هدایت شده از ریحانه
🔰 چهارشنبه ۱۴ دیماه؛ موعد دیدار جمعی از بانوان با رهبر انقلاب
🔺در آستانه ایام سالروز ولادت حضرت زهرا سلامالله علیها، جمعی از بانوان فرهیخته و فعال عرصههای فرهنگی، اجتماعی و علمی، چهارشنبه ۱۴ دیماه با حضرت آیتالله خامنهای دیدار خواهند کرد.
🔹رهبر انقلاب سال گذشته در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام با اشاره به درخواست جمعی از بانوان محترم برای برگزاری یک دیدار در ایام ولادت حضرت زهرا(س) فرمودند: «بانوان محترم از ما گلایه میکنند که این روز را باید به بانوان اختصاص میدادیم؛ حق هم با آنها است، منتها این جلسه، جلسهی ریشهدار و سابقهداری است و نمیشود این جلسه را دست کم گرفت؛ باید یک روزی را برای دیدار خانمها هم انشاءالله معیّن کنیم.»
🔸 پیش از این نیز اقشار مختلف بانوان کشور دیدارهای اختصاصی با رهبر انقلاب داشتهاند که از آن جمله میتوان به اجتماع صدهزار نفری در ورزشگاه آزادی و دیدارهای بانوان در جریان سفرهای استانی رهبر انقلاب اشاره کرد.
🌱 @khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔰 دغدغههای #حاج_قاسم!
♨️ دغدغه سوم: دغدغه مردم
💢 سومین مورد دغدغه مردم بود. حاج قاسم مردم ایران را به شدت دوست داشت. همانگونه که دغدغه مردم مظلوم همه کشورها را داشت. حجتالاسلام کاظمی کیاسری روایت میکند:
امان از این ترکشها؛ چه دردها که به جان حاجی نمیانداختند. مدام دردش را میخورد. یادم هست بعضی وقتها قرآن که میخواست بخواند گردن بند طبی میبست. دائم بدنش را به هم فشار میداد تا شاید دردش کم شود. میخواستیم تنش را ماساژ بدهیم نمیگذاشت. میگفت: «این درد مال منه، عادت میکنم»، میگفتم: «خب حاجی چرا این رو همیشه نمیبندی به گردنت؟ دردت رو کمتر میکنهها.» میگفت: «من ببندم نیرو چی میگه؟ نمیگه حاج قاسم چش شده؟» ناراحتیام را که دید. خندید. گفت: «این دردها یادگاری رفقای شهیدمه. اینها نباشه یادم میره کی هستم. با این دردها یاد شهدا میفتم، یاد حسین یوسف الهی، یاد احمد کاظمی، اونا نمیدادن بدنشون رو کسی ماساژ بده.» بعد مکثی کرد و گفت: «این درد خیلی مهم نیست، درد مردم و درد دین آدم رو میکشه.»
🔹 این حاج قاسم سلیمانی است. اینکه مردم اینگونه حاج قاسم را دوست دارند او هم مردم را دوست داشت. راننده حاج قاسم میگفت:
«حاج قاسم نمیگذاشت هیچ وقت بوق بزنم میگفت مردم میترسند. اگر یک ماشین از فرعی میآمد بیرون، سریع به من میگفت آروم برو. دیگر من میدانستم که همیشه باید به بقیه راه بدهم، چون حاج قاسم دغدغه مردم را داشت.»
