احادیث آیه ۱۰۲ از سوره نحل - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام باقر (علیه السلام) دربارهی این سخن خداوند: رُوحُ الْقُدُسِ؛ فرمود: «روح یعنی جبرئیل (علیه السلام)، قدس یعنی پاک و طاهر و لِیُثَبِّتَ الَّذِینَ آمَنُواْ؛ منظور آل محمّد (علیهم السلام) است؛ وَهُدًی وَبُشْرَی لِلْمُسْلِمِینَ.
http://alvahy.com/%D9%86%D8%AD%D9%84/102
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
توجه توجه👇📣📣📣📣
بسمه تعالی
بار دیگر توفیق حاصل شد گروه ذکر صلوات بنیت سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از عاشورای حسینی تا اربعین حسینی چله زیارت عاشورا برگزار کند (به مدت چهل روز روزانه یک زیارت عاشورا بنیت سلامتی و فرج آقا خوانده و در صورت تمایل برای حاجتروایی شرکت کنندگان نیز به نوبت دعا کنید). لذا از شما عزیزان خواهشمند است چنانچه تمایل به شرکت در این چله را دارید لطفا با ذکر نام خود در پی وی ادمین کانال نور@noore2 اعلام بفرمایید. لیست اسامی شرکت کنندگان به محض تکمیل چهل نفر در اختیار شرکت کنندگان گذاشته میشود. عزاداری هایتان قبول درگاه حق ان شاءالله التماس دعا🤲
به کانال نور بپیوندید
https://eitaa.com/noore1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدرسه حفظ قران 🌹
آموزش گام به گام جزء سی قران
قسمت بیست و پنجم
سوره مبارکه طارق بخش اول
علی حبیبی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
#حفظ_جزء_سی_قران مدرسه حفظ
عضو کانال نور شوید👇
https://eitaa.com/noore4
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شرح😭😭
اگه دوست داشتین برای دوستانتون هم ارسال کنید🙏
«لبیک یاحسین»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا مهدی شیرمادر نان پدر حلالت این خاطره ای که درباره کربلای ۵ تعریف کردی خیلی چسبید 💔
ـــــــــــــــــــــــ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، ✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، ✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، ✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ .✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ،✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.
سلام حضرت صاحب دلم
امام_عصر_علیه_السلام🌹
امام_زمان
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت روز چهار شنبه
متعلق است به
امام کاظم علیه السلام
امام رضا علیهالسلام
امام جواد علیهالسلام
امام هادی علیه السلام
🏴🏴🏴
🏴🏴🏴🏴
🏴
این داغ بزرگی است جگر می فهمد
سنگین تر از آن نیست کمر می فهمد
افتاد علیِ اکبر و……………بابایش…
باید که پدر شوی پدر میفهمد
در رفتن با شتاب چون تیر شدی
برگشتی و قد کمان چو شمشیر شدی
تا قتلگه عمه مگر عمری راه است؟
در رفتن و آمدن چرا پیر شدی؟
🏴🏴🏴🏴
سلام صبح شما بخیر
امروزتون پراز موفقیت
لحظاتتون سرشاراز آرامش
دلتون از محبت لبریز
تنتون از سلامتی سرشار
زندگیتون از برکت جاری
وخدا پشت پناهتون باشه
🏴
🏴🏴🏴🏴🏴
🏴🏴🏴🏴
🏴
ایام سوگواری
امام حسین(ع) تسلیت🏴
🗓 امروز چهارشنبه
☀️ ۴ مرداد ١۴٠٢ ه. ش
🌙 ٨ محرم ١۴۴۵ ه.ق
🌲 ٢٦ جولای ٢٠٢٣ ميلادی
السلام علی الحسین
وعلی علی ابن حسین
وعلی اولاد الحسين
وعلی اصحاب الحسین
🏴
🏴🏴🏴🏴🏴
گویند در این روز تشنگی حسین (ع) و اصحابش را آزار میداد. حسین (ع) تیری برگرفت و پشت خیمه زنها آمد و نُه گام به سوی قبله پیمود و آنجا را کند و چشمه آب شیرینی جوشید و همه اصحاب نوشیدند و مشکها را پر کردند و آن چشمه فرو رفت و اثرش نهان گردید. این خبر به ابن زیاد رسید.
پس پیکی به سوی عمر بن سعد فرستاد و برای او چنین نوشت: «به من خبر رسیده حسین چاه میکند و خود و اصحابش آب مینوشند، چون نامهام به تو رسید ملتفت باش و تا توانی نگذار که آنها چاه بکنند و آبی بنوشند، بر آنها تنگ بگیر.» عمر بن سعد در این جا نهایت سخت گیری را به آن ها کرد.
دیدار زید بن حصین همدانی از یاران امام با عمر بن سعد
زید ابن حصین به دیدار عمر سعد رفت و اورا از راهی که در پیش گرفته بود نهی کرد ولی عمر سعد با وجود اینکه از عواقب آزار و اذیت خاندان رسول اکرم با خبر بود بخاطر تصاحب ملک ری حاضر نشد دست از جنگ با امام بردارد
دیدار امام حسین (ع) با عمر بن سعد
طبری گوید: حسین (ع) عمرو بن قرظه انصاری را نزد عمر بن سعد فرستاد که شبانه میان دو لشکر مرا دیدار کن. عمر بن سعد با بیست سوار آمد و حسین (ع) نیز با بیست سوار آمد. در این ملاقات عمر بن سعد هر بار در برابر سؤال امام علیه السلام كه فرمود: آیا میخواهی با من مقاتله كنی؟ عذری آورد. یك بار گفت: میترسم خانهام را خراب كنند! امام علیه السلام فرمود: من خانهات را میسازم. ابن سعد گفت: میترسم اموال و املاكم را بگیرند! فرمود: من بهتر از آن را به تو از ملک خود در حجاز میدهم. عمر بن سعد گفت: من در كوفه بر جان افراد خانوادهام از خشم ابن زیاد بیمناكم و میترسم آنها را از دم شمشیر بگذراند.
حضرت هنگامی كه مشاهده كرد عمر بن سعد از تصمیم خود باز نمیگردد از جای برخاست در حالی كه میفرمود: تو را چه میشود؟ خداوند جانت را در بسترت بگیرد و تو را در قیامت نیامرزد. به خدا سوگند! من میدانم كه از گندم ملک ری نخواهی خورد! عمر سعد با تمسخر گفت: جو ما را بس.
🍃🍃🍃🍃
قالَ رَسُولُ اللّه ِ صلي الله عليه و آله: «اَشرافُ اُمَّتى حَمَلَةُ القُرآنِ وَ اَصْحابُ اللَّيْلِ». حديث
پيامبر اكرم صلي الله عليه و آلهفرمود: قرآنيان و شب زنده داران، بزرگواران امّت من هستند.
🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترجمه تصویری قرآن کریم صفحه ۲۷۹
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
آیه 103 سوره نحل - دانشنامهی اسلامی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
ابن عباس گوید: مردى در مکه بود به نام بلعام که عرب نبوده است و مشرکین میدیدند که رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم نزد این مرد رفت و آمد میکرده لذا شایع کردند که آنچه که پیامبر مى گوید بلعام به او تعلیم میدهد[۲] و برخى سند این حدیث را ضعیف شمرده و آن را بىاساس دانسته اند.[۳]
از طریق حصین از عبدالله بن مسلم الحضرمى نقل شده که گوید ما دو برده داشتیم بنام یسار و جبر و اینان از کسانى بودند که انجیل و تورات را میخواندند و تعلیم میدادند و رسول خدا گاهى که از نزد آنها عبور مینمود. به گفتار آنان گوش فرامیداشت. لذا مشرکین شایع کردند که محمد از این دو نفر تعلیم میگیرد.[۴]
برخى گویند که غلامى از اهل روم ملازم پیامبر مى بود و گاهى از انجیل براى پیامبر سخن مى گفت و اسم او یسار (یا) جبر بوده است. عکرمة گوید: غلام مزبور از بنىعامر بن لوى بود که نام او یعیش بوده است و نیز گویند: اسم او عابس بوده که بعد مسلمان شده بود.
ضحاک گوید: غلام مزبور سلمان فارسى بوده است.[۵] شیخ بزرگوار ما نیز بدون ذکر عنوان شأن و نزول در این باره اشاره مختصرى در تفسیر خود نموده است.[
https://wiki.ahlolbait.com/%D8%A2%DB%8C%D9%87_103_%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87_%D9%86%D8%AD%D9%84
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
احادیث آیه ۱۰۴ از سوره نحل - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام باقر (علیه السلام)- لِسَانُ الَّذِی یُلْحِدُونَ إِلَیْهِ أَعْجَمِیٌّ؛ مقصود، زبان ابوفکیهه است که برده و غلام قبیلهی بنی حضرمی بود او زبان غیر عربی داشت و از پیامبر (صلی الله علیه و آله) پیروی کرده و به او ایمان آورد درحالیکه از اهل کتاب بود. قریش گفتند: «به خدا! این شخص به محمّد (صلی الله علیه و آله) تعلیم میدهد و با زبان خود را به او میآموزد»؛ خداوند فرمود: وَهَذَا لِسَانٌ عَرَبِیٌّ مُّبِینٌ.
http://alvahy.com/%D9%86%D8%AD%D9%84/104
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
احادیث آیه ۱۰۵ از سوره نحل - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀☘
امام رضا (علیه السلام)- هرکس خداوند را به مخلوقاتش تشبیه نماید، مشرک است و هرکس برای خداوند مکانی را فرضکند، کافر است و هرکس به خداوند آنچه را او از آن نهی فرموده نسبت دهد، دروغگوست. سپس امام (علیه السلام) این آیه را تلاوت فرمود: إِنَّما یَفْتَرِی الْکَذِبَ الَّذِینَ لا یُؤْمِنُونَ بِآیاتِ اللهِ وَ أُولئِکَ هُمُ الْکاذِبُونَ.
http://alvahy.com/%D9%86%D8%AD%D9%84/105
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
شأن نزول آیه (106) سوره «نحل»
شأن نزول:
بعضى از مفسران، در شأن این آیه، چنین نقل کرده اند: این آیه در مورد گروهى از مسلمانان نازل گردید که در چنگال مشرکان گرفتار شدند و آنها را مجبور به بازگشت از اسلام و اظهار کلمات کفر و شرک کردند.
آنها «عمّار» و پدرش «یاسر» و مادرش «سمیه» و «صهیب» و «بلال» و «خبّاب» بودند، پدر و مادر «عمّار» در این ماجرا سخت مقاومت کردند و کشته شدند، ولى «عمّار» که جوان بود آنچه را مشرکان مى خواستند به زبان آورد.
این خبر در میان مسلمانان پیچید، بعضى غائبانه «عمّار» را محکوم کرده گفتند: عمّار از اسلام بیرون رفته و کافر شده، پیامبر(صلى الله علیه وآله) فرمود: چنین نیست، «اِنَّ عَمّاراً مُلِىءَ اِیْماناً مِنْ قَرْنِهِ اِلى قَدَمِهِ وَ اخْتَلَطَ الاِیْمانُ بِلَحْمِهِ وَ دَمِهِ»؛ (چنین نیست [من عمّار را به خوبى مى شناسم] عمّار از فرق تا قدم مملوّ از ایمان است و ایمان با گوشت و خون او آمیخته است [او هرگز دست از ایمان برنخواهد داشت و به مشرکان نخواهد پیوست]).
چیزى نگذشت که «عمّار» گریه کنان به خدمت رسول خدا(صلى الله علیه وآله) آمد، پیامبر(صلى الله علیه وآله) فرمود: مگر چه شده است؟
عرض کرد: اى پیامبر! بسیار بد شده، دست از سرم بر نداشتند تا نسبت به شما جسارت کردم و بت هاى آنها را به نیکى یاد نمودم!
پیامبر(صلى الله علیه وآله) با دست مبارکش اشک از چشمان عمّار پاک مى فرمود و مى گفت: اگر باز تو را تحت فشار قرار دادند، آنچه مى خواهند بگو (و جان خود را از خطر رهائى بخش).
در این هنگام، آیه: «مَنْ کَفَرَ بِاللّهِ مِنْ بَعْدِ إِیمانِهِ إِلاّ مَنْ أُکْرِهَ...»، نازل گردید و مسائل را در این رابطه روشن ساخت.(1)، (2)
https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=42&lid=0&catid=27457&mid=319933
احادیث آیه ۱۰۹ از سوره نحل - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام صادق (علیه السلام) فرمود: پیامبر (صلی الله علیه و آله) یاران خود را به خدا دعوت میکرد. هرکس که خدا برای او خیر میخواست، کلام او را میشنید و پیام او را درک میکرد و هرکس برای او شرّ میخواست، بر قلبش مُهری زده میشد، کلام او را نمیشنید و درک نمیکرد و این است معنای آیه: أُولَئِکَ الَّذِینَ طَبَعَ اللهُ عَلَی قُلُوبِهِمْ وَسَمْعِهِمْ وَأَبْصَارِهِمْ وَأُولَئِکَ هُمُ الْغَافِلُونَ.
http://alvahy.com/%D9%86%D8%AD%D9%84/109
🍀🍀🍀🍀🍀🍀