🔺امرپ ILAV با لقب Badger (گورکن) که توسط آمریکا اختصاصا برای ارتش عراق تولید شده و برای هر دستگاهش ناقابل ۴۳۲ هزار دلار دریافت کرده .
⚠️عراق دو نسخه خاص از این امرپ رو برای مقابله با تهدیدات مین و تله های انفجاری داره که یکی مجهز به بازوی کاونده و دیگری مجهز به یک مین روب زنجیری در قسمت جلو هست .
#نیروی_زمینی
#عراق
#زرهی
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
🔺فانتوم، جنگنده ای برای همیشه!!
⚠️مک دانل F-4 فانتوم جنگنده ای دو موتوره با حداکثر سرعت بیش از دو برابر صوت، یکی از همه کاره ترین جنگنده های ساخت بشر بوده است و در خط اول نیروهای هوایی غربی بیش از هر جت دیگری خدمت کرده است. فقط 31 ماه پس از اولین پرواز، F-4 سریعترین، بلند پرواز ترین و پر استقامت ترین جنگنده نیروی دریایی ایالات متحده بود. فانتوم اولین بار در تاریخ 27 مه 1958 پرواز کرد و در سال 1961 وارد خدمت شد.
فانتوم 16 رکورد در آیتم های سرعت، ارتفاع و زمان صعود را ثبت کرد. در سال 1959 ، نمونه اولیه آن رکورد ارتفاع جهانی را 98556 فوت (30000 متر) ثبت کرد. در سال 1961 ، یک F-4 رکورد سرعت جهانی را در مدار 15 مایلی 1604 مایل در ساعت (2581 کیلومتر در ساعت) ثبت کرد. تا پایان تولید در سال 1985 ، مک دانل 5،068 فانتوم II و میتسوبیشی در ژاپن 127 فروند ساخت.
جنگنده های F-4 هم در جنگ ویتنام و هم در عملیات طوفان صحرا شاهد نبرد بودند و علاوه بر ایالات متحده، در نیروهای هوایی 11 کشور دیگر نیز خدمت کردند. هر دو تیم نمایش هوایی ارتش آمریكا (بلو آنجلز و تاندربرد) از سال 1969 تا 1973 با فانتوم II پرواز كردند.
#جنگنده
❗️#اختصاص❗️
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
موشک های قیام یک هوافضای سپاه 🇮🇷🇮🇷
موشک بالستیک میان بُرد قیام روز ۲۹ مرداد سال ۱۳۸۹ همزمان با افتتاح رسمی نیروگاه اتمی بوشهر و با حضور مسئولان دفاعی کشورمان رونمایی شد. هر کدام از موشکها و تسلیحات با یک ایده خاص ساخته میشوند، به گفته فرماندهان نظامی کشورمان این موشک با ایده پردازی سردار طهرانی مقدم و برای نابودکردن رژیم صیهونیستی ساخته شده است. موشک قیام برای نخستین بار در رزمایش اقتدار ولایت آزمایش شد.
طول این موشک در حدود ۱۱/۵ متر، قطر آن در حدود ۹۰ سانتی متر و وزن کلی آن نیز بیش از ۶ تُن است که کلاهک موشک قیام در حدود ۶۵۰ کیلوگرم تخمین زده میشود. موشک قیام یک موتور تک مرحلهای سوخت مایع دارد که با استفاده از این سوخت و موتور تک مرحلهای خود میتواند به سقف پروازی ۲۰۰ کیلومتری برسد. بُرد این موشک در حدود ۸۰۰ کیلومتر برآورد میشود که با این بُرد میتواند تا نزدیکی دریای مدیترانه و رژیم صهیونیستی برسد.
@corps80
تصویری از استتار مشابه میراژ اف ۱ نیروی هوایی ایران🇮🇷 با میگ ۲۱ کوبا🇨🇺
گفته شده دلیل منقش شدن این پینت روی میراژ ها پرواز و عملیات روی خلیج فارس می باشد.این استتار مخصوص نیروی هوایی کوبا است(مانند استتار خاورمیانه ای در ایران)
نیروی هوایی کوبا سال ۱۹۵۹ پایه گذاری شد و میگ ۲۱ و میگ ۲۳ هواگرد های اصلی این کشور کمونیست هستند. گرچه خط اول دفاعی میگ ۲۹ A(مشابه نسخه در خدمت ایران) است.
تعداد ۱۱ فروند میگ ۲۱ در کوبا عملیاتی است. کوبا کمک زیادی به کره شمالی در مسله تعمیر و نگهداری جنگنده میگ ۲۱ و میگ ۲۳ میکند.
