#روز_هفتم_محرم_چه_گذشت
💠در شب هفتم امام حسين(ع) با عمر سعد ملاقات وگفتگو كردند.
👈🏻خولی بن يزيد اصبحی چون عداوت شديدی با امام حسين(ع) داشت ماجرا را به عبيدالله بن زياد گزارش داد و آن ملعون نامهای برای عمر سعد نوشت 📝و او را از اين ملاقاتها بر حذر داشت و دستور منع آب را صادر كرد. 💧
👈🏻در روز هفتم محرم عبدالله بن زياد "نامه اى" به نزد عمر بن سعد فرستاد و به او دستور داد تا با سپاهيان خود بين امام حسين(ع) و اصحابش، و آب فرات فاصله ايجاد كرده و اجازه نوشيدن حتى قطره اى 💧آب را به امام ندهد، همانگونه كه از دادن آب به عثمان بن عفان خوددارى شد.
👈🏻عمر بن سعد نيز فوراً عمر بن حجاج را با ۵۰۰ سوار 🐎🐎در كنار شريعه فرات 💧مستقر كرد و مانع دسترسى امام حسين(ع) و يارانش به آب شدند، و اين رفتار غير انسانى سه روز قبل از شهادت امام حسين(ع) انجام شد.😔
👌در اين هنگام مردى به نام 👈🏻عبدالله بن حصين ازدى كه از قبيله بجيله بود🗣️ فرياد برداشت كه: اى حسين! اين آب 💧را ديگر بسان رنگ آسمانى نخواهى ديد، به خدا سوگند كه قطره اى از آن را نخواهى آشاميد تا از عطش جان دهى.😔
👌امام حسين(ع) فرمودند: خدايا او را از تشنگى بكش و هرگز او را مشمول رحمت خود قرار مده.
👈🏻حميد بن مسلم می گويد: به خدا سوگند كه پس از اين گفتگو به ديدار او رفتم در حالى كه بيمار بود، قسم به آن خدایى كه جز او پروردگارى نيست، ديدم كه عبدالله بن حصين آنقدر آب می آشاميد تا شكمش بالا میامد، و آن را بالا میاورد، و باز فرياد میزد: العطش! باز آب می خورد تا شكمش باد می كرد ولى سيراب نمىشد، و چنين بود تا جان داد.
💠روز حضرت علی اصغر (ع)
از قديم الايام اين روز را متعلق به حضرت علی اصغر(ع)، كوچكترين سرباز سپاه امام حسين(ع)، میدانند، كه يكی ازمصائب ناگوار وسوزناک واقعه كربلا شهادت او است.
👈🏻نقل شده: كه روزی (كميت) شاعرمعروف به حضور حضرت صادق(ع) رسيد، حضرت فرمود: «كميت! درباره جد ما حسين(ع) شعری بگو، همزمان با سرودن شعر، امام صادق(ع) به شدت گريه كرد بانوان و اهل خانه نيز در اتاق خودشان ناله زدند و اشك ريختند.
👈🏻👼در اين زمان بانويی كه كودك شير خواری به دست داشت از اتاق بيرون آمده و كودک را در دامان امام(ع) قرارداد، گريه امام اينبار بيشتر شده و صدای شريفشان بلند شد و بانوان در خانه نيز به صدای بلند گريستند».
👌ظاهرا منظور از اين كار يادآوری شهادت حضرت علی اصغر(ع) وسنگدلی قاتل وی 👈🏻حرملة ابن كاهل اسدی بوده است.
✅مرحوم حائری مازندرانی در كتاب معالی السبطين نوشته است:
از بقراط حكيم پرسيدند در ذائقه انسان چه چيزی از مرگ تلختر است؟ گفت: تلختر از مرگ در ذائقه انسان كريم اين است كه از شخص لئيم حاجتی بخواهد. 😭
«پس چگونه بود حال حضرت حسين(ع)،كودک شيرخوار خود را روی دو دست بلند كرد و برايش جرعهای آب، از كوفيان پست ولعنت شده خواست».😭😭
@nikookari_maktab_alzahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_تهیه_کولر_دستی
به همت قلب مهربان شما نیکوکاران گرامی یک دستگاه کولر دستی تهیه و به مددجوی تحت حمایت مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا سلام الله علیها تحویل داده شد.
اجر همگی با حضرت زهرا سلام الله علیها☺️💐
@nikookari_maktab_alzahra
#مرکز_نیکوکاری_مکتب_الزهرا_سلام_الله_علیها
پروفسور هانری کوربن فرانسوی مینویسد:
همه ادیان با مرگ پیامبران خود، مُردند.
