♦️ مهدکودکها زیرمجموعه آموزش و پرورش است، بگومگوی دستگاهها باید برطرف شود.
🔹 مقام معظم رهبری: یک مسئله، مسئلهی مهدکودکها و پیش دبستانیها است. مهدکودکها متأسفانه رها است. مهدکودکها هم ذیل آموزش پرورش است، این رها است. اولاً دستگاههای مختلف دولتی با هم توی این زمینه بگومگو دارند که این بگومگوها باید برطرف بشود.
وانگهی وقتی که دستگاه را شما رها بگذارید، دیگران میآیند بچه های مردم را میگیرند، میبرند آنجا و تربیتهای غلط داده میشود. گزارشهای بسیار بدی بنده دریافت کردم از بعضی از مهدکودکها که واقعاً نگرانکننده است. ۹۹/۶/۱۱
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آهنچیان مدیرکل برنامهریزی آموزش عالی وزارت #علوم: نمیتوان یک نسخه مشترک برای تمام دانشگاهها پیچید. تابع ستاد ملی مقابله با #کرونا هستیم.
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 حیدری سخنگوی دانشگاه #آزاد: دانشجویان بدون کنکور تا ۷ مهرماه فرصت ثبتنام دارند.
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ واگذاری مدارس دولتی به بخش غیردولتی متوقف شد.
🔹 وزیر آموزش و پرورش در محضر مقام معظم رهبری: فرایند واگذاری مدارس به بخش غیردولتی را متوقف کردیم و با ابلاغ دو بخشنامه تعارض منافع و نحوه خرید خدمت آموزشی از بخش غیردولتی، در فرایند مشارکت بخش غیردولتی دارای صلاحیت و شایستگی در آموزش و پرورش، نظم و نسق و شفافیت بیشتری ایجاد کردیم.
🌐 tn.ai/2339713
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ وابسته به اعلام نتایج کنکور هستیم.
📽 مدیرکل برنامهریزی آموزش عالی وزارت #علوم: ثبتنام دانشجویان جدید از اواخر مهرماه آغاز میشود.
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 محمدرضا آهنچیان مدیرکل برنامهریزی آموزش عالی وزارت #علوم: دانشگاهها از حدود ۱۵ شهریورماه به سه صورت حضوری، مجازی و ترکیبی از این دو دانشجویان را پذیرش میکنند.
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر وزیر بهداشت درباره حضوری یا غیرحضوری برگزار شدن کلاسهای درس
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ گزارهای برای آغاز نجات عدالت آموزشی
🔹 مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری امروز با وزیر، معاونان و مدیران وزارت آموزش و پرورش جمله مهمی درباره عدالت آموزشی بیان کردند که در صورت پیگیری جدی و دقیق آن میتواند آغازی بر نجات وضعیت غیرقابل دفاع عدالت آموزشی در کشور باشد.
🔹 ایشان یکی از موارد مربوط به عدالت آموزشی را، موضوع «مدارس دولتی» برشمردند و گفتند: «باید سطح و کیفیت مدارس دولتی از لحاظ آموزشی و تربیتی به گونهای شود که دانشآموزان احساس نکنند با تحصیل در این مدارس امکان قبولی آنها در کنکور کمتر است و خانوادهها نیز تصور کنند فرزندانشان را به یک جای بیپناه میفرستند.»
🔹 واقعیت آن است که اگرچه قرار گرفتن ضریب جینی در بدترین وضعیت پس از انقلاب، فینفسه نشان دهنده افزایش شدید شکافهای اقتصادی-اجتماعی و وضعیت نامطلوب در عدالت، نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی است، اما در این میان نابرابری آموزشی اهمیت بسیار بیشتری دارد.
🔹 هم به دلیل آمار و ارقامی که در این حوزه هست و نشان میدهد که موفقیت تحصیلی تا حد قابل توجهی به تمکن مالی خانوادهها گره خورده است، و هم از این باب که نابرابری آموزشی مشابه نابرابریهایی از جنس دیگر مانند نابرابری حقوقی یا سیاسی و ... نیست، بلکه بنیان و پایهای برای تشدید نابرابریهای دیگر هم هست و میتواند همهی زندگی یک فرد را به لحاظ اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و... تحتتأثیر قرار دهد.
🔹 آمار و ارقام متأسفانه نشان میدهد که در ایران مسئلهی ثروت و درآمد یک خانوار نه تنها در موضوع آموزش، بلکه در استخدام پس از تحصیلات نیز نقش جدی دارد.
