#بین_الملل
🌐 واشینگتن و آنکارا: از حمله به حلب اطلاع نداشتیم!
✍فرشید پرهام
🔺حمله گروههای تروریستی به حلب در حالی وارد پنجمین روز خود شده که این گروهها در مناطق مختلف این استان راهبردی کماکان به پیشرویهایشان ادامه میدهند. گروههای تکفیری به سرکردگی «تحریرالشام» که به سلاحهای جدید از جمله پهپاد مجهز هستند دیروز هم توانستند مناطق جدیدی را در حلب تصرف کنند.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267828
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
#بسیج
♦️گفتوگوی «جوان» با مدیر مرکز رشد، خلاقیت و نوآوری بسیج شهید میرحسینی تفت
🌐میدانداری در فعالیتهای علمی با پشتیبانی بسیج
✍مهسا گربندی
🔺در واقع هدف اصلی این مرکز، ارائه دستاوردهای علمی و فناوری و همچنین بحث و تبادلنظر پیرامون موضوعات علمی و پژوهشی و ارائه طرحهای علمی پژوهشی مرتبط با آن بودهاست که به یاری خداوند، نتایج اثربخشی و خوبی داشتهاست و تاکنون پنج تیم فناور هم، جهت کسب مجوزهای لازم و ثبت شرکت دانشبنیان به استان معرفی گردیدند.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267795
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
#فرهنگی
♦️مجموعه پوسترهای هجدهمین دوره «سینماحقیقت» رونمایی شد
🌐پوسترهای «سینما حقیقت» محافظهکار نیستند
✍نوید پارسا
🔺ما ادعای نشان دادن و منعکس کردن تمام حقیقت را نداریم، هر جشنواره فقط میتواند بخش و قطعهای از پازل واقعی و حقیقی در جهان را بازتاب دهد. امیدواریم در این جشنواره هم بخشی از این نور حقیقت و واقعیت تابیده شود.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267812
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
#اقتصادی
♦️فرسایش خاک در ایران ۴ برابر متوسط جهانی است
🌐«فرسایش خاک» چالش مضاعف «تنش آبی»!
.
✍بهناز قاسمی
قانون حفاظت از خاک مصوب سال ۱۳۹۸ مجـلس متأسفـانه در دولتهاخاک خورد و روند اجراییشدن این قانون و بهبود جایگاه ایران در فرسایش خاک رضایتبخش نیست و شواهدی مبنی بر بهبود شرایط وجود ندارد
🔺در اقلیم ایران ۷۰۰ تا هزارسال طول میکشد یک سانتیمتر خاک تشکیل شود، درحالی که متأسفانه ما جزو اولین کشورهای جهان در فرسایش خاک هستیم. براساس آمار، سالانه ۵/۱۶ تا ۱۷ تن در هر هکتار فرسایش خاک در ایران اتفاق میافتد که چهار تا پنج برابر متوسط جهانی است، در حالی که سهم کشورمان از منابع خاکی جهان یکدرصد است. از سال ۱۳۹۸ که قانون حفاظت از خاک به تصویب رسیده است، روند اجرایی شدن این قانون و بهبود جایگاه ایران در فرسایش خاک رضایتبخش نیست و شواهدی مبنی بهبود شرایط وجود ندارد. اکنون بعد از گذشت پنج سال، تازه آییننامههای این قانون در حال تدوین است و اینکه چه زمانی نهایی و به مرحله اجرا درآید، همچنان نامعلوم است، این در حالی است که در قانون برنامه هفتم توسعه کاهش سه تا چهار تنی فرسایش خاک در هر هکتار پیشبینی شده است.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267802
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مداحی سلحشور برای رزمندگان فاطمیون در حلب
🔹مهدی سلحشور، مداح کشورمان که این روزها در سوریه حضور دارد برای رزمندگان فاطمیون مداحی کرد.
🌏 @NewsJavan
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کار خوبی که باعث ۷۰ بلا میشود!
🌏 @NewsJavan
#یادداشت_سیاسی
🌐 نمایش نسخه عبری تکفیریها در حلب
✍️ مرتضی سیمیاری
🔺 سال ۱۳۹۸ و پس از شهادت سردار سلیمانی، صهیونیستها در اتاق هماهنگی اطلاعاتی با امریکاییها طرح «حلقه سوم» را به ترامپ پیشنهاد دادند. در آن جلسه این خط عملیاتی تصویب شده بود که توسعه طرحهای هستهای تهران باید به دو دهه قبلتر از آن برگردد و جنگ نیز از مرکز به پیرامون آمده، روی پیوستار مرزهای ایران قرار بگیرد و محیط پیرامونی ایران دچار تشدید تنش شود.
🔺در راهبرد حلقه سوم به این موضوع نیز اشاره شده بود که علاوه بر تکثر نظامی و اطلاعاتی در اطراف ایران باید خط آشوبهای خشن و مستمر در داخل نیز با همه توان به اجرا گذاشته شود، زیرا تهدید خارجی بدون پیوست داخلی امکان عملیاتی شدن پیدا نخواهد کرد. در آن زمان موساد با گرفتن ارتباط با شبکه اراذل و اوباش به این کانونهای مرتبط با خود مأموریت داد تا هر کنش مرتبط با مسائل اجتماعی را به سود اغتشاشات نامحدود گره بزنند. خروجی اصلی پروژه حلقه سوم، اما در پاییز سال ۱۴۰۱ در آشوبهای ترکیبی با جزئیات و ظرافت خاص به نمایش در آمد، در آن روزها اغتشاشات از خصلتهای امنیتی استفاده کرد که دارای ماهیت اجتماعی بود. بخش اجتماعی آن شامل مجموعه آسیبهای نسلی، شناختی، بافتی و اتمسفری بوده که میتوانست میزبان تهدیدات خارجی باشد، این ترکیب در بالاترین سطح عملیاتی شد.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267819
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
#ایثار_و_مقاومت
♦️ گفت و گوی «جوان» با برادر شهید عباس بهرامی که پیکرش ۷ سال مفقود بود
🌐 مادرم مشوق حضور ۴ فرزندش در جبهه بود
✍️ زینب محمودیعالمی
آخرین وداعم با عباس، ۴۵ روز قبل از شهادتش بود. او رفت و مدتی بعد در صبح روز چهارم تیر ۱۳۶۷ دشمن به جزیره مجنون حمله میکند. در آن حادثه عباس تیر میخورد و، چون آر. پی. جی زن بود و در نقطهای ایستاده بود، براثر گرد و خاکی که به هوا بلند میشود، کسی او را نمیبیند و مشخص نمیشود پیکرش کجا میافتد
🔺 خانواده بهرامی، پنج فرزند پسر داشت که چهارنفرشان در جبهههای دفاع مقدس حضور داشتند. از بین این برادرها که همگی سالها در انتظار شهادت بودند، عباس به شهادت رسید. او متولد اول بهمن ۱۳۴۳ در روستای ریز از توابع شهرستان جم استان بوشهر بود. عباس، تا اول مقطع متوسطه تحصیل کرد و بعد به جبهه رفت. سال ۱۳۶۵ ازدواج کرد و صاحب یک پسر شد. او که چند سال به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافته بود، چهارم تیر ۱۳۶۷ در دفاع از جزیره مجنون در برابر تک سنگین دشمن به شهادت رسید. در حالی که آر. پی. جی زن بود و سعی میکرد تا از نفوذ تانکهای دشمن به منطقه جلوگیری کند. پیکر عباس پس از شهادت، هفت سال میهمان خاکهای غریب جزیره مجنون بود و بالاخره پس از سالها گمنامی، تفحص شد و پس از تشییع در زادگاهش به خاک سپرده شد. آنچه میخوانید حاصل همکلامی ما با جواد بهرامی، برادر شهید عباس بهرامی است. با این توضیح که احمد بهرامی دیگر برادر این خانواده نیز در سال ۱۳۸۳ در جریان یک مأموریت، عروجی شهادت گونه داشت.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267695
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فرمانده نیروی دریایی ارتش: تقویت دریا در اقتصاد ایران تاثیر مستقیم دارد
🔹افتخار میکنیم که توسعه دیپلماسی دریایی و همکاری با نیروهای دریایی کشورهای دوست و همسایه را همواره مدنظر قرار دهیم.
🌏 @NewsJavan
#جامعه
♦️ گزارشی علمی از حقوق جزایر سهگانه در خلیجپارس
🌐 تاریخ و حقوق، پشتیبان جزایر سهگانه ایرانی
✍️ هما ایرانی
دکتر سیروس فیضی، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران در نشست تخصصی باستانشناسی، تاریخ و جغرافیای سیاسی جزیره بوموسی گفت: «در دوران بعد از صفویه، یعنی در دوره نادرشاه ما شاهد این هستیم که مرتب اقوامی در منطقه استقرار پیدا میکنند. اگر مطالعات قومی را نیز بررسی کنید، متوجه میشوید اقوامی که میآیند در منطقه مرتب جابهجا میشوند.
🔺«بوموسی» جزیرهای که از دیرباز ازآن ایرانیان بوده، در طول تاریخ مدعیان بسیاری پیدا کرده است. اثبات مالکیت آن از باستان تا به امروز موضوع بحثی است که در نشست تخصصی باستانشناسی، تاریخ و جغرافیای سیاسی جزیره بوموسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. نام این جزیره که یکی از جزایر سهگانه خلیج همیشه فارس محسوب میشود، به تأکید مقام معظم رهبری، به جای ابوموسی با نام تاریخی آن یعنی بوموسی آورده میشود. گروه باستانشناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی با مشارکت انجمن علمی باستانشناسی ایران، انجمن علمی باستانشناسی دانشگاه تهران و موزه ملی ایران از برگزارکنندگان این نشست تخصصی به شمار میروند. دکتر حمید احمدی استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران، دکتر محمد اسمعیلیجلودار دانشیار گروه باستانشناسی دانشگاه تهران، دکتر سیروس فیضی استادیار گروه روابط بینالملل دانشگاه تهران و دکتر حسین ربیعی دانشیار گروه جغرافیای سیاسی دانشگاه خوارزمی از سخنرانان این نشست هستند. «جوان» گزارشی از سخنان کارشناسان حاضر در این نشست تخصصی تهیه کرده است که باهم میخوانیم. مالکیت ایران بر جزیره بوموسی موضوع مهمی است که مد نظر نشست تخصصی باستانشناسی، تاریخ و جغرافیای سیاسی جزیره بوموسی قرار گرفت.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267703
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
#یادداشت_ورزشی
🌐 کشتی هم گرفتار رنکینگ نشود
✍️ فریدون حسن
🔺 تا امروز به فدراسیون فوتبال و فوتبالیها عیب و ایراد میگرفتیم که نباید گول آمار و ارقام و رنکینگهای آنچنانی را بخوریم. به فوتبالیها میگفتیم که باید حقیقت را ببینیم و اینطور نیست که با یک آمار و ارقام ما بالاتر از آرژانتین و اسپانیا قرار بگیریم، اما گویا تنها این فوتبال و فدراسیونش نیستند که به این آمار و ارقام و رنکینگها دلخوش هستند. این روزها باید نگران کشتی هم باشیم، چون ظاهراً گوششکستههای ورزش ایران و بروبچههای ورزش اول و افتخارآفرین کشور هم دلخوش به این آمارها شدهاند.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1267784
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌏 @NewsJavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عراقچی: تروریستها در مقابل مقاومت راه به جایی نمیبرند
🔹در مقام یک دیپلمات همیشه افتخار کردهام که متکی به مؤلفههای قدرت کشور هستم.
🔹در چند ماه گذشته همه دیدیم که اقتدار نیروهای مسلح ایران چطور دشمنان را ناامید کرد.
🔹امروز ثابت شده که گروههای تروریستی چطور در کنار آمریکا و رژیم صهیونیستی حرکت میکنند؛ اما تروریستها بدانند که در مقابل نیروهای مقاومت راه به جایی نخواهند برد.
🌏 @NewsJavan