#جنگنده
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
🔸با حضور امیر سرتیپ نصیرزاده انجام شد؛امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین نیروی هوایی ارتش و دانشگاه صنعتی شریف
تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه تحقیقات صنعتی و دانش بنیان بین دانشگاه صنعتی شریف و نیروی هوایی ارتش با حضور فرمانده نیروی هوایی و دکتر محمود فتوحی امضا شد.
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
🔺ورود ایران به مسابقه بزرگ جهانی برای دستیابی به «رادار کوانتومی» شناسایی آسان جنگندههای پنهانکار با کمک ذرات نور 🛰 📡
🔷رادارهای کوانتومی بر خلاف رادارهای معمولی، بر اساس ذرات فوتون کار کرده و می توانند به راحتی پرنده های پنهانکار را نیز کشف کنند؛ فناوری مهمی که قدرت پدافندی کشورمان را ارتقاء ویژهای خواهد داد.
#دانستنی
#نظامی
#ارتش
#سپاه
#ایران
#جالب
#عجیب
#پدافند
❗️#اختصاصی❗️
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
🇮🇷اخبار مقاومت 🇮🇷
🔺ورود ایران به مسابقه بزرگ جهانی برای دستیابی به «رادار کوانتومی» شناسایی آسان جنگندههای پنهانکار ب
رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان روز دوشنبه 6 بهمن ماه، خبر مهمی را در خصوص تست موفق انتقال اطلاعات بر پایه فناوری کوانتومی اعلام کرد. بر اساس این اطلاعات، این آزمایش، سومین تست از نوع خود در کشور بوده و بین برج میلاد و سازمان انرژی اتمی انجام و در جریان آن، انتقال اطلاعات بر پایه کوانتومی انجام شده است. این آزمایش انتقال امن کوانتومی فوتونها، تاکنون در ۳ فاز آزمایشگاهی در فاصله ۲ متری، مابین دو ساختمان به مسافت ۳۰۰ متر و اخیرا بین ساختمان مرکز فناوریهای کوانتومی ایران تا تراز ۳۰۰ متری برج میلاد به مسافت ۱۶۵۰ متر انجام شده است.
بر اساس آنچه بیان شده، این دستاوردها به عنوان بخشی از زیرساخت مورد نیاز و گامی بهسوی ماهواره کوانتومی، رادار/لیدارکوانتومی و شبکههای کوانتومی تلقی می شود. فعالیت های عملیاتی مرکز فناوریهای کوانتومی ایران، از سال ۱۳۹۷ در ۴ حوزه اصلی فناوری های کوانتومی یعنی مترولوژی و حسگری کوانتومی، مخابرات کوانتومی، شبیهسازی آنالوگ و دیجیتال کوانتومی و نیز رایانش و محاسبات کوانتومی تعریف شده و در حال اجرا است که میتوان به رادار کوانتومی و تصویربرداری کوانتومی، رمزنگاری کوانتومی در فضای آزاد و در بستر فیبر نوری، اندازهگیری کوانتومی کمیتهای مختلف فیزیکی، ساعت اتمی، مغناطیس سنجی کوانتومی، نقشه کوانتومی مغز، ژیروسکوپ و مسیریاب کوانتومی اشاره کرد.
دو بحث در بخش ارتباطات و امواج کوانتومی، در حوزه نظامی اهمیت بالا و فوق العاده ای دارد که یکی بحث راداری و دیگری ارتباطات امن است که در این گزارش به مبحث راداری خواهیم پرداخت. اما پیش از هر بحثی بهتر است کمی با مسائل پایه ای در حوزه فیزیک کوانتوم آشنا شویم. اصطلاح کُوانتوم در فیزیک به کمترین مقدار ممکن از یک کمیت، مقدار پایه یا یک کوانتم آن کمیت میگویند.
بر اساس این تعریف زمانی که از یک ظرفیت یا کمیت کوانتومی صحبت به میان می آید یعنی از یک جسم با اندازه بسیار کوچک صحبت می شود. مکانیک کوانتومی شاخه ای بنیادی از فیزیک نظری است که با پدیدههای فیزیکی در مقیاس میکروسکوپی سر و کار دارد. بنیادی ترین تفاوت مکانیک کوانتومی با مکانیک کلاسیک در این است که مکانیک کوانتومی توصیفی سازگار با آزمایشها از ذرات در اندازههای اتمی و زیر اتمی در اختیار میدهد، در حالی که مکانیک کلاسیک در قلمرو میکروسکوپی به نتایج نادرست میانجامد. در حقیقت، مکانیک کوانتومی بنیادی تر از مکانیک نیوتونی و الکترومغناطیس کلاسیک است؛ زیرا در مقیاسهای اتمی و زیراتمی که این نظریهها با شکست مواجه میشوند، با دقت زیادی بسیاری از پدیده ها را توصیف می کند. مکانیک کوانتومی به همراه نسبیت پایههای فیزیک نوین را تشکیل میدهند.
مکانیک کوانتومی یا نظریهٔ کوانتومی شامل نظریه ای درباره ماده و تابش الکترومغناطیسی و بر همکنش میان ماده و این تابش است. با داستان این تعاریف کلی به سراغ بحث رادارهای کوانتومی می رویم.
وقتی ذرات نور جایگزین امواج رادیویی می شوند
اگر بخواهیم در خصوص رادار صحبت کنیم به صورت خیلی کلی باید رادار را یک وسیله پخش امواج رادیویی در فرکانس های مختلف تعریف کنیم که بعد از برخورد این امواج به اجسام مختلف و بازگشت آنها ، گیرنده ها آن ها را دریافت و شیء مورد نظر را کشف می کنند. حالا در نظریه و بحث رادارهای کوانتومی خبری از امواج رادیویی نیست و به جای آنها از فوتون ها بهره گرفته می شود.فوتون در حقیقت یک کوانتوم یا بهعبارتی کمترین مقدار قابل اندازهگیری در میدان امواج الکترومغناطیسی است. فوتون ها در عین حال بخش پایه ای تشکیل دهنده بحث نور هستند. بحث نحوه عملکرد رادار کوانتومی بر اساس نظریه درهم تنیدگی کوانتومی استوار است. این نظریه به زبان ساده می گوید که وقتی ذراتی مثل فوتون از یکدیگر جدا شوند، هر گونه تغییر در یکی از ذرات جدا شده قابل مشاهده روی ذره دیگر است.
#دانستنی
#نظامی
#ارتش
#سپاه
#ایران
#جالب
#عجیب
#پدافند
❗️#اختصاصی❗️
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
❗️نمایه ساده و کلی از نحوه عملکرد رادار کوانتومی
بر همین اساس در بحث رادار کوانتومی از یک صفحه کریستالی بهره گرفته می شود که توسط این صفحه، به دو ذره تبدیل می شود. فرض کنید که یک ذره A و دیگری B نامیده می شود. ذره A به وسیله امواج مایکروویو در فضا آزاد می شود و ذره B در سیستم راداری مورد نظر باقی می ماند. برخورد ذره A با اجسام در هوا باعث می شود که این ذرات انعکاس داشته باشند. با دریافت این انعکاس، ذره B فعال شده و تصویری از آن چه که ذره A با آن برخورد داشته را مشخص می کند.
#دانستنی
#نظامی
#ارتش
#سپاه
#ایران
#جالب
#عجیب
#پدافند
❗️#اختصاصی❗️
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
🇮🇷اخبار مقاومت 🇮🇷
❗️نمایه ساده و کلی از نحوه عملکرد رادار کوانتومی بر همین اساس در بحث رادار کوانتومی از یک صفحه کریس
کاربر رادار با مشاهده تغییرات در ذره B می تواند به شکل جسمی که ذره A با آن برخورد کرده ، سرعت آن و سمت حرکتی آن دست پیدا کند. بر اساس آنچه در این زمینه تحقیق و اعلام شده ذرات فوتون بدون توجه به شکل و یا جنس هدف مورد نظر عمل کرده و به همین دلیل است اعلام می شود در صورت عملیاتی شدن این گونه از رادارها بحث پرنده های رادار گریز تقریبا بی اثر خواهد شد. در عین حال انرژی و اثر خروجی این رادارها نیز بسیار پایین بوده و احتمال کشف آن ها توسط دشمن را نیز بسیار ضعیف می کند. همچنین به دلیل بهره بردن از ذرات فوتون، سرعت ارسال و انتقال داده ها در این سامانه ها بسیار بالاتر از رادارهای معمولی است.
رادارهای کوانتومی در چه وضعی هستند؟
چند سالی است که بحث ها در خصوص توسعه این رادارها ادامه دارد. در سال ۲۰۰۸ میلادی به شرکت لاکهید مارتین آمریکا یک قرارداد برای توسعه این رادارها اعطاء شد که البته از آن زمان تا به امروز خبر خاصی در خصوص این برنامه منتشر نشده است. در یکی از آزمایش های صورت گرفته در مقیاس مینیاتوری که در سال ۲۰۱۲ در آمریکا انجام شد، مشخص شده این رادارها حداقل در وضعیت آزمایشگاهی پاسخگو بوده و به راحتی یک پرنده پنهانکار ( در این مورد یک بمب افکن بی ۲ ) را کشف کرده اند.
