🔺 به دنبال #رایگان_کردن_اینترنت برای شبکه #شاد هستیم.
🔸 شرفی، سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی #پرسشگر:
تاکنون شاهد بارگذاری بیش از ۸۹۲ میلیون فایل در شبکه شاد بودیم، هر فایل به طور متوسط ۲۰ مگابایت است.
🔹 به دنبال رایگان کردن اینترنت در شبکه شاد هستیم، ولی باید توجه داشت با تعطیل شدن سه ماهه مدارس هزینههای جاری مثل ایاب و ذهاب قطع شده است و هزینه اینترنت جایگزین آن شده است.
@Akhbar_farhangian
#صدای_معلمان
🔺 سلام
در رابطه با طرح مسکن فرهنگیان خواستم مطلبی رو بگم.
هدف از این طرح چی بوده؟؟
اینکه یه تعداد خونه بدن به فرهنگیا کلا؟ یا اینکه فرهنگیانی که فاقد مسکن هستن رو پوشش بده؟
من و همسرم فرهنگی ۱۵ سال خدمت هستیم
چندنفر از دوستانمم شرایط مارو دارن
ولی هیچ کدوممون تایید نشدیم
جالبه کسانی که حتی دوتا خونه دارن تایید شدن، فقط چون سنوات بالاتری دارن
به راحتی میگن ما خونه به ناممون نیست، زدن به نام همسر و فرزند!!
اخه اگر میخواین کار اصولی انجام بدید، چقدر سخت بوده که کل اعضای خانواده رو استعلام کنید.
خلاصه الان مسکن فرهنگیان رو به عزیزان باسنوات بالاتری که قطعا خونه دارن و فقط به نام خودشون نیست میدن
ببین کی قرار نوبت به جوونایی مثل ما که امیدمون برای خونه دارشدن، همین طرح بود میرسه
🔺 با عرض سلام و خسته نباشید
چرا حق ایثارگری رو از حکم حذف کردند و یک مدرک بالاتر به ایثارگران دادند پس گرفتند؟ دلیلش چه هست؟ خواهشا این سوال از وزارت پیگیری نمایند
🔺 سلام
من دانشجوی ورودی 91 فرهنگیان هستم. و از 1 مهر 95 وارد مدارس شدیم. ولی چون دبیری بودیم برامون 1 بهمن 95 حڪم قطعی رو زدن. همین اختلاف چند ماهه ما رو از رتبه 2 جا گذاشته. جالبش اینڪه ورودی 91 ڪه با ما بودن ولی علوم تربیتی بودن شرایطشون با ما فرق داره و رتبه 2 هستن.
خواستم بگم چرا آخه اینجور شده ؟ هر دو نفر یڪ روز رفتیم دانشگاه و یڪ روز فارغ التحصیل شدیم ولی چرا رتبه هامون فرق داره!
ممنون میشم در ڪانال بزارید ڪه مسئولین لطف ڪنن رتبه بندی ما رو درست ڪنند.
🔺 باسلام
اداره معمولان لرستان دستور داده که دانش آموزان ابتدایی باید به مدرسه بروند. درست است که روستای ما مبتلا به کرونا ندارد ولی چون معلم مدرسه ما از خرم آباد که بیشترین آمار کرونا را در سطح استان دارد می آید ممکن است آلوده به این ویروس باشد و ما روستائیان رو با وجود عدم امکانات مبتلا کنند لطفا پیگیری نمائید
متشکرم
🔺 کاش به این وزیر محترم وجناب نوبخت دسترسی داشتیم و ازشون میخواستیم توی صداوسیما اینقدر در بوق و کرنا نکوبند. مگه کارمندان سایر وزارتخانه ها و ارگانها افزایش حقوق ندارند؟ چرا در رسانه ها از افزایش آنها یک بار هم حرفی نمیزنند؟ لااقل رسانه ای کردید راستشو بگویید .آقای وزیر پس چی شد ترمیم ۵۰ درصد و تکمیل رتبه بندی برای همه نیروهای آموزشی؟اردیبهشت هم داره تموم میشه
@Akhbar_farhangian
🔺 #اخبار_کوتاه
🔸 وزیر آموزش و پرورش:
فردا درباره وضعیت مدارس در ستاد ملی کرونا تصمیمگیری میشود.
