🔹اولین جلسه از سلسله جلسات درس اخلاق در محضر استاد فخار
اولین جلسه از سلسله جلسات درس اخلاق در محضر استاد فخار به همت نمایندگی جامعةالمصطفی در اصفهان برگزار شد.
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی
🔹اولین جلسه از سلسله جلسات درس اخلاق در محضر استاد فخار اولین جلسه از سلسله جلسات درس اخلاق در محض
این سلسله جلسات با موضوع روایت شریف المومن مرآت المومن تشکیل شد که استاد فخار در اولین جلسه ابتدا به تحلیل صرفی و ترکیب این روایت شریف پرداخت و وجوه مختلف آن را مورد بحث و بررسی قرار داد.
در ادامه وی با استفاده از قواعد و همچنین شواهد و قرائن موجود این روایت را به سه روش معنا نمود و اظهار داشت: معنای اول همان معنایی است که همه آن را متوجه شده و بیان می کنند که مومنین آیینه حسن ها و عیبهای یکدیگرند که این معنا خیلی مورد بحث و بررسی واقع شده است، اما از آنجا که کلام اهل بیت علیهم السلام همانند قرآن کریم دارای معانی مختلفی است میتوان برای این روایت شریف معانی دیگری هم متصور بود.
استاد فخار اظهار داشت: معنای دوم را برخی از مفسرین اهل تحقیق مثل بیضاوی ذیل آیه شریفه الذین یومنون بالغیب آوردهاند که ماحصل کلامشان این است که مومن یعنی آمنت نفسی یعنی جعلتها آمناً و یعنی اینکه نفس خود را در آرامش قرار داده به خاطره اذان و اعتراف به انه لا اله الا الله یعنی آمنت نفسی بالله و رسوله و خلیفته پس پس بر این طبق این معنا مومن یعنی من جعل نفسه آمنا بالله و رسوله و بخلیفته سیدنا و مولانا امیرالمومنین علی بن ابیطالب
وی در ادامه به معنای سوم از این روایت شریف اشاره نموده و بیان داشت: یکی از صفات خداوند متعال در قرآن کریم مومن است در آنجا که می فرماید و سلام المومن المهیمن المتکبر حالا این مومن موجود در این آیه به چه معناست؟ معنای این مومن این است که خداوند کسی است که أمن عباده، یعنی جعل امن و امنیت می کند برای بندگانش و این به این معناست که هرگاه بنده ای از بنده های خدا مضطرب باشد، توجه به خدا باعث آرامش و ایجاد امان در دل او می شود. یعنی اگر نگرانم از اینکه گناه کرده ام میفرماید هو الغفار یا نگرانم به خاطر رزق و روزی ام می فرماید هو الرزاق یا نگرانم به خاطر گرفتاری هایی که برایم پیش آمده می فرماید نعم المولا و نعم النصیر...
سپس استاد درس اخلاق به شرح و تفسیر واژه مرآت پرداخت و بیان داشت: مرآت یعنی آن چیزی که نمایانگر صور اشیا است مثل راننده ای که می خواهد در آینه آن چیزی را که با چشم می تواند ببیند ببیند که مثلاً آیا شی دیگری در کنار یا پشت ماشین هست یا نه؟ معلول آینه علتش است مثلاً شاگرد آینه استادش است کسی که چند سال پیش استادی درس خوانده تمام صفات و علم استاد را نشان می دهد . هر کجا برود آینه استادش است.
وی افزود: صورت ظاهری شما و من آیینه سلامت یا خدای ناکرده بیماری جسم ماست برای طبیب، همچنین برای اهل معنا همانطور که صفات جسمی درونی روی زبان، روی چشم ،روی رنگ صورت و... پیداست این طبیب حاذق و ماهر که نگاه به چهره من بکند مریضی را از چهره من متوجه می شود. این را بدانید طبیب روحانی هم به مجردی که نگاه به من بکند می فهمد که امروز غیبت کردم یا بر محمد و آل محمد صلوات فرستادم.
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
يقيم قسم الشؤون الإدارية دورة في القوانين القضائية للجمهورية الإسلامية في إيران والتي تعالج كل المباحث الحقوقية للمواطن.