🔺 فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند.
🔺 آنها نامزد مرگ نیستند، چون حسین را در ابتدا و مهدی را در انتهای راه دارند.
🔺 امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و امام مهدی آنها را به آینده دعوت میکند.»
🔺«چنین جامعهای نمیتواند بمیرد، چون رهبری و آرمانهای آن زنده و در حال تجدید شدن است.»
@nikookari_maktab_alzahra
🔈🏴🔈🏴🔈🏴
نیکوکاران گرامی:
با سلام و احترام🏴
🏴ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حسینی و آرزوی قبولی عزاداریهای شما ،به اطلاعتان میرسانیم؛
🔰مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا سلام الله علیها در حال آماده سازی بسته معیشتی جهت توزیع بین نیازمندان در شب تاسوعا میباشد، در صورت تمایل برای مشارکت در بسته های معیشتی اطعام حسینی نذورات خود را به این شماره واریز نمایید
💠شماره کارت های مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا (س)
💳مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا س
6037997950244773
💳یا با کد دستوری آنی پرداخت
332406#*8877*
☎️تماس جهت هماهنگی نذورات :۰۹۹۰۹۵۸۱۶۲۹
#مرکز_نیکوکاری_مکتب_الزهرا_سلام_الله_علیها
@nikookari_maktab_alzahra
.
🏴 در مجالس روضۀ اباعبدالله علیهالسلام پای سماور مینشست و چای میداد!
.
✍ آیت الله بهجت(ره) سالهایی که مجلس را در منزل برگزار میکرد، بسیاری از کارها را خودش انجام میداد و هنگام روضه، کنار در مینشست و به کسانی که وارد میشدند، احترام میگذاشت و جلوی پای کسانی که وارد مجلس میشدند، میایستاد؛ چون به مجلس امام حسین علیهالسلام مشرف میشدند، عزیز بودند.
بر جزئیات کارها نیز نظارت میکرد؛ حتی بر چایدادن و خوشآمدگویی به عزاداران. این پیگیری و توجه و تواضع را از استادان بزرگ خود آموخته بود.
میفرمود:
«بزرگ ما، مرحوم غروی کمپانی که از لحاظ علمی در سطح بالایی بود، در مجالس روضۀ اباعبدالله علیهالسلام پای سماور مینشست و چای میداد.»
📚 رحمت واسعه، ص ٢٢
@nikookari_maktab_alzahra
#هشتم_محرم_چه_گذشت
💠پاسخ دوستدار امام علی خطاب به امام حسین: نه با شما هستم و نه با دشمن شما
👈🏻«هرثمه بن سلیم»، همراه سپاه عبیدالله به کربلا آمده بود.
👈🏻او از محبان امام علی(ع) و رزم آورانی بود که در جنگ صفین همراه با امام علی(ع) بود.🐎
👈🏻هرثمه، وقتی به کربلا رسید، سوار شتر شد و خواست تا اباعبدالله الحسین(ع) را ببیند.🐫
👌به سمت سپاه امام که آمد، ا او پرسیدند برای چه آمده ای؟
📝گفت خاطره ای دارم از صفین که باید به حسین بگویم.
خدمت امام که رسید، حسین او را تکریم کرد.🙏
👤هرثمه گفت: در صفین همراه پدرت علی بودم که نماز بامداد به کربلا رسیدیم. پدرت علی، پیش از نماز خاک اینجا را به دو دست برداشت و گفت: 💫خوشا به حال تو ای خاک پاک! از تو قومی برانگیخته می شود که بهشت بر او واجب است.🌿
👤امام حسین رو کرد به هرثمه و پرسید: اینک با مایی یا بر مایی؟
👤او پاسخ داد: نه با تو هستم و نه با دشمن تو. 😰من زن و دختری در کوفه دارم که نگران آنها هستم و از عبیدالله زیاد می ترسم.
👤امام فرمود: اگر سر یاری با ما نداری، پس زود از این سرزمین خارج شو. به جایی برو که شاهد شهادت ما و شنوای ناله های ما نباشی.
👌 سوگند به آنگه جان ما در دست اوست هرکس فریاد ما را بشنود و یاری نکند، خداوند او را مستقیم در دوزخ وارد خواهد کرد.
👤هرثمه می گوید: از همان جا سوار بر شتر، فوری کربلا را ترک کردم.
💠گروه امدادی آبرسان شب تاسوعا به سالاری حضرت عباس💧
😰تشنگی در خیمه ها بالا گرفته بود. 👈🏻امام برادرش عباس را فراخواند و خواست تا با تدبیری آب تهیه کند. 🐎🐎🐎عباس بر اسب نشست و با سی نفر سواره و بیست نفر پیاده به سمت رودخانه حرکت کرد. 🌊 👈🏻علی اکبر نیز همراه عموی خویش بود.
🌗زمان به تاریکی نزدیک شد. حرکت در تاریکی بود. بیست مُشک آب پر کردند.
گروه امدادی آبرسان به کنار فرات رسیدند.🌊💧
👈🏻«عُمربن حَجاج زُبیدی» با 500 نفر نگهبان فرات بودند. فریاد زدند کیستید و برای چه آمده اید؟
👤نافع ابن هلال پاسخ داد: منم نافع ابن هلال. آمده ایم آب بنوشیم. آبی که برهمگان حلال است.
👤عُمربن حَجاج گفت: خوش آمدی. بنوش.
👤نافع گفت: هرگز! یک قطره نخواهم نوشید تا وقتی امامم حسین تشنه است.
👤حجاج گفت: نه اجازه نمی دهم. ما را اینجا گماشته اند تا حسین آب ننوشد.
👤نافع به یاران پیاده گفت: مشک های تان را پر کنید. پیاده ها مشک ها را پر کردند.
😠حجاج دستور داد تا جلوشان را بگیرند. درگیری کوتاه اتفاق افتاد.
😡عباس پیش آمد و از پیاده هایی که مشک ها را پر از آب کرده بودند خواست تا کناری بیاستند و وارد درگیری نشوند. با چند نفر سواره به سمت شان پیش رفت و همراهان و نگبانان عقب نشستند.
🌑شب تاسوعا بود که آب به خیمه ها رسید. سهم هر کسی بیش از یک بار نوشیدن نشد...💧
💠شب تاسوعا، شب عبادت
شب تاسوعا را امام و یاران به عبادت گذراندند و قرآن خواندند...
@nikookari_maktab_alzahra
#گزارش_بسته_معیشتی_تاسوعا
به همت شما نیکوکاران گرامی مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا سلام الله علیها ۲۰ بسته معیشتی شامل گوشت، برنج درجه یک ایرانی، لپه، رب گوجه، کشک و ماکارانی تهیه و بین مددجویان مرکز توزیع نمود.
نذرتون قبول نیکوکاران مهربان☺️💝
@nikookari_maktab_alzahra
#مرکز_نیکوکاری_مکتب_الزهرا_س
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پست_ویژه 👌👌👌👆👆👆
دعایی که هفت امام معصوم تضمین کردند
که با خواندن آن دعایتان مستجاب میشود🥺♥️
#زمانانجاماینعملتنهادرروزعاشوراست🖇
#انتشارشباشما ....التماس دعا فرج🤲
@nikookari_maktab_alzahra
#روز_نهم_محرم_چه_گذشت
💠درباره روز نهم ماه محرم سال ۶۱ هجری قمری بیان شده، شمر وارد کربلا شد و نامه ابن زیاد را به عمر بن سعد داد در این نامه قید شده بود که چنانچه «امام حسین (ع)» با یزید بیعت نکردند به جنگ با او بپردازند.
👌👈🏻پاسخ دندان شکن حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» به شمر
وی در همین راستا ادامه داد: اگرچه در ابتدا عمر بن سعد رغبتی به جنگ نداشت، اما در نهایت پذیرفت تا با «امام حسین (ع)» وارد جنگ شود، شمر که شرایط را در حالت جنگی دید از عمر بن سعد اجازه گرفت تا نزد لشکر «امام حسین (ع)» برود و فرزندان «امالبنین (س)» را که از قبیله او بودند از لشکر «امام حسین (ع)» جدا کند لذا کنار کاروان «امام حسین (ع)» رفت و حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» را صدا زد و به ایشان وعده داد که تو و برادرانت در امان خواهید بود اگر از لشکر «امام حسین (ع)» دور شوید، اما آنان نپذیرفتند و پاسخی دندان شکن به شمر دادند.
👈🏻در این روز عمر بن سعد بخشی از لشکر خود را مجهز کرده و به سمت لشکر «امام حسین (ع)» حرکت کردند، در این هنگام امام سوم شیعیان «حضرت ابوالفضل (ع)» را به همراه بیست نفر دیگر به سوی آنان گسیل کردند تا از آنان مهلتی بگیرند تا شب را به راز و نیاز و عبادت بگذرانند.
وی پیرامون عبادت «امام حسین (ع)» در شب عاشورا بیان کرد: «امام حسین (ع)» علاقه فراوانی به عبادت و استغفار داشتند لذا در شب عاشورا به راز و نیاز و استغفار در برابر خداوند پرداخته و تا صبح قرآن تلاوت کردند.
👈🏻«امام حسین (ع)» علاقه فراوانی به عبادت و استغفار داشتند لذا در شب عاشورا به راز و نیاز و استغفار در برابر خداوند پرداخته و تا صبح قرآن تلاوت کردند.
💠روزی به نام حضرت «ابوالفضل عباس (ع)»
👌این روز را «ابوالفضل عباس (ع)» نام گذاری کرده اند اگرچه حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» در روز عاشورا به شهادت رسیدند، اما این نامگذاری از سوی دوستداران «اهل بیت (ع)» در دهه ابتدایی ماه محرم بوده
👈🏻حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» بنده صالح خداوند بودند همانگونه که در زیارتنامه ایشان نیز بیان شده حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» عبد صالح خداوند هستند، که در رکاب «ائمه معصومین (ع)» فرمانبردار بودند و در همین راستا نیز به شهادت رسیدند.
💠جایگاه نماز در نظر حضرت «ابوالفضل عباس (ع)»
ایشان به نماز اهمیت ویژه میدادند ایشان علاوه بر به جا آوردن نمازهای واجب در خواندن نماز شب نیز مداومت بسیار داشتند به گونهای که بر روی پیشانی ایشان جای عبادات و سجده مانده بود.
💠بصیرت حضرت «ابوالفضل عباس (ع)»
حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» فردی شجاع بودند، شجاعت ایشان در کنار بصیرتشان سبب شد امروز جایگاهی بزرگ در بین تمام مردمان داشته باشند در عین حال سعادت اخروی را برای خود خریداری کنند، بصیرت حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» در شبی مشخص شد که شمر ایشان و برادرانشان را از امان ابن زیاد آگاه کرد،البته با این شرط که از لشکر «امام حسین (ع)» دور شوند، اما حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» در پاسخی سخت و محکم شمر را عقب راندند و به او متذکر شدند که هرگز به برادرشان پشت نخواهند کرد.
👌حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» اماننامهای که شمر برای ایشان آورده بود را هرگز با حمایت «امام حسین (ع)» معاوضه نکردند این بصیرت، دقت و ذکاوت این امام بزرگوار را نشان میدهد تعداد کسانی که بتوانند در شرایطی سخت تصمیماتی ارزشمند بگیرند زیاد نیست، تاریخ این موضوع را بارها به ما نشان داده است، حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» بابصیرتشان دست رد به سینه دشمن زدند این همان نکتهای است که در بسیاری از موارد مطرح میشود، اما در آن تدبر نمیگردد.
💠🏴روضه حضرت «ابوالفضل عباس (ع)»
در روضه حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» از شجاعت بصیرت و عبادت ایشان همواره سخن گفته میشود، اما نکته ارزشمندی که وجود دارد و به آن کمتر پرداخته میشود گذشتن از خود برای دیگران است که در سیره رفتاری این بزرگوار به خوبی دیده میشود، هنگامی که حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» برای آوردن آب به کنار رود فرات رفتند بدون اینکه خود حتی قطرهای از آن آب را بخورند مشک را با خود پر از آب کرده و باز میگرداندند، این امر نشان میدهد که مسلمانان در هر شرایطی باید به فکر مسلمان دیگر باشند اگر حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» تلاش کردند تا به لشکر و بچههای «امام حسین(ع)» آب برسانند ما باید در روزگار کنونی به علت مشکلات اقتصادی به اقشار نیازمند غذا برسانیم. یکی از وظایف عزاداران ماه محرم توجه به گرسنگان و نیازمندان است.😭😭😭
@nikookari_maktab_alzahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای اهل حرم میر و علمدار نیامد
علمدار نیامد
سقای حسین سید و سالار نیامد
علمدار نیامد
@nikookari_maktab_alzahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥 🔹پاسخ آیت الله حائری (رضوان الله علیه) به یک پرسش:
🔸اگر یک روزی امام حسین علیه السلام به شما بگوید: آقای حائری شیرازی دیگر شما را نمی خواهم شما چه می گویید؟!
#امام_حسین
@nikookari_maktab_alzahra
عرض سلام و تسلیت تاسوعای حسینی
۳۰ پرس غذا ظهر تاسوعا بین مددجویان مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا سلام الله علیها تو زیع شد.
نذرتون قبول نیکوکار گرامی🏴
@nikookari_maktab_alzahra
#مرکز_نیکوکاری_مکتب_الزهرا_س
🥀🕯🥀🕯🥀🕯🥀🕯🥀🕯🥀
بسته خیرات هدیه به اموات
✨ بسم الله الرحمن الرحیم✨
ختم روز پنج شنبه شامل :
🕯 1 سوره حمد
🕯 3 سوره توحید
🕯 1سوره قدر
🕯 1 آیة الکرسی
🕯 1 زیارت اهل قبور
این ختم را هدیه میکنیم به انبیا ؛ اولیا ؛ اوصیا ؛ شهدای اسلام و اموات و بخصوص اموات عزیزانی که در این گروه هستند و عزیزانی که آسمانی شدند هدیه میکنیم.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد
🕯 ١ - (سوره حمد)🕯
بسم الله الرحمن الرحيم(١)
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (٢) الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ (٣) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ (۴) إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ (۵) اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ (۶) صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ (٧ )
🕯 ٢ - (سوره توحید) سه مرتبه
بسم الله الرحمن الرحيم
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ (١) اللَّهُ الصَّمَدُ (٢) لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ (٣) وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُواً أَحَدٌ (۴)
🕯 ٣ - (سوره قدر)🕯
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾
✨🕯✨🕯✨🕯✨
🕯 ۴- آیت الکرسی🕯
بسم الله الرحمن الرحیم
الله لا اله إ لاّ هوَ الحیُّ القیُّومُ لا تَا خذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَومٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الأَرضِ مَن ذَا الَّذی یَشفَعُ عِندَهُ إلا بِإذنِهِ یَعلَمَ ما بَینَ أَیدِیهمِ وَ ما خَلفَهُم وَ لا یُحیطونَ بِشَی ءٍ مِن عِلمِهِ إلا بِما شاءَ وَسِعَ کُرسِیُّهُ السَّماواتِ و الأرض وَ لا یَؤدُهُ حِفظُهُما وَ هوَ العَلیُّ العَظیم لا إکراهَ فِی الدَّین قَد تَبَیَّنَ الرُّشدُ مِنَ الغَیَّ فَمَن یَکفُر بِالطَّاغوتِ وَ یُؤمِن بِالله فَقَد استَمسَکَ بِالعُروَةِ الوُثقی لاَنفِصامَ لَها و الله سَمِیعٌ عَلِیمٌ الله وَلِیُّ الَّذین آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلی النُّور وَ الُّذینَ کَفَروا أولیاؤُهُمُ الطَّاغوتُ یُخرِجُونَهُم مِنَ النُّور إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أصحابُ النَّارِ هم فیها خالدون.
✨🕯✨🕯✨🕯✨
🕯 زیارت اهل قبور: 🕯
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم
اَلسَّلامُ عَلی اَهْلِ لا إِلهَ إلاَّ اللهُ مِنْ أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ یا أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ مِنْ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ یا لا إِلهَ إِلاّ اللهُ بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ اِغْفِرْ لِمَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ وَحْشُرْنا فی زُمْرَهِ مَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ علیٌّ وَلِیٌّ الله
✨🕯✨🕯✨🕯✨
پنج شنبه است و ياد درگذشتگان:
اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🕯🥀🕯🥀🕯🥀🕯🥀🕯
•┈┈•◈◉🖤◉◈•┈┈•
کپی⛔️
#خیرات_برای_اموات
شماره کارت های مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا (س)
جهیزیه:
6037997950244765
مرکز نیکوکاری مکتب الزهرا س
6037997950244773
صدقات:
6037997950244781
فرهنگی _ آموزشی:
6037997950244799
💳یا با کد دستوری آنی پرداخت
332406#*8877*
خیرات اموات خود را پرداخت کنید
👌یعنی:
ستاره 8877 ستاره 332406مربع میگیرید، و پرداختی خود را انجام میدید.