🔹 امروز وضعیت به جایی رسیده که افراد بسیاری برای اطمینان از موفقیتهای تحصیلی و تکمیلی فرزندانشان چارهای جز صرف هزینههای بالا برای فرستادن آنها به مدارس غیردولتی نمیبینند و پدران و مادران بسیاری هستند که به درستی درتلاشند با صرفهجویی و حتی تحمیل رنج های شدید به خود، هزینه تحصیل فرزندانشان در مدارس ابتدایی و راهنمایی پولی را فراهم کنند.
🔹 هزینههایی که بعضاً با نرخ دورههای شبانه تحصیلات تکمیلی دانشگاههای برتر کشور هم رقابت میکند!
🔹 این درحالی است که وظیفه حاکمیت و همه دستگاهها، اعم از قوه مجریه و مقننه و بویژه آموزش و پرورش آن است که فضایی در مدارس دولتی فراهم کند که دانشآموزان این مدارس شانس کمتری برای موفقیت نسبت به دانشآموزان مدارس پولی نداشته باشند.
📝 متن کامل را در لینک زیر بخوانید 👇🏻
🌐 tn.ai/2339828
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ پرداخت ۲۵ درصد بیمه معلمان مدارس غیردولتی از طریق صندوق حمایت
🔹 «مجتبی زینیوند» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در سیوچهارمین اجلاس سالیانه آموزشوپرورش: تصویب برنامه، هزینهها و کسب مجوز هیأت امنایی با شورای آموزشوپرورش مناطق است.
🔹 صندوق حمایت از مدارس غیردولتی با اعتباری ۲۰۰ میلیارد تومانی ۲۵ درصد از بیمه معلمان را پرداخت خواهد کرد.
🔹 بازگشت بازماندگان از تحصیل به چرخه آموزش از دغدغه آموزشوپرورش است که در طرح آموزش از راه دور ظرفیت این کار وجود دارد.
🔹 سال گذشته یک هزار دانشآموز تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و امسال هم ۱۰۰ هزار دانشآموز را در ۶ هزار کلاس جذب خواهیم کرد.
🆔 @Akhbar_farhangian
898087733.apk
36.97M
#فوری
♦️ نسخه جدید #شاد منتشر شد.
#لطفاً_اطلاعرسانی_کنید
🔹 امکان ورود مدیران مدارس، احراز هویت و تشکیل گروهها و همچنین سرویسهای جانبی همچون شادینو #بهزودی و پس از اعلام رسمی در این نسخه #فعال خواهد شد.
#لطفاً_اطلاعرسانی_کنید
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ برنامه #شاد، آموزش و پرورش و حقی که نادیده میگیرند.
✍🏻 ابراهیم قیصری، دبیر فیزیک استان بوشهر
آموزش و پرورش هفته گذشته دستورالعمل بازگشایی مدارس در سال جدید تحصیلی را ابلاغ کرد و در سه وضعیت سفید، زرد و قرمز شیوع بیماری کرونا، دستورالعملهای بازگشایی و نحوه آموزش را به تمام مدارس کشور ابلاغ نمود.
پیشبینی میشود حداقل در فصل پاییز، وضعیت شیوع کرونا در بیشتر شهرستانها زرد و قرمز باشد، وضعیتی که بیشتر آموزش غیرحضوری و بر مدار نرمافزار شاد خواهد بود.
این نرمافزار که حدود پنجماه پیش توسط وزارت آموزش و پرورش ارائه شد، نتوانست محبوبیتی بین معلمان داشته باشد.
دلیل عدم استقبال معلمان از این نرمافزار یا هر برنامه دیگر که روی گوشی نصب شود این است که معتقدند گوشی موبایل وسیلهای شخصی است و نمیتوانند وسیله شخصی خود را که اطلاعات خانوادگی و حتی محرمانه در آن ذخیره کردهاند برای استفاده عمومی از آن بهره گیرند.
ناگفته نماند آموزش و پرورش با تأکید و سفارش فراوان سال گذشته تلاش کرد بسیاری از معلمان را متقاعد کند وارد شاد شوند و از این شبکه اجتماعی حتی به صورت حداقل یا نمادین استفاده کنند.
بسیاری از معلمان معتقدند که آموزش و پرورش قبل از ایجاد زیرساخت شاد، باید تبلت یا گوشی برای استفاده در کلاس درس در اختیارشان بگذارند. برخی از معلمان حتی گوشی هوشمند یا گوشی که گنجایش تبادل اطلاعات داشته باشد هم ندارند.
