تیمهایی در NASA_Marshall، همراه با شرکت نیکون، در حال توسعهی دوربینهای نسل بعدی فضانوردان ناسا هستند که در ماه برای مأموریتهای آرتمیس استفاده خواهند شد.
#آرتمیس
#ماه
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫سایوز جو را ترک می کند
💫فیلمی از ایستگاه فضایی بین المللی
💢دنباله ای از گازهای خروجی اگزوز در پشت موشک دنبال می شود. این مسیر توسط خورشید روشن می شود و بنابراین در پس زمینه تاریکی فضا به وضوح قابل مشاهده است. به اصطلاح "چتر دریایی فضایی"
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کهکشان راه شیری ، چند شب قبل ، بردسکن
ببینید و لذت ببرید .
📚انجمن نجوم بردسکن
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی ببینید. 😍😍
🌔 @nojoom_et
جالبه بدونید کپسول دراگون متعلق به SpaceX بعد از جدا شدن از موشکِ حامل، با سرعتی معادل 27 هزار کیلومتر در ساعت به سمت ایستگاه فضایی حرکت میکند و به تدریج سرعت خود را کاهش میدهد.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری از یک زباله ی فضایی در مریخ که توسط perseverance ثبت شده.
احتمالا مربوط به فرود همین کاوشگر میشه.
#مریخ
#زباله_فضایی
🌔 @nojoom_et
💢تلسکوپ فضایی کپلر (Kepler) یکی از مهمترین و موفقترین مأموریتهای فضایی ناسا برای کشف سیارات فراخورشیدی (سیارات خارج از منظومه شمسی) بود.
این تلسکوپ به نام یوهانس کپلر، ستارهشناس مشهور آلمانی، نامگذاری شده است.
کپلر در سال 2009 به فضا پرتاب شد و تا سال 2018 به فعالیت خود ادامه داد.
💫اهداف و مأموریت:
💢هدف اصلی تلسکوپ کپلر کشف سیارات فراخورشیدی، بهویژه سیاراتی با اندازه مشابه زمین در "منطقه قابل سکونت" (habitable zone) ستارگان خود بود.
منطقه قابل سکونت جایی است که شرایط دمایی اجازه میدهد آب به صورت مایع وجود داشته باشد، که یکی از شرایط اصلی برای وجود حیات است.
💫فناوری و ابزارها:
💢تلسکوپ کپلر به یک دوربین بسیار حساس مجهز بود که قادر به اندازهگیری کوچکترین تغییرات در نور ستارگان بود.
این تغییرات معمولاً زمانی رخ مدهند که یک سیاره از مقابل ستاره خود عبور مکند و بخشی از نور آن را مسدود میکند.
این پدیده به عنوان "ترانزیت" شناخته میشود.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫تصویر ترکیبی به کمک جیمز_وب
💢سحابی Serpens حدود 1300 سال نوری از زمین فاصله دارد و کاملاً جوان (بر اساس استانداردهای کیهانی) با تنها یک یا دو میلیون سال سن در نظر گرفته میشود.
این شامل یک خوشه بسیار متراکم از ستارگان کوچک است که هر کدام حدود 100000 سال قدمت دارند، که برخی از آنها در نهایت به جرم خورشید ما خواهند رسید.
💢 سفر ما به سحابی Serpens در اینجا با عکاسی نجومی زمینی و نمایی از نقشه دیجیتالی آسمان از تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا آغاز میشود.
سپس ویدئو به تصویر جدیدی از این منطقه از تلسکوپ وب میرسد.
#حیمز_وب
🌔 @nojoom_et
🔰تحقیقات گسترده چین روی نمونههای اولیه سمت دوردست ماه آغاز شد
💢چین اخیراً در ماموریت جسورانه خود توانست حدود ۲ کیلوگرم نمونه از خاک و سنگ نیمه دوردست ماه را جمع آوری و طی یک برنامهریزی دقیق به زمین برگرداند. این نخستین نمونه تاریخ بشر از منطقه دوردست ماه محسوب میشود که اکنون طی اعلام چین درب محفظه حاوی نمونهها باز شده و محققان تحقیقات خود را روی این نمونهها آغاز کردهاند.
💢طبق گزارش منتشر شده توسط رسانه چاینا دیلی فرودگر رباتیک چانگ ای ۶ هفته گذشته با فرود روی زمین حدود ۲ کیلوگرم از نمونههای مربوط به دو دست ماه را به زمین بازگردانده و این نمونهها اکنون در مرحله بررسی قرار دارند. نمونههای جمع آوری شده نسبت به نمونههای مربوط به سمت نزدیک ماه کمی ضخیمتر و چسبندهتر هستند. همچنین در این نمونهها تودههایی نیز مشاهده میشود.
💢چین برای نخستین بار در سال ۲۰۱۹ با کمک مریخ نورد چانگ ای ۴ توانست در سمت پنهان ماه فرود آمده و به اولین کشور در جهان در این باره تبدیل شود. بازگشت نمونهها نیز مجدداً این کشور را به اولین کشور در جهان تبدیل کرده است. بیانیه مطبوعاتی دیگری که معاون طراح ماموریت اداره ملی فضایی چین انجام داده نشان میدهد اگر چه نمونهها توسط محققان بررسی نشدهاند اما ممکن است ترکیبات شیمیایی معدنی آن نسبت به نمونههای قبلی بسیار متفاوت باشد.
🌔 @nojoom_et
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️عظمت کیهان باورکردنی نیست!
#کیهان
📚AkhbareFori
🌔 @nojoom_et