چرا روسیه بله اما امریکا نه؟!!
هر فرد و کشوری بر اساس منافع خودش با دیگران رفتار میکند و روسیه نیز از این قاعده مستثنی نیست. وقتی سخن از اتحاد و ارتباط راهبردی میشود، گمان نشود روسیه را انقلابی و حزب اللهی میدانیم، هرگز. روسیه مثل چین، ژاپن، بلژیک، اتریش، فنلاند و.... دهها کشور دیگری است که میتوان بر اساس منافع مشترک ارتباطاتی ایجاد نمود.
اما تفاوت آن با آمریکا در چیست؟
پاسخ در این آیه قرآن است:
سوره الممتحنة/ ۸
لَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقَاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَلَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيَارِكُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَتُقْسِطُوا إِلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِين * إِنَّمَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُمْ مِنْ دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَى إِخْرَاجِكُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ ؛ خدا شما را از نيكىكردن و عدالتورزيدن با آنان كه با شما در دين نجنگيدهاند و از سرزمينتان بيرون نراندهاند، باز نمىدارد. خدا كسانى را كه به عدالت رفتار مىكنند دوست دارد. خدا تنها از دوستىورزيدن با كسانى كه با شما در دين جنگيدهاند و از سرزمين خود بيرونتان راندهاند يا در بيرونراندنتان همدستى كردهاند نهی میکند. و هر كه با آنها دوستى ورزد از ستمكاران خواهد بود.
به بیان ساده اختلاف ما و آمریکا بنیادین و بر سر اساسی ترین مسائل یعنی دین، ایدئولوژی و طرز تفکر ماست اما اختلاف ما با سایر کشورها از جمله روسیه در اختلاف منافع جزیی است.
بنابراین با چنین کشورهایی میتوان بر اساس منافع جبهه تشکیل داد (که طبیعتاً دائمی و همه جانبه نیست) اما با کشوری استکبار منش مانند آمریکا، به دلیل تقابل بنیادین هیچ گونه ارتباط و اتحادی معنا ندارد
🔆 شبهه و پاسخ :
"آینده مکانی نیست که به آنجا می رویم، جاییست که آن را به وجود می آوریم. راه هایی که به آینده ختم میشوند یافتنی نیستند، بلکه ساختنی اند و ساختن آن؛ هم سازنده را، و هم مقصد را دگرگون میکند.
)نوشته سردر دانشگاه آکسفورد(!
و اما نوشته ی سردر دانشگاه شریف:
"خواهرم حجابت را و برادرم نگاهت را حفظ کن." !!! "
🔆پاسخ شبهه:
1⃣ با تحقیق اجمالی خواهیم فهمید که در سر در ورودی هیچ کدام از این دانشگاه ها عبارات یاد شده وجود ندارد !
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/29/Oxford_University_Press.jpg
http://www.sharif.ir/home
2⃣ اساسا قیاس این دو عبارت که دارای دو موضوع متفاوت هستند اشتباه است.
3⃣ محیط های علمی و آموزشی ما با بهره گیری از مکتب علم دوست و عالم پرور اسلام سرشار از پیامهای پرمحتواست .
4⃣ مشخصا نویسنده شبهه دو هدف شیطنت آمیز را دنبال می نموده است :
☑️ القای بی توجهی به علم در ایران !
☑️ تمسخر و تخریب باورهای اعتقادی .
#شبهه
#دین_ستیزی
#غیرت_دینی
@nesfejahan_Es
♦️تلاش منافقین کوردل برای خرابکاری در صدا و سیما
🔹دقایقی پیش تصویر سرکرده معدوم گروهک تروریستی منافقین و مریم رجوی در وبسایت تلوبیون وابسته به صداوسیما برای لحظاتی منتشر شد.
🔸پیگیریها برای منشأ این خرابکاری آغاز شده است.
♦️خبرگزاری صداوسیما به نقل از مسئولان این سازمان میگوید که برخی شبکههای رسانه ملی هک شده است
🔹عصر امروز، در میان پخش آنونس برنامهها به مدت ده ثانیه، تصاویری از سران منافقین و صوت یکی از سخنرانیهای آنها روی آنتن شبکه یک دیده شد.
