#ختم_دعای_مجیر
☘روزهای یک شنبه ☘
هدیه به آقاجانمان حضرت مهدی عجل اله به نیت سلامتی و فرج و رفع موانع ظهورشون و ان شاءالله با دعای خیر ایشون حاجت روایی همه شرکت کنندگان عزیزبخصوص ادای قرض و افزایش رزق وروزی
#قرار_هرروز
قرائت دعای فرج به نیت تعجیل در امر فرج و رهایی مردم مظلوم فلسطین از دست رژیم غاصب صهیونیسم
﷽-ـ
اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَـــفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْـــــتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْــــتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّـــــدَّةِ وَ الرَّخـــآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّـــــــذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَمَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَـــــصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یاعَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُـحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُـــــــما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَــــوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّــاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل یا اَرْحَمَ الرّاحِـــــمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرین.
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💔 . . .
سلام حضرت مولا ، مهدی جان
قرن هاست جهان ، سیاه پوش حسین است ، زمین و زمان از گام های خسته و داغدار کاروان کربلا ، گریان است و عطر شقایق های عاشورا هنوز در پیچ تاریخ به مشام می رسد ...
... و این تکرار مداوم روضه ها جاری خواهد بود تا شما ای یگانه عدل گستر موعود ، بازآیید و انتقام آن خونِ بناحق ریخته ، آن خنجر بریده ، آن لب های عطشناک و آن صورت های کبود را بازستانید ...
... تا آرام گیرد قلوب عزاداران جد شهیدتان
تاریخ تکرار حوادث است!
عبرت نمیگیرد اما عبرت آموز است!
• یکی بهانهٔ زن و فرزند آورده
• یکی بهانهٔ بدهکاری و مال مردم آورده
• دیگری چنان ترسیده که گفته اصلاً از نامم نپرس!
درست مثل ما؛ بندگانِ دنیا !
گرفتارانِ همیشهٔ تاریخ !
دوستداران فرزند و زندگی و آسایش !
نافهمیدگانِ حقیقت ایمان !
نچشیدگانِ عشق ! ...درست مثل ما
※ بهانههایی که امروز تو را از فکر کردن به امام، و از زیستن برای امام باز میدارند، فردا مانع تو از رسیدن «در رکاب امام» خواهند بود.
یکی از حقوقی که در روایات با عنوان «حَقُّ المُْسْلمِِ عَلَی المُْسْلمِ » بیان شده آن است که: «هرچه برای خود دوست داری برای برادر مسلمانت نيز دوست بدار و هرچه برای خود نمیپسندی برای او نيز ناپسند بدان». یکی از مصادیق این حق آن است که هنگام دعا دیگران را از یاد نبرد و اگر از خدا خیری برای خود می خواهد، آن را برای برادر مسلمانش نیز طلب کند.
در روایتی آمده است: «هیچ مؤمنی نیست که برای مردان و زنان مؤمن دعا کند مگر آنکه خداوند مثل آنی را که دعا کرده است به او باز می گرداند». از اين روست که میبينيم دعا در منطق اسلام به صيغۀ جمع و متکلم مع الغير ادا میگردد و به جای «اهِْدِني الصِّراطَ الْمُسْتَقيم » و «إيِاَّكَ أعْبدُُ وَ إيِاَّكَ أسْتعَينُ » می گوییم:
«اِهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ »
ما را به راه راست رهنمون فرما و
«إيِاَّكَ نعَْبدُُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ»
تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری میجوییم.
زبان دعا در اسلام، زبان اجتماع است نه زبان فرد. انسانِ مسلمان نیکی را برای همۀ افراد جامعه می خواهد و سعادت را برای همگان از خدا میطلبد.
▫️کتاب شکوه نیایش، شرح صحیفه سجادیه، ج۵، صص ۶۵۲-۶۵۱.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانند سیب باشیم عجله نکنیم
#محمد_صالح_علا
با رضای محض و تسلیم صرف باید به راه افتاد، اگر دادند متشکر، اگر ندادند عجله نکن، صابر باش. آنانکه دیرتر میگیرند، پختهتر میشوند.
علامه_حسنزاده
۲۴۶-چگونه میتوان فساد را در جامعه ریشهکن یا حداقل کمرنگ نمود؟
در پاسخ به این سؤال میتوان گفت: انسانهایی که دوست دارند با فساد مبارزه کنند، ابتدا باید خود را نهی از منکر کنند. یعنی اگر میبینند به گناه تمایل دارند، باید جان و وجود خودشان را از تمایل به گناه پاک سازند.
در گام دوم، هر کسی باید بکوشد تا گرد انواع فساد نگردد و در عمل از فساد دوری گزیند. چه بسا افرادی تمایلی به انجام کارهای ناپسند نداشته باشند، اما به خاطر اوضاع و احوال پیرامون خود، کارهای نادرستی انجام دهند. اینجاست که آدمی باید خود و اطرافیانش را تا جایی که میتواند کنترل کند و به دلیل جوّ نامساعد اجتماعی دست به گناه نیالاید.
در گام سوم مردم باید به انجام گناه حساس باشند و دور و بر فاسدان و گنهکاران را خالی کنند و در قبال انجام کارهای ناپسند اشتیاق و هیاهو نشان ندهند. گاه بسیاری از منکرات در جامعه گُل می کند، به دلیل اینکه مردم برای اهل منکر کف میزنند. نتیجۀ چنین رفتاری رشد معصیت و پا گرفتن فساد در سطح جامعه است.
درمقابل، آن زمان که مردم کارهای نیک و پسندیده را برای هم تعریف کنند، نیکوکاران را تشویق کنند،