تحت إشراف الأخصائي القانوني .. الدكتور محسن إسلامي
يوم الأحد بتاريخ 22 ابان 1401 الموافق 13 نوفمبر 2022
من الساعة 8.45 حتى الساعة العاشرة صباحاً
بمسجد الإمام جعفر الصادق عليه السلام - جامعة آل البيت ع العالمية.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رهبر
در #نظم_جدید دنیا #جایگاه_ایران کجاست؟
#کلیپ
#تبیین
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿نقش #جهاد_تبیین در هدایت جوانان فریب خورده!
🎥 ماجرای جالب آخوندی که قرار بود توسط یک مرد کشته شود!!
چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴٠۱
یک نفر در ماشین پی کِی من رو باز کرد و گفت: شما خجالت نمیکشید پولهاتون رو به دلار تبدیل میکنین..!
#تبیین
🔹بازدید اعضای شورای مدیران معاونت آموزش از مؤسسه آموزشی مهارتی بیان
▫️شورای مدیران معاونت آموزش جامعةالمصطفی با حضور در مؤسسه آموزشی مهارتی بیان با حجتالاسلاموالمسلمین ملکی دیدار و گفتوگو کردند.
حجتالاسلاموالمسلمین ملکی در این جلسه، گزارشی از فعالیتهای مؤسسه بیان در محورهای سند مؤسسه، جایگاه مؤسسه، برگزاری جلسات با طبقات مختلف المصطفی و نهادهای همسو در عرصه آموزشهای مهارتی و کاربردی ارائه کرد.
رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان اظهار داشت: نظر به نیاز طلاب و گستره حوزه مهارتی نیاز است تا همه ارکان جامعةالمصطفی بهویژه معاونت آموزش حمایت جدی از این عرصه داشته باشند.
وی با اشاره به اهتمام مؤسسه بیان جهت آموزشهای مهارتی به طلاب و خانوادهها خاطرنشان کرد: در راستای اصلاح و بازبینی استانداردها و تدوین دورههای جدید نیازمند تشکیل کارگروههای تخصصی در ۹ گروه مهارتی هستیم.
حجتالاسلاموالمسلمین ملکی در بخش پایانی سخنان خودگزارشی از بارگذاری دورهها روی سامانه سجا و اقدامات فعالسازی سامانه سمپا ارائه کرد.
حجتالاسلام هاشمپور نیز ضمن تقدیر از تلاشها برای ارتقای جایگاه مؤسسه بیان و راهاندازی گفتمان حوزه مهارتی در جامعةالمصطفی، اظهار داشت: به حول و قوه الهی تغییر و تحولاتی در حوزه مهارتی اتفاق افتاده و اقدامات ارزشمندی انجام شده است.
برگزاری این جلسه در مؤسسه بیان باهدف حضور مدیران کل معاونت آموزش در مؤسسه و گسترش روابط و همکاریها بوده است که در ادامه این جلسه موضوعات مرتبط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
در نخستین نشست هماندیشی رؤسای تشکلها و مشاوران منطقهای المصطفی در مؤسسه بیان تصریح شد؛
🔸 مجوز تأسیس آموزشگاه آزاد فنی حرفهای المصطفی صادر شد
▫️اولین نشست هم فکری و هماندیشی مؤسسه آموزشی مهارتی بیان با رؤسای تشکلها و مشاوران منطقهای المصطفی با حضور حججاسلام والمسلمین کریمی قدوسی معاون فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی، عبادی معاون پژوهشی، شهامت دبیر مشاوران منطقهای و توکلی مسئول تشکلها و انجمنهای فرهنگی المصطفی و معاونین فرهنگی تربیتی واحدهای آموزشی جامعةالمصطفی برگزار شد.
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی
در نخستین نشست هماندیشی رؤسای تشکلها و مشاوران منطقهای المصطفی در مؤسسه بیان تصریح شد؛ 🔸 مجوز تأ
حجتالاسلاموالمسلمین کریمی قدوسی در ابتدای این نشست ضمن تقدیر از تلاشها در ارتقای جایگاه دانشهای مهارتی جامعةالمصطفی، اظهار داشت: مجموعه تشکلهای فرهنگی یکی از بخشهایی که میتواند در حوزه مهارتی بسیار فعال عمل نماید.
وی گزارشی از فعالیتهای ۴۰۰ تشکل فرهنگی جامعه المصطفی در عرصه بینالملل ارائه کرد و خاطرنشان ساخت: باتوجهبه اقتضائات و شرایط عصر بهویژه جایگاه تأثیرگذار فضای مجازی و رسانه در زیست بشری و تأکید رهبر معظم انقلاب جهت حضور فعال و پرشور در این فضاها، لازم است تا آموزشهای مهارتی و کاربردی در این زمینهها بیشازپیش موردتوجه قرار گیرد.