🔸مسئولان فنی سازمان صدا و سیما میگویند احتمالا سرور، مورد حمله هکری قرار گرفته. براساس این گزارش، اتفاقاتی شبیه به این در شبکه قرآن، رادیو پیام و جوان هم رخ داده است.
#منافق_کوردل
#رسانه
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ایران اسلامی و انقلاب اسلامی ایستاده و مقاوم
🔷به کوری چشم دشمنان، جمهوری اسلامی ایران همچنان پابرجاست.
#افول_آمریکا
#ایران_قوی
#غیرت_دینی
@nesfejahan_Es
♦️پرونده سراسر سیاهِ رضاخان
❌ هیچکس نمیتواند بگوید که استبداد رضا خان از استبداد ناصر الدّین شاه کمتر است؛ بلکه بلاشک بیشتر از آن است.
#شاه_دزد
#شاه_خائن
#خیانت_پهلوی
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸پررنگ شدن اهمیت پدافند غیر عامل و دفاع سایبری پس از تلاش برای خرابکاری در آنتن شبکه یک؛
🎥کاوه منگُلی، کارشناس فناوری رسانه: حملات سایبری از زمان ظهور اینترنت رواج داشته و هر روز هزاران نوع حمله رخ می دهد که هک سامانه های سوخت در امریکا و سپس در ایران از این جمله است.
🔺به موازات این پدیده، موضوع پیشگیری، دفاع و مقابله مطرح است و تلاش می شود که با این حملات مقابله شده و خسارات آنها به حداقل برسد.
#پدافند_غیرعامل
#غیرت_دینی
#طرح_صیانت
@nesfejahan_Es
♦️دزدان واقعی را بشناسید
🔰 افشای بخشی از اموالی که فرح پهلوی غارت کرد و پس نداد!
#شاه_خائن
#خیانت_پهلوی
#غیرت_دینی
@nesfejahan_Es
🔥 سرمایه های آمریکا در ایران را بشناسیم.
🔻امثال تاجزاده، زیباکلام، فائزه هاشمی، علی مطهری و... واقعاً سرمایه های بی نظیری هستند؛ البته برای آمریکا!
🔻چون هر خیانت و جنایتی که توسط دولتهای آمریکا انجام شود با زبان این جماعت تطهیر شده و جمهوری اسلامی مقصر نامیده میشود!!
🔻آمریکا دیگر باید چه فحشایی را نسبت به غربگرایان مرتکب شود تا آنها قبول کنند که این آمریکا بود که برجام را «نقض فاحش» کرد؟
#برجام
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#غیرت_دینی
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تحقیر منافقین و حامیانش توسط حاج قاسم
🔺شما به این زبالههای بیرون ریخته ملت ایران و به این زن ولگرد دل بستهاید و در تلویزیونها میچرخانید؟
#شاه_خائن
#پهلوی_خائن
#حاج_قاسم
#غیرت_دینی
@nesfejahan_Es
❌ #صرفا_جهت_اطلاع | قدرت موشکی ایران
✅ نائب رئیس نیروی موشکی روسیه: ایران جزء چهار قدرت موشکی دنیا قرار دارد؛ ایران توانایی این را دارد که رژیمصهیونیستی را غیر قابل سکونت کند!
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مخالفت صریح رهبر انقلاب با بحث مذاکره مستقیم با آمریکا.
#افول_آمریکا
#ایران_قوی
#مذاکره_ممنوع
@nesfejahan_Es
♨️ داستان سرایانی که خود کتاب داستانند...⁉️
♻️ سفر آقای رئیسی به مسکو در رسانههای داخلی و خارجی بازتابهای گوناگونی داشت اما آنچه بیش از همه به چشم میآمد نوع نگاه برخی از رسانههای زرد وابسته به جریان غربزده بود که با برجستهسازی حواشی این سفر در راستای تخریب دستاوردهای آن برآمدند.
🔹 به طور مثال آقای اشتری در یادداشتی تحت عنوان"تفاوت نماز قذافی با نماز رئیسی" و انتشار آن در فضای مجازی، به سیاهنمایی و کم اهمیت جلوه دادن دستاوردهای این سفر پرداخته است.
