۵ دی ماه سالروز نبرد تاریخی رباطکریم است
❇️آیا درباره این نبرد تاریخی و قهرمانان گمنام آن چیزی می دانید؟
نبردی که در کوران جنگ جهانی اول در محدوده روستای کلمه(نسیمشهر امروزی) تا رباطکریم روی داد و ایران را از مستعمره شدن روسیه نجات داد 👊
اینجا بخوانید
https://eitaa.com/nonevesht/147
به مناسبت ۵ دی ماه سالروز نبرد رباطکریم
⭕️نیروهای روس عزمشان را برای اشغال تهران جزم کرده بودند.
♦️ایران بیطرف در جنگ جهانی اول، به اتهام تمایل به آلمان، از جنوب و شمال مورد حمله ارتشهای بریتانیا و روسیه قرار گرفته بود.
♦️احمد شاه قاجار بار سفر به اصفهان بسته بود تا از حمله روسها به تهران در امان بماند.
با سقوط تهران به عنوان پایتخت سلطنتی ایران عملاً ایران تحت اشغال روسیه در می آمد و بعنوان مستعمره روسیه شناخته میشد.
در این اوضاع که کشور در نزدیکی سقوط بود حیدر قلی لطیفیان مشهور به حیدر قلی خان پرچم مقاومت در برابر حمله اشغالگران را بلند کرد.
حیدرقلی از فرماندهان نظامی بود که اهل وهن آباد روستایی در نزدیک رباطکریم بود.
مراجع تقلید محمدحسین نائینی، مهدی خالصی، آقانورالدین عراقی و آخوند خراسانی با صدور فتوای جهاد، حمایت خود را از حیدرقلی و مبارزان علیه نیروهای انگلیسی و روسیه اعلام کردند.
او توانست تعدادی ۱۲۰۰ از نفر از ژاندارم ها را تحت جبهه مقاومت مردمی سازماندهی کرده و ابتدا در روستای کلمه(نسیم شهر امروزی) جلوی قوای روس را سد می کنند.
۵ دی ماه ۱۲۹۴ نیروی های مقاومت به فرماندهی حیدرقلی خان در نبرد معروف رباط کریم با ارتش عظیم روس مواجه میشوند.
حیدر قلی با یارانش در نبردی نابرابر کشته شده و سر از بدن آنها جدا می کنند.
علیرغم کشته شدن حیدرقلی و یارانش در نبرد رباطکریم، این مقاومت جلوی سقوط کامل تهران را گرفت و ایران را از اشغال دائمی نجات داد.
پیکر شهید حیدرقلی لطیفیان در جوار امام زادگان عین و غین در نزدیکی روستای زادگاهش وهن آباد رباطکریم به خاک سپرده شد.
@nonevesht
کمی درباره صدا و سیما و این روزهایش
♦️ پیام خاص مقام معظم رهبری(مد) به همایش افق تحول رسانه ملی، برای خیلی از مخاطبین، دغدغه مندان فرهنگی و فعالان رسانه، نشانی از عدم رضایت امام جامعه از عملکرد این سازمان بویژه در حوادث این روزهای جهان و جبهه ی مقاومت است.
🔺اما چرا صدا و سیما به وضعیت فعلی رسید؟👇
https://eitaa.com/nonevesht/149
کمی درباره صدا و سیما و این روزهایش
♦️ پیام خاص مقام معظم رهبری (مد) به همایش افق تحول رسانه ملی، برای خیلی از مخاطبین، دغدغه مندان فرهنگی و فعالان رسانه، نشانی از عدم رضایت امام جامعه از عملکرد این سازمان بویژه در حوادث این روزهای جهان و جبهه ی مقاومت است.
🔺اما چرا صدا و سیما به وضعیت فعلی رسید؟ و چرا نتوانسته نقش مهم خود را در کوران حوادث مهم جهان، به درستی ایفا کند و تبدیل شود به پاشنه آشیل جبهه مقاومت؟!
