🔴 نشست خبری روحانی؛ ۵ روز مانده به انتخابات مجلس!
🔹نشست خبری روحانی به فاصله ۵ روز تا انتخابات مجلس از آن جهت مهم است که بدانیم روحانی هم در سال ۹۲ و هم درسال ۹۶ فضای انتخابات را در هفته آخر خصوصا چند روز پایانی عوض کرد و بُرد.
🔹حتما میشد این نشست خبری را در یکشنبهی پس از ۲ اسفند(زمانِ انتخابات) برگزار کرد، ولی طبیعتا رئیس دولت و تیم رسانهای او دوست دارند قبل از انتخابات باشد.
🔹بنظرم حملههای بیامان این روزهای روحانی به انتخابات، شورای نگهبان و جمهوریت نظام فقط یک هدف دارد و آن گرفتن مجوز مذاکره با آمریکا و مجلسی با آرایشی غیر از آرایشِ مجلس فعلی و نزدیک به غرب، مانع این هدف است!
🔹شورای نگهبان میتواند به صورت رسمی از دولت و رئیسِ آن بخواهد از بیان حرفهایی که میتواند بار ایجابی و مثبت برای نامزدهای نزدیک به دولت و یا بار تخریبی و منفی برای نامزدهای منتقد دولت دارد، پرهیز کند (خبر آن هم رسانهای شود) و یا اگر میداند نمیتوان شخص حسن روحانی را مُلزم به سخنرانی در چارچوبهای غیرِانتخاباتی نِمود، مانع از برگزاری این نشست خبری شود.
علی قلهکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتخابات مجلس نزدیکه
🔹 به این دو دقیقه حرفای استاد #رائفی_پور گوش بدیم
✨شب جمعه است...
یک #فاتحه(حمد) ، سه قل هو الله ، سه صلوات و یک مرتبه آیه الکرسی بخوانیم و ثوابش را به ارواح رفتگانمان و ارواح جمیع مومنین و مومنات هدیه کنیم🌷
🔴 فوری/ #لیست_پیشنهادی جمعی از اصحاب رسانه و فعالان مجازی و اجتماعی جریان انقلاب
🔻ما جمعی از اصحاب رسانه، فعالان مجازی و اجتماعی، باتوجه به شروع رسمی تبلیغات و اختلاف در بین جبهه های سیاسی همسو با نیروهای انقلاب، سعی داریم 20 نامزد کارآمد، انقلابی، متخصص، شجاع و عدالتخواه را به مجموعه ها، احزاب، شورای ائتلاف، پایداری و جریان عدالتخواه معرفی کرده که درون لیست خود برای تشکیل یک #مجلس_قوی بگنجانند.
🔹جریانات سیاسی می بایست اکثریت این 20 نامزد را حتماً درون لیست های خود گنجانده و دست از تفرقه و سهم خواهی بردارند.
🔻 لیست پیشنهادی رسانه ها و گروههای انقلابی-مردمی به احزاب، جریانات و مردم شریف تهران:
1. دکتر محمدباقر قالیباف(عمرانی)
2. حجت الاسلام آقاتهرانی(فرهنگی)
3. حجت الاسلام سیدمحمود نبویان(سیاسی)
4. حجت الاسلام حمید رسایی(سیاسی)
5. حجت الاسلام سيدمحمد آقامیری(سیاسی اقتصادی)
6. دکتر الیاس نادران(اقتصادی)
7. دکتر محمد حسین قديري ابیانه(اقتصادی)
8. فاطمه آلیا (سیاسی فرهنگی)
9. دکتر وحید یامین پور(فرهنگی سیاسی)
10. دکتر مجتبی ثابتی(نخبگانی دانشگاهی)
11. دکتر مهدی موحدی بک نظر(اقتصادی)
12. دکتر علی جعفری(نخبگانی سیاسی)
13. دکتر ارسلان ظاهری(اقتصادی)
14. دکتر محمدصادق شهبازی(اقتصادی سیاسی)
15. مهندس مهدی صرامی(نخبگانی دانشگاهی)
16. دکتر سید مهدی زریباف(اقتصادی)
17. دکتر زهرا ابوالحسنی (نخبگانی دانشگاهی)
18. سید نظام الدین موسوی(فرهنگی سیاسی)
19. دکتر سید احسان خاندوزی(اقتصادی)
20. دکتر محسن دهنوی(نخبگانی دانشگاهی)
🔹این لیست 20 نفره کسانی هستند که مورد وثوق رسانه ها و نخبگان انقلابی است و برای حل اختلافات فی مابین جریانات سیاسی انقلابی در تهران منتشر میشود و در صورت عدم وحدت، لیست 30 نفر اعلام خواهد شد.