🔹 احتمال بازگشایی دانشگاهها بعد از ماه رمضان قوت گرفت.
ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت:
ممکن است بعد از ماه رمضان تصمیماتی در خصوص بازگشایی دانشگاهها گرفته شود.
اگر روند نزولی بیماری کووید ۱۹ حفظ و دانشگاهها باز شود، حضور در کلاسها اختیاری خواهد بود.
@Akhbar_farhangian
🔺 حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش:
یکی از نگرانیهای اصلی خانوادهها بازگشایی مدارس است، به آنها اطمینان میدهیم اصل برای ما سلامت دانشآموزان است.
تأکید ما این است از همه محتوای آموزشی آزمون بگیریم، تا هر زمان لازم باشد روند آموزش استمرار مییابد.
🔸 امتحانات #نهایی دانشآموزان پایه 12 به صورت #حضوری از 17 خرداد ماه آغاز میشود.
#کنکور سراسری دهه اول مرداد ماه برگزار خواهد شد.
@Akhbar_farhangian
#اصلاحیه
🔺 با سلام ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، با تأکید مجدد به برگزاری امتحانات نهایی پایه ۱۲ ام از ۱۷ خرداد ماه لغایت ۱۶ تیر ماه به پیوست جدول محدوده طرح سوال و دستورالعمل آزمونها جهت استحضار دانشآموزان عزیز و اولیا محترم تقدیم میگردد.
@Akhbar_farhangian
#صدای_معلمان
🔺 سلام علیکم.
عرضی داشتم که اگر صلاح دانستید در کانال وارد بفرمائید.
از زمانی که در این کانال عضو شده ام هربار که وارد می شوم و مطالب را بررسی می کنم، از خواندن پیامها با عنوان صدای معلم که اکثرا دغدغه های مالی و حقوقی را مطرح میکنند واقعاً آزرده خاطر می شوم. چرا باید فکر مشغولی اصلی قشری که قرار است انسان بسازد، و امانت دار بزرگترین سرمایه ی خانواده ها که همان فرزندانشان است باشد، و بناست نیروهای آینده ساز این مملکت اسلامی را پرورش دهد، راه و رسم انسانیت و خدا محوری در زندگی را بیاموزد، ادب و مروت و برادری و آخرت اندیشی را در فطرت کودکانمان بیدار کند، پول و حقوق و رتبه بندی و اینها باشد. البته قطعا تقاضای بسیاری از عزیزان به حق است اما ای کاش به جای این نگرانی ها، موضوعات مهم تری را می دیدیم.
بنده ۵ سال است که در مدارس غیر انتفاعی مشغول به خدمت هستم و دریافتی ماهیانه ام با وجود اینکه هر روز مشغولم از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بیشتر نبوده. این را گفتم که کسی فکر نکند من که دارم اینها را می گویم حتماً کاملاً تأمین هستم که مساله مالی ندارم.
ضمناً این کانال یک کانال عمومی است و هر کسی می تواند عضو شود. طبیعتاً با ملاحظه این گونه پیامها به اشتباه تصور میکند اکثریت قشر فرهیخته فرهنگیان تمام همّ و غمّشان پول است.
@Akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 دکتر عبدالعالی:
چرا خانواده ها باید پنجاه میلیارد تومان در یک ماه پول #اینترنت بدن؟؟؟
🎥 مسئول محترم:
سه ماه تعطیل بودن هزینه نداشتن که!!!
@Akhbar_farhangian
#صدای_معلمان
🔺 با سلام
هرساله در پایان سال تحصیلی، برای هر یک از پرسنل آموزش و پرورش ارزشیابی ۱۰۰ امتیازی انجام میشود.
این ارزشیابی ها برای هر معلم بر روی ۳ برگه A4 تنظیم می شود.
تعداد پرسنل آموزش و پرورش اعم از آموزشی، اداری و خدماتی، نزدیک ۱ میلیون نفر هستند که ارزشیابی همه این پرسنل، حدود ۳ میلیون برگه A4 مصرف میشود.