#دانستنی
#نظامی
#ارتش
#سپاه
#ایران
#جالب
#عجیب
#پدافند
❗️#اختصاصی❗️
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
سامانه راداری کوانتومی که چین مدعی ساخت آن است
در بهار سال جاری یک آزمایش موفق در خصوص توسعه نمونه آزمایشگاهی رادار کوانتومی با همکاری اتریش ، آمریکا ، انگلستان و ایتالیا انجام شده که یک دانشمند ایرانی به نام شبیر برزنجه نیز در این تحقیق حضور موثری داشته است. نتیجه این تحقیق البته بیشتر به عنوان یک آزمایش اولیه و در مقیاس آزمایشگاهی بوده است.
#دانستنی
#نظامی
#ارتش
#سپاه
#ایران
#جالب
#عجیب
#پدافند
❗️#اختصاصی❗️
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
شبیر برزنجه ، دانشمند ایرانی فعال در پروژه رادار کوانتومی
طبیعتا بواسطه ظهور فناوری های کوانتومی و توسعه و پیشرفت های رو به رشد آن، در آینده نه چندان دور باید شاهد انقلاب جدید تکنولوژیکی و تغییر و تحول بزرگی در حوزه های مختلف علم و فناوری باشیم که معادلات و مناسبات اقتصادی، سیاسی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی را متحول خواهد کرد. در این میان مقوله جنگ الکترونیک بواسطه فناورانه محور بودن، بشدت تحت تاثیر این فناوری قرار خواهد گرفت و ماهیت جنگهای الکترونیک آینده نیز تغییر خواهد کرد.
در حال حاضر این فناوری در یک شروع اولیه به سر می برد و تا رسیدن به یک وضعیت عملیاتی و استفاده رزمی فاصله دارد، ولی بر اساس آنچه پیش بینی می شود در آینده این نسل از رادارها بدل به اصلی ترین نوع سیستم های کشف هدف در جهان شده و حداقل پرنده های پنهانکار با تعریف فعلی را به راحتی شناسایی خواهند کرد. در وضعیت فعلی و با اعلام فعالیت کشور ما در حوزه کوانتومی و راداری، می توان امیدوار بود که جمهوری اسلامی ایران در این حوزه در کنار ابرقدرت های جهان، پیش از بسیاری از دیگر کشورهای دنیا به بحث تولید رادارهای کوانتومی رسیده و یکی از قله های بسیار مهم و حساس فناوری دفاعی در جهان را فتح کند.
#دانستنی
#نظامی
#ارتش
#سپاه
#ایران
#جالب
#عجیب
#پدافند
❗️#اختصاصی❗️
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
بعد از کلی بی خبری به نظر قراره خط تولید بالگرد صبا راه اندازی بشه
@corps80
هدایت شده از هوافضا
آغاز تولید بالگرد بومی صبا 248😍
اولین سفارش
ظرفیت اولیه سالی ۶ فروند فعلا (تأکید میکنم ظرفیت فعلی)
تمام رادیو، اویونیک،کاکپیت خلبان،اتاق و صندلیها، بیشتر قطعات موتور، روتورها، گیربوکس، هیدرولیک، و سازه ساخت چند شرکت دانش بنیان خصوصی ایرانیست.
پ ن:سفارش جهت استفاده اورژانس هوایی کشور داده شده
#مهم
@shtcsa
❗️مجله انگلیسی تایمز اعلام کرد یک سامانه پانتسیر اس1 به دست ارتش امریکا افتاد.. این سامانه در لیبی توسط امریکا به دست امده و توسط یک هواپیمای سی17 به المان منتقل شده است. این خبر بسیار بدی برای روسها است ...
#آمریکا
#روسیه
#پدافند
🔰#نیروهای_مسلح_ایران🔰
⚔ @corps80 ⚔
🙍♂دوستان و همراهان عزیز🧕
🙏پیج ما رو در روبیکا دنبال کنید🙏
https://rubika.ir/corps80
https://rubika.ir/corps80
https://rubika.ir/corps80
https://rubika.ir/corps80
https://rubika.ir/corps80
https://rubika.ir/corps80
https://rubika.ir/corps80
هدایت شده از ✈️نیروی هوایی✈️
چین سیستم موقعیت یاب جهانی جدید خود را با نام (بیدو) را در اختیار ایران قرار خواهد داد ...
• سفیر ایران در پکن
سامانه بیدو شامل 35 ماهواره است که آخرین عضو آن تیرماه امسال به فضا فرستاده شد و میتوان از آن در بخش نظامی در مسائلی مانند : هدایت موشک ها ، پهپادهای برد بلند و... استفاده کرد و دقت آنها را تا حد قابل توجهی افزایش داد.
#اخبار_نظامی
#نیروی_هوایی
🆔@Iran_Air_Force