فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اگر #سوسیس و کالباس مصرف میکنید حتما این فیلم را ببینید❗️
از پستان گاو تا گوشت الاغ و بند انگشت قطع شده انسان 😳
در مواد کشف شده در فراوردههای به اصطلاح گوشتی!
#پویش_ملی_نه_به_تراریخته
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
@non_gmo98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیترات زدایی سبزیجات
🆔 @non_gmo98
هدایت شده از بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
روغن سویا بد ترین روغن ها
مقاله جدید خطر روغن سویا برای مغز : تمام روعن سویای آمریکا تراریخته است .
منبع فارسی:
https://www.isna.ir/news/98103023030/
دانشمندان دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه کالیفرنیا ریورساید اظهار کردهاند روغن سویا که برای سرخ کردن و در غذاهای فست فود استفاده میشود و به دامها نیز داده میشود و روغن خوراکی است که تقریباً بیشتر افراد ایالات متحده از آن استفاده میکنند و به طور گسترده تولید و مصرف میشود چندان هم بیضرر نیست و سلامتی انسانها را به خطر میاندازد.
تمام روغن های سویا تراریخته است.
پژوهشگران اخیرا پس از آزمایشاتی که بر روی موشها انجام دادند دریافتند این روغن سبب ایجاد تغییرات ژنتیکی در مغز میشود.
پژوهشگران دریافتند تعدادی از ژنهای موشهایی که دارای رژیم حاوی روغن سویا بودند به درستی عمل نمیکردند.
یکی از این ژنها هورمون "عشق" است و اکسی توسین را تولید میکند.
در موشها میزان اکسی توسین موجود در هیپوتالاموس پس از مصرف روغن سویا کاهش یافته بود.
محققان سپس حدود ۱۰۰ ژن دیگر را نیز که روغن سویا آنها را تحت تاثیر قرار میداد، کشف کردند. آنها معتقدند که این روغن نه تنها بر روی متابولیسم انرژی بلکه بر روی عملکرد صحیح مغز و بیماریهایی مانند اوتیسم یا بیماری پارکینسون نیز تاثیرگذار است.
آنها افزودند، دو گروه دیگر موشها نیز که روغن سویا اصلاح شده با میزان کم اسید لینولئیک و روغن نارگیل استفاده کرده بودند نیز مشکلاتی داشتند چرا که موشهایی که روغن سویا اصلاح شده با میزان کم اسید لینولئیک مصرف کرده بودند اختلالات ژنتیکی در بدن آنها رخ داده بود و گروه سوم که روغن نارگیل مصرف کرده بودند نیز، گرچه روغن نارگیل که حاوی چربیهای اشباع شده است، تغییرات بسیار کمی در ژنهای هیپوتالاموس ایجاد کرده بود.
این تیم یادآورشد که این یافتهها فقط مربوط به روغن سویا است نه سایر محصولات سویا یا سایر روغنهای گیاهی.
یافتههای این مطالعه در مجله "Endocrinology" منتشر شد.
فایل اصلی مقاله که چند روز پیش منتشر شده است
https://academic.oup.com/endo/advance-article/doi/10.1210/endocr/bqz044/5698148
هدایت شده از بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقاله جدید تحقیقاتی در مورد خطر روغن سویا برای سلامتی مغز. تقریبا اکثر روغن های سویای داخل کشور هم تراریخته است. بجای روغن سویا از روغن های سالمی چون کنجد، زیتون، افتابگردان، ذرت و کلزا های غیر تراریخته استفاده کنید.
هدایت شده از بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
بیوتروریسم و آگروتروریسم
عوامل نفوذی مافیای تراریخته جهانی در ایران با شدت در تلاش هستند با افزایش واردات کشت و مصرف محصولات تراریخته و سموم و کودها و علف کش گلایفوسایت یا رانداپ با سلامت مردم ایران تجارت هزاران میلیاردی کنند و امنیت غذایی مردم را مختل کنند
مدیران، دولتمردان، مجلس، قوه قضائیه، نخبگان دانشمندان و ملت بزرگ ایران همه توطئه ها و توطئه گران را شکست داده و رسوا کرده اند و سربلند بوده اند.
حال نوبت انتقام و محاکمه سخت نفوذی هایی است که در نهادها و مراکز تصمیم گیری وارد شده اند تا تصمیمات را بسوی منافع خود سوق دهند.
بله بزودی وقت رسوایی و محاکمه همه کسانی که ده ها سال با امنیت عذایی و سلامت تجارت کرده اند خواهد رسید.
رانت خواران، دلالان و تاجران سلامت و سرکردگان تراریخته منتظر انتقام بزرگ ملت باشند.
ملت بزرگ ایران با اتحاد همدلی و روشنگری مافیای منفعت طلب سم و کود و تراریخته را نابود خواهیم کرد.
به پویش ملی #نه_به_نفوذی های حوزه سلامت بپیوندید
#نه_به_تراریخته
#نه_به_مافیای_تراریخته
#نه_به_مافیای_سموم_شیمیایی
#آری_به_محصولات_سالم_ارگانیک
هدایت شده از بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر کرمی
کشفی بزرگ.
یک دانشمند در بررسی سلول های خونی بطور تصادفی گلبول سفید جدیدی از سیستم ایمنی بدن زا کشف کرده که قادر است انواع مختلف سلول هلی سرطانی را شناسایی و نابود کند.