۳ میلیون کاغذ A4، یعنی ۶۰۰۰ بسته کاغذ A4
هر بسته کاغذ در حال حاضر= حدود ۵۰ هزار تومان
۶۰۰۰ بسته کاغذ، هزینه ای معادل ۳۰۰میلیون تومان روی دست مدارس و ادارات به جا میگذارد که غالبا کمک های و پول اولیاست.
علاوه بر این باعث اسراف و انباشته شدن کاغذ روی دست کارشناس مسؤول اداری منطقه میشود.
ضمن اینکه محاسبه کاغذی یک روش سنتی و وقت گیر است.
با وجود سامانه نظارت (nezarat.medu.ir) میتوان از این اسراف و کار بیهوده جلوگیری کرد و به صورت سیستمی این وظیفه مهم را انجام داد و از مراجعات حضوری نیز کاست.
همچنین ساعات ضمن خدمت نیز به صورت سیستمی وارد فرم میشوند و نیازی به استعلام تلفنی از همکار نیست.
همکار نیز در صورت اعتراض به ارزشیابی، از طریق سامانه ضمن خدمت اقدام می کند مانند فرم رتبه بندی.
به هرحال سؤال اینجاست چرا آموزش و پرورش بخصوص مدیرکل ارزیابی عملکرد، تاکنوناین قضیه را دنبال نکرده است در حالی که قریب به اتفاق وزارتخانه ها، بحث ارزشیابی پرسنل را سیستمی انجام میدهند.
امیدواریم این اتفاق برای شهریور امسال بیفتد و ارزشیابی کاغذی حذف شود.
@Akhbar_farhangian
❤️ امام صادق عليه السلام:
هيچ بنده اى كار صدقه دادن را به خوبى انجام نداد، مگر اينكه خداوند بعد از او جانشين خوبى براى وى بر فرزندانش شد.
ما أحسَنَ عَبدٌ الصَّدَقَةَ إلاّ أحسَنَ اللّهُ الخِلافَةَ على وُلدِهِ مِن بَعدِهِ
📚 عدّة الداعی، صفحه61
✅ #توضیح:
از حدیث فوق برداشت می شود که کسی که اهل صدقه دادن به صورت نیکو باشه بعد از وفاتش فرزند یا فرزندانش یک ارثیه ای خواهند داشت که ارزش بسیار فوق العاده ای داره! و اون ارثیه این هست که خداوند، برای شخص وفات یافته جانشینی خواهند فرمود و به قول خودمون هوای فرزند رو مثل اون پدر و مادر خواهند داشت... هر چند خداوند ارحم الرّاحمین خودشون پدر و مادر دلسوز رو به فرزندان هدیه فرمودند و هر چند خداوند متعال لطفشون شامل حال همه ی انسان ها می باشد اما الطاف ویژه ای را به فرزندان افرادی که به نیکویی صدقه داده اند و از دنیا رفته اند، اضافه بر دیگر الطاف، اعطا خواهند فرمود.
@Akhbar_farhangian
🔺 #شرایط شرکت فرهنگیان رسمی یا پیمانی در #آزمون کاردانی به کارشناسی ۹۹
🔸 فرهنگیان رسمی و یا پیمانی در صورت علاقمند بودن به شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ۹۹ باید دارای شرایط و ضوابط خاصی باشند.
🌐 yjc.ir/00UpUb
@Akhbar_farhangian
🔺 مدارس غیردولتی مجاز به دریافت شهریه کامل آموزشی هستند.
🔸 سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی با صدور بخشنامهای به استانها، شهریه مدارس غیردولتی در ایام کنونی را تعیین تکلیف کرد:
🔹 سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی بر اساس مصوبه قطعی و لازم الاجرای هفتاد و دومین جلسه شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت مرکزی به تاریخ اول اردیبهشت ماه سال ۹۹، شهریه مدارس غیردولتی، در شرایط فعلی را تعیین تکلیف و به استانها ابلاغ کرد. لذا این مصوبه که به تأیید وزیر آموزش و پرورش نیز رسیده است، لازمالاجراست.
