💢روح و حقیقت غدیر
🔹عید غدیر خم که در مکتب اهل بیت(علیهالسلام) و ادبیات شیعه از آن با عنوان «عیدالله الاکبر» یاد کردهاند را میتوان سرفصلی نو در سیاستورزی و ارائه الگوی حکومت دینی دانست. در این روز خداوند متعال با تثبیت ضابطه حکمرانی اسلامی و تعیین مصداق ولایت و رهبری جامعه، دین خود را کامل و نعمتش را بر آدمیان تمام نمود و «اسلام با ولایت» را به عنوان دین مطلوب و مورد رضایت خود برای هدایت بشریت معرفی نمود.
🔸برای فهم دقیق حماسه غدیر باید به این مقدمه توجه نمود که اسلام آخرین و کاملترین نسخه هدایت بشری است که از طریق خاتمالنبیین(ص) ارائه گردیده است. نگاه اسلام نگاهی فردگرایانه و تلاش برای هدایت معدودی از مردم در یک زمان و مکان خاص نیست، بلکه اسلام آن نسخه شفابخشی است که برای هدایت تمام بشریت در همه زمانها و مکانها آمده است. لازمه چنین هدایتی داشتن اقتدار و توانایی اثرگذاری بر تمام ابعاد جامعه است. چنین دینی نمیتواند نسبت به مهمترین نهادهای اجتماعی اثرگذار بر سرنوشت آدمیان بیتوجه باشد. چطور میتوان در جامعهای که حاکمیت و ساختار و کارگزاران آن مبتنی بر شرک و بیخدایی چینش شده، انتظار داشت که تودهها و اکثریت جامعه به سمت اهداف دین که نجات انسان از اسارتهای درونی و بیرونی از طریق عبودیت و بندگی و اطاعت خداوند متعال است حرکت کنند!؟ لذا دین برای تحقق اهداف خود نمیتواند نسخهای برای حکومت و اداره جامعه نداشته باشد.
🔹غدیر فراتر از آن آمده است تا این حقیقت را آشکار سازد که تنها شایستگان حق حاکمیت دارند و حکومتی که مبتنی بر صلاحیتها اسلامی شکل نگیرد، نامشروع خواهد بود. به واقع غدیر بنیانگذار قاعده و معیار در حکومتداری است و این ویژگیها را در سهگانه فقاهت و عدالت و درایت منحصر میکند. از سویی دیگر غدیر با معرفی اميرالمؤمنين(ع) به عنوان اسوه و الگوی حاکمیت، مسئله چگونگی حکمرانی را نیز تعیین تکلیف کرده است. در این الگو اگر اهداف حکومت اسلامی را تحقق چهارگانه عدالت، امنیت، رفاهت، معنویت بدانیم، مکتب غدیر این حقیقت را آشکار میسازد که این مهم از طریق آموزههایی چون تحقق تمسک به شرع مقدس، اجرای حدود الهی، مردمسالاری دینی، عدالتورزی حاکمان و کارگزارن نظام اسلامی، اولویت دادن به محرومان و مستضعفان و... ممکن خواهد بود.
🔸در دنیای جاهلیت ثانی که نفسانیت و اهواء آدمی خود را در قالب خرد ابزاری و نظام لیبرال دموکراسی غرب صورتبندی کرده است، تنها راه تحقق عدالت و آزادی و امنیت و سعادت بشری بازگشت و تمسک به غدیر خواهد بود.
✍🏻مهدی سعیدی
@nokhbeganesiasi
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
🔻در چند روز گذشته ۷ روزنامه غربگرای شرق، اعتماد، آفتاب یزد، آرمان ملی، آرمان امروز، سازندگی و هفت صبح حتی یک تصویر از آشوب های فرانسه را در صفحه اول خود منتشر نکردند.🙄
🔺برای حفظ حرمت قبله آمال شان، از تمام اصول حرفهای در روزنامه نگاری دست کشیده و خبر اول دنیا را میخواهند سانسور کنند! 🧐
@nokhbeganesiasi
کانال نخبگان سیاسی
🇮🇷 📝 #صرفا_جهت_اطلاع | 🍃🌹🍃 🔻در چند روز گذشته ۷ روزنامه غربگرای شرق، اعتماد، آفتاب یزد، آرمان ملی،
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 حمایت شرم آور رسانه های اصلاحطلب از پلیس قاتل فرانسه
@nokhbeganesiasi
از «سریع و خشن» تا «کند و لطیف»
تغییر ۱۸۰ درجهای بی بی سی
درحالی که وضعیت این روزهای فرانسه بعد از قتل یک نوجوان ۱۷ ساله، به حد بحران رسیده است، بی بی سی فارسی پیرو دیگر رسانههای غربی، سیاست واحدی را برای پرداختن به آنچه در اروپا میگذرد، اتخاذ کرده است
این رسانهها در این مدت نشان دادهاند که علاقه خاصی به پوشش حقیقی اعتراضات مردمی در فرانسه ندارند و به اصطلاح سیاسی به دنبال ماله کشی هستند
تاحدی که اگر شما مخاطب این رسانهها باشید ممکن است تصور کنید همه چیز در فرانسه عادی است
بی بی سی در اقدام جدیدش برای اینکه وانمود کند شدت و وسعت اعتراضات در فرانسه از آنچه هست، کمتر و یا به کلی کذب است، حاضر میشود حتی به چند پست در فضای مجازی استناد کند
🔹افرادی که ظاهراً سهواً یا عمداً تصاویری را به اسم اعتراضات فرانسه منتشر کردهاند که طبق ادعای بی بی سی این تصاویر مربوط به فیلم سینمایی «سریع و خشن» بوده و در مواردی محل رخ دادن صحنهها فرانسه نبوده است
🔹بی بی سی با همین آتو سعی میکند کل محتوای اعتراضات مردمی در فرانسه را «هوا» کند و به مخاطبانش اینطور برساند که آتش و درگیری در شهرهای فرانسه، واقعی نیست
SedayeEnghelab-Panjare1099-03.mp3
4.31M
📢#صدای_انقلاب_شماره۷۴۹
💠کنکاش
💠گفت وشنودی با صاحبنظران در رادیو صدای انقلاب
🎙کارشناس برنامه: جناب آقای میثم مهرپور
💠موضوع برنامه: دلایل اهمیت ثبات ارزی
چرا بانک مرکزی به سمت سیاست های تثبیت ارزی پیش میرود؟
#اقتصاد
#کنکاش
#صدای_انقلاب
@nokhbeganesiasi
💢تأملی در وضعیت فروش نفت
🔹در لایحه بودجه سال 1402 فروش روزانه 1/4 میلیون بشکه نفت با قیمت هر بشکه نفت 85 دلار لحاظ شده است. از این میزان فروش، سهم شرکت ملی نفت 14/5 درصد، سهم صندوق توسعه ملی 40 درصد و سهم مناطق محروم و نفت خیز 3 درصد میباشد. مابقی درآمدها نیز صرف تأمین کالاهای اساسی و تشکیل سرمایه در کشور میشود.
🔸با احتساب میانگین فروش هر بشکه نفت 70 دلار در سه ماهه اول، به نظر میرسد ایران توانسته باشد پیشبینی بودجهای خود را محقق سازد. پیرامون این موفقیت که یکی از دلایل آن پویایی، توازن و چندوجهی بودن سیاست خارجه و دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم میباشد، یک سری ملاحظات اساسی وجود دارد:
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹بسته به نوع حکمرانی اقتصادی و سیاستگذاری در یک کشور، درآمدهای نفتی میتواند بستری برای ارتقای رفاه جامعه و یا ایجاد چالشهای اقتصادی فراهم کند. در واقع اگر درآمدهای ارزی حاصل از نفت صرف جبران کسری بودجه ریالی دولت و یا خلق اعتبار ریالی نامولد شود، در این صورت شاهد سه آسیب خواهیم بود:
🔻اول، بیماری هلندی در اقتصاد (افزایش درآمد ارزی منجر به ازدیاد واردات شود و در نتیجه رشد نقدینگی و تورم را حاصل کند).
🔻دوم، بیانگیزگی دولت در کاهش میزان وابستگی به نفت(که برخلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی است).
🔻سوم، عدم توجه به سایر بخشهای درآمدزا مثل مالیات.
🔸دولت باید در شرایط افزایش درآمدهای ارزی، در نظر داشته باشد که ابتدا این درآمدها را صرف تسویه بدهی با صندوق توسعه ملی و سپس توسعه امور زیربنایی و سرمایهای مثل طرحهای عمرانی از طریق تأمین صددرصدی بودجه عمرانی کند.
🔹نکته مهم اینکه افزایش درآمدها فرصتی کمنظیر را برای اصلاح نظامهای اقتصادی و انجام اقدامات تحولی و ساختاری در اقتصاد فراهم میکند.
🔸به نظر میرسد دولت سیزدهم توانسته باشد جنبههای مخاطرهآمیز افزایش درآمدهای نفتی را کنترل کند. از این جهت که بررسیها نشان میدهد دولت علاوه بر ساماندهی نظام مالیاتی کشور، از یکسو سهم نفت در بودجه سال جاری نسبت به سال قبل را کاهش داده و از سوی دیگر درآمدهای حاصله را به جای ورود ریالی به بازار، صرف تخصیص و هزینهکرد در زمینه بودجه عمرانی کشور نموده است. چه اینکه آمارها نیز بیان میکند میزان تحقق بودجه عمرانی کشور در سال گذشته 105 درصد بوده است. و این در شرایطی است که نسبت بودجه عمرانی به بودجه عمومی کشور در بالاترین سطح خود در یک دهه اخیر رسیده است. بودجه عمرانی کشور از این جهت مهم است که وجه اساسی رونق بازارها و خروج کشور از رکود و ایجاد اشتغال میباشد. البته این روند باید پایدار و با ثبات باشد تا بتوان بازخورد آن را مشاهده نمود.
🔹نکته مهم بعدی اینکه دولتها موظفند سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی را به صورت کامل بپردازند. اما برخی دولتها همچنان که سهم صندوق را نمیپردازند، به دلایل مختلف، از جمله کاهش درآمدهای کشور، با انتشار اوراق، بدهیهای مضاعفی نیز ایجاد میکنند. تحقق کامل سهم صندوق توسعه و تسویه به موقع بدهیهای دولت به واسطه افزایش درآمدهای نفتی، اقدام تحسینبرانگیزی است که در دوره فعلی شاهد آن هستیم.
🔅نکته پایانی؛ نظم و انضباط در درآمدها باید منجر به نظم در برنامهریزیها میشود. آنچه در این عرصه مهم است این است که دولت بتواند به درستی مسیر پیشرفت را با دقت و بدون هیجانات و احساسات ریلگذاری کند. نکتهای که به نظر میرسد دولت سیزدهم به درستی آن را فهم کرده و در حال پیادهسازی آن است.
✍🏻علی محمدی
@nokhbeganesiasi
🇮🇷
📝 مظلومنمایی به سبک فوتبالیستها؛ با قرارداد میلیاردی اشک تمساح میریزند!
🍃🌹🍃
🔻برخی فوتبالیستهای لیگ برتری با وجود درآمد چند دهمیلیاردی، در روزهای اخیر اقدام به مظلومنمایی کردهاند؛ نمایشی که چیزی نیست جز نمکپاشیدن روی زخم هوادارانی که تمام دلخوشی آنها موفقیت تیم محبوبشان است.
🔹ادامه ولنگاری مالی در فوتبال و افسارگسیختگی که همچنان وجود دارد، سبب شده تدابیر مسئولان سازمان بازرسی و فدراسیون فوتبال فعلا نه تنها تاثیری در کاهش رقم قرارداده نداشته باشد بلکه به نظر میرسد، باشگاهها با نادیده گرفتن این قوانین که ضمانت اجرایی محکمی ندارد، مانند دورههای گذشته به هر قیمتی به دنبال جذب بازیکنان مورد نظرشان باشند.
🔺این در حالی است که گفته میشود میانگین قرارداد بازیکنان استقلال در فصل گذشته ۱۲ میلیارد بوده است؛ یعنی هر کدام از بازیکنان این تیم به طور متوسط ماهانه یک میلیارد درآمد داشتهاند! در چنین شرایطی قایدی در یک مصاحبه تلویزیونی طوری از وضعیت بازیکنان استقلال صحبت کرده که گویی دریافتی ماهانه او و سایر بازیکنان به جای یک میلیارد، ۱۰ میلیون تومان بوده است.
🔺همچنین مقایسه دستمزد یک کارگر با یک فوتبالیست نمونه دیگری از قراردادهای چنددهمیلیاردی و بدون ضابطه فوتبالیستها در لیگ ایران است.
@nokhbeganesiasi
💢اطلاعيه تبیینی وزارت اطلاعات در خصوص منافقين
🔸در روزهای منتهی به واقعهی ورود نیروهای پلیس ضدتروریسم آلبانی به مقر مرکزی گروهک منافقین در تیرانا، آن سازمان جنایتپیشه حداکثر تلاش خود را برای دست زدن به عملیات تروریستی در نقاطی از کشور بهعمل آورده بود.
🔰اما با اقدامات پیشگیرانه و پیشدستانهی امنیتی و تلهگذاریهای بهعمل آمده، جز چند اقدام ایذایی و حقیر، با عنایات الهی در طرحهای تروریستی بزرگتر با ناکامی مواجه شد. منجمله نمونههای قابل طرح میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
🔹در اردیبهشت ماه گذشته سلسله اقدامات ایذایی در شهرستانهای کلارآباد، سلمانشهر، عباسآباد و تنکابن علیه اماکن و اموال دولتی و عمومی از قبیل ایجاد انفجارهایی با استفاده از نارنجکهای دستساز، پرتاب بمبهای کوچک دستساز، آتشسوزی در اماکن فوقالاشاره و مواردی از این قبیل رخ داده بود.
🔸با تلاشهای سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات مازندران، هستهی چهار نفرهی عامل خرابکاریهای مذکور شناسایی و هر چهار عنصر تروریست با حکم مرجع محترم قضایی بازداشت شدند.
🔹پس از هستهی فوقالذکر، یکی از عناصر سابقهدار نفاق توسط سازمان اطلاعات استان تهران شناسایی و تحت تعقیب و مراقبت قرار گرفت. این فرد قصد داشت با استفاده از بمبهای دستساز، عملیاتی علیه یکی از نهادها انجام دهد.
🔸وی با فراهم آوردن خانهی تیمی و بهکارگیری تعدادی دیگر از عناصر عملیاتی مرتبط با منافقین و تولید نارنجک و بمبهای دستساز کوچک، تیم خود را آمادهی انجام عملیات کرده بود که لحظاتی پیش از اقدام تروریستی، بازداشت و کلیهی مواد منفجره و بمبهای دستساز از صحنهی عملیات و نیز از خانهی تیمی ضبط گردید.
🔹شناسایی و بازداشت هستهی سه نفرهی اقدامات خرابکارانه در استانهای خوزستان، فارس و کهکیلویه و بویراحمد در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲.
🔸این هسته چندین عملیات ایذایی در شهرستانهای بهبهان، گچساران، سرآبتاوه (در کهکیلویه و بویراحمد) علیه دستگاههای دولتی و نهادهای حاکمیتی انجام داده بود. از خانهی تیمی هستهی مذکور مواد انفجاری، مسلسل کلاشینکوف، لباسهای کارگری برای بهرهبرداری پوششی در عملیات، بمبهای دستساز کوچک و چندین سهراهی انفجاری کشف و ضبط شد.
🔹در همان تاریخ هستهی عملیاتی دیگری که چند اقدام خرابکارانه از قبیل انفجار نارنجکهای دستساز و بمب صوتی در استان گیلان و نیز در جزیره کیش انجام داده بود شناسایی و دو تروریست عضو آن بازداشت شدند.
🔸موضوع قابل تأمل اینکه اعضای هستههای بازداشت شده، جملگی دارای سابقهی خرابکاری در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ و چند نفر از آنها از زندانیانِ آزاد شده هستند که پس از آزادی از زندان، متأسفانه مجدداً به اقدامات خرابکارانه روی آورده بودند.
🔹همچنین همهی این افراد از طریق فضای مجازی مورد شناسایی منافقین قرار گرفته و به هستههای تروریستی پیوستهاند؛ علاوه بر آن کلیهی متهمین بازداشت شده پس از ارتباط با سرپلهای گروهک منافقین، آموزشهای مختلف منجمله آموزش تولید نارنجکهای دستی و بمبهای کوچک دستساز را فرا گرفته و مضاف بر آموزشها، پولهایی برای خرید تجهیزات و تهیهی خانههای تیمی و وسایل نقلیه از منافقین مستقر در پایگاه آلبانی دریافت کردهاند.
🔸در سال گذشته نیز عوامل عملیاتی تولید و پرتاب بمبهای دستساز در استانهای تهران، اصفهان و فارس بازداشت شده و علاوه بر آنها جمع قابل توجهی از عناصری که در فضای مجازی به سرپلهای منافقینِ مستقر در آلبانی وصل شده و تحت آموزش بودند، پیش از هرگونه اقدامی شناسایی و مورد برخورد مقتضی قرار گرفته بودند.
🔹وزارت اطلاعات در مراودات اطلاعاتی–امنیتی با سرویسهای اطلاعاتی اروپایی، ضمن تذکرهای متعدد نسبت به فعالیتهای تروریستی منافقین از خاک کشورهای مختلف غربی و بهویژه از پایگاه مرکزی آلبانی، در عین حال هشدارهای لازم را در صورت اهمال کشورهای محل فعالیت منافقین ارائه داده و اکنون نیز یادآور میشود که جمهوری اسلامی ایران تعقیب تروریستها در خارج از مرزهای خود را بهصورت جدی در دستور کار خود دارد.
🔸اینک ضمن «گامی به جلو» دانستن برخورد اخیر دولت آلبانی با تروریستها و تقدیر از آن اقدام، در عین حال و طبق اطلاعات موثق، برخی از حامیان سابقهدار تروریسم در اروپا و آمریکا، با کارگردانی و فشارهایِ آدمکشان صهیونیست، به دنبال دادن تنفس مصنوعی و احیای فرقهی تروریستی منافقین هستند.
🔹وزارت اطلاعات اعلام مینماید تا ریشهکن نمودن کامل و همهجانبهی تروریسم و تروریستهایی که به نیابت از رژیم موقت صهیونیستی و با حمایت سایر دشمنان ملّت سرافراز ایران، دست به اقدامات خرابکارانه زدهاند، به مبارزهی بیامان خود علیه آنها ادامه خواهد داد.
@nokhbeganesiasi
📚 کتاب «زندگی اینجاست» صبح امروز در تبریز رونمایی شد
🔹 مراسم رونمایی از کتاب «زندگی اینجاست» که روایتی کوتاه از زندگی آیتالله سیدجواد خامنهای(ره) است، همزمان با سالروز رحلت این عالم جلیل القدر، پیش از ظهر امروز با حضور علما، اندیشمندان، ائمه جمعه شمالغرب کشور، خانواده شهدا، میهمانان خارجی از کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان، روسیه و گرجستان، نمایندگان گروههای سیاسی، اصحاب فرهنگ و هنر و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع تبریز به عنوان یکی از مراکز تدریس و اقامه نماز پدر مکرم رهبر انقلاب برگزار شد.
🔍 ادامه:
https://khl.ink/f/53297
@nokhbeganesiasi
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیاست تقوا
👈🏻 روایتی از سیره مبارزاتی آیتالله سیّدجواد خامنهای(ره)
🔹 به مناسبت رونمایی از کتاب «زندگی اینجاست»، کوتاهههایی از زندگی آیتالله سیّدجواد خامنهای(ره)
💻 Farsi.Khamenei.ir
@nokhbeganesiasi
💢تأملی در وضعیت فروش نفت
🔹در لایحه بودجه سال 1402 فروش روزانه 1/4 میلیون بشکه نفت با قیمت هر بشکه نفت 85 دلار لحاظ شده است. از این میزان فروش، سهم شرکت ملی نفت 14/5 درصد، سهم صندوق توسعه ملی 40 درصد و سهم مناطق محروم و نفت خیز 3 درصد میباشد. مابقی درآمدها نیز صرف تأمین کالاهای اساسی و تشکیل سرمایه در کشور میشود.
🔸با احتساب میانگین فروش هر بشکه نفت 70 دلار در سه ماهه اول، به نظر میرسد ایران توانسته باشد پیشبینی بودجهای خود را محقق سازد. پیرامون این موفقیت که یکی از دلایل آن پویایی، توازن و چندوجهی بودن سیاست خارجه و دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم میباشد، یک سری ملاحظات اساسی وجود دارد:
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹بسته به نوع حکمرانی اقتصادی و سیاستگذاری در یک کشور، درآمدهای نفتی میتواند بستری برای ارتقای رفاه جامعه و یا ایجاد چالشهای اقتصادی فراهم کند. در واقع اگر درآمدهای ارزی حاصل از نفت صرف جبران کسری بودجه ریالی دولت و یا خلق اعتبار ریالی نامولد شود، در این صورت شاهد سه آسیب خواهیم بود:
🔻اول، بیماری هلندی در اقتصاد (افزایش درآمد ارزی منجر به ازدیاد واردات شود و در نتیجه رشد نقدینگی و تورم را حاصل کند).
🔻دوم، بیانگیزگی دولت در کاهش میزان وابستگی به نفت(که برخلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی است).
🔻سوم، عدم توجه به سایر بخشهای درآمدزا مثل مالیات.
🔸دولت باید در شرایط افزایش درآمدهای ارزی، در نظر داشته باشد که ابتدا این درآمدها را صرف تسویه بدهی با صندوق توسعه ملی و سپس توسعه امور زیربنایی و سرمایهای مثل طرحهای عمرانی از طریق تأمین صددرصدی بودجه عمرانی کند.
🔹نکته مهم اینکه افزایش درآمدها فرصتی کمنظیر را برای اصلاح نظامهای اقتصادی و انجام اقدامات تحولی و ساختاری در اقتصاد فراهم میکند.
🔸به نظر میرسد دولت سیزدهم توانسته باشد جنبههای مخاطرهآمیز افزایش درآمدهای نفتی را کنترل کند. از این جهت که بررسیها نشان میدهد دولت علاوه بر ساماندهی نظام مالیاتی کشور، از یکسو سهم نفت در بودجه سال جاری نسبت به سال قبل را کاهش داده و از سوی دیگر درآمدهای حاصله را به جای ورود ریالی به بازار، صرف تخصیص و هزینهکرد در زمینه بودجه عمرانی کشور نموده است. چه اینکه آمارها نیز بیان میکند میزان تحقق بودجه عمرانی کشور در سال گذشته 105 درصد بوده است. و این در شرایطی است که نسبت بودجه عمرانی به بودجه عمومی کشور در بالاترین سطح خود در یک دهه اخیر رسیده است. بودجه عمرانی کشور از این جهت مهم است که وجه اساسی رونق بازارها و خروج کشور از رکود و ایجاد اشتغال میباشد. البته این روند باید پایدار و با ثبات باشد تا بتوان بازخورد آن را مشاهده نمود.
🔹نکته مهم بعدی اینکه دولتها موظفند سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی را به صورت کامل بپردازند. اما برخی دولتها همچنان که سهم صندوق را نمیپردازند، به دلایل مختلف، از جمله کاهش درآمدهای کشور، با انتشار اوراق، بدهیهای مضاعفی نیز ایجاد میکنند. تحقق کامل سهم صندوق توسعه و تسویه به موقع بدهیهای دولت به واسطه افزایش درآمدهای نفتی، اقدام تحسینبرانگیزی است که در دوره فعلی شاهد آن هستیم.
🔅نکته پایانی؛ نظم و انضباط در درآمدها باید منجر به نظم در برنامهریزیها میشود. آنچه در این عرصه مهم است این است که دولت بتواند به درستی مسیر پیشرفت را با دقت و بدون هیجانات و احساسات ریلگذاری کند. نکتهای که به نظر میرسد دولت سیزدهم به درستی آن را فهم کرده و در حال پیادهسازی آن است.
✍🏻علی محمدی
@nokhbeganesiasi
🔴دانشمندان هستهای یکهزارم فوتبالیستها درآمد ندارند/ سالی ۷هزار میلیارد خرج فوتبال میشود
♦️امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در گفتوگو با ایرنا با انتقاد از ارقام نجومی قرارداد فوتبالیستها معتقد است که یک بازیکن در حالی پیشنهاد ۵۰ میلیاردی مطرح میکند که دانشمندان هستهای یک هزارم این پول را هم دریافت نمیکنند.
♦️با توجه به سقف ۳۰۰ و ۴۰۰ میلیاری برای باشگاها، در مجموع قرار است ۷هزار میلیارد از بیتالمال در فوتبال هزینه شود؛ پول بیحساب و کتابی که قرار است از بیتالمال توسط عدهای مدیرنما در فوتبال هزینه شود.
♦️برخی با توجیه اینکه هزینه۶ تا ۷ هزار میلیاردی در فوتبال سبب هزینه و نشاط مردم میشود، در حال دادن آدرس غلط هستند. در دنیا این هوشمندی و درایت در دولتها وجود دارد که چنین هزینههایی در فوتبال از جیب بخش خصوصی هزینه شود.
♦️اطمینان داشته باشید که این قانون نه تنها به هدفش نمیرسد، بلکه در فوتبال ایران یک بهمریختگی ایجاد میکند، چرا که ابزارهای لازم و نیروی کارآمد برای اجرایی کردن این طرح را ندارند.
@nokhbeganesiasi