وی در این یادداشت عنوان میدارد: "...نماز خواندن آقای رئیسی در کاخ کرملین بیشترین توجه را به خود جلب کرد. به نظر من این ادای نماز مطلقا هیچ ارزش نمادینی نداشت و واجد هیچ پیام سیاسیای هم نبود....اما موقعی که روسیه بزرگترین متحد و همپیمان شما در عرصه جهانی است مخابره چنین پیامی چه محلی از اعراب دارد؟... این حرکت آقای رئیسی فقط نشانه آماتور بودن ایشان در عرصه سیاست است. این آماتوریسم را در یک جای دیگر نیز میشد مشاهده کرد. جناب رئیسی در سخنرانیاش در پارلمان روسیه مدام از "کشور روسیه" و "آقای پوتین" نام برد در حالی که در عرف دیپلماتیک شما در یک سخنرانی رسمی، در کشور میزبان باید اسم رسمی آن کشور را بیان کنید..... باور کنید از همین جزئیات به ظاهر بیاهمیت میتوان پی برد که سکان هدایت کشور دست چه آماتورهایی افتاده"
🔻در این رابطه ذکر چند نکته لازم میباشد:
◀️ اول اینکه ادای فریضه در هر حالتی واجب است حتی در حالت نزدیک به موت، ثانیا اگر ایشان به دنبال انتقال پیام سیاسی نیز میبود بلاشک این پیام را به جز روسیه دیگر ابرقدرتهای دنیا در غرب و شرق عالم به خوبی دریافت کردند که برای دولت جدید ایران هیچ کسی کدخدا نیست و ما به جز به خداوند به هیچ کسی و هیچ قدرتی دل نبستهایم.
◀️ نماز خواندن ایشان یا اسامی را درست گفتن یا نگفتن نشانه عدم کارایی نیست، چه بسا دیپلماتهای کت شلواری و اتو کشیدهای که ادعای بلد بودن زبان دنیا را داشتند اما نتوانستند حقوق ملت را در مذاکرات بینالمللی طی ۸ سال گذشته تامین کنند.
🔚 نکته پایانی: کارایی یک دولت به تلفظ لغات نیست، که اگر آداب دیپلماسی به طور صحیح رعایت شود بهتر است. اما کارایی یک دولت در عرصه بینالملل به میزان قراردادها و اتحادها و تامین منافع ملی بر میگردد؛ اگر دستاوردها و انعقاد قرادادها و توافق نامههای دولت سیزدهم در طول ۵ ماه در حوزه منطقهای و بینالمللی، کارایی در سیاست خارجی نیست پس چیست؟(قرارداد سواپ گازی با ترکمنستان و آذربایجان، قراردادها و توافقات تجاری و سیاسی با تاجیکستان، چین، روسیه، ونزوئلا و امارات، راهاندازی خط ترانزیتی ترکیه ایران و پاکستان، راهاندازی خط ترانزیتی ترکیه، ایران و امارات، تلاش در راستای راهاندازی خط ترانزیتی چابهار، ارمنستان روسیه و اروپا، مذاکره منطقهای با عربستان و پیشبرد هوشمندانه و عزتمندانه مذاکرات هسته ای با ۴+۱ در کنار واردات گسترده واکسن با کمک دیپلماسی فعال خارجی.... اصل انصاف را رعایت کنیم کدام دولت اصلاحطلب در طول ۵ ماه، نه ۸ سال به این اندازه که دولت سیزدهم دستاورد داشته، در عرصه بینالملل کارکرده است. واقعا باید به برخی افراد داستان سرا به طور مداوم یادآور شد که " پشت سر ما داستان سرایی نکنید که اگر زبان ما گشوده شود شما خود کتاب داستان هستید...."
*🔴۲۰ دلیل منطقی در پاسخ به یک سؤال سیاسی...*
*▪️چـرا رابطـهی دوطرفه بـا چیـن، روسـیـه ، همـسـایگان ، همپـیـمانــان منطقـهای و فـرامنطقـهای، بهتـر از روابط یکطرفه باآمریکاواروپاست!؟*
*۱*. روسیه و چین با صنعت صلح آمیز هستهای ایران مشکل ندارند ولی آمریکا و اروپا مخالفت و مانع تراشی شدید دارند.
*۲*. روسیه و چین با موشکهای پیشرفته دفاعی ایران مشکلی ندارند ولی آمریکا و اروپا به شدت با داشتن این ابزارهای دفاعی توسط ایران مخالفند و هر روز تهدید و تحریم میکنند.
