دعای+روز+هفدهم+ماه+رمضان.mp3
773.7K
🌸🍃🍃🍃🍃
🍃
دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ و آلهِ الطّاهِرین.
خدایا راهنمایی ام کن در آن به کارهاى شایسته و اعمال نیک و برآور برایم حاجتها و آرزوهایم اى که نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینه هاى جهانیان است درود فرست بر محمد وآل طاهر او .
🍃
🌸🍃🍃🍃🍃
47.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صوت جزء هفدهم قرآن همراه ترجمه نمایشی ایه به ایه
قاری: سعیدیان
مترجم :علی ملکی
اجرا: مومیوند
به نیت سلامتی و فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
j17.mp3
10.78M
🌺 #تفسیر_موضوعی #جزء_17
🌺 با موضوع زن و خانواده
🌺 توسط حجت الاسلام حاج ابوالقاسم
🌐 www.quran-365.ir
🆔 @quran_365
🌸🍃🍃🍃🍃
🍃
سلام علیکم هفدهمین روز ماه رمضان بخیر و پر برکت
آخرهفته تون گلباران ان شاءالله امروز شادی کنارتون خدا یارتون خوشبختی جاده زندگیتون وعمرباعزت سرمایه تون و دعای خیر بدرقه هر روزتون باشه روزتون زیبا و طاعاتتون قبول
🍃🌸🍃
امام حسن :
اَنَا الضّامِنُ لِمَنْ لَمْ يَهْجُسْ فى قَلْبِهِ اِلاَّ الرِّضا اَنْ يَدْعُوَ اللّهَ فَيُسْتَجابَ لَهُ؛ 
امام حسن مجتبی علیه السلام:
كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مىكنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند.
🍃
🌸🍃🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت ترتیل قرآن کریم صفحه ۴۲۵
به نیت سلامتی و فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
شأن نزول آیه (51) سوره «احزاب» | آیین رحمت
🍀🍀🍀🍀🍀
شأن نزول:
در شأن نزول آیات 28 و 29 همین سوره، آمده: جمعى از همسران پیامبر(صلى الله علیه وآله) ـ بنابر آنچه مفسران نقل کرده اند ـ به پیامبر(صلى الله علیه وآله) عرض کردند: بر نفقه و هزینه زندگى ما بیفزا (زیرا چشمشان به غنائم جنگى افتاده بود، و چنین مى پنداشتند که باید از آن بهره زیادى به آنها برسد). آیات مزبور نازل شد و صریحاً به آنها گوشزد کرد که: اگر دنیا و زینت دنیا را مى خواهند براى همیشه از پیامبر(صلى الله علیه وآله) جدا شوند، و اگر خدا و پیامبر و روز جزا را خواهانند با زندگى ساده او بسازند.
از این گذشته، در چگونگى تقسیم اوقات زندگى پیامبر(صلى الله علیه وآله) در میان آنها نیز، با هم رقابت هائى داشتند که پیغمبر(صلى الله علیه وآله) را با آن همه گرفتارى و اشتغالات مهم، در مضیقه قرار مى داد، ـ هر چند پیامبر(صلى الله علیه وآله) کوشش لازم را در زمینه عدالت در میان آنها رعایت مى کرد ـ .
ولى باز گفتگوهاى آنها ادامه داشت، آیه فوق نازل شد و پیامبر را در تقسیم اوقاتش در میان آنها کاملاً آزاد گذاشت.
و ضمناً، به آنها اعلام کرد: این حکم الهى است تا هیچ گونه نگرانى و سوء برداشتى براى آنها حاصل نشود.(
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍃
https://www.makarem.ir/maaref/fa/article/index/319599/%D8%B4%D8%A3%D9%86-%D9%86%D8%B2%D9%88%D9%84-%D8%A2%DB%8C%D9%87-(51)-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87-%C2%AB%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8%C2%BB
احادیث آیه ۵۲ از سوره احزاب - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام صادق ( حلبی گوید: از امام صادق (پرسیدم: «معنای آیهی لَا یَحِلُّ لَکَ النِّسَاء مِن بَعْدُ چیست»؟ امام (پاسخ داد: «تنها نکاح زنانی که در آیه: حرام شده است بر شما، مادرانتان، و دختران، و خواهران، و عمّهها، و خالهها، و دختران برادر، و دختران خواهر شما، و مادرانی که شما را شیر دادهاند، و خواهران رضاعی شما، و مادران همسرانتان، و دختران همسرتان که در دامان شما پرورش یافتهاند از همسرانی که با آنها آمیزش جنسی داشتهاید و چنانچه با آنها آمیزش جنسی نداشتهاید، [دختران آنها] برای شما مانعی ندارد و [همچنین] همسرهای پسرانتان که از نسل شما هستند [ نه پسرخواندهها] و [نیز حرام است بر شما] جمع میان دو خواهر کنید مگر آنچه در گذشته واقع شده چراکه خداوند، آمرزنده و مهربان است. (نساء/۱۲۳) نام برده شدهاند بر شما حرام شده است».
