🔴 لطفا بس؛ ماجرا کف خیابان نیست...
🔸برای تحلیل اغتشاشات اخیر اگر کف خیابان متوقف شویم دچار یک خطای تودرتو و فاحش شدیم. ماجرای اغتشاشات اخیر با همه نمونه های گذشته متفاوت است و مهمترین تفاوت آن سهم و نقش پلتفرم هاست.
🔹شبکه های اجتماعی تنها آتش بیار و معرکه گیر نبودند، بلکه آتش ساز بودند. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای قرار و مدار اغتشاش نبوده و نیست. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای پوشش گسترده اغتشاشات نیست. تنها برای اطلاع رسانی شبکه برانداز نیست. برای خبر راست و دروغ نیست؛ از این نگاه های سنتی و بسیط خارج شویم.
👈شبکه های اجتماعی، همه اغتشاشات است نه جزء وابسته و ضمیمه. گذشت روزگاری که رسانه صرفا جهت اطلاع رسانی بود.
نقش کلیدی و نهایی رسانه، ساخت تصویر در ذهن است و برای ساخت تصویر، فراتر از هشنگ سازی نیازمند رویداد سازی است و لذا رویداد را ساختند تا تصویر را بسازند.
هر کس در شبکه های اجتماعی می چرخید احساس می کرد شهر در کنترل تروریست های وطنی است و حال آنکه در واقع خبری نبود جز گروه های کوچک پراکنده و محلی که دانسته و ندانسته آمده بودند تا حلقه های تصویر ذهنی را تکمیل و نهایی کنند.
⭕️متاسفانه هنوز یک نگاه ساده اندیشانه درباره عصر پلتفرم وجود دارد که سیستم حکمرانی در کشور ما را دچار برآوردهای کج و معوج کرده است. استقلال حاکمیتی و قدرت حکمرانی در حال صدمه دیدن جدی است.
خیال می کنند پلتفرم یک ابزار اطلاع رسانی صرف است؛ خیال می کنند ابزار سرگرمی است؛ خیال می کنند جزئی و گوشه ای از زندگی است. خیال می کنند مردم تنها اوقات فراغت با پلتفرم می گذرانند.
⭕️آقایان مسوول؛ پلتفرم، همه زندگی است. خود زندگی است. مجاز نیست؛ واقعیت است. متوجه باشیم درباره چه چیز حرف می زنیم.
اراده انسان ها از ذهن آغاز می شود و پلتفرم در نقطه شروع اراده انسان ها قرار گرفته است. ذهن را دستکاری می کند. رفتارها را رها کنید و ببینید چه چیز رفتار را می سازد. جنگ در ذهن است نه در کف خیابان. کف خیابان نشانه است و آیت که بدانید در ذهن ها چه خبر است.
پلتفرم ها تنها در ایام اغتشاش فعال نبودند. اساسا پروژه اغتشاشات اخیر برای این روزها و چند روز پیشتر نیست. پروژه مستمر اهریمن است. یک سناریوی همیشگی که پایان نیز ندارد. بهوش نباشیم، زین پس چنین صحنه هایی را کف خیابان باید بیشتر بشماریم.
🔹اما سناریویی که اهریمن بر پلتفورم سوار کرده است چیست؟
1⃣یکم. تعمیم شتابزده و استقرای ناقص از مشکلات کشور.یعنی چی؟ یعنی به صورت مداوم و روزانه نقاط ضعف و ریز و درشت را به کل حاکمیت تعمیم دهد. چنانچه مخاطب در بلند مدت احساس کند با حاکمانی مواجه اند که با او دشمنی دارند. این پروژه حس انتقاد او از وضع موجود را تبدیل به نفرت و خشم می کند. مشکلاتی که با هر فراز و نشیبی در حال اصلاح است و هرچه باشد ناشی از خیانت حاکمان نیست؛ چه آنکه حاکم کسی نیست جز مردم.
👈اما این گام فریبنده یک حلقه تکمیلی کم دارد. مخاطب باید در واقع نیز احساس کند این حس درونی آدم ها درحال تبدیل به یک کنش بیرونی است؛ آنهم یک کنش همگانی. اگر این کنش بیرونی و همگانی را باور کند پروژه مسخ تکمیل می شود و او نیز به خیابان خواهد آمد و بی آنکه بداند چه شده و به چه باید اعتراض کند و مطالبه اش چیست، می شود کلوخ انداز و آتش بیار وخدای نکرده آدم کش.
2⃣پس حلقه دوم، رویداد سازی است تاپروژه طراحی شده در ذهن کامل شود. کافیست جمعی در یک گوشه جمع شوند وشعار دهند. چند سطل آشغال آتش کشیده شود. چندتائی شعار نوشته شود و...
