🎒 *کوله پرواز*
🕊 خوش به حال کسانی که در پیادهروی #اربعین هستند...
👣 هزاران گام در راه است و دل مشتاق و من حیران
که چون ره می توانم یافتن سوی درون من هم
💫 نوجوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
نو+جوان
🏴 #فراخوان | پای پیاده میرود قافله نگاه من
☀️ فراخوان نو+جوان برای آنهایی که میخواهند در تحقق آرمان پیادهروی #اربعین نقشی داشته باشند
🎨 با قاسم و صالح نشستهایم روی آخرین صندلی اتاق نقاشی و معلم دارد عکس نقاشیهای بچهها را با گوشی چک میکند. چفیههای پیادهروی اربعینمان را انداختهایم رو شانههایمان. قرارمان از اولین سالی که بی هوا و یک دفعه سفرمان توی راهروهای همین هنرستان جفت و جور شد، همین بود. از عاشورا تا اربعین این چفیه را روی شانههایمان بیندازیم تا یادمان نرود چه قول و قرارهایی را روی شانههایمان گذاشتیم و آمدیم. هیچ کداممان چیزی نمیگوییم اما هر سه داریم به یک چیز فکر میکنیم اینکه امسال نمیشود برویم!
قاسم داشت موضوع نقاشی بعدی را از معلممان میگرفت که فکری به ذهنم رسید. «ببینین بچهها نقاشی یک زبان بینالمللیه و هر ملت و قومی میتونه مفهومشو بفهمه. دیروزم که آقا گفتن: «از داخل خانه اظهار ارادت کنیم. دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همه مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند.»
✏️ حالا که نمیتونیم بریم پیادهروی اربعین میتونیم فرازهای زیارت اربعین رو نقاشی کنیم و در فضای مجازی یک هشتگ جدید به وجود بیاریم. اینطوری هدف پیادهروی اربعین که درواقع زنده نگهداشتن اهداف امام حسین (علیه السلام) هست رو هم انجام دادیم.»
👈 اگر میخواهی امسال اربعین متفاوتی را تجربه کنی و به امام حسین(علیه السلام) متوسل شوی، با ما در فراخوان اربعینی نو+جوان همراه شو و تصویر ذهنیات را از این فرازِ زیارت اربعین به تصویر بکش.
🖌 لوازم نقاشیات را پهن کن و خوب به مفهوم این فراز از زیارت اربعین فکر کن. ببین چه طرحی میتواند مفهوم اصلی آن را نشان بدهد. همان را نقاشی کن و با دوستانت به اشتراک بگذار.
السلام علیکم یا سفن النجاه
سلام بر شما ای کشتیهای نجات
📸 عکس نقاشیات را با هشتگ #سفینه_های_نجات برای ما ارسال کن و با دوستانت به اشتراک بگذار.
😉 دوستان را به فراخوانِ اربعینی نو+جوان دعوت کن و حسو حال اربعین را با آنها شریک شو.
🤔 چطور فراخوان را بارگذاری کنم؟
📲 به صفحه ی خودم برو، روی علامت ➕ کنار صفحه کلیک کن و عکس و متن مورد نظرت را در فراخوان بارگذاری کن.
💫 نو+جوان، انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🕊 به تو از دور سلام...
💎 امسال باید از تو خونه مرغ دلمون رو پرواز بدیم به سمت کربلا
😔 ما دلمون میخواست بیایم، اما نشد
🏴 همنوا با آقا، زیارت اربعین میخوانیم
📺 فردا، ساعت 10صبح، پخشزنده از شبکهیک
🏴 #به_رهبری_حسین علیهالسلام
💫 نو+جوان، انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
نو+جوان
☀️ چهار شرط نصرت و یاری مومنان
🌿 عبارتی که امروز در حسینیه امامخمینی (ره) نقش بسته بود
🌺 أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلَاةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ
🌺 شهادت مىدهم كه تو نماز را بپا داشتى، و زكات را پرداختى، و امر به معروف و از منكر انجام دادی
📝 قسمتی از زیارت امام حسین علیهالسلام
➕ «خداوند متعال برای آن کسانی که وعدهی نصرت داده است، شرطی مقرّر فرموده است... از این چهار شرط، یکی نماز است، یکی زکات است، یکی امر به معروف است و دیگری نهی از منکر. هر کدام این چهار خصوصیّت و چهار شاخص، یک جنبهی فردی و شخصی دارند، لکن در کنار آن، یک جنبهی اجتماعی و تأثیر در نظامسازی اجتماعی [هم] دارند...
1️⃣ نماز با آن همه راز و رمزی که در حقیقت نماز نهفته است که معراج هر مؤمن است، «قُربانُ کُلِّ تَقی» است، وسیلهی فوز و سعادت است، از همهی اعمال برتر و بالاتر است، حتّی نماز دارای جنبهی اجتماعی هم هست. جنبهی اجتماعی نماز این است که یکایک مسلمانان بهوسیلهی نماز با یک مرکز واحدی در تماس میشوند. در آنِ واحد در وقت نماز، همهی مسلمانان در همهی نقاطی که دنیای اسلام گسترده است، دل را به یک مرکز واحدی متّصل میکنند؛ این اتّصال همهی دلها به یک مرکز واحد، یک مسئلهی اجتماعی است، یک مسئلهی نظامساز است، معیّنکننده و شکلدهندهی هندسهی نظام اسلامی است.
2️⃣ زکات که دارای جنبههای فردی است و گذشت و اعطای «ما یحب» را به انسان میآموزد که خود این یک تجربه و آزمون بسیار مهم است، امّا یک ترجمان اجتماعی دارد؛ زکات در استعمالات قرآنی، به معنی مطلق انفاقات است اعم از زکات مصطلحی است که در آیهی شریفهی «خُذ مِن اَموالِهِم صَدَقَةً» به آن اشاره شده است؛ زکات یعنی مطلق انفاقات مالی، [امّا] جنبهی اجتماعی و ترجمان اجتماعی نظامساز زکات این است که انسانی که در محیط اسلامی و جامعهی اسلامی، برخوردار از مال دنیوی است، خود را متعهّد میداند، مدیون میداند، طلبکار نمیداند، خود را بدهکار جامعهی اسلامی میداند؛ هم در مقابل فقرا و ضعفا، هم در مقابل سبیلالله؛ بنابراین زکات با این نگاه، یک حکم و شاخص نظامساز است.
3️⃣ و 4️⃣ : و امّا امر به معروف و نهی از منکر که در واقع به نوعی زیربنای همهی حرکات اجتماعی اسلام است که «بِها تُقامُ الفَرائِض»؛ امربهمعروف یعنی همهی مؤمنان در هر نقطهای از عالم که هستند، موظّفند جامعه را بهسمت نیکی، بهسمت معروف، بهسمت همهی کارهای نیکو حرکت دهند؛ و نهی از منکر یعنی همه را از بدیها، از پستیها، از پلشتیها دور بدارند. هرکدام از این چهار شاخص بهنحوی ترجمان ساخت و هندسه نظام اسلامی است.» ۱۳۹۴/۰۱/۰۱
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🖼 #قاب
👈 گزیده تصاویر مراسم قرائت زیارت اربعین
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_khamenei
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | خوش انصاف!
✌️ اگر به همین یک آیه عمل بکنیم، میبینیم که چقدر وضع جامعه بهتر میشه!
🌺 شرح آیه #یادم_باشه هفته ۱۱۴
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🌳 سرآغاز مقاومت
🌱 اربعین آغاز گسترش اندیشه حسینی است
🏴 #به_رهبری_حسین علیهالسلام
💫 نو+جوان، انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🌱 #خواندنی | نسل پیشران نهضت عاشورا
🎤 گفتوگو با حجتالاسلام #ناصر_رفیعی استاد حوزه و دانشگاه
🚪 ماه محرم و صفر که متعلق به حضرت سیدالشهدا علیهالسلام است، بهترین فرصت برای گفتوگو درباره نهضت امام حسین علیهالسلام است. یک نهضت که جهانی است. نهضتی که از نگاه آقا سه بُعد مهم دارد: «از سه بُعد و با سه دیدگاه، این نهضت عظیم حسینی را که در تاریخ اینطور ماندگار شده است را میشود نگاه کرد. در هر سه بُعد، آنچه که بیش از همه چشم را خیره میکند، احساس عزّت و سربلندی و افتخار است. یک بُعد، مبارزه حق در مقابل باطلِ مقتدر است که امام حسین علیهالسّلام و حرکت انقلابی و اصلاحىِ او چنین کرد. یک بُعد دیگر، تجسّم معنویت و اخلاق در نهضت حسینبنعلی است. و بُعد سوم که بیشتر در بین مردم رایج است، فجایع، مصیبتها، غصّهها، غمها و خونِدلهای عاشوراست؛ لیکن در همین صحنه سوم، باز هم عزّت و افتخار هست. کسانی که اهل نظر و فکر و تأمّلند، باید هر سه بُعد را دنبال کنند.» به مناسبت اربعین حسینی و موضوع نهضت جهانی سیدالشهدا، حجتالاسلام دکتر ناصر رفیعی از نهضت جهانی امام حسین علیهالسلام برای ما میگوید...
🏴 #به_رهبری_حسین علیهالسلام
🔻 برای خواندن متن کامل به سایت یا #نرم_افزار_موبایلی نو+جوان مراجعه کنید👇
🌐 https://nojavan.khamenei.ir/showContent?text&ctyu=18657
🤔 #یادم_باشه 115 | شاید قراره امتحان بشیم!
📖 «ما این روزها مواجه هستیم با عارضه یک بیماری وسیعِ همهگیرِ بینالمللی؛ این ویروس تقریباً در همه کشورهای دنیا مشغول گرفتن تلفات و [در حال] پیشرفت است. این [بیماری] مصداق این آیه شریفه است...؛ هم با خودش خوف میآورد و یک عدّهای واقعاً میترسند، هم مسئله مشکل اقتصادی را به وجود میآورد، هم نقص اموال و انفس و ثمرات را همراه دارد؛ لکن بعدش خداوند میفرماید: وَ بَشِّرِ الصّٰبِرین؛ اینجا هم صبر لازم است. صبر در اینجا یعنی کار درست انجام دادن، کار عاقلانه انجام دادن؛ که البتّه افراد مسئولین محترم ذیربط در این کار دستوراتی دادهاند، و انشاءالله این دستورات را بایستی عمل کرد؛ همه باید عمل کنند این دستورات را؛ این برای حفظ جان خودشان و حفظ جان [مردم] کشور و کنترل این بیماریِ خطرناک است؛ بنابراین همه باید عمل کنند.» ۱۳۹۹/۰۱/۰۳
😎 یادم باشه در سال سوم فعالیت خود سعی میکند تا آیات قرآن را در لحظه لحظه زندگی شما وارد کند.
➕ شما میتوانید علاوه بر وعده گذشتهمان مبنی بر حفظ آیه یادم باشه در طول هفته خاطرات، تجربیات و سوالات خود را درمورد آیه هفته از طریق @alo_nojavan با ما به اشتراک بگذارید.
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
🌱 #خواندنی | خودت را کشف کردهای؟
🎤 گفتوگو با #ابراهیم_نعیمی استاد دانشگاه
🚪 درِ دولنگه بزرگ مقابل صورتت باز میشود و حجمی از خاطرات، مثل فیلمهای سینمایی از مقابل چشمانت عبور میکنند. اینجا، همان مدرسه سالهای نوجوانی من است. با همان حیاط و ساختمان و همان درختهای بید مجنونش. البته بعضی چیزها هم در گذر زمان تغییر کردهاند. در و پنجرهها دیگر چوبی نیستند و به جای نیمکت، صندلیهای تکنفره توی کلاس، جا خوش کردهاند. نه فقط نیمکت که تخته سیاه کلاس هم دوران بازنشستگیاش را گوشه انبار مدرسه میگذراند و وایتبردهای سفید با ماژیکهای رنگی دست هیچ نوجوانی را کچی نمیکنند.
📕 اینها نه خاطره که واقعیتهای زندگی است. آنهایی که از همان دوران نوجوانی و در کشاکش روزهای درس و مدرسه و تجربه بزرگ شدن یک جواب درست و درمان برای «چگونه نوجوانیمان را غنی کنیم؟» پیدا کردند حالا از خودشان و زندگیشان راضی هستند. اما آنهایی که خودشان را در نوجوانی فراموش کردند با کولههای نهچندان پُر به استقبال جوانی رفتند. این موضوع همان دغدغه مهمی است که بهانه گفتوگوی ما با دکتر «ابراهیم نعیمی» استاد دانشگاه شد. پاسخ به پرسشهایی که میتواند به ما در پرکردن کوله نوجوانیمان کمک کند.
💎 #نقشه_گنج
🔻 برای خواندن متن کامل به سایت یا #نرم_افزار_موبایلی نو+جوان مراجعه کنید👇
🌐 https://nojavan.khamenei.ir/showContent?text&ctyu=18624