انتخابات و آینده انقلاب اسلامی.pdf
301.4K
بسته محتوایی انتخابات
کانال تحلیلی خبری نخبگان سیاسی
@nokhbeganesiasi
سیاستها و ملاحظات تحلیلی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری.pdf
298.4K
بسته محتوایی انتخابات
کانال تحلیلی خبری نخبگان سیاسی
@nokhbeganesiasi
صبح صادق.pdf
2.19M
بسته محتوایی انتخابات
کانال تحلیلی خبری نخبگان سیاسی
@nokhbeganesiasi
ارزش حق انتخاب در مدل حکمرانی اسلامی.pdf
2.89M
#تبیینکنید
#سخنرانیمکتوب
🔰 کتاب ارزش حق انتخاب در مدل حکمرانی اسلامی
🗳 ۵ جلسه سخنرانی مکتوب ویژه ی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
✍️ کاری از تشکل فراگیر گروه های تبلیغی کشور
@nokhbeganesiasi
🔰عبرت انتخابات سال ۹۲
(صرفا جهت اطلاع)
کلیدواژه: انتخابات سال 92؛ تجربه انتخابات؛ تکثر
انتخابات، هم افتخار ملی و هم ابتلاء ملی
عرصه انتخابات، عرصه پرتکراری در کشور ماست. ملت ایران از ۱٠ فروردین ۱۳۵۸ (یعنی ۵٠ روز بعد از پیروزی انقلاب) تا کنون انتخابات داشتهاند و تا همین ۱۱ اسفند ۱۴٠۲، چهلویک بار در این نظام مقدس مردمسالار انتخابات برگزار شد. کاش مدّ بصیرت نظام آموزش عالی کشور به این نکته برسد که ما رشتهای مطالعاتی و دانشگاهی در سطح ارشد و دکترا برای تاریخنگاری و تحلیلهای جامعهشناختی انتخابات نیاز داریم.
عدد چهل یکی از نمادهای کثرت است. اینکه جمهوری اسلامی چهل انتخابات داشته است، به این معنا است که رویداد انتخابات در این چهلوپنج سال، سرشار از درسها و عبرتها و در یک کلمه سرشار از «تجربه» است. در فرهنگ روایات، «تجربه» یک فضیلت بسیار شریف و مبارک معرفی شده است. فقط به چند روایت از امیرالمؤمنین علیه السلام از کتاب نورانی غرر الحکم در این خصوص اشاره میشود.
1. تجربه بهترین آموزگار است (کَفَی بالتَّجَارِبِ مُؤدِّبَاً).
2. تجربه، خود علمی سودمند است (التَّجارِبُ عِلمٌ مُسْتَفَادٌ).
3. استفاده از تجربه، سرآمد عقلانیت است (حِفْظُ التَّجارِبِ رأسُ العَقلِ).
4. تجربه، عبرتآموز است و عبرت تنها نصیب اهل بصیرت میشود (التَّجرِبةُ تُثمِرُ الاعْتِبارَ... «فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الْأَبْصَارِ»(سوره حشر: آیه۲)).
5. پیروزی با دوراندیشی [حزم] به دست میآید؛ و دوراندیشی با تجربه (الظَّفَرُ بالحَزْمِ، وَ الحَزْمُ بالتّجارِبِ).
6. بیتجربهها، فریب میخورند (مَنْ لَمْ یُجَرِّبِ الاُمورَ خُدِعَ).
7. ارزش رأی و نظر هرکس به اندازه تجربه اوست (رأیُ الرّجُلِ عَلَی قَدْرِ تَجرِبَتِهِ).
8. این انسان با تجربه است که درست اقدام میکند (مَن حَفِظَ التَّجارِبَ أصابَتْ أفعالُهُ).
9. شخص کمتجربهی خودرأی، هرگز نباید در رأس قرار گیرد و در هیچ امری نباید تبعیت شود (لا یَطْمَعنَّ... القَلِیلُ التَّجرِبةِ المُعْجَبُ برأیِهِ فی رِئاسَةٍ).
10. ثمره تجربه، گزینش نیکوست (ثَمَرةُ التَّجرِبةِ حُسْنُ الاخْتِیارِ).
تجربه انتخابات
ما یک دهه سخت و تلخ داشتیم. دهه ۱۳۹٠، دهه رکود و پسرفت ما بود. در این دهه، دولت یازدهم و دوازدهم طوری عمل کرد که رهبر انقلاب آن دولت غربگرا را، دولت عبرت دانستند (نک: 06/ 05/ 1400). رویکرد اشتباه این دولت، ایران را در معضلات اقتصادی گرفتار کرد و سطح نارضایتی جامعه به حدی رساند که منجر به وقوع اعتراضاتی مثل دی ۹۶ و آبان ۹۸ شد. بالاترین رکورد نرخ تورم ۶۰ سال اخیر ایران در دولت عبرت به ثبت رسید. این دولت که بسیاری از فعالان یا هواداران فتنه ۸۸ را در خود جمع کرده بود.
اما نکته اینجا است که دولت عبرت، در انتخابات سال ۱۳۹۲ بود که پیروز شد و قدرت را بهدست گرفت. این انتخابات بسیار عبرتآموز و تجربهآور است.
در آن انتخابات، جبهه انقلاب، با چهار نامزد وارد رقابت شد: آقایان قالیباف، جلیلی، رضایی و ولایتی. هر کدام به ترتیب تقریبا ۱۷٪، ۱۲٪، ۱۱٪ و ۶% مجموعا ۴۶٪ آراء را کسب کردند. بالاخره در این گردونهی اختلاف و پراکندگی و چنددستگی، جبهه مقابل تنها با اندکی رأی بیشتر پیروز انتخابات شد.
بعد از تمام شدن مناظرات و در اوج برگزاری میتینگهای آنچنانی، نیمهشبِ ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ (چهار روز قبل از روز انتخابات)، آقای عارف، نامزد اصلی اصلاحطلبان به نفع آقای روحانی از رقابتها انصراف داد. آقایان هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی، سیدحسن خمینی، و ناطق نوری طی صدور اطلاعیهای، از آقای روحانی رسماً حمایت کردند. یکی از دختران امام(ره)، خانم زهرا مصطفوی هم، که قبلا در نامهای به رهبر معظم انقلاب نسبت به رد صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی اعتراض کرده بود، طی بیانیهای از آقای روحانی حمایت کرد. آقای روحانی به ریاست جمهوری رسید. در واقع جبهه انقلاب، تکثر را کم نکرد و زمینه بسیاری از عقبماندگیهای دهه ۹۰ فراهم شد.
#محلل
@nokhbeganesiasi
*🔘اهم محورهای نظرات کاربران توییتری پیرامون انتخابات*
بازه زمانی: *12 ساعت اخیر*
*🔘نظرات مثبت*
1️⃣ تمجید از صراحت بیان سوال کنندگان از قالیباف درخصوص *بازداشت دوخبرنگار* با آغاز فرایند انتخابات
2️⃣ مثبت دانستن *دیدار جلیلی با آیات عظام* و حمایت از جلیلی از سوی طلاب حوزه های علمیه
3️⃣ برجستهسازی *حمایت خاتمی از پزشکیان* با نقطه عطف دانستن وی در این دوره از انتخابات و تمام شدن حجت برای اصلاح طلبان جهت حمایت از پزشکیان
4️⃣ بازنشر *تصاویر حمله های موشکی حزب الله به اسرائیل* با تاکید بر ادامه دار بودن حمایت ها از جبهه مقاومت در هر دور از انتخابات
5️⃣ تاکید بر اهمیت پنهان نشدن *پروژه های احداثی دولت شهيد جمهور در ایام انتخابات* با هشتگ #یادگار_ابراهیم
*🔘نظرات منفی*
1️⃣ فضاسازی از پست اینستاگرامی ۴ سال پیش سيد عباس نبوی مدیر موسسه تمدن و توسعه اسلامی دارالسلام با *اتهام خرید روحانیون و مداحان توسط آقای قالیباف* در ایام انتخابات
2️⃣ کنایه زنی به *تثبیت قیمت بازار در ایام انتخابات* با القای استثنا بودن ایران در این مورد
3️⃣ انتقاد از *نطق های انتخاباتی پزشکیان* و کلی گویی وی در میزگرد اقتصادی از سوی فعالان اصولگرا
4️⃣ متهم کردن دعوت کنندگان به شرکت در انتخابات به *تحریک حس لجاجت در مردم برای عدم شرکت در انتخابات* و برگزاری انتخابات با پایین ترین مشارکت
@nokhbeganesiasi
🔰کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند در عقب افتادگی شهر و منطقه خود مقصر هستند:
🔹افرادی که در یک روستا ، شهر و منطقه قصد شرکت در انتخابات ندارند باید بدانند که این رای ندادن آنها به طور مستقیم و غیرمستقیم در عقب ماندگی منطقه خود اثر دارد و حتما از سایر شهرها و مناطق نزدیک به خود عقب می مانند! علت چیست؟
🔹با چند مثال ساده بحث را تشریح می کنم.
🔸اگر نماینده محله ما که قصد دارد در محله یک پارک تفریحی یا خدماتی را از مسئولین برای محله پیگیری کند، اگر ده نفر از مردم محله از آن حمایت کنند مسئولین به آن توجه می کنند یا اگر صد نفر و یا پانصد نفر از آن حمایت کنند؟
🔸 اگر ده نفر از نماینده یک صنف حمایت کنند شاهد توجه مسئولین به رفع مشکلات آن صنف هستیم یا صد نفر؟
🔸اگر ده هزار نفر به نماینده مجلس رای داده باشند، آن نماینده می تواند حق مردم منطقه را از مسئولین بهتر مطالبه کند یا اگر صدهزار نفر به آن رای داده باشند؟
🔸اگر یک مدیر مدرسه ۳۰ دانش آموز داشته باشد بیشتر به آن توجه می کنند یا اگر ۲۰۰ دانش آموز داشته باشد.
🔸اگر در کوچه ناخواسته درگیر یک دعوا شدید اگر طرف مقابل شما یکنفر باشد به خود جرات دعوا می دهید یا اگر ده نفر باشد! (امنیت)
🔹قطعا هر چه قدر مقدار حمایت از یک نماینده بیشتر باشد توجه مسئولین به آنفرد بیشتر می شود.
🔸قطعا اگر ۶۰ میلیون نفر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند، رئیس جمهور ما در سراسر دنیا سرش بالا است و با قدرت می تواند حق مردم را مطالبه کند و در داخل نیز با قدرت می تواند با فساد مبارزه و مشکلات مردم را حل کند. ولی هرچه قدر این حمایت و مشارکت پایین باشد، رئیس جمهور قدرت و توان کمتری برای رفع مشکلات خواهد داشت.
🔹پس به کسانی که قصد رای دادن ندارند بگویید که رای ندادن آنها باعث می شود که شهر و منطقه آنها دچار عقب ماندگی شده و حتی از شهر و روستای نزدیک خود که حمایت و مشارکت بیشتری در انتخابات داشته اند، عقب بمانند و آنها در این عقب ماندگی مقصر هستند.
ولی اگر مشارکت در یک منطقه ، شهر و روستا بالا باشد نماینده ،فرماندار ، بخشدار ، دهیار می توانند از استاندار و مسئولین بالاتر به جهت مشارکت بالای مردم در انتخابات امتیازاتی را برای منطقه و شهر خود کسب نمایند.
✍ حیدر بردبارنسب
@nokhbeganesiasi
16.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح حدیثی از امام محمد باقر(علیهالسلام) توسط رهبر انقلاب
🗓 هفتم ذیالحجه، سالروز شهادت امام محمد باقر(علیهالسلام)
@nokhbeganesiasi
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارشی از حکم دادگاه هواپیمای اوکراینی
@nokhbeganesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حرف بی ربط پزشکیان:با فیلتر باعث فرار مغزهای صنعت دیجیتال شدیم!!
✍ پزشکیان طوری سیاه نمایی میکنه هر کی ندونه فکر میکنه رتبه اول دنیا در فرار مغزها هستیم!!
به گزارش پایگاه گلوبال اکونومی، ایران در خروج مغزها با واحد۵/۳۰ از شاخص ۱۰ در رتبه ۹۶ از ۱۷۰ کشور هست.
ضمن اینکه طبق اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تا الان ۳۰۰۰ نفر از نخبگان مقیم خارج از کشور با سابقه ۵ سال اقامت به ایران برگشتند.
@nokhbeganesiasi
پیشتازی ۲ درصدی ترامپ از بایدن در جدیدترین نظرسنجی
🔹 نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد «دونالد ترامپ»، نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ آمریکا با ۲ درصد اختلاف همچنان از «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا جلوتر است.
@nokhbeganesiasi
🔰کارتون | صراط مستقیم انتخابات
وقتی به هر ترفندی سعی دارند مانع حضور مردم پای صندوق رای بشن، حتما و بدون شک اتفاقات مهمی از این صندوق شکل می گیره که برای دشمنان مطلوب نیست.
#الگوی_خدمت
#انقلابیون
#فرهنگی
#غواصان_دریادل