براین اساس با توجه به آثار منفی شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای اعمال شده از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا و همچنین با نظر به ضرورت حمایت از حقوق مؤسسان مدارس مذکور و تضمین حقوق مردم و جامعه مقرر شد مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه سال تحصیلی ۹۹-۹۸ و با توجه به خدمات آموزشی و پرورشی ارائه شده مجاز به دریافت کامل شهریه باشند و بر اساس آن عمل کنند.
مدارس مذکور به لحاظ عدم ارائه خدمات و فعالیتهای فوق برنامههای غیرآموزشی از قبیل سرویس ایاب و ذهاب، غذا، اردوهای دانش آموزی، سالن ورزشی، استخر، المپیادها و ... پس از تعطیلات کرونایی مکلفند نسبت به مسترد نمودن هزینههای دریافتی از اولیا، اقدام و رسیدِ بانکی را در اسناد مالی مدرسه درج کنند و یا با رضایت اولیا مبالغ مذکور را بابت شهریه سال جدید تحصیلی دانشآموز به حساب مدرسه واریز کنند، شورای نظارت استانها مسؤول نظارت بر حُسن اجرای این مصوبه است.
@Akhbar_farhangian
🔺 نظام #رتبهبندی معلمان باید تبدیل به #قانون شود.
🔸 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت:
نظام رتبهبندی معلمان باید تبدیل به قانون شود تا امکان تغییر در آن بر اساس سلایق افراد وجود نداشته باشد.
ابطحی ادامه داد:
عمر مجلس دهم رو به پایان است و فرصت بررسی این لایحه در صورت ارائه شدن را ندارد، اما حتماً باید مجلس یازدهم یکی از مطالباتش در حوزه فرهنگیان این باشد که نظام رتبهبندی معلمان را قانونمند کند و از دولت بخواهد که لایحه را ارائه کند.
🔹 از مزایای نظام رتبهبندی معلمان بالا رفتن سطح رفاه و معیشت آنان است. برای مثال بسیاری از فرهنگیان که هماکنون با مدرک دکتری در آموزش و پرورش مشغول به کار هستند با اجرای نظام رتبهبندی، ۸۰ درصد از حقوقِ اعضای هیئت علمی دانشگاهها را دریافت خواهند کرد.
@Akhbar_farhangian
🔺 بازگشايي #محدود مدارس از هفته #آينده
🔸 وزیر آموزش و پرورش از بازگشایی محدود مدارس از ۲۷ اردبیهشت ماه خبر داد و گفت حضور دانش آموزان اجبار نیست و تنها برای رفع مشکلات و سوال از معلمان میتوانند به مدرسه مراجعه کنند.
@Akhbar_farhangian
#صدای_معلمان
🔺 با توجه به اینکه رشته گرافیک در مقطع کاردانی در دانشگاه فنی دختران ارومیه از سال ۱۳۷۵ مشغول به فعالیت است و اکثریت فارغ التحصیلان آن علاقمند به ادامه تحصیلات تکمیلی این رشته میباشند، اما مدیران این دانشگاه کمترین توجهی به هزینه هایی که دانشجوهای هنر علاقمند در طی سالها متحمل شده اند، نداشته و در کمال بی مهری از ایجاد رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد این رشته خودداری کرده و یا نسبت به آن بی تفاوتند.قابل توجه آنکه هنرجوهای رشته گرافیک (دختران) بخاطر ادامه تحصیل، رنج سفر را به جان خریده و در شهرهای بزرگتر مثل تبریز، تهران، کرج ،ساری، همدان و... دانش خود را ارتقاء داده و میدهند.
سوال ما دانشجوها از مدیران و دست اندرکاران دانشگاه فنی اینست که بر چه اساسی برای رشته هایی که تعداد حداقل ثبت نام کننده را دارد، و تعداد علاقمندان به ادامه تحصیلات کارشناسی آنها، انگشت شمار میباشد، وحتی بازار کار در استان ندارد، مجوز ایجاد کارشناسی میگیرند؟! درحالیکه برای رشته کارآفرین گرافیک در طول سالیان سال، کمترین بهایی نداده اند؟! لازم به ذکر است که تعدادی از فارغ التحصیلان کاردانی این رشته، برای ادامه تحصیل بالاجبار در رشته های دیگر در حال تحصیل هستند. و واقعاً جای سوال است چرا شرایط ادامه تحصیل در شهرمان دیگر نیست؟ و چرا باید مجبور به تغییر رشته باشند؟ چرا برای رشته هایی که در استان اشباع شده و بازارکاری ندارند، بدون برنامه ریزی و بدون در نظر گرفتن دهها سال بعد، مقاطع کارشناسی و ارشد گذاشته میشود؟! آیا رشته هایی مثل حسابداری، صنایع غذایی و الکترونیک که در دانشگاههای سراسری پذیرش میشود، و آمار بیکارانشان زبانزد است، ضرورتی دارد که کارشناسی بگذارند ولی برای رشته ما نه؟ سوال اینجاست مسئولین و مدیران آموزش عالی برای ایجاد رشته،چه ضرورتهایی را در نظر میگیرند؟ کشش بازار کار؟ نیازمنطقه ای؟ و یا پرکردن ساعت کاری استادهای رشته های مربوطه؟! علیرغم درخواستهای مکرر ما دانشجوها و فارغ التحصیلان رشته گرافیک، متاسفانه رسیدگی به این مورد مهم را پشت گوش می اندازند. از مسئولین محترم تقاضای رسیدگی داریم.
ازطرف دانشجویان فارغ التحصیلان گرافیک دختران ،علاقمند به ادامه تحصیل درمقطع کارشناسی و ارشد رشته گرافیک
🔺 باسلام
احتراما اینجانب در آزمون استخدامی آموزش وپرورش شرکت کرده و توانسته ام نمره اول کتبی را بدست بیاورم، و از طرفی سابقه دو سال تدریس بعنوان سربازمعلمی (از سال۹۶ تا ۹۸) را در کارنامه خود دارم ، ولی در کمال تعجب در مرحله مصاحبه مردود اعلام شده و قبول نهایی نشده ام، این در حالی است که خود آقای الهیارترکمن گفته بودند سربازمعلمانی که بتوانند در آزمون نمره قبولی رو بدست بیاورند در مصاحبه امتیازاتی خواهند داشت ولی متاسفانه امتیازی قائل نشدند که هیچ ، هیچ ارزشی هم برای دو سال تدریس اینجانب قائل نشده اند. در مورد مصاحبه خود هم میتوانم بگویم که من جزو آخرین نفرات در مصاحبه بودم و خود مصاحبه کننده ها نیز عجله داشتند و زود سوالات خود را میپرسیدند و فکر نکنم مشکل خاصی بوده باشه و همچنین با شیوع بیماری کرونا و اوضاع مملکت متاسفانه اعتراض درست وحسابی هم نتوانستم بکنم. اعتراضی هم که کرده بودم اصلا جواب قانع کننده ای نگرفتم و کارگزینی اداره کل آموزش و پرورش هیچ کمک و راهنمایی هم نکردن و مرا بحال خودم رها کردن و خیلی بی تفاوت بودن. بنده به نتیجه این مصاحبه و آزمون اعتراض دارم و معتقدم که حق من ضایع شده است و خواستار حق خویش هستم. من برای رسیدن به این مرحله ماهها درس خواندم و تلاش کردم. از شما عاجزانه درخواست دارم که صدای اینجانب را به گوش مسئولین برسانید تا با جدیت هر چه تمام به بررسی مشکلات افرادی مثل من پرداخته شود و خدای نکرده حق هیچ کسی پایمال نشود. باتشکر از زحمات شما.
🔺 سلام
بنده معلم هستم و هنرآموز هنرستان که ۴ ساله سابقه تدریس داریم. استخدامی ماده ۲۸ هستم و این مشکل رو ممکنه خیلی از استخدامی ها داشته باشن. خیلی از افراد هستن که مدرک کاردانی و کارشاسی جداگانه دارن و من هم هر دو رو مدرک دارم. زمان استخدام منطقه ما کاردانی جذب میکردند و بنده هم با مدرک کاردانی آزمون دادم و قبول شدم. الان بعد از ۴ سال پیگیری کارشناسی ما اعمال نمیکنن و میگن دلیلش تاریخ اخذ کارشناسی هست که قبل استخدام گرفتی. میگن برو دوباره کارشناسی بخون! این ظلم آشکار نیست؟ چرا یه آدم دوبار باید کارشناسی یه رشته رو بگیره؟! چرا وقت و هزینه ای که میشه پای گرفتن مدرک ارشد بزارم باید بیهوده تلف کنم؟
@Akhbar_farhangian
🔺 بخشودگی کامل اجاره بهای ۴ ماه مکانهای واگذار شده آموزش و پرورش
🔸 وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیهای به ادارات کل آموزش و پرورش استانها، مدیران کل را مکلف کرد تا اجاره بهای چهار ماه مکانهای واگذار شده را ببخشند.
@Akhbar_farhangian
#صدای_اولیا
🔺 سلام
تهران پر از کرونا ست...
چطوری مدارسو باز می کنن؟؟؟
از یک طرف میگن برای کار ضروری بیاین بیرون فقط از یک طرف مدارسو باز می کنن!!!
یک بام و دو هوان...
ما که بچه هارو نمی فرستیم...
مسئولین بچه های خودشونو قربانی منفعلت طلبی خودشون کنن...
@Akhbar_farhangian
🔺 #اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص تاريخ ثبتنام و انتخاب رشته آزمون دوره های كاردانی نظام جديد دانشگاه فنی و حرفه اي و موسسات آموزش عالی غيردولتيچی و غير انتفاعی سال 1399
✅ مشاهده خبر 👇
🌐 sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=4&id=6498
🔰 تاریخ درج: 99/02/21
@Akhbar_farhangian
🔺 #مدارس از هفته آینده #صرفاً برای رفع اشکالات دانش آموزان #بازگشایی میشوند!
🔸 روحانی، رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:
از ۲۵ فروردین ماه و گذشت دوره پیک بیماری، آمار فوت شدگان کشور عملاً همانند قبل از ۲۵ اسفند یعنی شروع پیک این بیماری، از ۳ رقمی به دو رقمی رسید.
از سیام فروردین ماه در تهران مغازههایی که خطر فعالیتشان بسیار کم و متوسط بود باز شدند و هفته آینده ممکن است موارد دیگری را خیلی حساب شده و براساس آمار و ارقام روزانه وزارت بهداشت بازگشایی کنیم.
🔹 امروز ۱۵۸ شهرستان کشور جزء منطقه سفید و یا کم خطر هستند، در این مناطق فعالیتها از جمله در مساجد با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میگیرد.
امروز هم تصمیم گرفتیم از هفته آینده مدارس صرفاً برای دانشآموزانی که مایلند بروند اشکالاتشان را از معلمین عزیزشان سوال کنند، گشوده شود و البته الزامی نیست و برای دانشگاهها هم تصمیمات خاصی را اتخاذ کردیم.
@Akhbar_farhangian
#صدای_اولیا
🔺 سلام خدا قوت
لطفا به گوش مسئولین برسونید که باز گشایی محدود معنا نداره مطمئناً همه بچه ها برای رفع اشکال به مدرسه مراجعه می کنن؟؟!!
و این یعنی دوباره بچه ها باید با وسایل نقلیه تاکسی، اتوبوس، سرویس استفاده کنن!!!؟؟
@Akhbar_farhangian
#صدای_معلمان
🔺 با سلام و عرض ادب و وقت به خیر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
بنده استاد دانشگاه هستم البته به صورت حق التدریس، ولی در اکثر دانشگاه ها چه دولتی، چه آزاد، چه علمی و کاربردی و... تدریس دارم. از مسئولین محترم تقاضا دارم از یک بام و دو هوا در مورد بازگشایی مدارس و دانشگاه ها دست بردارند و موجب سرگردانی معلمان و اساتید و دانشجویان و دانش آموزان نشوند لطفاً.
یک بار می گویند دیگر خبری از بازگشایی مدارس و دانشگاه ها نخواهد بود و این ترم کلا مجازی خواهد بود!
یک بار می گویند در مناطق کم خطر بازگشایی مدارس را خواهیم داشت!
به تازگی هم در مورد احتمال بازگشایی دانشگاه ها بعد از ماه رمضان صحبت می کنند.
#اولاً که طبق صحبت های خود مسئولین وزارت بهداشت خطر شیوع این ویروس همچنان هست و در این شرایط، با توجه به این که بسیاری از مدارس و دانشگاه ها شرایط برگزاری بهداشتی کلاس ها( منظور ضد عفونی کردن هر کلاس بعد از برگزاری) را ندارند و خصوصا این که دانشگاه و مدارس جزو محل های تجمع محسوب می شود به نظر نمی رسد بازگشایی آن ها منطقی باشد.
نکته #مهم دیگر این است که در اکثر دانشگاه تعداد قابل توجهی از دانشجویان بومی نبوده و از شهرهای اطراف به دانشگاه ها می آیند که خود این نقل و انتقال و حضور در خوابگاه ها بر میزان خطر می افزاید.
و نکته #آخر این که در بسیاری در از دانشگاه ها و مدارس روند آموزش مجازی از قبل از نوروز شروع شده و مقدار زیادی از حجم دروس تدریس شده.
در چنین شرایطی چه لزوم و اصراری بر بازگشایی هست؟ به عنوان مثال بنده در برخی از دروس در بعضی از دانشگاه ها تا پایان اردیبهشت ماه کتاب مربوطه را تمام می کنیم، وقتی کتاب تمام می شود بازگشایی چه معنایی دارد؟!! در بسیاری از دروس همکاران از اساتید و معلمان محترم چنین وضعیتی دارند!
نکته دیگر این که این حالتی که معاون محترم وزیر بهداشت فرمودند مبنی بر این که در صورت بازگشایی کلاس ها اختیاری خواهد بود به نظر کار منطقی و همراه با تدبیری نیست، زیرا وقتی دانشجو ملزم به آمدن و حضور در کلاس است می بینیم که بسیاری از کلاس ها را نمی آیند و حداکثر استفاده را از غیبت مجاز می کنند، حال به نظر شما اگر حضور در کلاس اختیاری باشد چند درصد از دانشجوها سر کلاس ها حاضر می شوند؟!!!
علاوه بر این که باید به خانواده های آن ها هم حق دهیم که به دلیل نگرانی و احساس خطر بیماری تمایلی به حضور فرزندانشان در سر کلاس نداشته باشند.
نهایتا به نظر نمی رسد بازگشایی مدارس و دانشگاه ها با این شرایط منطقی باشد و دردی را دوا کند. آن چه مهم است ارائه دروس به دانشجو است که از طریق آموزش مجازی در حال انجام است و لزومی ندارد اصرار بر بازگشایی داشته باشیم و بهتر است با ادامه این روند و اتمام سال تحصیلی تدبیر و چاره ای برای سال تحصیلی آینده بیاندیشیم.
با تشکر
@Akhbar_farhangian
🔺خنیفر:
با سرعت #جذب فعلی در دانشگاه فرهنگیان تا سال ۱۴۰۴ نیاز به معلم #رفع می شود.
🔸 وی تصریح کرد:
با سرعت جذبی که در پیش گرفته شده است، در سال ۱۴۰۴ حداقل نیاز آموزش و پرورش را رفع می کنیم اما نیاز به حمایت از سوی وزارت علوم، سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه داریم. در دیدار سال گذشته، مقام معظم رهبری با شنیدن این مسائل روی چند نکته اعم از لزوم حمایت همه جانبه از دانشگاه فرهنگیان و ارتقای کمی و کیفی آن از سوی وزارت علوم و سایر دستگاه ها، نهادینه کردن علم، ایمان، مهارت و کارآفرینی در دانش آموزان تاکید کردند که نیاز است ابتدا در معلمان نهادینه شود.
@akhbar_farhangian
🔺 #تولید سه میلیون #ماسک توسط بسیج #فرهنگیان
🔸 رییس سازمان بسیج فرهنگیان کشور:
حضور ۱۵ هزار بسیجی فرهنگی در قالب گروههای جهادی، تولید بیش از ۳ میلیون ماسک، ضدعفونی بیش از ۱۰۰ هزار مکان عمومی از جمله اقدامات بسیج فرهنگیان در ایام کرونایی بوده است.
@akhbar_farhangian