و در نهایت برای اینکه این رویدادهای محلی، واکنش ملی و جهانی بگیرد سراغ زن و خشونت رفتند چون قدرت کانونمندی وتوجه سازی دارد.
✅دقت دارید انشالله؛ یعنی رویداد نمی سازند که براندازی کنند، خیابان را به آتش می کشند تا ذهن ها راتسخیر کنند. براندازی نهایی نتیجه فلج ذهنی و مسخ شناختی است وخود به خود رقم می خورد.
🔹آقایان مسوول؛ جنگ در ذهن است. هر کس ذهن رادر اختیار بگیرد اراده آدم ها را مختل می کند. اصلا مهم نیست آدم ها حتی چه اعتقاد و گرایشی دارند. شناخت شان از واقع تغییر کند اراده شان تغییر می کند. کم نبودند این روزها خواصی که در میانه حق و باطل و در وسط میدان متحیر ماندند و اگر با سیلی واقعیت هوشیار نشدند، زیر دست و پا له شدند.
🔸آقایان حکومت؛ جنگ کف خیابان نیست.معطل نمانید. گذشت 78 و 88 و حتی 98. نقطه شروع را در پلتفرم ها و قدرت شبکه بیابید. راه اصلاح بسیار است به شرط اینکه این ادراک کلیدی شکل بگیرد که یله سازی فضای مجازی که راه رابرای جولان اهریمن هموار می سازد و مارپیچ سکوت ساختاری پلتفرم ها که راه را برای کنشگری جبهه حق می بندد، جامعه را مسخ می کند و معنای قدرت را تغییر می دهد و استقلال کشور را می گیرد و حاکمیت را مسلوب الاراده می سازد. به هوش شویم شما رابه حضرت عباس.
تلاش برای گرینکارت
🔹عبرت بگیریم از لاکپشتی که از لاک خود به بهانه آزادی بیرون آمد و همهی زندگیاش به خطر افتاد!
قصه همینه!
🔹هر کی از لونهاش یا خونهاش دراومد، عاقبتی جز، بیچارگی، بدبختی و طعمه شدن نداشت و ندارد.
🔹قابل توجه سلبریتیهایی که به بهانههای مختلف از کشور رفتند یا آهنگ رفتن کردند.
به جای هیجانی شدن، قدری عاقلانهتر بیندیشید...
12_Narimani_fadaeian-muharam96-10_(9)_(www.rasekhoon.net).mp3
10.17M
✅مداحی های ویژه حجاب و عفاف
🔹واسه اینکه نکنه غرورتو بشکنه یک داعشی (شور حجاب)
🎙کربلایی سیدرضا نریمانی
#حجاب
#ایران
#مداحی
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز در بازار تهران چه خبر بود؟
امنیت،آرامش به همراه دارد نعمتی که برخی این روزها آن را نادیده گرفتند...
#امنیت
#حجاب
#ایران
@nesfejahan_Es
❌ در اعتراضات جلیقه زردهای فرانسه:
۱۱ نفر کشته
۵ نفر قطع دست
۲۳ نفر کور
و ۲۰۰۰ نفر شامل ۹۵ خبرنگار و ۴۰ دانشآموز و ۳۰ داوطلب امدادی مجروح شدند!
🔹پس چرا روشنفکران اعتراض نکردند؟!
چرا هرگز علیه فرانسه هجمه بینالمللی نشد؟!
🔷 چون جمهوری اسلامی نبود و نخبگان هم اعتراض نکردند چون میفهمند #امنیت که نباشد هیچ چیز نیست!
#حجاب
#ایران
@nesfejahan_Es
♦️دامن مادر
🔅اگر در دامن مادر،
🔅که بالاترین محل تربیت است،
🔅بچه خوب از کار درآمد،
🔅این تا آخر به همان تربیت بچگی که شده باقی میماند!
🔅مگر یک عوامل بسیار قویای او را برگرداند.
🔅زیرا علاقهای که بچه به مادر دارد به هیچ کس ندارد.
🔅حرف مادر نقش میشود در مغزش.
📚صحیفــه امــام، ج٨، ص١١
#تربیت
#مادر
#حجاب
#ایران
#زن_عفت_افتخار
@nesfejahan_Es
⁉️ اشتباه خواص چه بود؟
💠 رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح فرمودند «در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند. اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند.» اما اشتباه خواص در این اغتشاشات و تحولات شبیه این چه بوده و هست؟
🔹 تقلیل سطح منازعه: یکی از اشتباهات برخی خواص جامعه ما در اینکه سطح منازعه کجاست؟ و دعوا بر سر چیست؟ به خطا میافتند. لذا بخشی از علت گفتن این عبارت که «دعوا بر سر مسئلهی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست.» ناظر به همین اشتباه خواص است.