او حتی در سطح جامعه نیز بسیار عادی رفت و آمد میکرد. حجتالاسلام کاظمی کیاسری میگوید:
🔻 راننده از توی آینه زل زده بود به صورت حاجی. حاج قاسم پرسید: «چیه؟ آشنا به نظرت میرسم؟» خوب خوب نگاه کرد که درست بشناسدش. آخرسر گفت: «شما با سردار سلیمانی نسبتی داری؟ برادرش نیستی؟ پسرخالهاش چی؟» حاجی جواب داد: «من سردار سلیمانیام.» جوان لبهایش باز شد به خندیدن. گفت: «میخوای من رو رنگ کنی؟ خودم این کارهام.» حاجی با خندهاش خندید و دوباره گفت: «من سردار سلیمانیام.» جوان دودل و مردد گفت: «بگو به خدا» گفت: «به خدا من سردار سلیمانیام.» زبانش بند آمده بود. دیگر حرفی نزد. گاز ماشین را گرفت و رفت. چند دقیقهای که گذشت حاجی سکوت را شکست و پرسید: «زندگیت چطوره؟ با گرونی چه میکنی؟ مشکلی نداری؟» جوان چشمهایش را از آینه دوخت به حاجی. گفت: اگه تو سردار سلیمانی هستی من هیچ مشکلی ندارم.
♦️ حاج قاسم حتی در سیل و زلزله کنار مردم بود و در هنگام حوادث به کمک آنها میرفت.
پیرمرد دو دستش را گرفته بود بالای سرش، عکس امام هم بین دستهایش بود. تا زیر زانو توی آب ایستاده بود. آبی که کل زندگیاش را شسته و برده بود. مدام میگفت: «هیچ چیزی نمیخوام اما عکس امام نباید خیس بشه.» هر کار میکردند از خانهاش برود بیرون نمیرفت. آب داشت پیشروی میکرد، میگفتند: «از خونهت بیا بیرون آب داره میرسه خونه میریزه روی سرت.» دست میکشید روی عکس امام. میگفت: «زمان جنگ دیدم تیرها میخوردن کنار پاهامون ولی بهمون نمیخوردن. همش از برکت این سید بود.» تند و تند عکس امام را میبوسید. حاجی تا زیر زانو رفت توی آب پیشش. دستش را گرفت و بوسید. گفت: «قسمت میدم به همین سید از این خونه بیا بیرون تا سیل بهت آسیب نزنه.» پیرمرد حاجی را بغل کرد. حاجی از آن مهلکه آوردش بیرون. کل زندگی پیرمرد بین دست هایش بود. بیخود خیال میکردیم زندگیاش را آب برده.
🌐 برای مطالعه متن کامل سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها، به صفحه مجازی زیر مراجعه نمایید:
https://soada.ir/parvandeh/daghdaghe_hajghasem/
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
باسلام وادب خدمت باسعادت عزیزان وتوفیق رسیدن به مرتبه معرفت کرامت بخشی وعزت انسانها وتکریم بندگان خدا
روز چهارشنبه شما بزرگواران همراه باسلامتی وطول عمرباعزت وبرکت
*یاحی یاقیوم*
*دادگری و رابطۀ قلبی بامردم برترین تکیه گاه زمامداران در مدیریت برجامعه*
*ارتباط بامردم بهترین تکیه گاه*
امیرمؤمنان علی (ع) در عهدنامۀ مالک اشتر دربارۀ دادگری و رابطۀ قلبی به عنوان برترین تکیه گاه حکومت و مدیریت فرموده است :
*«وَ إِنَّ أَفْضَلَ قُرَّةِ عَيْنِ الْوُلاَةِ اسْتِقَامَةُ الْعَدْلِ فِي الْبِلاَدِ، وَ ظُهُورُ مَوَدَّةِ الرَّعِيَّةِ،وَ إِنَّهُ لاَ تَظْهَرُ مَوَدَّتُهُمْ إِلاَّ بِسَلاَمَةِ صُدُورِهِمْ.*
و بى گمان بهترين روشنايى چشم سرپرستان، پايدار شدن دادگرى در كشور است،
و پديدار شدن دوستى صميمانۀ شهروندان؛
و دوستى شان جز با سالم شدن سينه هايشان پديدار نمى گردد.
سالم شدن سینه هایشان از كينه و بى اعتمادى و سوءظن .