*۳*. روسیه و چین با ترفندهای گوناگون بدنبال تجزیهی ایران، تحریک قومیتها، ایجاد آشوب و اختلاف در کشور نیستند ولی دولتهای آمریکا و اروپا کمترین فرصت را برای دشمنی با کشور و مردم ایران از دست نمیدهند.
*۴*. روسیه و چین هر روز ایران رو تحریم نمیکنند و از ورود داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعبالعلاج، که به علت کمبود دارو شدیداً در رنج هستند، به ایران ممانعت نمیکنند.
*۵*. روسیه و چین بودند که تحریم تسلیحاتی ایران رو با تهدید به وتو در شورای امنیت سازمان ملل، لغو کردند.
*۶*. روسیه و چین هر روز کشورهای حاشیه خلیج فارس رو علیه ایران تحریک نمیکنند و میان ایران و همسایگانش به بهانههای واهی، دشمنی و اختلاف ایجاد نمیکنند.
*۷*. در آمریکا و غرب شبکههای ماهوارهای ضد ایرانی، ضد شیعی، تجزیه طلب، منافقین، فرقههای ضاله و تروریستی به وفور، با کمک این کشورها، میتوانند علیه ایران فعالیت رذیلانه آزاد داشته باشند ولی در روسیه و چین، چنین نیست.
*۸*. دزدان و اختلاس گران بانکی، قاچاقچیان کالا و ارز، آموزش دیدگان آمریکا و اسراییل که در ایران عملیات تروریستی انجام میدن، وقتی از ایران فرار میکنند به آمریکا، کانادا و برخی کشورهای اروپایی میروند و اونا بهشون پناه میدهند، به روسیه و چین فرار نمیکنند و اگر به آنجا بروند به ایران مسترد میشوند.
*۹*. روسیه با درخواست سردار سلیمانی از پوتین، در میدان جنگ سوریه مشارکت کرد و نتیجهاش شد نابودی داعشی که آمریکا بوجودش آورده بود و سر شیعه و سنی و مسیحی و دروزی و ایزدی رو می بُرید، و البته همیشه میگفت هدف اصلیش ایرانه.
*۱۰*. آمریکا و غرب از فتنهگری و فتنهگران در ایران حمایت میکنند ولی روسیه و چین، نه.
*۱۱*. چین و روسیه سابقهی استفاده از بمب اتم و کشتار ۲۰۰ هزار نفر مردم بیگناه ظرف چند ساعت و نابودی کامل دو شهر از روی کره زمین را ندارند، اما آمریکا داره و به این وحشیگری خود افتخار هم میکند.
*۱۲*. با وجود آگاهی عمیق مردم ایران، با تسلیحات پیشرفته نظامی ایران، با نیروهای نظامی فداکار و قدرتمند ایرانی، با موشکهای بُرد بلند ایران که بُردش تا همهجای خاک روسیه و چین میرسه (البته بدون احتساب موشکهای قاره پیمامون که بخاطر محدودیتهای نظامی هنوز رو نشده)، دیگه استعمارگری سوء تفاهمه چون نه حکومت ایران حکومت قاجار و پهلوی است و نه روسیه، شوروی سابق است. الآن ایران به درجهای از قدرتمندی رسیده که روسیه و چین با پایگاههای آمریکایی متعددی که در کشورهای اطرافشون ایجاد شده و مناقشاتی از قبیل تایوان و اوکراین و قفقاز که آمریکا بازیگردانشه، مجبورند ایران را بهعنوان یک همسایهی منطقهای قدرتمند در مقابله با آمریکا، بپذیرند.
*۱۳*. صنعت ساخت ماهواره و پرتابگر بومی شدهی ایرانی، قبلاً از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا.
*۱۴*. صنعت نیروگاه هستهای که کاربردهای فراوانی از جمله تولید برق، نمک زدایی از آب(شیرین سازی آب)، رادیو داروها، نیرو محرکهی کشتیها و زیردریاییها، کشف معادن، و... دارد از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا و اروپا.
*۱۵*. چین و روسیه سابقهی حمله به کشورهایی در فاصله چند هزار کیلومتری خود، برای چپاول ثروت اونها از جمله نفت رو ندارند.
*۱۶*. چین بخاطر جمعیت زیادش بزرگترین اقتصاد دنیا است و نقش اول اقتصادی جهان را در آینده خواهد داشت و تمام کشورهای جهان بدنبال این هستند تا باهاش ارتباط اقتصادی دو طرفه داشته باشن.
