹۶۰ میلادی ، لاک پشت پیری در قصر باکینگهام زندگی میکرد که ملکه انگلستان، الیزابت دوم ، علاقه بسیاری به او داشت.
ملکه هرچند وقت یک بار به دیدن این لاک پشت میرفت و به تماشای حرکت بسیار آهسته او روی چمن قصر مشغول می شد . بیش از صدوهشتاد سال از عمر این لاک پشت میگذشت
و زمانی به کاپیتان جیمز کوک ، کاشف انگلیسی تعلق داشت.
جیمز کوک پسر یک دهقان فقیر انگلیسی بود که همیشه با هیجان داستان هایی را که از ماجراجویان و کاشفان انگلیسی در فتح سرزمین های جدید نقل میشد دنبال می کرد .
او در دوازده سالگی شاگرد یک دکان خرازی شد اما همیشه به سفرو دریانوردی فکر می کرد .
تا آنکه چند سال بعد وارد نیروی دریایی انگلیس شد .
کوک در سال ۱۷۶۸ میلادی با گروهی از دریانوردان انگلیسی عازم درباهای جنوب شد .
زلاندنو را کشف کرد و بعد به طرف استرالیا به راه افتاد .
استرالیا پیش از این به دست هلندی ها کشف شده بود ؛ اما کوک سواحل شرقی این سرزمین وسیع را برای انگلستان فتح و تصرف کرد .
جیمز کوک در یکی از سفرهایش لاک پشت کوچکی را از ساحل گرفت و با خود به کشتی برد .
این لاک پشت در تمام سفرهایی که کوک پس از این انجام داد با او بود .
کوک جزایر هاوایی را هم کشف کرد و در یکی از این جزایر به دست بومیان کشته شد.
ملوانان کوک ، لاک پشت او را برای ملکه انگلستان بردند.
این لاک پشت در قصر باکینگهام ماندگار شد و پادشاهان و ملکه های بعدی انگلستان مراقبت از او را به تماشای این لاک پشت برای ملکه ها و پادشاهان انگلستان یادآور آخرین اکتشافات دریایی ، به زانو درآوردن حریفان و چیرگی بر اقیانوس ها بود . انگلستان در پایان قرن هجدهم با عهده گرفتند با پیروزی بر فرانسه و شکست اسپانیا در نخستین دور رقابت های استعماری ، حریفان را به عقب رانده بود .
اما آنها همچنان در اندیشه پیشروی در هند و تسخیر سرزمین هایی بسیار وسیع و دست نخورده در آفریقا بودند ؛ اندیشه ای که ذهن رقیبان اروپایی آن ها را نیز مشغول کرده بود و دوران جدیدی را در تاریخ استعمار آغاز می کرد .
ادامه دارد...
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods
نظام انتخاباتی لبنان
نظام انتخاباتی لبنان ناشی از قومیت و دین رأی دهندگان است و نه محل زندگی آنها، این تصویری از چشمانداز نظام سیاسی لبنان است. این نظام انتخاباتی و دادن وزن متفاوت براساس تفاوتهای مذهبی – فرقهای، هم میتواند دموکراسی و مشروعیت آن را زیر سوال ببرد و هم تنشهای فرقهای را شدت میبخشد.این نظام انتخاباتی در سال 1943 پس از توافقی سیاسی میان مسلمانان و مسیحیان لبنان شکل گرفت و دوباره در توافقنامه طائف در سال 1989 مورد مذاکره قرار گرفت. در این توافقنامه تصریح شده است که پارلمان این کشور تا ابد نیمی مسلمان و نیمی مسیحی خواهد ماند. صدها منسب دولتی و وزارتی از نظر قومیت از پیش تعریف شدهاند- از جمله مقام ریاست جمهوری (که باید مسیحی مارونی باشد)، نخست وزیری (که باید مسلمان سنی باشد) و ریئس پارلمان (که باید مسلمان شیعه باشد).
آنچه مسأله را از این نیز پیچیدهتر میسازد این است که هر رأیدهنده، اجازه دارد، برای تمامی کرسیهای تمام نواحی رأی دهد، از جمله نواحی ادیان یا قومیتهای دیگر. این بدان معناست که گاهی تعداد آرای افراد خارج از یک ناحیه از آرای جمعیتهای اقلیت به نمایندهشان در آن ناحیه بیشتر میشود.
#نقش_ما
#مشارکت_حداکثری
#مجلس_قوی
@entekhabatqods