این کشف بزرگ می تواند راهی برای درمان کامل همه سرطان های کشنده باشد.
دانشمندان در حال بررسی و تحقیق برای استفاده از این کشف برای درمان سرطان ها هستند.
این مقاله در شماره جدید
anature immuonology
منتشر شده است
✨﷽✨
💎 #کمپینهای_ملی_نه_به_تراریخته
🗒 زمان: #سه شنبه ۹۸/۱۱/۱
🕰 ساعت: 22
🖊 ارائه دهنده: #دکتر_محمدرضا_خواجه
🔊موضوع : #بررسی_راهکارهای_بهینه_سازی_نانهای_سنتی
📄 ( #جلسه_صد_و_یکم101)
( #جلسه101 )
_
🆔 بنیاد ملی سبک زندگی سالم 🔻
@proffessorkarami
_
🆔لینک کمپین 1🔻
@Non_GMO_1
_
🆔لینک گروه ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3038183444Cc35e382aa3
___
@NON_GMO آرشیو تلگرام
@non_gmo98 آرشیو ایتا
↝•❥✨❥✿❥✨❥•↜
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
4_5852513743962900099.ogg
49.4K
🙏سلام وعرض ادب خدمت هموطنان عزیز و کمپین ملی نه به تراریخته خدمت شما عرض ادب دارم و خصوصا دکتر کرمی و مدیر سخت کوش گروه
🆔 @non_gmo98
4_5852513743962900103.ogg
121.7K
💠👈بحث امشب ما راجع به راههای بهینه سازی نانهای سنتی در کشور است
اول باید ببینیم مگر نانهای سنتی ایرادی دارد که ما این بحث مهم را شروع کردیم و در این گروهی که دغدغه ملی دارد چه شده که ما به این موضوع پرداختیم و
چه شده که گروه پروفسور کرمی به این موضوع دارد میپردازد؟❓❓❓
👈ما سعی می کنیم در قالب تصاویر بسیار زیبا وتوضیح و تحلیل هایی که خواهیم داد شمل را با وضعیت موجود نان در کشور و وضعیت مطلوب آن و راههای رسیدن به وضعیت مطلوب آشنا کنیم
🆔 @non_gmo98
4_5852513743962900104.ogg
119.6K
✅👈اگر در تصویر آخری که خدمت شما ارسال شد دقت کنید مهمترین معایب نان های سنتی از دیدگاه پژوهشکده قلعه کشور که یک نهاد تحقیقاتی زیر نظر وزارت بازرگانی است بیان شده 🔻
💠👈مهمترین معایب نانهای سنتی
1⃣ زمان پخت کوتاهی دارند
2⃣ زمان استراحت خمیرشان کوتاه است
3⃣ آرد آنها سفید است
4⃣ جوش شیرین دارند
5⃣ سفت شدن و خشک شدن نان
6⃣ خمیربودن کناره های آن
7⃣ ضعف بهداشت فردی
8⃣ ضایعات زیاد
9⃣ کوچک بودن مغازه
🔟 استفاده از آتش مستقیم
🔢 نارضایتی مردم
👈 و متاسفانه در تهران خیلی از افرادی که آرد سفید استفاده می کنند از جوهر قند هم استفاده می کنند و این یک ضایعه است و علاوه براینکه ضایعات را ما داریم ترسیم می کنیم، به ضایعه که این حرکتها بدنبال دارد هم خواهیم پرداخت.
🆔 @non_gmo98
🔻وضعیت موجود نان
🔻راههای رسیدن به وضعیت مطلوب
🔻وضعیت مطلوب نان
🆔 @non_gmo98
⁉️ راههای بهینه سازی نان های سنتی در کشور چیست؟
1. حذف آرد سفید وسبوس گیری شده وفعال سازی آرد ۷ و۱۲ درصد در سامانه غله کشور که اکنون حذف شده
2. حذف نازک سازی نان (سایز نان باید کوچک شود وجمع تر )
3. حذف جوش شیرین
4. حذف جوهر قند ( کسانی که آرد سفید مصرف می کنند برای شل کردن خمیر جوهرقند می زنند)
5. حذف دستگاههای ۴ یا ۶ غلطکی (خمیر سفت وتازه می خواهد وخمیر سفت نانی بی مزه وبی طعم دارد)
6. حذف مصوبه وزارت بهداشت مبنی بر ثابت نگه داشتن نمک آردهای مختلف ! (ضعبف-قوی –متوسط ) که منجر به متلاشی شدن خمیر – مصرف اسید سیتریک در آرد ! – تشدید ضایعات نان می گردد.
7. حذف مصوبه اداره استاندارد مبنی بر تحمیل تنورهای معیوب وناکار آمد حرارت غیر مستقیم که منجر به سوختگی نان – سفت شدگی نان – تولید آکریلامید –تشدید ضایعات نان می گردد.
8. حذف چانه ها سبک در کل کشور
9. افزایش فاصله شعله از روی باند جهت افزایش زمان پخت نان از ۲۰ثانیه به ۱۲۰ ثانیه
10. استفاده از دست بجای دستگاه
11. توانمند سازی نانوایان با برگزاری کلاسهای آموزشی
12. ایجاد تمایل در نانوایان با دادن نرخ به موقع سر سال
🆔 @non_gmo98