#انتخابات_98
✅ داود مدرسی یان
soleimany_vasiatnameh.pdf
485.8K
📝 وصیتنامه شهید حاج قاسم سلیمانی
دعای کمیل(ابوذر الحلواجی).mp3
30.37M
📖دعای روحبخش #کمیل
🎙با صدای اباذر الحلواجی
❣بسیار زیبا و دلنشین❣
التماس دعا🙏
🔅یا رب به هر آنچه بد نمودم"توبه"
🔅گر در رَه توبـه،مـن نبودم"توبه"
🔅بسیار جفا به خود نمودم یڪ عمر
🔅گر عشق تو را ز خود رُبودم"توبه"
ظَلَمتُ نَفسی😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حاجی یادته؟
دو ماه پیش بوکمال پیش ما بودی!
یادش بخیر
بچه ها کُلای پاکستانی رو سرت میزاشتن ، میخندیدی ..
حالا ما موندیم و دنیای بی تو ..😭
#اربعین_سردار_دلها
🔺اینفوگرافیک/ مهمترین محورهایی از وصیتنامه الهی سیاسی #شهید قاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبری: شهید سلیمانی هم شجاع بود، هم با تدبیر بود،از همه اینها بالاتر، اخلاص او بود،ابزار شجاعت و تدبیر رو برای خدا خرج میکرد!
شهید سلیمانی:چرا اصرار بر برجام دو دارند دشمن؟از اول این کاملا مشهود بود برای دشمن این برجام، برجام سه ضلعیست،نه یک ضلعی!
نگذاریم حاج قاسم رو تحریف کنند‼️
👤 توییت استاد #رائفی_پور در خصوص انتخابات مجلس :
۱- دولتی ها و حامیانشان برای آنکه طبقه رأی خاموش را به نفع خود بیدار کنند چاره ای جز ایجاد شوک جدید در جامعه ندارند!
این دولت ناکارآمد نه خواسته های سکولارها را تأمین کرده نه عموم مردم را ، از طرفی دیگر اتفاقات ۶ ماه گذشته جامعه را ...
۲- در مقابلِ هر نوع شوک جدیدی بی تفاوت کرده است (جریان بنزین ، شهادت سردار سلیمانی، هواپیمای اوکراینی و... )
از سویی دیگر فشار های معیشتی موجب شده تا بخشی از مردم و قشر مستضعف نیز از انتخابات قهر کنند، حالا می ماند طبقه سکولار جامعه
که بنفش ها بنا دارند بر روی آنها عملیات کنند...
۳- این قشر به شرطی در انتخابات شرکت می کند که بتواند با انتخابات به نبرد با نظام برود، از سویی دیگر چون این حضور موجب افزایش مشارکت می شود، برای کلیت نظام نیز مطلوبیت دارد این قشر مرفه در جریان بنزین آسیب معیشتی ندیده ، از شهادت سردار سلیمانی نیز چندان متأثر و ناراحت نیست ...
۴- برای آنها صرفاً قضیه هواپیمای اوکراینی با قصد تضعیف سپاه و اعتراضات پس از آن ، مطلوبیت داشت لذا دولتی ها این بار با وعده تغییر ساختارها،این قشر را بپای صندوق رأی خواهند کشاند، تقدیم لایحه رفراندوم به مجلس را در همین راستا تحلیل کنید! مجلسی که طعم چوب شورای نگهبان را چشیده است!
۵- عملا سکولارها به این دریافت خواهند رسید که حضور آنها در انتخابات مجلس می تواند موجب ایجاد تغییرات اساسی در نظام شود و یا حداقل نظام را دچار بحران درون حاکمیتی نماید(تقابل مجلس با شورای نگهبان و مجمع تشخیص) لذا به احتمال زیاد بزودی دوباره تکرارها آغاز خواهد شد و با فعال نمودن..
۶- موضوعات دوقطبی ساز مانند حقوق زنان (علی الخصوص حجاب اختیاری)،برداشتن سایه جنگ ، تحریم های بیشتر غرب ، حضور افراطی ها در انتخابات ، فیلترینگ و... جامعه رأی سکولار را به پای صندوق ها خواهند کشاند
در طرف مقابل تعدد لیست اصول گراها نیزکاملا به نفع بنفش ها است علی الخصوص حالا که...
۷- شاهد حضور مُصرانه چهره هایی هستیم که از سوی جامعه مخاطب لیبرال افراطی نامیده می شوند همچنین به مظلوم نمایی های بنفش ها توجه نکنید
آنها دستشان به هیچ وجه خالی نیست و با یک لیست منسجم به نبرد انتخاباتی با اصول گرایان مغرور از وهم پیروزی خواهند آمد
#جاهل یا #خائن⁉️ مسئله این است.
🌐 twitter.com/a_raefipour1/status/1227945756079874048?s=19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ویروس #کرونا ساخته شده توسط آمریکا‼️
مهمترین و پیچیده ترین مسائل سیاسی و امنیتی کشور رو داخل #پیج_اینستاگرام پایان دنیا ببینید.
جامع ترین تحلیل های سیاسی
حتما فالو کنید
https://instagram.com/payane_donyaa2?igshid=14j30m6o9q10j
🔸 امدادرسانی ارتش به مردم گرفتار در برف و کولاک استان گیلان
🔹 کارکنان تیپ ۱۱۶ قزوین، با یگان بلیات به همراه تجهیزات به منطقه اعزام و به امداد رسانی پرداختند.
🔹 یگان بلیات تیپ ۱۱۶ قزوین علاوه بر اعزام چندین دستگاه کرایس و نفربرهای شنی و چرخدار برای کمک به مردم گرفتار در برف، مقدار زیادی مواد غذایی، کنسرو و پتو نیز بین آنها توزیع کردند.
🔹 کارکنان مرکز آموزش تخصصهای دریایی باقرالعلوم(ع) رشت نیز، ضمن اعزام چندین دستگاه کامیون، بالابر و لودر برای بازگشایی جادهها، به امدادرسانی مردم گرفتار دربرف و کولاک در مسیر فومن به سراوان پرداختند.
🔹 همچنین کارکنان این یکان آموزشی، با توزیع بستههای غذایی، لوازم گرمایشی، مواد سوختی و ... به گرفتاران در برف و کولاک کمک کردند.
AUD-20200125-WA0052.mp3
4.72M
🔴 قسمت #ششم(آخر) صوت های
*آن سوی مرگ*
🔶تجربه ها و داستانهای تایید شده بسیار جالبی از مرگ در مورد کسانی که مرگ رو تجربه کرده و برگشتن و بسیار نزدیک به واقعیت.....
🔷سخنران این صوتها آقای" مصطفی امینی خواه"هستن که از روی کتاب #آن_سوی_مرگ میخونن و خودشون هم تفاسیر خوب و جذابی دارن...
🌺دوستان شبکه یک را ببینید
⚫️صحبتهای سید حسن نصرالله به مناسبت اربعین شهید سردار قاسم سلیمانی🌹
🔴 گفتوگوی سید«حسن نصرالله» در خصوص شخصیت سردار قاسم سلیمانی:
🔹 اولین دیدار ما در لبنان بود. بعد از اینکه ایشان به فرماندهی نیروی قدس منصوب شد، آمد لبنان. اینجا در جلسهی معارفه همدیگر را دیدیم. من قبلش حاج قاسم را نمیشناختم. یعنی همدیگر را ندیده بودیم.
🔹 از همان دیدار حسی از نزدیکی روحی روانی و فکری به ما دست داد، طوری که انگار ده سال است ما حاج قاسم را میشناسیم.
🔹 ارتباطی میان انتصاب عماد مغنیه در حزب الله و سردار سلیمانی در سپاه قدس نبود. خیلی زود مشخص شد شخصیت حاج قاسم طوری است که یک فرمانده نظامی صِرف نیست، بلکه مسائل امنیتی را هم خیلی عمیق و جدی میفهمد.
🔹 بین سردار سلیمانی و حاج عماد مغنیه و باقی برادران مسئول در امور جهادی، یک رابطۀ برادرانه و شخصی شکل گرفت. یعنی به سرعت رابطه، به رابطهای دوستانه، محبتآمیز و برادرانه تبدیل شد.
🔹 فکر نمیکنم هیچ لبنانی تا قبل از نیروی قدس، با شخص حاج قاسم آشنایی داشت. درست است که او فرمانده نیروی قدس بود، اما در تهران نمینشست. بلکه به میدانهای عملیات و خطوط مقدم میرفت.
🔹 حاج عماد و حاج قاسم مثل دو دوست قدیمی رفتار میکردند. ایشان فرمانده یک نیرو در سپاه بود؛ میتوانست در تهران بنشیند و به دیگران بگوید بیایید اینجا. بعد با آنها جلسه بگذارد و به حرفهایشان گوش بدهد و مسائلشان را به صورت طبیعی و خوب پیگیری کند. و مثلا هر شش ماه یا یک سال هم سری به لبنان و سوریه و عراق و اینها بزند.
🔹 مکتب حاج قاسم یعنی رفتن به عرصهی عملیات و میدان عمل؛ یکی دیگر از مزیتهایش این بود که به مجاهدان پشتگرمی میداد و نشان دهندۀ احترام و محبت او به آنها بود. حاج قاسم خسته نمیشد. ما همه خسته میشویم و گاهی احساس میکنیم مسائل خیلی دارند به ما فشار میآورند، اما حاجی ساعتها کار میکرد و حتی وقتی خسته میشد هم به کار ادامه میداد.
🔹 نظامیان، چون در وضعیت جنگی هستند و احساس قدرت میکنند، گاهی به خودبرتربینی، تکبر و اینها دچار میشوند. اما حاج قاسم حتی در برخورد با آدمها و مردم عادی هم بسیار متواضع بود.
🔹 وقتی از مکتب حاج قاسم صحبت میکنیم معنیاش خطرپذیری است. همیشه به دهان مرگ میرفت. وقتی حاج قاسم مسئولیت نیروی قدس را به عهده گرفت، کمبودها و نیازها را دید و از فرصتهای موجود هم مطلع شد. ما به ایشان میگفتیم حاجی! اگر فلان امکانات برسد فلان فرصتهای مهم ایجاد میشود که میتواند شکست دشمن اسرائیلی را جلو بیندازد.
🔹 ایشان هم ایده را پذیرفت و معتقد بود طرحی که برادران ارائه میدهند خیلی معقول است و آن را کاملا تأیید کرد. از همان ابتدا هم کوشید در ایران و جمهوری اسلامی سطح بالایی از امکانات نظامی و مادی را تأمین کند و راه را برای آموزش هم در سطح پیشرفتهای باز کرد تا آمادگی نیروی انسانی بالا برود.
🔹 رهبر انقلاب پیش از پیروزی در جنگ سال ۲۰۰۰ خطاب به ۵۰ نفر از رزمندگان خط مقدم گفتند: همهی شماها این پیروزی را با چشم خودتان میبینید. در حالی که آن ۵۰ نفر فرماندهان خطوط مقدم بودند. صادقانه بگویم، کمی نگران شدم. چون این برادران لبنانی روی همهی کلمات دقت خاصی داشتند.