یکی از شاخصه های اصلی مدیران فعلی صدا و سیما و تصمیمگیران اصلی این سازمان، عدم اعتقاد و التزام به هر آنچیزی بود که در گذشته در این رسانه در جریان بود. اساسا حلقه مدیریتی فعلی صدا و سیما، در رسانه نیز مانند خیلی از موضوعات دیگر به چهارچوب های نظری و تئوری، دانشمندان این حوزه و حتی ساختارهای فعلی اعتقادی نداشته و حقیقت را تنها به نظرات خود و حلقه محدودی از افراد نزدیک به خود منحصر می کنند
در این شرایط تنها راه پیشرفت خراب کردن هر آنچه از گذشته به میراث رسیده و ایجاد ساختارهای جدید بر مبنای نظریات حلقه خاص خواهد بود. راهی که مدیران ارشد سازمان آن را تحول نامیدند و همایش امروز آنها نیز بر همین مبنا برپا شده است.
🟢مقام معظم رهبری در پیام انتصاب دکتر جبلی بعنوان رئیس سازمان صدا و سیما فرموده اند که "رسانه ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آورگاهی برای مقابله با امواج خصمانه ی تحریف و تفتین و آسایشگاهی برای بهره مندی چشم و دل همگان از جلوه های زیبایی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است"
🔺حال آنکه خروجی عملکرد صدا و سیما با این رهنمود رهبری معظم فاصله معناداری دارد. صدا و سیما تقریبا هیچ وجهی برای پراکندن امید و نشاط قائل نبوده و کارکرد آسایشگاه که می بایست خانواده ها را دور هم جمع کند و افراد شب هنگام از طریق برنامه های شاد و مفرح و سرگرم کننده کمی بیآسایند، عملا از دستور کار خارج است.
🔺مخاطب عمومی بواسطه اینکه تماشای تلوزیون برایش لذت بخش نیست از آن روی گردان شده و بنابراین "همگان" و "فضای عمومی کشور" که در متن انتصاب آقای جبلی مورد تاکید معظم له قرار گرفته، محقق نشده و عملا مورد غفلت قرار گرفته است.
❗️نتیجه آنکه مخاطب رسانه های دیگر را جایگزین رسانه خسته کننده صدا و سیما کرده و چه کسی بهتر می داند که سرمایه ی اصلی یک رسانه مخاطب است. وقتی رسانه ای دیده نشود چطور می خواهد روایت کند؟ برای چه کسی می خواهد روایت کند؟
❗️مخاطبان رسانه ملی هر روز به جوامع خاص تر و کوچکتری تبدیل می شوند و شبکه های تلوزیونی عملا تبدیل به فضایی برای بحث های طولانی سیاسی و نخبگانی تبدیل شده و رویکرد جانبدارانه و سختگیرانه در محتوا نیز باعث می شود حتی مخاطبان اخبار و گفتگوی های سیاسی نیز، بجز گروه خاص از این رسانه رویگردان شده و به سمت رسانه هایی دیگر تمایل پیدا کنند.
❌در واقع بسیاری از مخاطبین، دنیای صدا و سیما را بسیار دورتر از دنیای خود می بینند. گویی که در دو کشور متفاوت از هم
❗️ضعف اطلاع رسانی، حقیقت گویی و ایجاد روایت اول نیز باعث شده اعتبار خبری رسانه ملی نیز به عنوان مرجع اخبار نزد مخاطبین از بین برود. نه تنها بین مخاطبان عام بلکه همفکران حلقه مدیران صدا و سیما هم نسبت به روایات این رسانه با تردید برخورد می کنند و متاسفانه دیگر کسی برای اطلاع از صحت یک خبر به رسانه ملی استناد نمی کند.
❗️در این شرایط است که رسانه ملی دیگر نه دانشگاه است که آگاهی عمومی را افزایش دهد، نه همگان مخاطبش هستند که جلوه های زیبایی و هنر را ببینند، نه برنامه امیدآفرین و پرنشاطی دارد که قرارگاه آسایش عمومی باشد، و نه می تواند آوردگاهی باشد که با روایات خصمانه دشمن مقابله کند.
✅وضعیت امروز صدا و سیما ماحصل عدم اعتقاد مدیران این سازمان به علم رسانه و اهمیت ندادن به مخاطب همگانی به عنوان سرمایه رسانه است.
✏️نو نوشت را از لینک زیر دنبال کنید 🙏
@nonevesht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ فرمان فرمانده به سربازان رسانه ای: امید آفرینی
✅ همه کسانی که در زمینه های تبلیغاتی مخاطبی دارند، حرفی می توانند بزنند، زبان گویایی دارند یکی از بزرگترین و اولین اهدافشون بایستی این باشه که امید را در دلها زنده کنند و حرف ناامید کننده نزنند
نونوشت @nonevesht