در حین آموزش دروس، اگر موبایل معلمی دچار مشکل شود آیا آموزش و پرورش میتواند گوشی جدید در اختیار معلم بگذارد؟! آیا معلم توانایی خرید گوشی موبایلی که حداقل قیمت آن ۵ یا ۶ میلیون تومان است دارد؟! به جرأت میگویم ۹۰ درصد معلمان با حقوق یک ماه یا دو ماه یا حتی سه ماه خود، بعد از کنار گذاشتن هزینههای زندگی روزمره، توان خرید گوشی موبایل را ندارند!
نجابت و فداکاری معلمان همیشه چاره گشای مشکلات و کمبودهای آموزش و پرورش بوده است. حال باید دید آیا معلمان از موبایل خود برای راهاندازی شاد و آموزش غیرحضوری استقبال خواهند کرد؟
راهکار نگارنده این است که برای تشویق معلمان در راستای استفاده بهینه از شبکه دانشآموزی شاد، آموزش و پرورش باید حداقل تسهیلات خرید گوشی هوشمند با تخفیف ویژه و اینترنت رایگان در اختیار معلمان بگذارد و حق ویژهای نیز در احکام کارگزینی معلمان برای آموزش غیرحضوری بگنجاند.
ناگفته نماند، خستگی استفاده از گوشی موبایل و ضعیف شدن چشم نیز از دیگر آسیبهای حضور زیاد در شبکههای اجتماعی برای معلمان است که کمتر به آن پرداخته میشود.
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗞 روزنامههای امروز چهارشنبه ۱۲ شهریورماه ۱۳۹۹
🆔 @Akhbar_farhangian
#یادآوری
♦️ تكرار مجدد آزمون مرحله دوم رتبهبندی برای كلیه گروههای مشمول (گروه معلمان، مدیران، معاونان و كاركنان آموزشی دوره ابتدایی و دوره متوسطه اول و دوم) مورخ 1399/06/12
🔹 فرمهای ارزیابی صلاحیت عمومی، صلاحیت تخصصی و صلاحیت حرفهای برای كلیه واجدین شرایط دریافت رتبه در سامانه LTMS قرار داده شده است. لازم به ذكر است آزمون دانش حرفهای روز چهارشنبه مورخ 1399/06/12 برگزار خواهد شد و فایل محتوی آزمون هر یك از گروههای مشمول جهت بهرهبرداری در سامانه LTMS بارگذاری شده است.
📆 #امروز چهارشنبه 12 شهریورماه 99
🔹 چهار گروه 👇🏻
1️⃣ رتبه یک تا پنج آموزگاران مقطع ابتدایی
⏰ ساعت 14:00 لغایت 15:00
2️⃣ رتبه یک تا پنج مدیران، معاونان و كاركنان آموزشی دوره ابتدایی
⏰ ساعت 15:00 لغایت 16:00
3️⃣ رتبه یک تا پنج دبیران، هنرآموزان دوره متوسطه نظری اول و دوم
⏰ ساعت 16:00 لغایت 17:00
4️⃣ رتبه یک تا پنج مدیران، معاونان و كاركنان آموزشی دوره متوسطه اول و دوم
⏰ ساعت 17:00 لغایت 18:00
♦️ لطفاً پروفایل خود را چک کنید تا از زمان دقیق آزمون خود مطلع شوید.
🔹 حداقل امتیاز لازم در آزمون رتبهبندی:
1️⃣ رتبه 1: 50 درصد
2️⃣ رتبه 2: 55 درصد
3️⃣ رتبه 3: 65 درصد
4️⃣ رتبه 4: 70 درصد
5️⃣ رتبه 5: 80 درصد
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ نظام قدیمیها از کنکور ۱۴۰۰ خط میخورند؟!
🔹 داوطلبان ورود به دانشگاه باید خود را برای کنکور ۱۴۰۰ آماده کنند و به نظر میرسد علیرغم مخالفتهای پشت کنکوریها، در این ماراتن علمی نظام قدیمیها خط میخورند.
🌐 yjc.ir/00VNCC
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ بازگشایی مدارس در #چین پس از ۸ ماه تعطیلی
🔹مدارس چین که به دلیل شیوع کرونا، بیش از هشت ماه تعطیل بودند، با توجه به موفقیت نسبی این کشور در مهار ویروس کرونا، بازگشایی شدند.
🆔 @Akhbar_farhangian
اقا مهدیمون دیروز میگفت امسال درسته #چادرا خیلی گرون شده ولی واست هرطور شده یکی میخرم😢
منم رفتم کانال تولیدی #حجاب بنی فاطمی رو بهش نشون دادم
قیمت هاشو که دید به جای یکی دوتا واسم خریدش 😍😍😍😍
عاشق مدل هاشون شدم دوست داشتم همشو داشته باشم🙈🙈
اقامون قول داده سالی چهارتا #چادر واسم بخره از این تولیدی برتر💖
اینم لینکش👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1196228609Ce36ce60469
⭕️ حذف کنکور ارشد و دکتری لایحهای که در مجلس خاک میخورد
🔸سعید رضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹نقشه جامع علمی کشور حذف کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری را در دستور کار خود قرار داده و کمیسیون آموزش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی و اعمال تغییرات لازم در این زمینه است.