*۱۷*. ایران شریک نفتی قابل اعتمادی برای چین هست بر خلاف کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که غلام حلقه به گوش آمریکا، اسراییل و غربند، و چین نمیتونه روی تجارت مطمئن باهاشون حساب کنه.
*۱۸*. چین برای اقتصاد خودش به ایران نیاز داره چون هم ایران در شاهراه مبادلاتی کالا واقع است و هم کشورهای محور مقاومت با ایران همگرا هستند و چین بهتر میتونه باهاشون تجارت کنه.
*۱۹*. هیچ کشوری پیدا نمیشه بگه چین در تجارت گولم زد غیر از آمریکای تروریست که خودش بزرگترین دروغگوی عالمه، چین برخلاف آمریکا به تعهداتش عمل میکنه.
*۲۰*. الآن که با تَشر آمریکا به ژاپن، هند و کره جنوبی، اونا نفت مارو گرفتن و پولش رو نمیدن، کی داره نفت مارو میخره و به ما
پول میده؟
♨️ غیرت به سبک رضاشاه
⛔️ وقتی اشرف درخواست تحصیل در سوئیس را داشت رضا شاه در جواب گفت آخرین باری است که این سخن را می شنوم وگرنه دهان گوینده را خرد می کنم تا نتواند دوباره آن را بیان کند.
این همون کسیه که به زور می خواست آزادی را به زنان ایران هدیه کنه
⭕️ توهین بیشرمانه ملکه ثریا به مردم ایران در وصیتش
بعد از مرگم تمام ثروتم را به گربههای پاریس میبخشم، میدانم مردم ایران در فقر هستند اما راضی نیستم یک ریال از این پول که حق خودشان هم هست به آنها برسد چون چشم و رو ندارند!
⛔️ جریان#نفوذ و خط تخریب دولت رئیسی
این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت سابق سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها «تخریب دولت رئیسی» قرار دارد. آخرین نمونه از این تخریبهای غیرمنصفانه مربوط به سیاه نمایی از وضعیت شغلی یک استاد دانشگاه به نام محمد فاضلی و مقصر جلوه دادن دولت در این موضوع بود.
👈 عبدالناصر همتی، رئیس سابق بانک مرکزی در توئیتی دراینباره نوشت: «تسویه اساتید از دانشگاهها به دلایل سیاسی میتواند نشانه تصمیم برای در هم ریختن ساختار نیروی انسانی کشور باشد».
👈 «هادی خانیکی» فعال سیاسی اصلاحطلب و مشاور رئیسجمهور دولت اصلاحات نیز گفته است: «من بابت این اتفاق متأسفم و این را بهعنوان یک زنگ خطر یا علامت بالینی میدانم که نشان میدهد یک بیماری جدید در حوزه بوروکراتیک و حوزه سیاسی و حوزه اجرائی دانشگاهی در حال اتفاق است. این یک هشدار و فاجعه است که باید جلوی آن را گرفت، وگرنه هزینههای سنگینتری برای محیطهای علمی و پژوهشی خواهد داشت».
✅نکات مهم:
1⃣ اولاً مسئولانی فعلی دانشگاه شهید بهشتی عمدتاً از افرادی هستند که در دولت روحانی منتصب شدهاند.
2⃣ ثانیاً اصلاً بحث اخراج مطرح نبوده و در دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر نيز این اتفاق بر اساس آئیننامههای استخدامی دانشگاهها رخ میدهد.
🔸 آنچه واقعیت دارد این است که، علت عدم پذیرش تبدیل عضویت محمد فاضلی از پیمانی به رسمی از سوی هیئت اجرایی جذب دانشگاه، به دلیل عدم حضور منظم وی در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه بوده است که در توضیح دانشگاه شهید بهشتی از آن با عنوان «عدم انجام تکالیف مقرر در مواد ۲۱، ۲۲ و ۱۱۴ آئیننامه استخدامی اعضای هیئتعلمی» نام برده شده است. این جوسازی ها در صورتی است که به گفته فاضلی دو بار هم در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ در دولت روحانی، هیئت جذب دانشگاه، رأی منفی به درخواست او دادهاند.
3⃣نکته قابل تامل این است که این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت روحانی سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها تخریب دولت رئیسی قرار دارد. جریان اصلاحطلب براي زير سؤال بردن اقدامات تحولي دولت سيزدهم حاضر به هرگونه نقد غیرمنصفانه است و در ميان آنها عدهای نيز هستند که نقد را با انتقام اشتباه میگیرند و هر مسئلهای را دستاویزی برای زدن اركان دولت و اقدامات آن قرار میدهند كه این نوع رفتارهای منفعت طلبانه سیاسی جاي تأسف و تأمل دارد.
هدایت شده از قاف عشق
🔹بمباران بی وقفه مریوان قبل از عملیات والفجر چهار، شهر را تعطیل و عزم رزمندگان را برای انتقام جزم تر کرد
🎙گفتگو در شهر کاشان با برادر رزمنده مهندس علی جان (جلیل)دیانت پور
📻رادیواصفهان
#برنامه_شبهای_روشن
🔹جمعه ۸ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۲۱.۴۵
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh👈👈
هدایت شده از قاف عشق
#مسابقه برنامه شبهای روشن جمعه ۸ بهمن ۱۴۰۰
❇️سئوال:
این جمله از کیست؟
کردستان سرزمین فداکاری های بزرگ، هنر و فرهنگ و صفا و وفاداری است.
👈گزینهالف)امام خمینی(ره)
👈گزینه ب)امام خامنهای
👈گزینه ج)سردارشهیدقاسم سلیمانی
❇️از زمان پخش برنامه ۲۱.۴۵ تا ساعت ۲۴ امشب (اول بهمن ماه) گزینه صحیح را به سامانه ۳۰۰۰۰۳۳۴۴ پیامک کنید.
💢تبریک به آقای محمدمهدی غلامی از دیزیچه مبارکه برنده ۲،۰۰۰،۰۰۰ریالی مسابقه ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
🌟هدیه مسابقه این هفته از طرف کانون بازنشستگان سپاه پاسداران ناحیه کاشان به برنده اهدا خواهد شد
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
🔴چرا جهاد تبیین جهاد عظیم روزگار ما شد؟
1⃣ دشمن در بالاترین حد جنگ رسانه در حال فعالیت است و آخرین سطح تکنولوژی، قدرت نظامی و اقتصادیش را هم در خدمت رسانه و تولید کمی و کیفی محتوا قرار داده...
2⃣ تاکنون هیچگاه اینقدر انقلاباسلامی در محاصره رسانهای و شبهات قرار نداشته...
3⃣ جبهه ارزشی در دفاع از انقلاب اسلامی دچار ضعف در تبلیغ و رسانه است...
4⃣ فشارهای اقتصادی و برخی ناکارآمدیهای داخلی، شرایط تبیین در جامعه را سخت تر و پیچیدهتر از قبل کرده است...
5⃣ برخی از عادات و راهبردهای بخشهایی از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است..
💬 بازی غرب در وین؛ از خرید زمان تا امتیازدهی سوخته
🔹مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین در حالی ادامه دارد که طرف غربی همراه با حضور در مذاکرات بر تداوم نمایشهای تکراری و غیرسازنده خود اصرار دارد. این رویکرد غربیها چند هدف را دنبال میکند:
🔹نخست؛ تقلا برای کارآمد نشان دادن سیاست «فشار و مذاکره»
🔹دوم؛ شرطیسازی جامعه و اقتصاد ایران نسبت به مذاکره با غرب برای افزایش فشار داخلی بر دولت و تیم مذاکرهکننده.
🔹سوم؛ اختلافافکنی میان ایران و ضلع شرقی مذاکرات با توجه به حمایت روسیه و چین از لغو تحریمها، راستیآزمایی و موضوع تضامین. به ویژه پس از سفر آیتالله رئیسی به مسکو.
🔹چهارم؛ تقلا برای فروش امتیازات سوخته به ایران در مذاکرات مانند بدهی کره جنوبی به ایران، حال آنکه بدهی کره جنوبی بیش از۷ میلیارد دلار است و موظف به پرداخت تمام بدهی خویش است.
🔹بر این اساس؛ میتوان گفت که غرب هر چند همچنان مدعی جدی بودن در مذاکرات و پایبندی به تعهدات برجامی اش است اما همچنان در برخی توهمات زیادهخواهانه و غیر اصولی گذشته باقی مانده است.