وی با اشاره به این که در زمینه محتوایی در سطوح مختلف نیروهای خوبی تربیت شده است، یادآور شد: امیدواریم با تجهیز و تقویت ابزارهای بهکارگیری از فضای مجازی و ارائه آموزشهای فنی لازم، بتوانیم علوم و دانش اسلامی را از بستر این فضا نیز نشر دهیم.
حجتالاسلاموالمسلمین ملکی نیز ضمن تقدیر از همکاری معاونت فرهنگی و تربیتی و مشاوران منطقهای، به بیان نگاه عالی ریاست جامعةالمصطفی به حوزههای مهارتی و ابلاغیه ارتقای این حوزه و تبیین اهداف، سیاستها، دورهها و فعالیتهای مؤسسه آموزشی مهارتی بیان پرداخت.
وی خاطرنشان ساخت: باتوجهبه ظرفیتهای موجود در تشکلها و مشاوران منطقهای میتوان همکاریهای خوبی را در زمینه شناسایی دورههای موردنیاز منطقهای و جامعه هدف برنامهریزی کرد.
رئیس مؤسسه آموزشی مهارتی بیان با بیان این که دورههای مهارتی در سه سطح مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته (تربیت مربی) برگزار میگردند، اظهار داشت: مجوز آموزشگاه آزاد فنی حرفهای المصطفی توسط سازمان فنی حرفهای کشور صادر شده است و ازاینپس برای فراگیران دورههای مهارتی کاربردی مدرک فنی حرفهای با اعتبار در بیش از ۱۴۰ کشور جهان صادر خواهد شد.
حجتالاسلاموالمسلمین شهامت نیز به ظرفیت بالقوه تشکلها و مشاوران منطقهای برای همیاری در برگزاری آموزشهای مهارتی اشاره کرد و گفت: باتوجهبه امکان استفاده از فضای مجازی، میبایست آموزشهای مهارتی این عرصه نیز در قالبهای مختلف فعال گردد.
در ادامه برخی از رؤسای تشکلها و مشاوران منطقهای به بیان نظرات خود پرداختند و در پایان نیز حضار با تکمیل فرمهای نظرسنجی، به اولویتبندی دورهها پاسخ دادند.
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
🔹مراسم تعمم و جشن دانشآموختگی طلاب المصطفی در تانزانیا
▫️جشن فارغالتحصیلی به همراه مراسم تعمم در مدرسه پیوسته حضرت قائم (عج) نمایندگی جامعه المصطفی در تانزانیا با حضور حجتالاسلاموالمسلمین تقوی نماینده منطقهای جامعه المصطفی در شهر تانگا برگزار شد.
سالانه تعدادی از طلاب که در این مدرسه اشتغال به تحصیل دارند پس از ۵ سال، فارغ تحصیل میشوند. امسال مجموعاً شانزده طلبه شامل ۹ طلبه برادر و ۵ طلبه خواهر فارغ تحصیل شدند.
حجتالاسلاموالمسلمین تقوی در این مراسم که با حضور بزرگان منطقه و مدیران مدارس مختلف تانزانیا برگزار شد، اظهار داشت: فلسفه و ضرورت ملبس شدن ابعاد مختلفی دارد؛ اما نکته مهم این است که فرد با پوشیدن این لباس آمادگی خود را برای ارائه خدمات اجتماعی و دینی به جامعه نشان میدهد و از زمانی که ملبس میشود، طلبه بودنش رسمیت یافته و آمادگی پیدا میکند تا در عرصههای موردنیاز تکلیفی بهعنوان یک روحانی خدمت کند.
نماینده جامعه المصطفی در ادامه با بیان این که نوع لباسی که فرد میپوشد، تأثیر زیادی در اعتقادات، افکار و باورهای افراد دارد، خاطرنشان ساخت: وقتی فرد مزین به لباس روحانیت که لباس پیغمبر اکرم (ص) است میشود، به طور طبیعی یک سری ارزشها، فرد را احاطه میکند و از ورود به برخی از عرصههایی که نامناسب است جلوگیری میکند و میتواند تأثیر خاصی روی افکار این فرد داشته باشد.
در این مراسم علاوه بر اهدای گواهی فراغت از تحصیل تعدادی از طلاب نیز معمم شدند.
.
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu