#ذرهبین_انتخابات_۱۴۰۰
🔻 از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری چه خبر؟
سعید جلیلی از اقدامات دولت در حوزه کشاورزی دفاع کرده است و در توییتر نوشت: دولت در هشت سال گذشته کارهای خوب هم انجام داده است؛ در عرصه کشاورزی، ۵۰۰ هزار هکتار اراضی خوزستان باید تسطیح میشد.
در همین دولت با همت جدی این کار دنبال شد. ۳۰۰ هزار هکتار اراضی تسطیح شد و امروز، همه کشور از آن منتفع میشود. ۶ میلیارد دلار حاصل محصولات این اقدام است.
محسن رضایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مبلغ ۴۵۰ هزار تومان برای ۴۰ میلیون نفر در نظر گرفته شده است که در واقع اثری در افزایش قیمتها ندارد بلکه برای آرامش مردم است.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در خصوص برنامه دولت احتمالیاش برای مقابله با قاچاق و واردات بیرویه گفت: باید با قاچاق به ویژه قاچاق سازمانیافته برخورد کرد اما اگر مشکل صرفاً با برخوردهای پلیسی و قضایی حل میشد تاکنون باید قاچاق ریشهکن میشد.
رئیسی با بیان اینکه امروز، دنیا به سمت دولت هوشمند حرکت میکند اما ما هنوز دولت الکترونیک را محقق نکردهایم، افزود: نمیشود شعار دولت الکترونیک داد ولی گامی جدی برای شکلگیری آن برنداشت.
علیرضا زاکانی گفته است ما به کشاورزی به عنوان نقطهای نگاه میکنیم که امنیت غذایی ملت ایران را تامین میکند و به عنوان یک اولویت اساسی در تولید، توجه خاص به آن خواهیم داشت آن هم با ایجاد مسیر انتقال از تولید به مصرف و دست دلالان را کوتاه میکنیم.
این کاندیدا تاکید کرده است: ما به کشاورزی، نگاه صادراتی نیز داریم و به عنوان یک منبع دقیق و پایدار برای کشور به آن فکر میکنیم که میتوانیم روی آن سرمایهگذاری اساسی کنیم.
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «جنگلهای زاگرس میراث ملی چند هزار ساله ایران، امسال هم گرفتار آتشسوزی شده و دریغ از دولت مدعی تدبیر که در ماههای پایانی این هشت سال کابوسوار، همچون سالهای گذشته باز هم فقط تماشاگر این فاجعه دردناک است.»
قاضیزاده هاشمی همچنین گفت: اصلیترین مسئله کشور ما اقتصاد است؛ یکی بحث کنترل قیمتهاست و آسان کردن زندگی و معیشت مردم، دوم توسعه اشتغال. اگر دولتی موفق شود این دو مورد را طی چهار سال به یک ثباتی برساند و دیگر جهش پیدا نکند خدمت بزرگی هم به ملت ایران کرده است. چرا ما نمیتوانیم وارد انجام کارهای جدی بشویم؟ چون دنبال وضعیت حساس کنونی هستیم و این باعث خطای استراتژیک است. همه اینها موجب میشود که کل سرزمین ایران رشد نکند.
محسن مهر علیزاده با بیان اینکه مسکن تبدیل به یک کالای بورسی شده است، گفت: کنترل نقدینگی و کاهش نرخ تورم سبب مهار قیمت مسکن خواهد شد.
عبدالناصر همتی در صفحه شخصی خود در توییتر، نوشت: تا راندن سرمایههای انسانی از عرصه مدیریتی کشور، مانعی بزرگ در مسیر توسعه است و تنگنظریها و گزینشهای تبعیضآمیز راه را بر تنفس ساختار تصمیمسازی کشور بسته است.
این نامزدِ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: من نظام گزینشی کنونی را ضد توسعه میدانم و برای تقویت فرآیندهای شایستهگزینی شفاف و بدون تبعیض اولویت قائلم.
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ پروردگارا به برخی انقلابیون ما عقل عنایت فرما!
فقط یک احمق میتواند بین #رئیسی و #جلیلی دو قطبی بسازد.
🌐https://twitter.com/A_raefipur/status/1399800168598458370?s=19
چقدر آمادهایم؟.mp3
4.68M
🔊 #صوت_مهدوی
🎵 #پادکست «چقدر آمادهایم؟»
🎙 استاد #رائفی_پور
⚠️ اگر ما بنشینیم و بگذاریم افرادی که لیاقت ندارند بار دیگر سکان کشور رو دست بگیرند، بازهم همین آش و همین کاسهست...
❌ تا حکمرانی درست نشه، جامعه درست نمیشه و تا جامعه درست نشه، ظهور شکل نمیگیره!
🔆 #پندانه
🔴 ستارالعیوب
🔸بنشین و فکر کن خداوند چقدر به ما نعمت داده است، خودش میفرماید:
نمیتوانید نعمتهای من را بشمارید.
🔹یکی از بزرگترین نعمـتهای خـداوند این است که گناهان ما را میپوشاند. اگـر مثلاً در پیشـانی ما یک کنتور بود و با هر گناه یک شماره میانداخت دیگر مـا آبـرو نداشتیم و نمیتوانستیم زندگـی کنیم.
🔸یا اگـر به جـای شماره انداختن بوی ظاهری قرار داده بود دیگر کسی طرف دیگری نمیرفت.
🔆 امیرالمؤمنین علیه السلام میفرمایند:
«لَوْ تَکاشَفْتُم مٰا تَدافـَنْتُم؛
▫️اگر از گناهان یکدیگر با خبـر میشدید، یکدیگـر را دفـن نمیکردید.»
📚 بحار الأنوار، جلد ۷۴، صفحه ۳۸۳
🔺ببین خــدا چقدر مهربان است که روی گناهـان ما سرپوش گذاشته است.
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امروز،اصفهان بزرگراه خرازی - پل وحید قدسی شمال به جنوب- سقوط خودرو به داخل رودخانه
البته رودخانه بدون آب! 😏
🔴 خاطرهای از آیتالله بهجت (ره)
💠برای بچهها چند تا جوجۀ یکروزه خریده بودم. آقا دوست داشتند بچهها به جای عروسک، از حیوانات کوچک نگهداری کنند. وقتی فهمید، دائم میگفت: «مواظبشان باشید، بهشان رسیدگی کنید.» جدی هم میپرسید؛ میگفت: «اموراتشان باید تامین شود.» جعبۀ مقوایی کوچکی درست کرده بودیم و جوجهها را در آن گذاشتیم. زمستان از ترس سرما، جعبه را آوردیم داخل و آن را گذاشتیم گوشۀ اتاق. تا از در آمد، اول پرسید: «به اینها غذا دادهاید؟!» بعد هم گفت: «شاید آنجا دلشان گرفته باشد. در جعبه را باز کنید بیایند توی اتاق، یک گشتی بزنند!» یک روز دیگر جوجهها را گذاشته بودیم بیرون، باخبر شد. گفت: «شاید امشب نزدیک صبح هوا سرد بشود، چرا اینها را بیرون گذاشتید؟ شاید هم گربه ببردشان.» گفتم: «خب شاید خدا اینها را برای گربه خلق کرده باشد، گربۀ بیچاره چه باید بخورد؟» طوری نگاهم کرد که انگار آن گربه میخواهد انسانی را بخورد! رفت آنها را برداشت و آورد و گذاشت گوشۀ اتاق.
حجتالاسلام علی بهجت
📙 این بهشت، آن بهشت، ص39
هدایت شده از گزیده دینی روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اثر مال حرام...
👤 علی اکبر فتحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📃 «مسبب کاهش میزان مشارکت کیست؟»
▫️کسانی که ماحصل تفکر خودشان را تقصیر بقیه می اندازند.
📥 دانلود سخنرانی کامل این کلیپ 👇
🌐 https://t.me/masaf/50873