🔹 اگر فردا کسی از آنها شهید میشد باقی افراد میگفتند پس حرف حضرت آقا چه شد که گفتند همهتان پیروزی را میبینید؟ اینها که شهید شدند و پیروزی را ندیدند. عجیب اینجاست که همهی آن ۵۰ برادر فرمانده که مسئولان عملیاتهای مقاومت بودند، ۶ یا ۷ ماه بعد از آن دیدار، با چشم خودشان پیروزی را دیدند.
🔹 فکر نمیکنم هیچ لبنانی تا قبل از نیروی قدس، با شخص حاج قاسم آشنایی داشت.
🔹 درست است که او فرمانده نیروی قدس بود، اما در تهران نمینشست. بلکه به میدانهای عملیات و خطوط مقدم میرفت.
🔹 حاج عماد و حاج قاسم مثل دو دوست قدیمی رفتار میکردند.
🔹 ایشان فرمانده یک نیرو در سپاه بود؛ میتوانست در تهران بنشیند و به دیگران بگوید بیایید اینجا. بعد با آنها جلسه بگذارد و به حرفهایشان گوش بدهد و مسائلشان را به صورت طبیعی و خوب پیگیری کند؛ و مثلا هر شش ماه یا یک سال هم سری به لبنان و سوریه و عراق و اینها بزند.
🔹 مکتب حاج قاسم یعنی رفتن به عرصهی عملیات و میدان عمل
🔹 یکی دیگر از مزیتهایش این بود که به مجاهدان پشتگرمی میداد و نشان دهندۀ احترام و محبت او به آنها بود ۱۰
🔹 حاج قاسم خسته نمیشد. ما همه خسته میشویم و گاهی احساس میکنیم مسائل خیلی دارند به ما فشار میآورند، اما حاجی ساعتها کار میکرد و حتی وقتی خسته میشد هم به کار ادامه میداد.
🔹 نظامیان، چون در وضعیت جنگی هستند و احساس قدرت میکنند، گاهی به خودبرتربینی، تکبر و اینها دچار میشوند. اما حاج قاسم حتی در برخورد با آدمها و مردم عادی هم بسیار متواضع بود
🔹 وقتی از مکتب حاج قاسم صحبت میکنیم معنیاش خطرپذیری است. همیشه به دهان مرگ میرفت.
👇ادامه...
🔹وقتی حاج قاسم مسئولیت نیروی قدس را به عهده گرفت، کمبودها و نیازها را دید و از فرصتهای موجود هم مطلع شد. ما به ایشان میگفتیم حاجی! اگر فلان امکانات برسد فلان فرصتهای مهم ایجاد میشود که میتواند شکست دشمن اسرائیلی را جلو بیندازد. ایشان هم ایده را پذیرفت و معتقد بود طرحی که برادران ارائه میدهند خیلی معقول است و آن را کاملا تأیید کرد. از همان ابتدا هم کوشید در ایران و جمهوری اسلامی سطح بالایی از امکانات نظامی و مادی را تأمین کند و راه را برای آموزش هم در سطح پیشرفتهای باز کرد تا آمادگی نیروی انسانی بالا برود.
🔹 رهبر انقلاب پیش از پیروزی در جنگ سال 2000 خطاب به 50 نفر از رزمندگان خط مقدم گفتند: همهی شماها این پیروزی را با چشم خودتان میبینید. در حالی که آن ۵۰ نفر فرماندهان خطوط مقدم بودند. صادقانه بگویم، کمی نگران شدم. چون این برادران لبنانی روی همهی کلمات دقت خاصی داشتند. اگر فردا کسی از آنها شهید میشد باقی افراد میگفتند پس حرف حضرت آقا چه شد که گفتند همهتان پیروزی را میبینید؟ اینها که شهید شدند و پیروزی را ندیدند. عجیب اینجاست که همهی آن ۵۰ برادر فرمانده که مسئولان عملیاتهای مقاومت بودند، ۶ یا ۷ ماه بعد از آن دیدار، با چشم خودشان پیروزی را دیدند
🔹 تأسیس نیروی موشکی مقاومت لبنان کار بسیار پیچیدهای بود. نیازمند خلاقیت، اندیشه، دقت و آرامش بود. و اینها همه چیزهایی بود که به واسطهی شخصیت حاج قاسم سلیمانی و حاج عماد مغنیه و برادرانشان ممکن شد.
🔹 در برههای که ایشان کنار ما بود این حضور اولا: به ما روحیه میداد و از ما به لحاظ معنوی و روانی پشتیبانی میکرد چون ما بهشدت زیر فشار بودیم،
🔹 حاج قاسم و حاج عماد در طول جنگ در یک مکان و باهم بودند.
🔹 یک حادثهی واقعا تأثیرگذار که حاج قاسم را خیلی متأثر کرد چیزی است که در لبنان به «نامهی رزمندگان» معروف است. ماجرا این بود که برادران مقاومت نامهای برای من نوشتند و در رسانهها منتشر شد، خیلی از مردم گریه کردند. حاج قاسم هم نشسته بود و وقتی از تلویزیون به نامه گوش میداد گریه میکرد.
🔹 ما اطلاعات زیادی را از اسرائیلیها پنهان کرده بودیم. من قاطعانه میگویم اسرائیلیها در طول جنگ نه توانستند بفهمند من کجا هستم، نه حاج قاسم، نه حاج عماد و نه اتاقهای عملیات مرکزی
🔹 حضرت آقا با اشاره به اسیرگیری حزب الله از اشغالگران صهیونیست پیش از آعز جنگ ۳۳ روزه فرمودند: عملیات مقاومت اسلامی لبنان در اسیرگیری دو سرباز اسرائیلی، لطفی از الطاف خداوند سبحان بود! چون اسرائیلیها و امریکاییها برای آغاز جنگی علیه شما در لبنان در پایان تابستان و شروع پاییز برنامهریزی کرده بودند. حضرت آقا گفته بودند اگر فلانی این موضوع را در رسانهها بگویند سودمند خواهد بود. من هم این را در رسانهها گفتم.
🔹 این موضوع قابل توجهی است که حضرت آقا این ایده و دیدگاه و تحلیل را از کجا آورده بودند، در حالی که ما خودمان از چنین چیزی اطلاع نداشتیم؟
🔹 سردار سلیمانی یک شخصیت چندوجهی بود. یعنی یک فرمانده نظامی صِرف نبود.
🔹 هنگام شهادت حاج عماد مغنیه، حاج قاسم در دمشق بود. آنها با هم بودند. از خانه خارج شده بودند و با هم به فرودگاه رفته بودند. بعد حاج عماد به همان خانه برگشته بود. ولی قبل از آنکه هواپیما بپرد، ماجرای شهادت روی داد.
🔹 تنها درخواستی که سردار سلیمانی از ما کرد برای عراق بود و آن هم فرستادن ۱۲۰ فرمانده میدانی حزب الله به جنگ با داعش.
🔹 ابومهدی مهندس در آخرین دیدار من با او گفته بود: تمام ریشها و موهای من سفید شده. من بعد از این همه عمر واقعا ترسم از این است که در بستر بمیرم. من از شما با اصرار میخواهم دعا کنی که خداوند شهادت نصیبم کند.
🔹 حاج قاسم میخواهد شهید شود و دنبال قاتلش میگردد! به همین علت به این مناطق میرود. این حرف نادرست یا حداقل نادقیق است، چون او حداقل میدانست مسئولیت شرعی دارد و جایز نیست خودش را بیهوده در معرض کشته شدن قرار دهد. این طور نبود. حاج قاسم دیدگاه خاص خودش را داشت که تا حد زیادی هم درست بود. میگفت این نبرد در عراق و سوریه نیازمند ایستادگی شدید و شجاعت بالا و پایداری در جبهههای نبرد است و این موضوع با مدیریت از پشت جبهه محقق نمیشود.
#اربعین_سردار_دلها