🔹مصوبهای هم در مجلس شورای اسلامی در مورد برگزاری دوره دکتری وجود دارد که بر اساس آن تاکید شده که موضوع مورد بحث باید به صورت متمرکز شده و حل آن در تعامل با مجلس باشد.
🔹مجلس قانونی را در این زمینه به تصویب رساند که بر مبنای آن قرار شد حذف کنکور تا پنج سال آینده قطعی شود، اما با وجود گذشت این مدت، همچنان در این زمینه هیچ اتفاقی رخ نداده است.
🔹مصمم هستیم تا مسئله کنکور را به نتیجه برسانیم و روشی را برای آن جایگزین کنیم که از ضریب اطمینان کافی در خصوص امنیت و عدالت در سنجش برخوردار باشد.
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ هر روز ۳۱ کلاس درس در کشور ساخته میشود.
🔹 مهراله رخشانیمهر، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: از دیماه ۹۶ تاکنون به طور میانگین هر روز ۳۱ کلاس درس در کشور تحویل داده شده است.
🔹 برای هر کلاس درس ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
🔹 از زمان زلزله تا کنون بیش از ۱۰۰۰ کلاس درس در استان کرمانشاه تحویل داده شده است که به طور میانگین یک کلاس در هر روز میشود.
🔹 برای تجهیز هر کلاس درس ۷۰ میلیارد تومان هزینه میشود که این اعتبار از محل منابع ملی است.
🌐 yjc.ir/00VNNL
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ پایان کار اتصال مدارس کشور به شبکه ملی اطلاعات
🔹 وزیر #ارتباطات: امروز در همکاری وزارت آموزش وپرورش، کار اتصال پرسرعت و رایگان همهی مدارس کشور به شبکهی ملی اطلاعات به پایان رسید تا دسترسیهمگانی به #آموزش_مجازی محقق شود.
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس جمهور: #آموزش برای دانشآموزان باید #رایگان باشد.
♦️ به وزارت ارتباطات، آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه دستور دادم #اینترنت شبکه «شاد» برای دانشآموزان و مدارس دولتی #رایگان باشد.
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #انتقاد مقام معظم رهبری از طرح «سوالات فقهی» در گزینشها، این کارها را نکنید، یک گزینش درست و حسابیِ کاملاً خردمندانه و صحیح انجام بگیرد.
♦️ حضرت آیتالله خامنهای: ما یک سابقهی نامطلوبی در امر گزینش از سالهای قبل در جاهای مختلف داشتهایم که معیارهای گزینش، معیارهای درستی نبوده، فرض کنید مثلاً راجع به فلان مسئلهی فقهیِ خیلی کمیاب که از یک فقیه هم آدم بپرسد، معلوم نیست حاضر باشد بتواند جواب بدهد، از یک جوانی بپرسند که اگر جواب نداد، رد بشود، این کارها را نکنید. یک گزینش درست و حسابیِ کاملاً خردمندانه و صحیح انجام بگیرد تا با گزینش وارد بشوند.
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ شاد ۲ از ۱۵ شهریورماه در دسترس دانشآموزان
🔹 مشاور وزیر آموزش و پرورش و رئیس پروژه #شاد: سعی کردیم توزیع ترافیک را در شاد به سرانجام برسانیم و بخشی از آموزش مجازی در صبح و آموزشهای دوره ابتدایی در بعد از ظهرها باشد.
🔹 ابرگروه شاد در سطح مدیران آموزش و پرورش تشکیل میشود تا پشتیبانی شبکه تقویت شود و تعاملات را بررسی کنیم.
🔹 پنجشنبه ۱۳ شهریورماه شاد ۲ رونمایی میشود و از روز شنبه ۱۵ شهریورماه برای دانشآموزان قابل استفاده خواهد بود.
🆔 @Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش: اصل بر برگزاری حضوری کلاسهاست.
♦️ برای رفع نگرانی خانوادهها دستورالعملهای سختگیرانه ای درنظرگرفته شده است.
🆔 @Akhbar_farhangian
♦️ مسئول #شاد: آموزش مجازی دوره متوسطه #صبح و آموزش مجازی ابتداییها #بعدازظهر انجام میشود.
🆔 @Akhbar_farhangian