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8/52
شان نزول ایه ۵۳ و ۵۴ احزاب
شأن نزول:
در شأن نزول این آیه، مفسران چنین آورده اند:
هنگامى که رسول خدا با «زینب بنت جحش» ازدواج کرد، ولیمه نسبتاً مفصلى به مردم داد، (این اطعام مفصل شاید به خاطر آن بوده است که شکستن سنت جاهلیت در زمینه تحریم «همسران مطلقه پسر خوانده» با قاطعیت هر چه بیشتر صورت گیرد، و بازتاب گسترده اى در محیط داشته باشد، و نیز این سنت جاهلى که ازدواج با «بیوه هاى بردگان آزاد شده» عیب و ننگ محسوب مى شد، از میان برود).
«انس» که خادم مخصوص پیامبر(صلى الله علیه وآله) بود، مى گوید: پیامبر(صلى الله علیه وآله) به من دستور داد: اصحابش را به غذا دعوت کنم. من همه را دعوت کردم، دسته دسته مى آمدند، غذا مى خوردند و از اطاق خارج مى شدند، تا این که عرض کردم: اى پیامبر خدا! کسى باقى نمانده که من او را دعوت نکرده باشم.
فرمود: اکنون که چنین است، سفره را جمع کنید، سفره را برداشتند و جمعیت پراکنده شدند، اما سه نفر همچنان در اطاق پیامبر(صلى الله علیه وآله) ماندند و مشغول بحث و گفتگو بودند.
هنگامى که سخنان آنها به طول انجامید، پیامبر(صلى الله علیه وآله) برخاست، و من نیز همراه او برخاستم، شاید آنها متوجه شوند و از منزل خارج شوند، پیامبر بیرون آمد تا به حجره «عایشه» رسید، بار دیگر برگشت، من هم در خدمتش آمدم، باز دیدم همچنان نشسته اند، آیه فوق نازل شد و دستورات لازم را در برخورد با این مسائل به آنها تفهیم کرد.(1)
و نیز از بعضى قرائن استفاده مى شود: گاهى همسایگان و سایر مردم، طبق معمول براى عاریت گرفتن اشیائى نزد بعضى از زنان پیامبر(صلى الله علیه وآله) مى آمدند، هر چند آنها طبق سادگى زندگى آن زمان کار خلافى مرتکب نمى شدند ولى براى حفظ حیثیت همسران پیامبر(صلى الله علیه وآله) آیه فوق نازل شد، و به مؤمنان دستور داد: هرگاه مى خواهند چیزى از آنها بگیرند از پشت پرده بگیرند.
در روایت دیگرى آمده است: بعضى از مخالفان پیامبر(صلى الله علیه وآله) گفتند: چگونه پیامبر(صلى الله علیه وآله) بعضى از زنان بیوه ما را به ازدواج خود در آورده؟ به خدا سوگند هرگاه او چشم از جهان بپوشد، ما با همسران او ازدواج خواهیم کرد!!
آیه فوق نازل شد، و ازدواج با زنان پیامبر(صلى الله علیه وآله) را بعد از او به کلّى ممنوع ساخت، و به این توطئه نیز پایان داد
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://makarem.ir/maaref/fa/article/index/319600/%D8%B4%D8%A3%D9%86-%D9%86%D8%B2%D9%88%D9%84-%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D8%AA-(53-%D9%80-54)-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87-%C2%AB%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8%C2%BB
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیر قران کریم
ایه ۲۴۸ سوره بقره
حجتالاسلام والمسلمین استاد قرائتی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1