گشت هوایی روسی-سوری در جولان تا چه حد جدی است ؟
🔸️برای اولین بار پس ورود روسیه به جنگ سوریه ، جنگنده های این قدرت نظامی شرقی با نیروی هوایی سوریه گشت های مشترکی را در مناطق جنوبی و غربی سوریه آغاز کرده اند .
🔸️این گشت ها که بنا به اطلاعات اعلام شده قرار است چند ساعت در روز انجام شود از چند جهت حائز اهمیت است که در ذیل بدان ها پرداخته می شود.
1️⃣ این رخداد پس از سفر رئیس جمهور ایران و دیدارش با پوتین اتفاق افتاد ؛ بسیاری معتقدند یکی از گلایه های همیشگی جمهوری اسلامی ، عدم دخالت روسها در پاسخ به تجاوزات مکرر اسرائیل به مواضع ارتش سوریه و گروههای مقاومت عراقی ، پاکستانی و افغانی بوده و یک روزنامه نزدیک به حزب الله نیز خبر از هشدار جدی ایران و سوریه به روسها مبنی بر فعال شدن پدافند هوایی ایران جهت مقابله با تعرضات صهیونیست ها در صورت ادامه این حملات داده است .
2️⃣ این گشت زنی ها به جای این که در مناطق شمالی ( مکان استقرار تروریست های مورد حمایت ترکیه در ادلب ) و شرقی سوریه ( محل حضور تروریست های کردی مورد حمایت آمریکا) باشد در نقاطی انجام خواهد شد که اولا تروریستی وجود ندارد و دوم این که دقیقا نقاطی است که هواپیماهای اسرائیل از آنجا به مواضع ارتش سوریه حمله می کنند .
🔸️نکته ای که باید ذکر گردد اینست که عمده حملات اسراییل از طریق هواپیما و موشک های هوا به زمین انجام می شود نه موشک زمین به زمین.
🔸️همچنین این تجاوزات معمولا از غرب سوریه ( مدیترانه و آسمان لبنان ) و همچنین جنوب این کشور (جولان ) اِعمال می گردد .
🔸️به همین دلیل اسرائیل نیز نسبت به این گشت مشترک هوایی حساس شده است.
3️⃣ در مورد میزان کارآمدی این اقدام و تاثیرات آن هنوز برای قضاوت زود است و در صحنه عمل باید دید که آیا روسها برای مقابله با حملات اسرائیل عزم جدی دارند یا خیر .
⛔️افشای اموالی که فرح پهلوی پس نمی دهد!
از ۳۵ میلیارد دلار نقد و ۳۸۴ چمدان جواهرات تا جزایر افسانه ای در اسپانیا و آمریکا !
👈 برخی رسانه های خارجی مانند ساینس مانیتور، فایننشالتایمز و نیویورکتایمز سیاهه کوچک بخشی از اموال مسروقه توسط محمدرضا پهلوی و خانواده اش از مردم ایران را منتشر کرده اند که مرور آنها باورنکردنی است.
✔۳۵ میلیارد دلار پول نقد خارج شده هنگام فرار از ایران
✔۳۸۴ چمدان جواهرات شامل تاج های بدون قیمت شاه و ملکه
✔اموال مخفی در بانک چیس منهتن
✔کاخ ۱۰ میلیون فرانکی رز در سوئیس
✔گران ترین خانه در حومه لندن
✔ساختمان ها و باغ های اسیل مانس انگلیس
✔گرانترین باغ در ناپل ایتالیا
✔باغ کاپری
✔قصر مجلل سنت موریس سوئیس معروف به پایتخت زمستانی شاه
✔جزیره ۷۰۰ میلیون دلاری شاه در اسپانیا
✔ملک یک میلیون پوندی واقع در مناطق راکی آمریکا
👈. مشروح گزارش و تصاویر را اینجا ببینید:
https://www.dana.ir/1803598
✳️برآوردی از تورم سال آینده
🔶 اکنون و بعد از گذشت ۵ ماه از دولت سیزدهم که برخی از ابهامات رفع شده اند، می توان یک پیش بینی حداقلی از تورم در سال اینده داشت. میدانیم مشکل تورم در ایران به سه بخش ساختاری، انتظاری و شوک های سیستمی تقسیم می شود:
1⃣ساختاری: در دوره های مختلف ناترازی بانک ها و خلق اعتبار نامولد از یک طرف و از طرف دیگر کسری بودجه در دولت های مختلف به تناسب شدتی که داشته اند تولید تورم کرده اند. هر اندازه دولت ها موفق به مهار این دو شاخص شده اند، شرایط نیز بهبود یافته است. ضمن اینکه افزایش درآمدهای دولت نیز، بر روند تورم تاثیر گذار بوده است. از همین منظر با توجه به کاهش هزینه های دولت در بودجه انقباضی سال آینده، چنانچه روند تولید درآمد همچون ماه های اخیر باشد، و همزمان دستورات بانکی رییس جمهور به سرعت اعمال شود، می توان امیدوار به کاهش تورم بود.