@nikookari_maktab_alzahra
@nikookari_maktab_alzahra
https://zil.ink/charity_maktab.alzahra
#روز_دهم_محرم_چه_گذشت
💠تنظیم سپاه
👈🏻امام حسین (ع) بعد از نماز صبح، سپاه خود که متشکل از ۳۲ تن سواره و ۴۰ تن پیاده بود را به 👈🏻سه دسته تنظیم کرد و فرماندهی یک گروه را 👈🏻خود و دیگر گروهها را به 👈🏻(زهیر بن قین) و👈🏻 (حبیب بن مظاهر) واگذار کرد. همچنین پرچم سپاه 🏴را به 👈🏻حضرت ابوالفضل (ع) سپرد.
💫 سپس دو سپاه در برابر هم صف آرایی کردند و آماده نبرد بایکدیگر شدند.
💠نصیحتهای قبل از جنگ
👈🏻امام حسین (ع) پیش از آغاز جنگ، تلاش بسیاری کرد تا از خونریزی و کشتار مسلمانان در هر دو طرف جلوگیری کند. اما دشمن که به تعداد سپاه خود مغرور بود به هیچ پیشنهادی پاسخ مثبت نداد و خواهان آغاز جنگ بود.
👈🏻امام حسین (ع) برخی از یاران خود را نزد سپاه دشمن فرستاد تا با بیان واقعیت آنها را از ادامه این راه مصرف کنند، ایشان خود نیز با بیان خطبه هایی، دشمن را به صلح و پیش گیری از خونریزی دعوت نمود، (لهوف سید طاووس، ص ۱۱۴)،👌 اما به غیر از تعدادی اندک که از خواب غفلت بیدار شده و به سپاه امام (ع) پیوستند بقیه حاضر به درک واقعیت نبودند.
💠ندامت حر بن یزید
👈🏻حر بن یزید تمیمی که یکی از فرماندهان دلیر و شجاع سپاه عمربن سعد بود از 👌خواب غفلت بیدار شده و به نزد امام حسین (ع) رفته و تقاضای بخشش کرد.
💫 امام نیز با مهربانی از حر بن یزید استقبال کرد و موجب تقویت ایمان او شد.سپس حر برای دعوت دشمن به سوی حق و حقیقت و دفاع از امام حسین (ع) به نزد دشمن رفت (الارشاد، ص ۴۵۱)،👈🏻 اما سپاه دشمن که از ملحق شدن حر به امام حسین (ع) ناراحت و نگران شده بودند از نزدیک شدن حر به سپاه خودداری کردند. حر به ناچار به خیمه گاه امام بازگشت.
💠هجوم سراسری
👈🏻سپاه دشمن هنگامی که دید حر و چند تن دیگر دعوت امام حسین (ع) را قبول کردند به دلیل نگرانی برای از دست دادن افراد دیگر، دستور حمله را صادر کرد.😡 عمربن سعد با رها کردن تیر به سوی یاران امام حسین (ع) جنگ را به صورت رسمی آغاز کرد.
👌در مدت کوتاهی معادلات نظامی دشمن به هم ریخت، زیرا سپاه کمتر از صد نفری امام حسین (ع) که برخی از آنان را نوجوانان و یا کهنسالان و سالخوردگان تشکیل میدادند، چنان با شجاعت در برابر سپاه چند ده هزار نفری دشمن مبارزه میکردند که برای دشمن بسیار گران تمام شد.
👌💫هر یک از یاران امام حسین (ع) با دهها تن از افراد دشمن مبارزه میکرد، یا به شهادت میرسید و یا دشمن را زمین گیر میکرد.
😡دشمن تصور میکرد که سپاه اندک امام حسین (ع) را در زمان اندکی نابود میکند و جنگ را به راحتی تمام میکند، اما متوجه شد که با کوهی استوار از 💫اعتقاد و ایمان روبرو است که جنگ با آنها کار سادهای نمیباشد. 👌👤محدث قمی در روایتی از محمد بن ابی طالب موسوی گفت که در این نبرد، پنجاه تن از یاران امام حسین (ع) به شهادت رسیدند. (منتهی الامال، ج ۱، ص ۳۴۹)
💠جنگ تن به تن
🐎دشمن که نتیجهای از هجوم سپاه خود نگرفته بود، حاضر به جنگ تن به تن شد، چرا که در میان سپاه دشمن برخی از افراد برای جنگ با امام حسین (ع) اکراه داشتند و هدف عمربن سعد را برآورده نساخته بودند. از سوی دیگر نبرد انفرادی برای سپاه اندک امام حسین (ع) نیز بهتر بود، زیرا در این صورت هر یک نفر میتوانست با تعداد بیشتری از دشمنان مبارزه کند.
👈🏻همین کار موجب طولانیتر شدن زمان جنگ شد.💫 یاران امام حسین (ع) یکی پس از دیگری با کسب اجازه از امام وارد میدان نبرد میشدند و در نهایت به شهادت میرسیدند. تا پیش از ظهر تعدادی از یاران امام با همین منوال به شهادت رسیدند.
💠نماز ظهر عاشورا
🌞به هنگام ظهر، امام حسین (ع) که اهمیت ویژهای برای نماز قائل بود دستور توقف جنگ داد و همه به نماز ایستادند. دشمن این وقفه را نپذیرفت و به جنگ خود ادامه میداد. 👌اما امام با یاران اندک خود نماز ظهر را به صورت نماز خوف (نماز ویژه زمان جنگ) به جای آورد و برخی از یاران مامور حفاظت از نمازگزاران شدند.
👌سعید بن عبدالله حنفی، یکی از ماموران محافظ بود که هر تیری که به سوی امام پرتاپ میشد خود را سپر بلا میکرد. او آنقدر ایستادگی کرد تا نماز امام به پایان رسید، سپس به روی زمین افتاد و به شهادت رسید. (منتهی الامال، ج ۱، ص ۳۶۲)
💠شهادت یاران امام حسین (ع)
با پایان نماز، یاران با روحیه قویتر جنگ را ادامه دادند. 👈🏻تمام یاران امام حسین (ع) مانند جوانان برومند بنی هاشم و فرزندان، برادران، برادرزادگان، خواهر زادگان و عموزادگان در دفاع از دین و حقیقت به شهادت رسیدند.
👈🏻نبرد هر کدام از یاران، سپاه دشمن را نگران و مستاصل میکرد و شهادت هر یک از آنها امام حسین (ع) را متاثر میکرد. به طوری که وقتی امام به تنهایی به مبارزه میپرداخت نگاهی به یاران شهید خود میافکند از آنها یاری میطلبید.
💠شهادت امام حسین علیه السلام
🏴امام حسین (ع) با شهادت یاران خود به سوی خیمه گاه بازگشت و امام سجاد
ادامه دارد…👇👇
@nikookari_maktab_alzahra
(ع) را که در بستر بیماری بود را جانشین خود تعیین کرد، سپس از خانواده خود خداحافظی کرد و برای نبرد به سوی دشمن رفت. امام حسین (ع) به تنهایی مدت زیادی با دشمن جنگید و تعداد بسیاری را به هلاکت رسانید. در هر فرصتی به سوی خیمه گاه میآمد و کودکان و زنان بی پناه را تسلی میداد.
در یکی از این بازگشتها فرزند شیرخوار خود را برای سیراب کردن به سوی دشمن آورد، اما دشمن سنگدل به آن طفل شیرخوار رحم نکرد و هدف تیر قرار داد. امام حسین (ع) پیکر بی جان حضرت علی اصغر (ع) را به خیمه بازگرداند و به مبارزه ادامه داد.
امام بر اثر جراحتهای بسیار بر زمین افتاد و پس از تحمل نیزهها و شمشیرهای فراوان از سوی دشمن به شهادت رسید. 😡👈🏻شمر بن ذی الجوشن، به سوی بدن نیمه جان امام رفت و با قساوت تمام سر 😭😭مبارکش را از قفا جدا کرد، سپس سر بریده را به 👈🏻😭خولی اصبحی تحویل داد تا به نزد عمر بن سعد منتقل کند.😭
💠حمله و غارت خیمهها
⛺️🌋دشمنان اهل بیت پس از شهادت امام حسین (ع) دست از 😡جنایات فجیع خود برنداشتند و به سوی خیمهها رفتند تا هر آنچه در آنجا بود را به یغما ببرند.
🐎😡 دشمن حتی به حریم اهل بیت (ع) نیز رحم نکردند و زیورآلات و لباسهای زنان را به تاراج بردند.😭 (الارشاد، ص ۴۶۸)
👤از حمید بن مسلم روایت شد: به اتفاق شمر بن ذی الجوشن و گروهی از پیادگان، ⛺️از خیمهها گذشتیم تا به علی بن الحسین علیه السلام رسیدیم که از شدت بیماری از هوش رفته بود. همراهان شمر گفتند که این بیمار را هم بکشیم؟ من گفتم: سبحان الله چه بی رحم مردمید شما. آیا این کودک ناتوان را هم میخواهید بکشید؟ همین بیماری که بر او عارض شده، او را کافی است. به هر طریقی بود آنان را از کشتن علی بن الحسین علیه السلام بازداشتم، ولی آن بی رحمها پوستی را که آن حضرت بر آن خفته بود بکشیدند و به یغما بردند. (منتهی الامال، ج ۱، ص ۳۹۹)
💠آتش زدن خیمهها
🌋دشمنان پس از به یغما بردن خیمهها و غارت داراییهای بازماندگان، خیمهها را آتش زدند. زنان و کودکان بی سرپرست از خیمهها خارج شدند و در بیابانهای اطراف با صدا و بلند شیون و گریه سردادند و اسیر شدند. (لهوف سید بن طاووس، ص ۱۵۰)😭
🐎🐎تاختن دشمن با اسب بر پیکر شهدا😭😭😭
👈🏻به دستور عمر بن سعد، ده نفر از سپاه دشمن آمادگی خود را برای تاختن با اسب🐎 بر روی پیکر شهدا اعلام کردند. این عده پس از 👈🏻نعل بندی اسبان خویش بر پیکر شهیدان کربلا، از جمله اباعبدالله الحسین علیه السلام اسب تاختند و پیکرهای پر از جراحت و بی سر شهیدان را در هم شکستند. 😭😭😭(الارشاد، ص ۴۶۹ و معالم المدرستین، ج ۳، ص ۱۶۹)
👈🏻آنها پس از کار ننگین خود برای دریافت جایزه🎁 به نزد عبیدالله بن زیاد رفته و گفتند: ما کسانیم که بر بدن حسین و یارانش اسب راندیم به حدی که استخوانهای سینه آنان را در زیر سم ستوران، چون آرد نرم کردیم! 😭😭😭عبیدالله بن زیاد، اعتنایی به آنها نکرد و دستور داد که جایزه اندکی به آنها بدهند.
👈🏻مختار ثقفی با قیام خود برای خون خواهی از شهیدان کربلا، دستور داد تا با 👌میخهای آهنین، دست و پای این ده نفر را بر زمین کوبیدند و بر بدنشان آن قدر اسب دوانیدند🐎 که پیش از هلاکت شدنشان اعضا و اجزای بدنشان از هم جدا شد. (ماهیت قیام مختار، ص ۴۵۶)
💠فرستادن سر مقدس امام حسین (ع) به کوفه
👈🏻عمر بن سعد برای اعلام وفاداری و عرض خوش خدمتی به عبیدالله بن زیاد در عصر عاشورا، دستور داد سر بریده امام حسین (ع) را به کوفه برده و پایان جنگ را اعلام کنند.😭
👈🏻 خولی بن یزید اصبحی و حمید بن مسلم مامور انجام این کار شدند.😭
آنها شبانه 🌗به کوفه رسیدند، اما چون دارالاماره بسته بود، 👈🏻خولی سر مبارک امام را به خانه خود برد تا در روز 👌یازدهم ماه محرم به نزد عبیدالله بن زیاد ببرد.
سرهای دیگر شهدا نیز میان سرکردگان جنایت کار تقسیم شد تا برای دریافت جایزه به نزد عبیدالله ببرند. (الارشاد، ص ۴۷۰؛ معالم المدرستین، ج ۳، ص ۱۷۳ و منتهی الامال، ج ۱، ص ۴۰۱)😭😭😭
قصه ما به سر رسید😭😭😭
@nikookari_maktab_alzahra
هرکس که به حسین دل میسپارد،
پیداست که
دلی برای سپردن دارد.
@nikookari_maktab_alzahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴قرائت فرازهایی از زیارت ناحیه مقدسه
سه ساعتی از روز #عاشورا که هیچ کسی توان دیدن آن را ندارد
😭😭
#امام_حسین
#محرم
@nikookari_maktab_alzahra
جهت واریزی صدقه روز عاشورا 🏴
برای سلامتی اقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
صدقات نیکوکاری مکتب الزهرا (س)
6037997950244781
💳یا با کد دستوری آنی پرداخت
332406#*8877*
ارتباط با ادمین 09909581629
جهت واریزی صدقه روز عاشورا 🏴
برای سلامتی اقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
صدقات نیکوکاری مکتب الزهرا (س)
6037997950244781
💳یا با کد دستوری آنی پرداخت
332406#*8877*
ارتباط با ادمین 09909581629
@nikookari_maktab_alzahra