با سلام و احترام
وقت بخیر
گزاره برگ رسانه ای سفر جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران به دو کشور به پاکستان و سریلانکا
۱. با توجه به اهمیت سفر جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور محترم کشورمان به کشورهای پاکستان و سریلانکا، محورهای پیشنهادی زیر برای بهرهبرداری رسانهای(خبری و تحلیلی) تقدیم می گردد:
سفر رئیس جمهور محترم به پاکستان در چارچوب پیگیری سیاست همسایگی دولت سیزدهم انجام شده و یکی از مقاصد اصلی آن(پاکستان) یکی از مهم ترین کشورهای همسایه در منطقه است که پیوند و علاقه دیرینه و اشتراکات مختلف فرهنگی، اجتماعی و دینی با کشورمان دارد.
برخورداری از مرزی مشترک نزدیک به یک هزار کیلومتر، سرمایه و ظرفیتی ارزشمند برای گسترش روابط تهران و اسلام آباد ایجاد کرده است.
همچنین رویکرد دو کشور در ضدیت و مخالفت با رژیم صهیونیستی، عضویت دو کشور در سازمان شانگهای و تلاش پاکستان برای عضویت در بریکس فرصتهای تهران و اسلام آباد را برای هماهنگی بیشتر در عرصههای بینالمللی دوچندان می کند.
عوامل و محافل مختلفی به خصوص آمریکا در پی ایجاد اخلال در سفر رئیس جمهور محترم به پاکستان بوده و هستند؛ اما تمامی تلاش ها برای به سرانجام رسیدن این سفر مهم در شرایط حساس کنونی بعد از عملیات وعده صادق انجام شد.
به نظر میرسد که در این شرایط رسانه ها باید این پیام را به افکار عمومی منتقل کنند که به رغم تحولات اخیر بعد از عملیات دفاعی نیروهای مسلح کشورمان علیه اهداف نظامی و اطلاعاتی رژیم متجاوز صهیونیستی تمامی برنامه های از پیش تعیین شده کشور از جمله در عرصه سیاست و روابط خارجی در حال پیگیری و تحقق است و تنش های اخیر نتوانسته تمرکز جمهوری اسلامی ایران را از توجه بر اولویت ها و سایر موضوعات مهم و حساس مختل کند.
افزون بر این، سفر رئیس جمهور محترم کشورمان به اسلام آباد، پیش بینی نادرست برخی کشورهای منطقه در خصوص ایجاد چالش در روابط دو کشور پس از پیروزی حزب مسلم لیگ در انتخابات پاکستان و همچنین وقوع تنش اخیر بعد از هدف قرار گرفتن مقر تروریست ها در پاکستان توسط نیروهای مسلح کشورمان بیش از پیش آشکار ساخت.
توافق در خصوص موضوعات تجاری و اقتصادی به خصوص مسأله تجارت آزاد و هدف گذاری جهت افزایش حجم تجارت رسمی دو کشور از حدود پنج میلیارد دلار به ده میلیارد دلار از مهمترین موضوعات این سفر است.
افزون بر این طرفین بر این باورند که اقتصادی کردن مرزها و گسترش بازارچه های مرزی و ایجاد گذرگاههای بیشتر در مرز موجب توسعه منطقه شده و رفاه مردم ساکن در مرزها علاوه بر ایجاد درآمد پایدار، از راهکارهای بنیادین و مهم مبارزه با تروریسم است.
همچنین موضوع خط لوله صلح که قرار است صادرات گاز کشورمان را نخست به پاکستان و سپس هند، تسهیل کند، در این سفر پیگیری خواهد شد. با توجه به اینکه طرف ایرانی تعهدات خود را در این خصوص به طور کامل انجام داده، باید کوشید تا از مشکلات موجود برای ادامه این پروژه در پاکستان نیز گره گشایی شود و این خط لوله به رغم کارشکنی ها و تهدیدات آمریکا تا رسیدن به هدف نهایی پیش رود.
در خصوص مقابله با تروریسم دو کشور اجرای جدی تر و دقیق تر توافقات امنیتی را پیگیری خواهند کرد. اساسا موضوع مبارزه با تروریسم برای هر دو کشور خصوصا پاکستان که با گروه تحریک طالبان پاکستان و برخی گروه های جدایی طلب بلوچ درگیر است، موضعیت داشته و از اهمیتی ویژه برخوردار می باشد.
لذا انتظار می رود که مسأله مبارزه با تروریسم و پیگیری سیاستهای هماهنگ در موضوعات ضدتروریسم از محورهای مورد علاقه دو طرف باشد. با این رویکرد سفر رئیسجمهور کشورمان به پاکستان، میتواند فرصت مناسبی برای پیشبرد مسیر همکاریهای مشترک در برخورد با تروریسم و تقویت امنیت منطقه تلقی گردد.
علاوه بر تروریسم، جرایم سازمانیافته، مواد مخدر و همچنین انواع دیگر ناامنیهای تهدیدکننده دو کشور و منطقه، با رویکردهای مبتنی بر دفاع از حقوق بشر محور همکاریهای دو جانبه، منطقهای و بینالمللی تهران و اسلام آباد است.
جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که روابط دو کشور ایران و پاکستان به صرف روابط همسایگی نیست، بلکه مبتنی بر رابطه تاریخی، تمدنی و اشتراکات عمیق اعتقادی و دینی است که پیوندهایی ناگسستنی را ایجاد کرده است.
لذا رویکرد دو کشور توسعه و ارتقا روابط در تمامی عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی می باشد. همچنین ایران آمادگی دارد در بخشهای مختلف علم و فناوری، تکنولوژی، حمل و نقل و ترانزیت با طرف پاکستانی همکاری کرده و تجربیات خود را در این حوزه ها منتقل کند.
۲. سفر رئیس جمهور کشورمان به سریلانکا به دعوت رئیس جمهور این کشور انجام می شود و نشان دهنده اراده طرفین مبنی بر ادامه همکاری های متقابل و گسترش و تعمیق روابط میان تهران و کلمبو است.
جمهوری اسلامی ایران در گذشته در پروژه های دفاعی با سریلانکا همکاری کرده و در حال حاضر نیز در صدور خدمات فنی و مهندسی (پروژه انتقال آب و تولید برق) به سریلانکا کمک می کند.
در جریان این سفر قرار است که پروژه فنی - مهندسی مذکور توسط رئیس جمهور محترم افتتاح شود که می تواند پیام مهمی را در خصوص توانایی های فنی و صنعتی کشورمان به سایر بازیگران منطقه ای و بین المللی منتقل کند.
اساسا پروژه چند منظوره «اومااویا» سریلانکا به عنوان یکی از بزرگ ترین پروژههای حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران در زمینههای سدسازی، انتقال آب و تولید برق محسوب می شود. توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونلها و سد سازی صد درصد است و ایران در بین چهار کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.
به واقع، رویکرد دولت سیزدهم مبتنی بر توسعه دیپلماسی منطقهای، از مهمترین راهبردهایی است که به ارتقاء صادرات خدمات فنی-مهندسی کشور از جمله صنعت آب و برق کمک شایانی کرده است. تمامی فرایند ساخت، نظارت و مشاوره پروژهی منحصر به فرد و چند منظوره «اومااویا» تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش 500 میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تامین شده است.
در همین راستا، مجري ايراني این پروژه به دلیل رویکرد مسئولانه نسبت به جوامع محلی موفق شد در سال 1401 نشان عالی مسئولیت اجتماعی را دریافت کند.
هدایت شده از مسیر استان آذربایجان شرقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️_همراه ما باشید_♦️
http://rubika.ir/meyar_pb
https://rubika.ir/masir_azar
_روبیکا____👆👆👆👆👆👆👆👆👆
http://eitaa.com/meyarpb
http://eitaa.com/masir_az
_ایتا____👆👆👆👆👆👆👆👆👆
🇮🇷🇮🇷معیار کشوری 🇮🇷🇮🇷 و
🇮🇷🇮🇷ثامن آذربایجان شرقی🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از مسیر استان آذربایجان شرقی
♦️_همراه ما باشید_♦️
http://rubika.ir/meyar_pb
https://rubika.ir/masir_azar
_روبیکا____👆👆👆👆👆👆👆👆👆
http://eitaa.com/meyarpb
http://eitaa.com/masir_az
_ایتا____👆👆👆👆👆👆👆👆👆
🇮🇷🇮🇷معیار کشوری 🇮🇷🇮🇷 و
🇮🇷🇮🇷ثامن آذربایجان شرقی🇮🇷🇮🇷
گاهنامه سخن هادی625- 14030305.doc
823.8K
خدمت تا پای جان
(نگاهی تبیینی به کارنامه 33 ماهه خدمت مخلصانه شهید آیت الله رئیسی و شهادت ایشان )
سیاست ها و ملاحظات تحلیلی شهادت آیت اله رئیسی.pdf
236.3K
سیاست ها و ملاحظات تبیینی شهادت آیت اله رئیسی ویژه هادیان محترم سیاسی