2⃣انتظاری: بخشی از مشکلات اقتصادی و تورم در کشور متاثر از فضای سیاسی و تحریم ها است که من وزن آن را به تناسبِ جهت گیری دولت ها در سیاست خارجه، بین ۳۰تا۴۰درصد می دانم که مستقیما بر روی نرخ ارز و بازارهای مالی تاثیر گذار است. هرچند فضای مذاکرات وین مثبت است و دولت در حال تلاش برای رفع تحریم ها است اما به دلیل تناقصات هویتی و ژئوپولتیک میان ایران و غرب، وین نمی تواند راه حل پایدار رفع تحریم ها باشد. در این خصوص دولت سیزدهم برای کاهش اثرات انتظارات سیاسی در اقتصاد به دنیال فعال سازی ظرفیت های مغفول مانده در عرصه داخلی، منطقه ای و بین المللی است. لذا در دوره جدید احتمالا وزن انتظارات سیاسی در اقتصاد در حداقل خود خواهد بود.
3⃣شوک های اقتصادی: در سال آینده اجرای قانون ارز ترجیحی را خواهیم داشت که می تواند شاخص تورم را بالا ببرد. در کنار این موضوع شوکهای محلی دیگری هم هستند که معمولا قابل پیش بینی نمی باشند و درنهایت منجر به افزایش سطح قیمت ها در برخی استان ها خواهند شد. موضوع ناهماهنگی تیم اقتصادی در برخی موارد و موضع گیری های نسنجیده اقتصادی دولتمردان نیز از همین شوک ها هستند.
🔚 نرخ میانگین تورم در ایران در چهار دهه اخیر ۲۳ درصد بوده است . بر فرض میانگین تورم و مولفه های اقتصاد سنجی و آنچه در بالا گفته شد، بدون شوک های اقتصادی تورم ۲۰ درصد و با نظر گرفتن اجرای قانون حذف ارز ترجیحی، برآورد می شود نرخ تورم در سال آینده حول و حوش ۳۰درصد باشد. البته سیاستهای دولت در بخش حمایت های یارانه ای را که منجر به بهبود قدرت خرید خواهد شد، نمی توان نادیده گرفت.
🔴شنیدههایی در خصوص دستاورد سردار قاآنی از سفر عراق
🔹شنیدهها در خصوص دیدارهای سردار حاج اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شخصیتها و جریانات مختلف عراق، حکایت از این دارد که این سفر بطور کلی و دیدارها، دستاوردهای بسیار خوبی داشته و بطور مشخص، دیدار با سید مقتدی صدر، رهبر جریان صدر، دیدار خوبی بوده است.
🔹قرار است صدر با همکاری چارچوب هماهنگی گروههای شیعی، بر سر نخستوزیری و ترکیب دولت آینده به توافق برسد. با این حال، وی همچنان بر عدم نقشآفرینی نوری المالکی در دولت آینده اصرار دارد و همین اصرار باعث شده که تصمیم جدیدی برای ترکیب پارلمانی اتخاذ شود که گفته میشود این ترکیب در سفر اخیر سردار قاآنی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
🔻خلاصه این تصمیم این است که نوری المالکی برای تکمیل پازل فعالیتهای سیاسی شیعیان، اقدام به تأسیس یک جریان اپوزیسیون کند (مشابه جریانی که در دوره گذشته از سوی سید عمار الحکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق تأسیس شد) و بر این اساس، تمامی گروههای شیعی منهای المالکی، روی نخستوزیر و ترکیب دولت آینده و تقسیم وزارتخانهها به توافق برسند.