*دادگرى در حكومت و مديريت*
دادگرى در حكومت و مديريت،
هدفى اساسى و سياستى بنيادى است،
و هيچ چيز چون آن، حكومت و مديريت را سامان نمى بخشد و استوار نمى سازد،
و از اين روست كه بيش ترين تلاش بايد در جهت پايدار شدن آن باشد. پايدار شدن دادگرى در ديده اميرمؤمنان على (ع) چنين پربها است که فرمود : « بى گمان بهترين روشنايى چشم سرپرستان و مایۀ آرامش آنان ، پايدار شدن دادگرى در كشور است. »
*اهمیت دادگری درزمامداری*
اهميت دادگرى در نزد امام على (ع) تا بدانجاست كه آن حضرت دادگرى را ریشه ، اساس ، پایه و معيار حكومت و سياست و مديريت می دانسته و بر این اساس عمل کرده است .
در بیانی که در غررالحکم وارد شده این چنین آمده است :
*«مِلاَکُ السِّيَاسَةِ الْعَدْلُ.»* ملاک سياست دادگرى است.
دادگرى در حكومت و مديريت،
بدين معناست كه براى همه،
امكانات مساوى براى پيشرفت و تعالى فراهم شود،
و هركس بدانچه استحقاق دارد دست يابد،
و در وضع قانون و اجراى آن مساوات رعايت شود و تبعيضى بر كسى نرود،
و تفاوت ها و امتيازات برمبناى صلاحيت و استحقاق باشد.
لازمۀ پايدار شدن دادگرى در كشور، رويكرد همه جانبه به دادگرى و پرهيز از تجزيه گرى در دادگرى است؛
يعنى دادگرى در وجوه فردى،
خانوادگى، اجتماعى، سياسى، مديريتى، اقتصادى، فرهنگى و قضايى لحاظ گردد و براى تحقق آن برنامه ريزى شود، كه در اين صورت نظام مطلوب برقرار و دادگرىِ پايدار شكل مى يابد، كه به بیانی که در غرر از امام وارد شده :
«الْعَدْلُ نِظَامُ الاِْمْرَةِ.»* دادگرى نظام بخشِ حكومت است.
و بهترين تكيه گاه حكومت و مديريت،
و نيز باارزش ترين دستاورد آن ها دوستى صميمانۀ شهروندان است؛ و اين دوستى به قدرى بااهميت و گرانبها است كه اميرمؤمنان على (ع) آن را در كنار دادگرى ديده و هم بها با آن معرفى كرده است:
*وَ ظُهُورُ مَوَدَّةِ الرَّعِيَّةِ»* وپديدار شدن دوستى صميمانه شهروندان).
*حکومت ومدیریت برقلبها*
حكومت و مديريتى كه اميرمؤمنان على (ع) درپى تحقق آن است،
حكومت و مديريت بر قلب ها است؛
حكومت و مديريتى كه در دل مردمان و اداره شوندگان نفوذ دارد،
و موردتأييد و حمايت آنان است؛
و البته شرط رسيدن بدان اين است :
*«وَ إِنَّهُ لاَ تَظْهَرُ مَوَدَّتُهُمْ إِلاَّ بِسَلاَمَةِ صُدُورِهِمْ»*
(و دوستى شان جز با سالم شدن سينه هايشان [ از كينه و بى اعتمادى و سوءظن پديدار نمى گردد.
حكومت و مديريت بر قلب ها جز با چنين بن مايه اى به دست نمى آيد.
در حكومت و مديريت چنان بايد عمل نمود كه علاوه بر حركت به سوى اهداف، دوستى شهروندان نيز فراهم گردد، كه بدون آن چيزى ارزش ندارد،
زيرا عدالت نيز براى مردم است،
*پرخورى ستمگر و گرسنگى ستمديده*
چنان كه اميرمؤمنان على (ع) فرمود :
*«أَمَا وَ الَّذِي فَلَقَ الْحَبَّةَ، وَ بَرَأَ النَّسَمَةَ، لَوْ لاَ حُضُورُ الْحَاضِرِ، وَ قِيَامُ الْحُجَّةِ بِوُجُودِ النَّاصِرِ، وَ مَا أَخَذَ اللّهُ عَلَى الْعُلَمَاءِ أَنْ لاَ يُقَارُّوا عَلَى كِظَّةِ ظَالِمٍ وَ لاَ سَغَبِ مَظْلُومٍ لاََلْقَيْتُ حَبْلَهَا عَلَى غَارِبِهَا، وَ لَسَقَيْتُ آخِرَهَا بِكَأْسِ أَوَّلِهَا* .»
