به اطلاع طلاب گرامی میرسانیم؛
مرکز خدمات حوزههای علمیه، طلاب محترم سراسر کشور و تمام اعضای محترم خانوادهشان را ،،،بورسیه آموزش رسانهای مینماید
به ازای هر نفر از اعضای خانواده، یک دوره آموزشی رایگان، به دلخواه، بدون محدودیت سنی
دورههای تحت پوشش بورسیه، در پوستر بالا قابل مشاهده است.
همراه با اعطای گواهینامه دیجیتالی و تائید مهارت فیزیکی معتبر رایگان
امکان استفادهی خانوادگی از دورههای ثبتنام شده توسط بقیهی اعضا
پشتیبانی رایگان 6 ماهه توسط استادیار حرفهای
هزینه این دورهها توسط مرکز خدمات کاملا پرداخت شده است، طلاب محترم دارای کد مرکز و تمام اعضای تحت سرپرستی آنها میتوانند در این دورهها کاملا رایگان شرکت نمایند.
کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام
https://eitaa.com/joinchat/4264755219C27c6afaaa3
شما دلتان برای امام نسوخته!
تکرار_تاریخ
یک ماه و نیم قبل برادران و خواهران مسلمانی خدمت امام رسیدند، دلسوزانه و دردمندانه به امام عرض کردند: «آقا نمیگذارند خبرها و گزارشها به شما برسد؛ خوب است شما تهران تشریف بیاورید»؛ تلویزیون همهی اینها را پخش کرد، جواب امام را پخش کرد. امام در جواب فرمودند «بنده از همهی خبرها با اطّلاعم. نخیر، راهِ خبرها به من گرفته نمیشود. این سخن امام است. اینقدر زیر نام امام، با تمسّک به اسم امام، علیه امام حرف نزنید!
آن رهبری که از قضایا خبر ندارد رهبریاش فایده ندارد. اگر امام نمیداند در کردستان چه میگذرد، در خراسان چه میگذرد، در تهران چه میگذرد، در متن اجتماع چه میگذرد، فرمان او برای مردم قابل تمسّک نیست؛ شما این را میخواهید ثابت کنید، شما دلتان برای امام نسوخته! شما میخواهید ثابت کنید که فرمان امام اعتبار ندارد؛ رویتان نمیشود این حرف را بزنید از این راه فریب و ظاهرپسند وارد میشوید و میگویید: امام را ایزوله کردهاند. نخیر امام را ایزوله نکردهاند و به شما هم اجازه نمیدهند که امام را ایزوله کنید؛ شما از روز اوّل میخواستید امام را ایزوله کنید و اجازه به شما داده نشد؛ باز هم داده نخواهد شد.
مقام معظم رهبری - سال ۵۸
@sireh_gha
آیتالله علویگرگانی در بیمارستان بستری شد
آیتالله سید محمد علی علوی گرگانی به خاطر ضعف شدید جسمانی در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شد. وضعیت عمومی و حال جسمانی معظمله مناسب است و تحت نظر پزشکان قرار دارد.
از عموم مومنان تقاضا می شود برای سلامتی کامل ایشان دعا و سوره حمد قرائت کنند.
@rasanewsagency
*⭕معنای «افْضَلُ الأَعْمالِ انْتِظارُ الْفَرَجِ»*
*♦️بعضى خيال مى كنند اينكه افضل اعمال انتظار فرج است، به اين معناست كه :*
*انتظار داشته باشيم امام زمان (عجّل اللَّه تعالى فرجه) با عده اى كه خواص اصحابشان هستنديعنى سيصد و سيزده نفر و عده اى غير خواص ظهور كنند،بعد دشمنان اسلام را از روى زمين بردارند،امنيت و رفاه و آزادى كامل را برقرار كنند، آن وقت به ما بگويند بفرماييد!*
*ما انتظار چنين فرجى را داريم و مى گوييم افضل اعمال هم انتظار فرج است!*
*(يعنى بگير و ببند، بده به دست من پهلوان!)*
*♦️نه، انتظار فرج داشتن يعنى انتظار در ركاب امام بودن و جنگيدن و احياناً شهيد شدن، يعنى آرزوى واقعى و حقيقى مجاهد بودن در راه حق،*
*نه آرزوى اينكه تو برو كارها را انجام بده، بعد كه همه كارها انجام شد و نوبت استفاده و بهره گيرى شد آن وقت من مى آيم!*
*♦️انتظار فرج داشتن يعنى واقعاً در نيت ما اين باشد كه :*
*در ركاب امام زمان و در خدمت ايشان دنيا را اصلاح كنيم.*
*♦️در زيارت ابا عبد اللَّه عليه السلام مى گوييم:*
*«يا لَيْتَنا كُنّا مَعَكَ فَنَفوزَ فَوْزاً عَظيماً» (كه براى ما يك ورد شده و به معناى آن هم توجه نمى كنيم)
*پیام قرآنی ۲۷۱* ( بهمن ۱۴۰۰)
*هر روز یک آیه
*نعمت بینهایت*
۞وَآتَاكُمْ مِنْ كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ *وَإِنْ تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا* ۗ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ۞
*۞آیه ۳۴ سوره ابراهیم۞
۞و هر چه از او خواستهايد به شما ارزانى داشته است *و اگر خواهيد كه نعمتهايش را شمار كنيد، نتوانيد،* كه آدمى ستمكار و كافر نعمت است..۞
*پیام ها*
۱- انسان قدرت ندارد نعمتهاى خدا را بشمارد، چه رسد به اين كه بخواهد شكر آنها را به جاى آورد.
۲- عوامل توليد در اختيار انسان است. (آب، خاك و نور خورشيد ...) اگر نارسايى و كمبودى وجود دارد به خاطر مديريّت غلط و توزيع نامطلوب است. وَ آتاكُمْ مِنْ كُلِ ... إِنَّ الْإِنْسانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ
۳- خدايى كه بشر را آفريد، همهى نيازهاى او را از راه درست برآورده ساخت، اما انسان به دنبال رفع نيازهاى خود از راه گناه است. آتاكُمْ مِنْ كُلِّ ما سَأَلْتُمُوهُ ... إِنَّ الْإِنْسانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ
۴- انسان موجودى نيازمند و محتاج است. «سَأَلْتُمُوهُ»
۵- اگر انسان از نعمتهاى الهى درست استفاده نكند، بسيار ستمگر و كفران كننده است. «لَظَلُومٌ كَفَّارٌ»
برنامه امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 (تیرماه 1401
آموزش غیر حضوری)
@ettelaresani_tollab
از این پس واریزیهای مرکز خدمات بر اساس امتیازات است.
مدیر کل معیشت مرکز خدمات گفت: با توجه به اسناد بالادستی و تأکید ریاست مرکز مبنی بر هدفمند نمودن خدمات، مرحله اول این طرح بر اساس شاخصهایی که در شورای سیاستگذاری هدفمندی خدمات مصوب و ابلاغ شد اجرا گردید.
وی بیان کرد: شاخصهای اصلی و ملاکهای امتیاز چهار شان اصلی تحصیل، تبلیغ، پژوهش و تدریس و همچنین مواردی مانند فرزند و وضعیت مسکن و ... است.
حجت الاسلام گرجی گفت: از طلاب و فضلای عزیز تقاضا داریم با مراجعه به سامانه پذیرش مرکز خدمات اطلاعات خود را بهروز کنند تا در ارائه خدمات حقی از کسی تضییع نشود.
سامانه سخا
https://service.csis.ir/account/login
https://eitaa.com/joinchat/1192493069C818e7e6c3f
آثار فوق العاده خواندن آیة الکرسی بعد از هر نماز
حضرت پيامبر اعظم (صلّی الله علیه وآله وسلم) فرمودند : هر شخصی آية الكرسی را بعد از نماز بخواند ، هفت آسمان شكافته گردد و به هم نيايد تا خداوند متعال به سوی خواننده آية الكرسی نظر رحمت افكند ، و فرشته ای را بر انگيزد كه از آن زمان تا فردای آن كارهای خوبش را بنويسد و كارهای بدش را محو كند . حضرت رسول اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمود : يا علی ، بر تو باد به خواندن آية الكرسی بعد از هر نماز واجب .
زيرا به غير از پيغمبر و صديق و شهيد كسی به خواندن آن بعد از هر نماز محافظت نمی كند و هر شخصی بعد از هر نماز آية الكرسی را بخواند به جز خداوند متعال كسی او را قبض روح نمی كند و مانند كسی باشد كه همراه پيامبران خدا جهاد كرده تا شهيد شده است .
در روايتی از حضرت امام باقر (علیه السلام) آمده است : " هر شخصی آية الكرسی را بعد از هر نماز بخواند از فقر و بيچارگی در امان شود و رزق او وسعت يابد ، و خداوند به او از فضل خودش مال زيادی بخشد".
حضرت رسول اكرم (ص) فرمودند :
هر شخصی آية الكرسی را بعد از هر نماز واجب بخواند نمازش قبول درگاه حق می گردد و در امان خدا باشد و خداوند او را از بلاها و گناهان نگه دارد .
جهت نور چشم بعد از هر نماز دست بر چشم بگذارد و آية الكرسی بخواند و بگويد :" اعيذ نور بصري بنور الله الذي لا يطفی".
خداوند متعال فرمود : كسی كه بعد از نماز واجبش آية الكرسی بخواند ، خداوند متعال به او قلب شاكرين – اجر انبيا و عمل صديقين را عطا فرمايد ، و چيزی جز مرگ از داخل شدن او به بهشت جلوگيری نمی نمايد .
مداومت نمی نمايد به آن مگر پيامبر يا صديق يا كسی كه از او راضی شده ام و يا شخصی كه شهادت را روزی او می نمايم .
منابع
- مصابيح الدجى ، ص ۱۰۲۹ .
- لئالى الأخبار ، ج ۱ ، ص ۲۰۸ .
- قول ثابت ، ص ۴۱ .