هدایت شده از کانال خبری بهشهرنو
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تحلیلگر سرشناس جهان عرب: براندازان ایران مدافع آمریکا و اسرائیل هستند.
-
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
🔹💠🔹
🔹یک عده ای نمی توانند این را بفهمند که انبیاء می خواستند محیط متناسب و مساعد درست کنند، خیال می کنند که انبیا، دانه دانه آدم درست می کردند، در حالی که این کار از شان انبیاء به دور است.
🔹باید جامعه الهی، جامعه توحیدی، محیط متناسب درست کرد، تا انسان در این محیطِ متناسب، نه یکی، نه ده تا، نه هزار تا، بلکه گروه گروه ساخته بشوند.
🔹انبیاء دو هدف دارند، دو هدف مهم، یکی هدف اساسی و دیگری هدفی که در نیمه ی راهِ هدف اوّل وجود دارد.
📘ولایت و حکومت، ص ۴۸
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
⭕️ می شود انسان معیار ارزش ها باشد؟! آن هم همه ارزش ها؟!
🔹 به احتمال زیاد پاسخ شما منفی است. ولی اگر یک نفر پیدا شود که جوابش مثبت باشد، این نشان میدهد که او نگرش اومانیستی دارد. (تعریف کلی از نگرش اومانیسم)
🔸 ریشه های «اومانیسم» را میتوان در یونان باستان دید؛ هر چند که آغاز آن را از دوره ی رنسانس میدانند. مثلا همین نظریه که انسان معیار همه ارزش هاست، اولین بار توسط «پروتاگوراس» اولین فیلسوف سوفسطایی مطرح شد. متفکران عصر رنسانس، برای یافتن الگویی مناسب برای حرکت به سوی تمدن جدید، توجه ویژه ای به فرهنگ و تمدن یونان باستان داشتند.
🔹 اما یک فرد اومانیست، چه جوابی برای سوال مطرح شده در بالا دارد؟! جواب اینست که: آنها انسان را صاحب عقل کاملی میدانند که میتواند به تنهایی سود را از زیان تشخیص دهد. (یعنی کاملا بی خیال وحی و دین شده اند.)
🔺 آیا واقعا عقل تا این اندازه قابل اعتماد است؟ و انسان به صاحب عقل کامل (منجی) نیازی ندارد؟
📚 تاریخ فلسفه غرب از یونان تا رنسانس
#غرب_و_مهدویت ١٣
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar