فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آماده فرو رفتن در سیاهچاله هستید؟
ابررایانه های ناسا این تجسم غوطه ور را تولید کردند که به شما امکان می دهد بدون تبدیل شدن به یک سفر یک طرفه، در آن شیرجه بزنید. مقصد: سیاهچاله ای که از نظر اندازه شبیه سیاهچاله ای است که در قلب کهکشان راه شیری قرار دارد
با نزدیکتر شدن به سیاهچاله، سرعت شما بالا میرود تا جایی که به سرعت نور نزدیک میشود - حد مجاز سرعت کیهانی! درخشش ستارگان در پسزمینه و دیسک مواد داغ اطراف سیاهچاله تقویت میشود و روشنتر و سفیدتر میشود. این اثر شبیه به صدای بلند شدن صدای یک ماشین مسابقه ای است که در حال پیشروی است.
در طول مسیر، صفحه سیاهچاله و آسمان شب به طور فزاینده ای منحرف می شوند و حتی با عبور نور آنها از فضا-زمان که به طور فزاینده ای منحرف می شود، تصاویر متعددی را تشکیل می دهند.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱ره پنهان بنماید
که کس آن را نداند...
#صبحت_بخیر 🌱🌱🌱
🌔 @nojoom_et
🌟ماهوارهبر سیمرغ بهینه
در این ماهوارهبر از مرحله اول ماهوارهبر سریر دارای چهار موتور سوخت مایع که از سوخت مایع دینیتروژن تتراکسید و دیمتیلهیدرازین نامتقارن بهره می برد ، بهعلاوه مجموعهای از چهار موتور کوچک کمکی و مرحله دوم ماهوارهبر سفیر-۱ب با قابلیت تغییر رانش استفاده شده که با ۲ هدف پرتاب آزمایشی و ساخت مدار بیضوی انتقالی (مدار انتقالی به مدار ژئوسنکرون) و آزمایش مرحله اول ماهوارهبر سریر توسعه یافته است.
در نتیجه تغییرات طول کلی ماهوارهبر سیمرغ بهینه از ۲۶.۵ به ۲۹ متر رسیده وزن آن از ۸۷ تن به ۱۰۶ تن رسیده و سرعت نهایی هم از ۷.۶۰ کیلومتر بر ثانیه به ۱۰.۵ کیلومتر بر ثانیه افزایش پیدا کرده و بهجای ارسال حداکثر محمولهای ۲۵۰ کیلوگرمی به مدار ۵۰۰ کیلومتری، میتواند محمولهای ۴۰ کیلوگرمی را در مدار بیضوی با حضیض ۲۰۰ کیلومتر و اوج ۳۱۰۰۰ کیلومتری قرار دهد که مشابه مدار انتقالی است
🌔 @nojoom_et
فضاپیمای پروگرساماس-۳۰ شروع به سوخت گیری با سوخت و گازهای فشرده کرد.
این فضاپیما قبل از انتقال به ایستگاه سوخت گیری تحت کنترل وزن و تعادل قرار گرفت.
پس از اتمام عملیات برنامه ریزی شده، فضاپیما برای ادامه آماده سازی قبل از پرواز به پد ۲۵۴ باز می گردد.
این فضاپیما در ۲۸ فوریه به فضا پرتاب خواهد شد.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیویی از آخرین پیاده روی فضایی سونی ویلیامز.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- ناسا با تکمیل تلسکوپ رومن، یک گام بزرگ در پروژه تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن برداشته است.
- این تلسکوپ قرار است به کشف اسرار کیهانی کمک کند، با تمرکز نور کیهانی و ارسال آن به ابزارهای رومن برای آشکارسازی میلیاردها جرم در فضا-زمان.
- تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن تحت مدیریت مرکز پرواز فضایی گادرد ناسا در گرینبلت، مریلند است و با همکاری آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا و موسسات دیگر ساخته میشود.
- فناوری پیشرفته به کار رفته در این تلسکوپ، توانایی تصویربرداری دقیق و گسترده فروسرخ را فراهم میکند، که امکان کشفهای جدید علمی را افزایش میدهد.
- این پروژه نشان دهنده پیشرفتهای مداوم در تکنولوژی فضایی و تلاشهای ناسا برای گسترش دانش بشری درباره کیهان است.
🌔 @nojoom_et
هدایت شده از قاصدک
🔴آموزش صبحانه مقوی ویژه دانش آموزان ابتدایی
✔️ بچهت بد غذاست و صبحونه نمیخوره؟😢
✔️ مثل خیلی از مامانا نگران ضعف بدنش و حافظه ش هستی؟ 😭
اینجا یه صبحانه مقوی و خوشمزه فقط تو ۱٠ دقیقه آموزش میده که بچهت عاشقش میشه😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1495335152C21d8574409
سریع عضو شو تا پاک نشده🤯👆
ناسا تکنیک های چاپ سه بُعدی را برای تولید قطعات پیشرفتهی موتور موشک توسعه داد.
اکنون، این پیشرفت ها به طور گسترده در ساخت قطعات هوافضا و سایر قطعات در مقیاس بزرگ استفاده میشود.
🌔 @nojoom_et
🌟هفتمین پرواز سیمرغ در روزهای آتی با پرتاب ماهواره ناوک
وزیر ارتباطات در بیان توسعه دستاوردهای صنعت فضایی از پرتاب ماهواره مخابراتی ناوک در روزهای آتی خبر داد و گفت: این ماهواره کلاس میکرو با وزن ۴۰ کیلوگرم، حاصل تلاش پژوهشگاه فضایی ایران است و با موشک ارتقایافته سیمرغ به فضا پرتاب میشود. پرتاب ناوک، گامی کلیدی برای دسترسی به مدار ژئو و تقویت توان ارتباطی کشور محسوب میشود.
وزیر ارتباطات افزود؛ این ماهواره کلاس میکرو با وزن ۴۰ کیلوگرم، حاصل تلاش پژوهشگاه فضایی ایران است و با موشک ارتقایافته سیمرغ به فضا پرتاب میشود. پرتاب ناوک، گامی کلیدی برای دسترسی به مدار ژئو و تقویت توان ارتباطی کشور محسوب میشود.
🌔 @nojoom_et
🌞 در تصور رایج مردم، مرز #منظومه_شمسی تا آخرین #سیاره است، که در گذشته سیاره #پلوتو مدنظر بود. با پیشرفت تجهیزات اپتیکی ما سیارات دیگری بعد از پلوتو کشف کردیم که #سیاره_کوتوله نامگذاری کردیم.
#منظومه_شمسی
🌔 @nojoom_et
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟اگه سیاره زمین به اندازه نوک خودکار بود .
کاوشگر وویجر 1 چقدر از زمین دور شده است ؟
✨وویجر 1 دورترین فضاپیمایی است که انسان به عمق فضای بیکران جهان قابل مشاهده یا کیهان فرستاده .
✨وویجر 1 دورترین ، ایستگاه فضایی بینالمللی گرانترین و تلسکوپ جیمز وب مهمترین ساخته دست انسان در طول تاریخ تاکنون است.
🌔 @nojoom_et
📢 تصویر روز ناسا
🗓 سهشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
عنوان: کلاه ثور در برابر مرغ دریایی
این سحابیها که شبیه مرغ دریایی و اردک دیده میشوند، تنها ابرهای کیهانی نیستند که تصاویر پرواز را به ذهن میآورند. اما هر دو در این منظره وسیع آسمانی در حال پروازند و تقریباً ۷ درجه از آسمان شب زمین را به سمت صورت فلکی سگ بزرگ (کلب اکبر) طی میکنند. مرغ دریایی گسترده (در مرکز بالا) خود از دو سحابی نشری اصلی تشکیل شده است. NGC 2327 روشنتر، سر را تشکیل میدهد و IC 2177 پراکندهتر، بالها و بدن را میسازد. به طور شگفتانگیزی، بالهای مرغ دریایی به حدود ۲۵۰ سال نوری در فاصله تخمینی ۳۸۰۰ سال نوری سحابی میرسد. در پایین سمت راست، اردک بسیار فشردهتر به نظر میرسد و با توجه به فاصله تخمینی ۱۵۰۰۰ سال نوری، تنها حدود ۵۰ سال نوری را در بر میگیرد. سحابی اردک که توسط بادهای پرانرژی از یک ستاره بسیار بزرگ و داغ در نزدیکی مرکز خود شکل گرفته، به عنوان NGC 2359 فهرست شده است.
#تصویر_روز_ناسا
🌔 @nojoom_et