🔹 لاک پشت روایتها: در جنگ روایتها کسی پیروز است که جذابترین و سریعترین روایت را دارد. اما بدون تعارف باید گفت روایتهای ما کلیشهای و خستهکننده است و یا دیرهنگام مانند نوش داروی پس از مرگ سهراب. بخشی از این هم حاصل نشناختن تغییر ذائقه جامعه است. اینکه در این حوزه چه باید کرد نیازمند بحث مفصل است.
🔹 شترسواری دولا دولا: اشتباه دوم خواص ما عدم موضعگیری سریع و صریح است، در اغتشاشات و تحولات این چنینی یا موضع نمیگیرند یا بعلت ترس از کاهش محبوبیت یا بازخورد منفی در فضای مجازی و حقیقی دوست دارند موضع دوپهلو بگیرند و دولا دولا شترسواری کنند.
🔴جزئیات هک شب گذشته شبکه خبر صدا و سیما
🔹یک منبع آگاه در سازمان صدا و سیما درباره نتایج اولین بررسیها پیرامون هک شب گذشته صدا و سیما، گفت: بررسیهای اولیه نشان میدهد پخش فایل آلوده در اخبار ساعت ۲۱ روز شنبه ناشی از هک پلیاوت شبکه خبر بوده است.
🔹پشت صحنه برخی خبرسازیها و شایعات منتشرشده و اکانتهای سازمانی، برخی گروهها و جریانها هستند که تضعیف مدیریت سازمان صداوسیما را دنبال میکنند.
🔹وی با اعلام اینکه بعد از هک ۷ بهمن ۱۴۰۰ هیچ کدام از نهادهای مسئول حتی یک ریال نیز به امنسازی شبکه سازمان کمک نکردند
🔹 شبکه خبر به واسطه ماهیت خبری خود دسترسیهای ویژهای داشته که بعد از رخداد اخیر در حال امنسازی است.
🔺پایان مدارا و فوریّت مجازات
متهمان اصلی جنایت سازمان یافته
✍محمدایمانی
🔹با شکست فتنه پیچیده اخیر، همه آن چیزی که در چند خیابان باقی ماند، شرارت و جنایت محض و ایجاد ارعاب و ناامنی بود. عدم همراهی مطلق مردم، موجب وحشی تر شدن اوباش و اشرار شد.
♦️اما درست در همین شرایط، برخی مدعیان اصلاح طلبی، ضمن تحریفگری، نام اعتراض و اعتراضات را بر تحرکات کوری می گذارند که مورد نفرت و انزجار مردم است. علت این رفتار خباثت آلود چیست؟
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با رسانه ها و بیانیه ها و مواضع خود، شریک جرم رسانه های مزدور بیگانه در تدارک آشوب بودند و حالا که در حال نابودی است، در آتش آن می دمند؛ چرا که مرگ فتنه را (با همه سرمایه گذاری های انجام شده برای آن) میخی بر تابوت خویش می دانند.
♦️هر آنچه از صبر و خویشتنداری برای روشن شدن واقعیت ها، رو شدن دست اشرار و جدا شدن صف مردم از ویرانی طلبان لازم بود، ظرف چند هفته گذشته در پیش گرفته شد و متاسفانه هزینه گزاف آن را مردم و نظام، با تقدیم جان های گرامی و خسارت های هنگفت پرداختند.
🔹تروریست های سازمان یافته با وجود درماندگی و ناکامی، ماموریتی جز تخریب اموال عمومی و آتش زدن سطل های آشغال، ایجاد راهبندان و مزاحمت برای رفت و آمد مردم در معابر پر ترافیک، حمله به بازار و مغازه ها، ارعاب برای تعطیلی مراکز علمی و تحصیلی، و ارتکاب قساوت آمیز انواع جنایت ها ندارند.
♦️بنابراین پس از این، هیچ اغماضی در مقابل این شرارت سازمان یافته مجاز نیست. باید معرکه گیری و شرارت را به همان تنها زبانی که اشرار جنایتکار می فهمند، برای شان پر هزینه کرد. هیچ دلیلی ندارد که مردم و نظام خسارت ببینند، اما مجرمان جنایتکار تصور کنند ارتکاب شرارت، همچنان برای آنها بی هزینه خواهد بود.
🔹مراجع امنیتی و قضایی در کنار برخورد کاملا قاطع و کوبنده با "مباشران جنایت" (اشرار کف خیابان)، باید سراغ رسانه ها و سیاست بازانی بروند که با تحریف و تهییج و تحریک، "مسبّبان"جنایت و شرارت اخیر بودند؛ و مجازات های عبرت آموز علیه آنها اعمال کنند. تا اینجای کار هم، تاخیر و کوتاهی زیادی صورت گرفته است.
♦️مسئولیت همه جراحات و خسارت هایی که به مردم، کسب و کار ها، و کادر انتظامی و امنیتی و بسیج وارد شده، بر عهده سیاسیون و نشریات و کانال های مذکور است.
🔹این حلقه، مجرمان سابقه دار محسوب می شوند و دیگر نباید برای چندمین بار مورد اغماض و غفلت قرار بگیرند. تعقیب و مجازات این عناصر مجرم، برای صیانت از جان و مال و ناموس مردم، و اقتدار و امنیت کشور، فوریّت دارد.
#سواد_رسانه
چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم...
با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
من با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند:
طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد...
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند...
احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر
می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراه هستند...
ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند.
و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند...
نظریه مارپیچ سکوت همین است، یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون براندازها که سواد و منطق زیادی ندارند، فقط توهم شان زیاد است و اتفاقا باید همین توهم شان را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع...
این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند..
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄i
1_1384910845.pdf
1.41M
✅ #وظایف در شرایط فتنه، رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب اسلامی
🆔"فتنهها راباید باروشنگری خاموش کرد.هرجا روشنگری باشد،فتنهانگیز دستش کوتاه میشود."
🔴آشوبگران آخر هفتهها و روزهای تعطیل کجا میروند؟
♦️برای بسیاری سوال شده که چرا اغتشاشگران در روزهای تعطیل و آخر هفته در خیابانها حضور ندارند؟ کسانی که مدعی حمایت مردم هستند آیا نباید از تعطیلی کاری مردم برای دعوت آنها به تجمعات خیابانی استفاده بهتری کنند و جمعیت خود را به رخ بکشند؟ پس چرا فراخوانهای خود را همزمان با اوج کار و مشغلههای مردم قرار میدهند و در روزهایی مثل چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه هفته گذشته اساسا خبری از حضور آنها در خیابانها نبود؟
♦️بررسیهای میدانی، پاسخ این سوال را به خوبی نشان میدهد. گروههای چند نفره که در نقاط مختلف تهران مسئولیت اصلی ایجاد التهاب را برعهده دارند یک شگرد یکسان برای متشنج نشان دادن خیابانها را پیاده میکنند.
♦️این گروهها در هر خیابان با کشاندن یک یا چند سطل آشغال به میانه مسیر حرکت خودروها و آتش زدن آنها و همچنین شکاندن حفاظهای مربوط به خط ویژه و اتوبوسرانی ابتدا ترافیکی ساختگی را ایجاد میکنند و سپس شعارهای هنجارشکنانه میدهند. خشونت بالای این گروهها باعث میشود مردم برای در امان ماندن از آنها کمتر به صورت مستقیم به رفتار آنها اعتراض کرده و بخواهند مسیرها را بدون حضور نیروهای انتظامی و بسیج باز کنند. بنابراین مردم صرفا و اغلب تماشاگر این صحنه میشوند. فیلمهای منتشر شده همین واقعیت را تأیید میکند که این گروههای کوچک پس از اولین حضور نیروهای امنیتی از شلوغی ساخته شده در خیابانها برای مخفی شدن و متواری گشتن استفاده میکنند.
♦️آشوبگران به درستی متوجه شدهاند که عدم استقبال مردم از فرخوانهای ضدانقلاب خود را به صورت واضحتری در روزهای تعطیل نشان میدهد و اساسا در این روزها هیچ امکان مانوری نخواهند داشت. چرا که فضای مورد علاقه اغتشاشگران خیابانهای شلوغ و پر رفت و آمد است تا نه تنها عده ناچیز آنها کمتر به چشم بیاید بلکه خبر شلوغی خیابانها به لطف ترافیک ساختگی و رفتوآمد پرتعداد همیشگی مردم بیشتر رسانهای شود.
♦️همچنین در چنین فضایی لیدرهای اغتشاشات راحتتر میتوانند متواری شده یا اقداماتی مانند کشتهسازی و تخریبگری را پیش ببرند. همه این مسائل نشان میدهد آنها علاقهای به فعالیت در روزهای تعطیل و خلوت ندارند.
♨️ فردای شکافتن دیوار برلین
💢 غربیها در میدان واقعی نبرد توان رویارویی با «ایران مقتدر» را ندارند؛ و بارها طعم شکست در برابر جبهه مقاومت و سردار شهید سلیمانی را چشیدهاند. در مقام ضعف، گاهی با ترور دانشمندان و اهالی علم به گمان خویش سعی در عقب راندن ایران اسلامی از مسیر پیشرفت دارند و گاه با جولان دادن به ضعیفهای چون مسیح علینژاد، برایش کرسی سخنرانی در دانشگاه میگذارند؛ تا خیال خام چند دههای خویش را این بار از زبان این بنده پول و شهرت بیان کنند. «همانطوری که ریگان میگفت: «این دیوار(برلین) را بشکافید.»حجاب همان دیوار است و ما میخواهیم این دیوار را پایین بیاوریم. حجاب اگر برداشته شود، باقی کار آسان خواهد بود.»
🔹لذا مقام معظم رهبری در تنبه برخی خواص بر موضعگیری شفاف در فتنه اخیر که فراتر از موضوعاتی چون حجاب، فوت مرحوم مهسا امینی و... طراحی و اجرا شد؛ فرمودند: «وقتی عنصر سیاسی آمریکایی این قضایا را به دیوار برلین تشبیه میکند باید بفهمید قضیه چیست و اگر نفهمیدید حالا بفهمید و صریحاً موضعگیری کنید.»
🔸اما شکافتن دیوار برلین نماد ضعف نظام کمونیستی حاکم بر شرق این دیوار در مواجهه با قدرت نظام لیبرالی حاکم در غرب این دیوار بود و غربیها که امروزشان بسیار متفاوت از دیروز آنهاست، در حال این همانی کردن مواجهه ایران اسلامی با غرب به دیوار برلین و اعلان شکستن دیوار مقاومت با جنبشهای بیرمق اخیر هستند. آمریکا با شروع هزاره سوم میلادی با لشکرکشی به غرب آسیا با هدف بالکانیزاسیون منطقه تحت عنوان طرحی موسوم به «خاورمیانه جدید» در مواجهه با جبهه مقاومت نمایشگاه ناکامیها و شکستهای خویش را در منطقه به نمایش گذاشت که پیتر گالبرایت (دیپلمات ارشد آمریکایی) در کتاب خاطرات خود تحت عنوان «پایان عراق» نوشت: «جنگی که برای تضعیف جمهوری اسلامی به راه انداخته شد، تهران را به برترین موقعیت استراتژیک خود در طول ۴ قرن اخیر رساند.»
🔹فوکویاما نیز در مقاله سال ۲۰۲۱ خود از ادعای «پایان تاریخ» عقبنشینی کرد و از «پایان دوران آمریکا» سخن گفت. این نظریهپرداز معتقد است: «آمریکا موقعیت هژمونیک قبلی خود را باز نمییابد و همچنین نباید آرزوی آن را داشته باشد.» آری دیوار برلین اگر در حال شکافتن باشد؛ فردای این شکافتن، همانا ظهور نظم نوین جهانی با فروریختن هژمونی و قدرت آمریکاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📳 سرکار گذاشتن کانال های برانداز با یک فیلم جعلی
📲فاصلهی اندک دروغ و واقعیت
⚠️به همين راحتي به هر فيلمی اعتماد نكنيد!
#سواد_رسانه
#حجاب
#فتنه
@nesfejahan_Es
هدایت شده از قاف عشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید
💢برآورده کردن آرزوی پلیس شدن بیمار سندروم داون توسط کارکنان یگان ویژه استان مازندران
🔹 این فرد فرزند شهید سید مصطفی بخشی از شهدای جنگ تحمیلی و از پرسنل آتش نشان که به درجه رفیع شهادت نائل آمدند
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
# میگن جمهوری رفراندوم بذاره از مردم نظرسنجی کنه آیا جمهوری اسلامی رو میخواد یا نه، اگه اکثریت نخواستن خودش بذاره بره کنار.
باید گفت کدوم کشوری کدوم حکومتی برای خودش تاحالا رفراندوم گذاشته که الان جمهوری اسلامی برای خودش رفراندوم بذاره؟ اگه بعد از انقلاب ۵۷، امام خمینی(ره) رفراندم گذاشت بعد از فرار شاه و بعد از سرنگونی سلطنت شاهنشاهی بود.
اگه کسی میخواد رفراندوم برگزار بشه، باید مرحله اول که براندازی هست رو انجام بدن، بعدش چشم، رفراندوم هم میگذاریم.
تازه امام خمینی ره می تونست رفراندوم برگزار نکنه مث خیلی از انقلاب هایی که انجام میشه و حکومت دیگهای میاد سروکار.
#حسین_دارابی
💠 شگرد رسانه ای اکثریت پنداری
🔹رسانههای خبری ماهوارهای و اینترنتی ازجمله ابزارهای مصادره مردم است.
🔹 رسانهها همان حس «ما زیاد هستیم» و حتی «ما بیشتر هستیم» یا بهعبارتی «خود اکثریت پنداری» را با دروازهبانی هدفمند اخبار برای مخاطبان خود رقم میزنند.
🔹 یک رسانه حرفهای برای ایجاد چنین حسی حتی نیاز به دروغپردازی و پخش تصاویر تکراری و قدیمی ندارد. تنها با تاکید بر «بخشی» از حقیقت و مسکوت گذاشتن باقی آن -که به آن چهارچوببندی گفته میشود- احساس در اکثریت بودن به مخاطبان منتقل خواهد شد.
🔹 عموم مردم از انزوا منزجر هستند و احساس همراه بودن با دیگران، یکی از مویدات ذهنی است که برای باورهای فرد در نظر گرفته میشود.
🔹 از آنجا که مشاهده پیامهایی که باورهای فرد را رد میکند، احساسی منفی برای فرد به ارمغان میآورد، عموم مردم بین لذت و آزار، لذت را انتخاب و به مشاهده برنامههایی که باورهای قبلیشان را تایید میکند، عادت میکنند.
شبکههای اجتماعی این فرآیند را بهصورت افراطیتر درآوردهاند.
🔹اگر قبلا این افراد بودند که بهخاطر احساسات مثبت و منفی خود به انتخابگری میان رسانهها دست میزدند، حالا شبکههای اجتماعی بهوسیله پویش رفتارهای دقیق مخاطب خود (کدام پستها را مشاهده کرد، کدام را رد کرد، روی کدام مکث کرد و...) از ابتدا تلاش میکند تا آنچه را او میپسندد، نمایش داده و از نمایش آنچه او را آزار میدهد، اجتناب کنند.
🔹اتفاقی که درنهایت میافتد، افتادن مخاطبان در «حباب فیلتر» یا «اتاق پژواک» است. مخاطب هرسو که مینگرد اطلاعات و پیامهایی موید ایده خود میبیند (شاید بهندرت پیامهای مخالف هم مشاهده کند) و در چنین حالتی بهراحتی تصور میکند که افراد مشابه او بسیار زیاد هستند.
#سواد_فضای_مجازی
#سوادرسانه
💬 رسوایی بزرگ برای ۵ رسانه ضدانقلاب: ۱۷۳۱۲ دروغ فقط در ۲۵ روز!
🔹بررسی عملکرد ۵ رسانه یعنی بیبیسی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و منوتو و صفحههای مجازی آنها نشان میدهد این رسانهها در ۲۵ روز گذشته بیش از ۱۷ هزار دروغ درباره حوادث اخیر ایران منتشر کردهاند.
🔹در این پیمایش فقط سایت، تلگرام، توییتر و اینستاگرام این ۵ رسانه بررسی شده و شبکههای تلویزیونی آنها بررسی نشده.
🔹۵ دروغی که در ۲۵ روز گذشته بیشترین بازنشر را از این رسانهها داشتهاند:
۱. ادعای دروغ ضرب و شتم مهسا امینی
۲. ادعای دروغ درباره فوت و بیماری رهبر انقلاب
۳. ادعای دروغ درباره سقوط شهر اشنویه
۴. ادعای دروغ درباره علت مرگ نیکا شاکرمی
۵. ادعای دروغ «به خاک و خون کشیده شدن دانشگاه شریف»
🔹مطابق رتبهبندی بیشترین انتشار اخبار خلاف واقع نسبت به حجم کل اخبار متعلق است به:
۱. شبکه بیبیسی با مجموع ۵۸ درصد
۲. ایراناینترنشنال با مجموع ۵۳ درصد
۳. شبکه منوتو با مجموع ۴۹ درصد
۴. صدای آمریکا با مجموع ۴۳ درصد
۵. رادیو فردا با مجموع ۴۱ درصد
بدین ترتیب در این ایام به طور متوسط ۴۸.۸ درصد اخبار منتشرشده این رسانهها خلاف واقع بوده یعنی تقریبا از هر ۲ خبر یک خبر صحت نداشته است.
🔹این رسانهها مجموعا در ۲۵ روز گذشته به طور متوسط هر ۲ دقیقه یک دروغ منتشر کردهاند.
🔹ایران اینترنشنال با ۱۱۴۲۶ مطلب بیشترین میزان تولید را در ۲۵ روز گذشته داشته و صدای آمریکا و رادیو فردا رتبه بعدی را به خود اختصاص دادند.
♦️روزنامه ایران: مبلغ یک شب شعار نویسی روی دیوار تا ۳۰۰ هزار تومن
روزنامه ایران نوشت:
🔹برخی از افرادی که به جرم شعارنویسی توسط نیروهای انتظامی و امنیتی دستگیر شدهاند اعتراف کردهاند که در ازای دریافت پول، روی دیوارهای اماکن عمومی و خصوصی شعار مینوشتند.
🔹مبلغ یک شب شعارنویسی با توجه به تعداد شعارها متفاوت بوده است، اما این افراد عموماً مبلغی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان برای هر شب شعارنویسی دریافت میکردند.
🇮🇷 رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام
🍃🌹🍃
🌺 امام خامنهای:
🔸این اغتشاشهای پراکنده طراحی انفعالی و ناشیانه دشمن در مقابل پیشرفتها و حرکتهای ابتکاری و بزرگ ملت ایران است.
🔹 تا هنگامی که ملت در مسیر نظام اسلامی و ارزشهای دینی قرار دارد، این دشمنیها ادامه خواهد داشت و تنها راه علاج آن ایستادگی است و مسئولان کشور نیز مراقب باشند اینگونه مسائل آنها را از مسئولیتها و وظایف اصلی در عرصه داخلی و خارجی باز ندارد.
🔸حکم اینهایی که میآیند در خیابان یک جور نیست؛ بعضیها یا عامل دشمناند یا اگر عامل دشمن هم نیستند همجهتِ با دشمناند، با همان اهداف میآیند در خیابان. بعضیها هم نه، هیجانزدهاند، اینها یک حکم ندارند. این دستهی دوم را با کار فرهنگی باید درست کرد. دستهی اول را نه، مسئولین قضایی و امنیتی موظفند کارهایشان را انجام بدهند، این که حالا کسی بگوید که آقا فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافقیم تا آنجایی که ممکن است فضای کشور نباید امنیتی بشود. اما کار فرهنگی در جای خودش، کار غیرفرهنگی هم در جای خودش، بایستی انجام بگیرد به اینها توجه بکنید.
💬 چرا مهران مدیری پست جنجالیاش را حذف کرد؟
🔹حذف پست جنجالی مدیری هم به مانند روزهای پس از انتشار آن، گمانهزنیها در فضای شبکههای اجتماعی را افزایش داده و سوالی که از شب گذشته برای بسیاری پیش آمده این است که چرا مدیری این پست را حذف کرد؟
🔹طبق معمول برخی آن را ناشی از فشار نهادهای امنیتی تفسیر میکنند و در باورپذیری هر قضاوت دیگری تشکیک میکنند اما به نظر میرسد واقعیت ماجرا با این روایت متفاوت است.
🔹مدیری پس از بازگشت به کشور سکوت اختیار کرده اما یکی از نزدیکان او در توضیح انگیزهاش از حذف این پست میگوید «باتوجه به حواشی پیش آمده و برداشتهای اشتباه از گفتههای آقای مدیری، ایشان ترجیح داده این پست را حذف کند تا از صحبتهایش سوءاستفاده نشود و به نوعی از فضای اغتشاش و آشوب حمایت نکرده باشد.»
🔹به نظر میرسد با گذشت ایام و تأمل پیرامون اتفاقات بسیار تلخی که بعد از درگذشت تأسفبار مهسا امینی روی داد و بر شدت ناراحتیها در جامعه ایران افزود، فضای دیگری میان افراد شناخته شده در حال شکلگیری است.
🔹گروهی از هنرمندان و فرهیختگان در روزهای اخیر تلاشهای معناداری را در راستای تقویت مدارا و همدلی میان جامعه ایران و دعوت به تحمل «دیگری» در دستور کار خود قرار دادهاند.
از کشتهسازی تا جریانسازی
🔺 آنالیز تحرکات اغتشاش گران با پشت صحنه تمام آمریکایی_صهیونیستی و دقت در فرمایشات رهبر انقلاب نشان میدهد که مثلث سرویسهای جاسوسی بیگانه، پوشش رسانهای معاند بینظیر وعوامل منافق داخلی، افق اغتشاشات را به سمت تجزیه ایران تدوین کردهاند.
فرایند و چشم انداز کشته سازی های اخیر را مروری داشته باشیم.
1️⃣ کشته سازی: ضدانقلاب و تجزیه طلبان برای پیشبرد اهداف از پیش تعیین شده و بدلیل فقدان پایگاه اجتماعی، نیاز مبرم به جرقه مهیج و تحریک کننده دارند. هرچقدر وضعیت انسجام و پیشرفت جامعه در نقطه مطلوب تری باشد، نیاز به شوک و بهت قوی تری است. پس کشته سازی بهترین گزینه برای شروع یک جریان است که لمپن های اجیرشده و در خدمت سرویس های جاسوسی بیگانه، ترتیب این مرحله را میدهند.
2️⃣ روایت سازی: از آنجایی که روایت ها از واقعیت ها سبقت گرفته اند و کشته سازی نیازمند امتداد مجازی است، فاز روایت سازی از طریق بنگاههای خبرپراکنی استارت میخورد. bbc ها شروع به دروغ و شایعه سازی و پاره حقیقت گویی میکنند و گام ذهنیت سازی را پیش میبرند.
3️⃣ هشتگ سازی: روایت کاذب بایستی غالب شود و نیاز به مصرف مخاطب و کنترل توجه دارد. این گام از طریق ربات ها و لشگر سایبری سنتکامیها محقق میشود. تکنیک ترندینگ و مصرف توجه مخاطب از طریق هشتگ سازی، تسخیر مجازی مخاطب را در پی خواهد داشت. بطور کلی هشتگ سازی به زبان اعتراض عصرجدید تبدبل شده است.
4️⃣ فضا سازی: هشتگ سازی مقدمه ای برای کمپین سازی می شود که در نتیجه باعث تولید فضای غالب کاذب شده و توجهات را از فاز مصرف به مرحله باور نزدیکتر میکند. در فضاسازی با تکنیک آستروتورفینگ، سعی بر آن است که قشر خاکستری و خاموش را به سمت تقویت دُز اعتراضات بکشاند.
5️⃣ اسطوره سازی: حال که فضاسازی بخشی از توجهات را جلب نمود و صورتبندی مجازی اعتراضات هم به سرانجام رسید، نیاز به سمبلیک شدن اعتراضات برای عبور از فضای مجازی به سمت فضای عینی و اجتماعی است. آنچه که کاربر و مخاطب را از خانه به خیابان میکشاند وقتی است که پای یک نماد و اسطوره در میان باشد. فیلمها و تصاویری متفاوت از مرحوم یا مرحومه جهت قهرمان سازی و تحریک و تعمیق احساسات منفی در همین راستا وایرال میشود.
6️⃣ شعارسازی: در شرایطی که پای نماد و کاریزما هم وسط باشد، برای معنادهی و راهبری اعتراضات در میدان و اینکه فرایند اقناع تکمیل شود یا دچار خدشه نشده و یک جنبش تمام عیار و ریشه دار شکل بگیرد، شعارها و مضامین رادیکال و هویت بخش وارد صحنه شده و دست لیدرها را در هدایت اعتراضات بازتر میکند.
7️⃣ شبکه سازی: اثربخشی و بقای اعتراضات به هویت اجتماعی و فراگیری آنهاست. فاز تعمیم و توسعه اعتراضات از طریق شبکه سازی رقم میخورد. این شبکه، مامور محلی سازی، استانی کردن و ایجاد تنوع اقلیمی و زبانی اعتراضات در سراسر کشور است که بقا و توسعه جنبش را تامین میکند.
8️⃣ تصویرسازی: وقتی شبکه سازی شکل گرفت، تنوع و تکثر داده ها و مدیاها برای خبرپراکنی بیشتر میشود. جنبش و اعتراضات برای باورپذیری بیشتر و ذهنیت سازی عمیق تر نیازمند رفت و برگشت جدی میان فضای مجازی و میدانی است. شبکه خانگی و مستندهای ورزشی در تصویرسازی لیدری میکنند و مکمل فضای میدانی میشوند. برخی مجریان و مربیان ورزشی هم در همین راستا سیاهپوش می شوند و بعضی از ورزشکاران هم برای حفظ فضا و بازتولید تصویر خلق شده، مچبند سیاه میبندد.
دیالکتیک مجازی و میدانی باعث تصویرسازی نو و نمایش یک بحران اجتماعی خواهد بود که برای همراهی و حمایت و تسخیر کامل افکار عمومی به کار بسته میشوند.
9️⃣ واقعیت سازی: وقتی فضای میدان شلوغ شد و فضای مجازی به تسخیر در آمد و ذهنیت عموم دچار مسمومیت خبری ناشی از تصویرسازی گردید، یک فرامتنی سیطره پیدا میکند به نام بحران و شرایط انقلابی. واژه انقلاب با طی چنین فرایند پیچیده ای است که برخی را دچار تردید و ابهام و توهم میکند. این وسط، خواننده معلوم الحالی هم میگوید که انقلاب اسلامی سقوط کرده و ما الان وسط انقلابیم!!
🔟 جریان سازی: با ترکیب فضای مجازی و میدانی و ذهنی مسموم و فرایندی که طی شد، خط خبری و تصویرسازی در بازه زمانی کوتاهی به فاز جریان سازی می رسد که اتصال خبری از روایت سازی تا جریان سازی به آنارشیسم و هرج و مرج و خشونت ختم میشود.
🔻 افق و چشم انداز این مکانیزم تولید خشونت و آنارشیسم، تجزیه ایران با چاشنی گسل سازی ترکیبی(جنسیتی، مذهبی و قومیتی) است.