به خدايى كه دانه را شكافت و جان را آفريد، اگر حضور حاضران و برپا شدن حجّت با اعلام وجود ياوران نبود،
و چنانچه خداوند از عالمان پيمان نگرفته بود كه بر پرخورى ستمگر و گرسنگى ستمديده،
هيچ آرام و قرار نگيرند،
بى تأمل ريسمان مهار حكومت را بر گردنش مى افكندم و با همان جام نخست آخرش را هم سيراب مى كردم ( یعنی و چون گذشته خود را به كنارى مى كشيدم).
امام (ع) به روشنى بيان كرده كه حكومت را براى مردمان پذيرفته است تا اين كه دادگرى را براى آنان برپا دارد.
با چنين جهت گيرى اى است كه مى توان دادگرىِ در خدمت مردمان را سامان داد
نهج البلاغه خطبه سوم.
سـلام صبح زیباتون بخیر ☕ 🌸
انشاءالله امروز 🌸🍃
و همه لحظه های شما 🌸🍃
پراز رحمت 🌸🍃
دلتون پرازمحبت 🌸🍃
زندگیتون پراز بركت و🌸🍃
پراز موفقيت🌸🍃
وعاقبتتون بخیرباشه🌸🍃
12-13.mp3
6.03M
✅ تفسیر صوتی قرآن کریم توسط استاد قرائتی آیات ۱۲و۱۳ سوره توبه: ✅
وَإِن نَّكَثُوا أَيْمَانَهُم مِّن بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنتَهُونَ
ﺍﮔﺮ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﺷﻜﻨﻲ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺩﺭﺑﺎﺭﮤ ﺩﻳﻨﺘﺎﻥ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﻴﺶﻭﻛﻨﺎﻳﻪ ﺑﮕﺸﺎﻳﻨﺪ، ﺩﻳﮕﺮ، ﺭﻫﺒﺮﺍﻥِ ﻛﻔﺮ ﺑﻪﺣﺴﺎﺏ ﻣﻲﺁﻳﻨﺪ. ﭘﺲ ﺑﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﺑﺠﻨﮕﻴﺪ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﺗﻌﻬﺪی ﭘﺎﻳﺒﻨﺪ ﻧﻴﺴﺘﻨﺪ. ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺷﺪﺕ ﻋﻤﻞ، ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﻋﻬﺪﺷﻜﻨﻲ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ. (١٢)
أَلَا تُقَاتِلُونَ قَوْمًا نَّكَثُوا أَيْمَانَهُمْ وَهَمُّوا بِإِخْرَاجِ الرَّسُولِ وَهُم بَدَءُوكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَن تَخْشَوْهُ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
ﺁﻳﺎ ﻧﻤﻲﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺑﺠﻨﮕﻴﺪ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺟﻤﺎﻋﺘﻲ ﻛﻪ ﻋﻬﺪﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺷﻜﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺼﻤّﻢ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻜﻪ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻛﻨﻨﺪ؟! ﻫﻤﺎﻥﻫﺎ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﺍﻭﻟﻴﻦﺑﺎﺭ ﺟﻨﮓ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﻛﺮﺩﻧﺪ! ﻧﻜﻨﺪ ﺍﺯ ﺁﻥﻫﺎ ﻣﻲﺗﺮﺳﻴﺪ؟! ﺍﮔﺮ ﻣﺆﻣﻨﻴﺪ، ﺟﺎ ﺩﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺩﺭﺟﮥ ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺒﺮﻳﺪ. (١٣)
هدایت شده از بصیرت ظهور
🔻ایستاده در یک جبهه، نشسته در دو سنگر
🔴 اگر انقلاب اسلامی را بهعنوان خروجِ جمعی از ولایت طاغوت بدانیم و مصداقِ تمام عیارِ طاغوت را در این زمانه، تجدّد غربی قلمداد کنیم، باید علامه مصباح و شهید سلیمانی را دو نیروی تاریخسازِ "همجبههای" تصویر کنیم که راه «مقاومت» را در پیش گرفتند.
♨️ دو همجبههای که یکی از دریچۀ "اندیشهورزی" مسیر مقاومت را در پیش گرفت و دیگری از دریچۀ "نظامیگری".
🔴 شهید سلیمانی، بر آن بود که خطّ تاریخیِ انقلاب را به بیرون از مرزهای ایران امتداد دهد و سیطرۀ تجدّدِ غربی را از جوامع اسلامیِ دیگر نیز بزُداید و شدنها و صیرورتهای مسلمانان را به مرحلۀ "تمدّن اسلامی" نزدیک کند.
🔴 علامه مصباح نیز انقلاب اسلامی را یک انقلاب متمایز معرفی کرد که ریشه در دین دارد و برخلاف عالم تجدّد، میخواهد نظامات اجتماعیِ خویش را بر دین بنا کند و از توحید، روایت عینی و ساختاری بیافریند.
♨️ علامه مصباح الگوهای ساختاریِ غرب را به چالش کشید از جمله اینکه؛ دموکراسیِ سکولار را برنتابید و مردمسالاری را در متن دین جُست و نشان داد که مردمسالاری سوغات غرب نیست، بلکه نظریۀ سیاسیِ اسلام همواره بر تقدّم و اصالت امر اجتماعی نسبت به امر سیاسی دلالت دارد. او سخت بر این باور بود که دولتهای غربی، "قابلِاعتماد" نیستند...
🖌 مهدی جمشیدی[با تخلیص]
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
http://sapp.ir/basiratezohor
بصیرت ظهور &ایتا👇
eitaa.com/basiratezohor
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸 در آستانه ایام سالروز ولادت حضرت زهرا(س) جمعی از بانوان فرهیخته، مادران برگزیده و فعالان عرصههای فرهنگی، اجتماعی و علمی صبح امروز با رهبر انقلاب دیدار کردند
@Farsna
🔰 #بسته_خبری
رهبر انقلاب در دیدار بانوان: خوشحالم از اینکه توانستیم این جلسه را تشکیل دهیم / این جلسه یک جلسهی زنانهی محض و مشحون از مفاهیم برجسته و عالی بود / پیشنهادهایی در این جلسه مطرح شد که باید برای تحقق آن یک راه و مسیری پیدا کنیم
رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از بانوان برگزیده سراسر کشور: بسیار جلسهی خوشایند و مفید و انشاءالله دارای سود فراوانی برای آیندهی ما، برای فکر ما امروز اینجا تشکیل شد. من خیلی خرسندم از اینکه توانستیم این جلسه را امسال تشکیل بدهیم. سال گذشته خانمها یک نامهای نوشتند، اعتراض کردند که چرا روز زن را شما به مداحها اختصاص دادید، خب حالا روز زن خصوصیتی ندارد، همین حول و حوش ولادت حضرت زهرا سلامالله علیها درست است، اشکال واردی است و اگر زنده بودیم، در آینده هم انشاءالله این جلسه را تشکیل میدهیم.
این جلسه یک جلسهی زنانهی محض و مشحون از مفاهیم برجسته و عالی بوده تا الان، تا این لحظه. صحبتهایی که خانمها کردند، بسیار خوب بود و حقیقتاً بنده بهره بردم.
پیشنهادهایی بود، انشاءالله بتوانند راهحلی برای آن پیشنهادها پیدا کنند. شاید بعضی از این مطالب مرتبط بشود به شورای انقلاب فرهنگی، مثلاً در آنجا باید مطرح بشود یا هر جای دیگری. به خصوص این موضوع بهکارگیری زنان فرزانهی ما، کارآمد ما، مجرب ما، دانشمند و عاقل و فهمیدهی ما در ردههای گوناگون تصمیمسازی و تصمیمگیری کشور، این مطلب مهمی است. البته ذهن بنده مشغول است به این قضیه. باید یک راهی برایش پیدا کنیم. باید یک مسیری انشاءالله پیدا کنیم ببینیم چه کار میشود کرد.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب در دیدار بانوان: در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است / غرب متجدد نسبت مسئلهی زن گناهکار و مقصرند و جنایت کردند / با طرح مطالبه و مسائل مربوط به زن، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند
🔺در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست. یک وقتی سالها پیش در دانشگاه دانشجوها از من پرسیدند شما در فلان قضیه چه دفاعی از خودتان دارید؟ گفتم من دفاعی ندارم، من هجومی دارم. در قضیهی زن اینجوری است، دنیا مقصر است، دنیا که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفهی غربی و فرهنگ غربی موجود البته غرب متجدد به قول خودشان مدرنیته غرب تاریخی را من کاری ندارم آن بحث دیگری است، غرب متجدد یعنی همینی که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همهی شئون زندگی حرفی ابراز کرده، ما در قبال اینها مطالبه کنندهایم اینها نسبت مسئلهی زن گناهکارند، مقصرند، جداً، ضربه زدند، جنایت کردند.
🔺بنابراین صحبتهایی که ما میکنیم جنبهی دفاع ندارد، جنبهی بیان نظر و عقیدهی اسلامی است، موضع اسلامی است. حتی من امیدوارم که اگر این مطالبی که دربارهی مسئلهی زن، موضوع زن مطرح میکنیم و شماها بحمدالله میبینم که مسلطید به این مسائل یا خانمهایی که صحبت کردند و کاملاً مسلطند، امثال شماها اینها را تکرار بکنید، بیان کنید، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند. جامعهی زن غربی امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی و آگاه در یک موارد دیگری است، روی آنها هم ممکن است اثر بگذارد.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
#بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب در دیدار بانوان: جهاد هم بر زن هم بر مرد واجب است منتها جهاد مرد یکجور است جهاد زن یکجور دیگر/ در دفاع هشت ساله زنها هم مکلف بودند، تکلیف داشتند تکلیفشان را هم خوب عمل کردند/ گمان نمیکنم شما بتوانید یکی از این شرح حالهای همسران را بخوانید و بارها اشک نریزید
🔺حضرت آیتالله خامنهای: جهاد هم بر زن هم بر مرد واجب است منتها جهاد مرد یکجور است جهاد زن یکجور دیگر است. یعنی همین جنگ مثلاً دفاع هشت ساله زنها هم مکلف بودند، تکلیف داشتند تکلیفشان را هم خوب عمل کردند زنها در این مدت اگر بهتر از مردها عمل نکرده باشند حداقل به اندازهی مردها عمل کردند.
🔺اگر نخواندید کتابهایی را که در مورد بانوان در دورهی دفاع مقدس هست بخوانید. کتابهایی نوشته شده الحمدللّه حالاها به فکر این چیزها هستند، جوانهای خوب ما فراهم میکنند. فرض بفرمایید همین شرح حالهایی که مربوط به همسران شهداست. گمان نمیکنم شما بتوانید یکی از این شرح حالها را بخوانید و در مدت خواندن این، ده بار اشک نریزید، امکان ندارد.
🔺یعنی انسان وقتی میبیند این جهاد این زن را حالا مرد رفته در میدان اما این زن دارد جهاد میکند. این جهاد بر هر دوی آنها واجب است. امر به معروف و نهی از منکر هم بر زن واجب است هم بر مرد واجب است منتها تقسیم نقش شده؛ نقشها یکسان نیست. این نگاه اسلام است، هم یک نگاه مترقی است هم عادلانه است.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب: در نگاه سرمایهداری غرب، مرد بر زن اولویت دارد چون سرمایه جایگاه انسانها را تعیین میکند و مرد مدیریت اقتصادی و تجاری داشت/ مسئله آزادی زن در غرب برای استفاده از آنان در کارخانه با مزد کمتر مطرح شد
🔺حضرت آیتالله خامنهای: نظام سرمایهداری غرب یک نظام مردسالار است. در نظام سرمایهداری سرمایه بالاتر از انسانیت است. انسانیت انسانها در خدمت سرمایه قرار میگیرد. خب هر انسانی که بیشتر بتواند سرمایهآوری کند، سرمایهاندوزی کند، ارزشش بیشتر است. مرد گردن کلفتتر است، قویتر است.
🔺مدیریتهای کلان اقتصادی و تجاری و مانند اینها را مردها انجام میدادند. بنابراین در نظام سرمایهداری مرد اولویت دارد بر زن. چون رجحان سرمایه بر انسان در مورد مرد بیشتر صادق است. خب، حالا که بنا شد سرمایه جایگاه انسانها را تعیین بکند انسانها یکسان نیستند دیگر طبعاً مختلفاند. گفتیم بر طبق این نگاه سرمایهسالاری، جنس مرد طبعاً بالاتر از جنس زن است.
🔺مزد زن همین الان در بسیاری از کشورهای غربی برای کارِ مشابه با مرد، کمتر از مرد است. این یکجور سوءاستفاده است که یک علت اینکه در قرن نوزدهم و بعد قرن بیستم، بیشتر قرن نوزدهم، مسئلهی آزادی زن مطرح شد برای این بود که زنها را از خانه بکشند بیرون، ببرند کارخانه. از آنها استفاده کنند با مزد کمتر.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب در دیدار بانوان: نهایت وقاحت غربیها این است که علیرغم وجود مسائلی چون بردهداری و تجارت جنسیِ زنان و قانونی کردن همجنسبازی، ادعای پرچمداری حقوق زن را دارند
🔺حضرت آیتالله خامنهای: وقاحت غرب اینجا ظاهر میشود که اینها با این همه ضربهای که به زن به حیثیت زن به کرامت زن وارد آوردند خودشان را پرچمدار حقوق زن وانمود میکنند یعنی واقعاً این نهایت وقاحت است. آدم خجالت میکشد اسم بیاورد این چیزی که راه افتاد بین زنها غربی سال گذشته و تعرضهای جنسی و چه و چه و چه و... با همهی اینها باز میگویند ما طرفدار زن هستیم، طرفدار حقوق زن هستیم آن چیزی که در زبان بیتقوای غربیها بعنوان آزادی زن نامیده میشود اینهاست.
🔺اینکه میگویند آزادی زن، مرادشان همین آزادی به این معناست. این آزادی نیست، عین اسارت است، عین اهانت است. قبل از انقلاب حتی بعضی از بزرگان میگفتند که تصورشان این بود که این آزادی ارتباط زن و مرد در غرب موجب میشود که چشم و دل مردها سیر بشود؛ دیگر تخلفات جنسی انجام نگیرد، تخلفاتی که گاه به گاه گوشه و کنار انجام میگیرد، ولی چشم و دل مردها سیر شد دیگر این تخلفات انجام نمیگیرد، اینجوری فکر میکردند. حالا شما نگاه کنید ببینید که این چشم و دل اینها سیر شده یا حرصشان صد برابر شده؟ نه فقط چشم و دل سیر نشده حرص و هوس صد برابر شده.
🔺 لذاست که امروز شما نگاه میکنید در محیط غرب، تجارت جنسی هست، بردهداری جنسی هست، شکستن همهی حد و مرزهای اخلاقی و انسانی هست، عرفی کردن و قانونی کردن چیزهایی که در همهی ادیان حرام است هست؛ این همجنسبازی و این حرفها اینها مربوط به اسلام فقط نیست در همهی ادیان اینها جزو محرّمات کبیره است. اینها را قانونی میکنند اصلاً خجالت هم نمیکشند واقعاً.
📌دیدار جمعی از بانوان منتخب کشور
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh