eitaa logo
موسسه دارالقرآن نورالهدی
794 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
858 ویدیو
59 فایل
راه ارتباط با ما @d_noorolhoda138
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️شهدای کربلا : شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا سُوَیْد بن عَمْرو بن اَبی‌مُطاع خَثْعَمی: سُوَیْد بن عَمْرو بن اَبی‌مُطاع خَثْعَمی، آخرین شهید واقعه کربلا که اندکی پس از شهادت امام حسین (ع) به شهادت رسید. سوید، آخرین نفر از اصحاب امام حسین(ع) بود که به میدان رفت و جنگید تا اینکه زخمی شد و بی‌رمق در بین دیگر کشتگان افتاد. همه گمان کردند او کشته شده است. پس از مدتی، سوید شنید که می‌گویند: حسین کشته شد. پس به خود آمد و برخاست و چون شمشیرش را برده بودند، با خنجری که به همراه داشت جنگید تا به شهادت رسید. گفته‌اند عروة بن بطان ثعلبی و زید بن رقاد جنبی او را کشتند. بنا به نقل مورخين او پس از كسب اجازه از امام حسین(عليه السلام) پا به ميدان گذاشت و اين رجز را خواند: (اى حسين، قدم پيش نهادم تا جدّت احمد(صلى الله عليه وآله) و پدر بزرگوارت على و برادرت آن ماه شب چهارده به كمال رسيده و عمويت حمزه آن آقا و سيّد ارشد كه شير خدا ناميده مى شد و (جعفر) آن صاحب دو بال را كه در بهشت برين (پرواز مى كند و) داراى مقام والايى هستند، ديدار نمايم).
🌹رسول اكرم صلى الله عليه و آله: هر که صادقانه از خدا شهادت مسألت کند خداوند او را به جایگاه شهیدان می رساند حتی اگر در بستر خود بمیرد. (بحارالانوار: ج۶۷ ص۲۰۱)
💠آیت‌الله فاطمی‌نيا (ره): بدترین سخن این است که دعا کردم و نشد ، زیارت رفتم و نشد! این نشدها شیطانی است. هیچ دعا کننده‌ای دست خالی بر نمی‌گردد . اگر به صلاح باشد همان را و اگر به صلاحش نباشد بهتر از آن ‌را می‌دهند.
👆جوایز چشمه رحمت 24 واریز شد.
چند وقت پیش از آقا (آیت‌الله‌العظمی بهجت) پرسیدم: چطور می‌شود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را درک کرد؟» گفتند: «زیاد قرآن بخوانید و به قرآن زیاد نگاه کنید.» از وقتی این حرف را زدند، قرآن خواندن روزانه‌ام ترک نشده بود؛ اما امروز خیلی دلم گرفت. با خودم گفتم: «توی این مدت، چرا نباید یک حس نزدیکی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشته باشم؟ بعد از جلسه، بدون اینکه حرفی بزنم، آقا برگشتند به من گفتند: «چشم آدم باید مواظب باشه. اگر کسی میخواد آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو ببینه، باید مواظب چشمش باشه که گناه نکنه 🔥سرم را انداختم پایین حساب و کتاب چشم‌هایم خیلی وقت بود از دستم در رفته بود. مراقب دیدنی هامون باشیم .....
‍ پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔 🥀 اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَات🥀 ِ 🙏 التماس دعا 🙏 تا ابد یاد عزیزان ز دل و جان نرود😔 جان اگر رفت ولی خاطر خوبان نرود...💔 🥀پنجشنبه است... گذشتگانمون رو چشم انتظار نذاریم😔 یاد کنیم از همه عزیزانمون با صلوات و فاتحه ای😔🙏 روحشون قرین رحمت الهی ✨🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️شهدای کربلا : نافع بن هلال بَجَلی یا نافع بن هلال جَمَلی: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا نافع بن هلال بَجَلی یا نافع بن هلال جَمَلی: نافع بن هلال بَجَلی یا نافع بن هلال جَمَلی، صحابی امام علی و از شهدای کربلا. او در جنگ‌های جمل، صفین و نهروان شرکت داشت. نافع در عذیب هجانات به کاروان امام حسین پیوست و روز عاشورا در کربلا به شهادت رسید. او در سخنانی حمایت و وفاداری خود را نسبت به امام حسین نشان می‌د‌اد. وی اهل کوفه بود. او که از قاریان قرآن و حدیث و از اصحاب علی به شمار می‌رفت و در جنگهای صفین، جمل و نهروان شمشیر زده بود، وقتی حسین بن علی به سوی عراق آمد، به سوی او شتافت و در راه به کاروان پیوست. او سفارش کرده بود اسبش را که کامل نام داشت از کوفه برایش بیاورند و عمرو بن خالد و دوستانش این کار را کردند. در روز عاشورا هنگامی که عمرو بن قرظة، از یاران امام، کشته شد و برادرش علی بن قرظة که در سپاه کوفه بود، به خونخواهی او به میدان آمد، نافع بن هلال بر او حمله کرد و او را مجروح ساخت. یارانش برای نجات او حمله کردند و نافع بن هلال با آنها درگیر شد. رجز می‌خواند و می‌گفت: «اگر مرا نمی‌شناسید خود را معرفی می‌کنم: من از قبیله جَمَلی هستم و آیین و دینم همان دین حسین بن علی است.»
🌷 پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله: در روز قیامت نزدیکترین مردم نسبت به من کسی است که بیشتر بر من صلوات فرستاده باشد. 📗 جامع الاخبار ص۶۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️شهدای کربلا : شبیب بن عبدالله نهشلی: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا شبیب بن عبدالله نهشلی: شَبیب بن عبدالله نَهْشَلی(شهادت عاشورای ۶۱ قمری)، از یاران امیرالمؤمنین و شهدای کربلا. شبیب از تابعین بود که در جنگ‌های جمل، صفین و نهروان در سپاه امام علی(ع) حضور داشت و پس از شهادت امیرالمؤمنین به حسنین پیوست و در واقعه کربلا به شهادت رسید. شَبیب بن عبد اللّه نَهشَلی، که از وی با نام های شَبیب بن عبد اللّه و حبیب بن عبد اللّه نَهشَلی نیز یاد شده، از یاران امام حسین علیه السلام و از طایفه بنی نُفَیل بن دارِم بوده است. به نظر می رسد که وی، همان کسی است که ابن نَما، وی را ابو عمرو نَهشَلی نامیده است.از وی در زیارت های «رجبیه» و «ناحیه مقدّسه»، چنین یاد شده است: سلام بر شَبیب بن عبد اللّه نَهشَلی! ابو عمرو نهشلی در صبح روز عاشورا و پس از حمله اول با اذن امام حسین (ع) به میدان جنگ رفت و به‌طور منفرد با لشکر ابن سعد جنگید، [۶] ولی ابن شهر آشوب می‌نویسد که شبیب بن عبدالله در حمله اول به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☝️☝️دارالقرآن نورالهدی کلیشاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گرچہ‌درچای عزای تُوشڪـــــــــرریختہ‌اند مانمڪ‌ گيرتُـوهستيم‌ اباعبــــــــــــــــدالله..
⚫️شهدای کربلا : کنانة بن عتیق تغلبی: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا کنانة بن عتیق تغلبی: کنانة‌ بن‌ عتیق بن معاویة بن صامت بن قیس تغلبی، از شهدای واقعه عاشورا است. وی از قهرمانان کوفه و از عابدان و قاریان آن شهر بود و در ایامی که سیدالشهداء (ع) به کربلا رسید ، خود را به آن حضرت رساند . نامش در زیارت ناحیه مقدسه هم آمده است . کنانه به همراه پدرش در غزوه احد و خندق شرکت داشت و از اصحاب پیامبر(ص) به شمار می‌آمد. در جنگ‌های زمان خلافت امام علی(ع) نیز در کنار آن حضرت می‌جنگید. او از پهلوانان کوفه بود. کنانه روز نهم محرم خود را به کربلا رساند و در رکاب امام حسین(ع) قرار گرفت. در صبح روز عاشورا و در حمله اول، جنگید تا به شهادت رسید. او به هنگام شهادت حدود ۷۰ سال سن داشت. ابن شهر آشوب کنانه را در شمار شهدای حمله نخستین روز عاشورا دانسته است و بعضی هم شهادت او را بعد از حمله اول و در جنگ تن به تنی که میان حمله نخست تا ظهر رخ داد، ذکر کرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️شهدای کربلا : عبدالله بن عمیر کلبی: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا عبدالله بن عمیر کلبی: عبدالله بن عُمَیر کَلبی(شهادت ۶۱ق) از شهدای کربلا است. او به همراه همسرش ام وهب، شبانه خود را از کوفه به سپاه امام حسین(ع) رساند. بنا بر گزارش طبری، عبدالله بن عمیر، دومین شهید کربلا روز عاشورا بود. همسرش ام‌وهب نیز نخستین زنی بود که در واقعه کربلا به شهادت رسید. هنگامی‌که سپاه کوفه در نخیله آماده جنگ با امام حسین(ع) می‌شد. عبدالله با آنها برخورد کرد و از آن‌ها ماجرا را پرسید. آنها گفتند: به جنگ حسین بن علی می‌رویم. او گفت: به خدا سوگند من مشتاق جنگ با مشرکان بودم، و امیدوارم ثواب پیکار با اینان که قصد جنگ با پسر دختر پیامبرشان را دارند، از ثواب جنگ با مشرکان کمتر نباشد. وی نزد همسرش رفت و او را از قصد خویش آگاه کرد. ام وهب گفت: خداوند تو را به راهی نیکو هدایت کرده، چنین کن و مرا نیز با خود ببر. پس شبانه همراه همسرش بیرون رفت و به امام حسین(ع) پیوست. پیش از ظهر عاشورا، شمر بن ذی‌الجوشن که فرمانده جناح چپ سپاه کوفه بود، با افراد تحت فرمان خود به سپاه امام هجوم بردند. در این حمله هانی بن ثبیت و بکیر بن حی تیمی عبدالله بن عمیر را به شهادت رساندند. بنا بر گفته طبری، او دومین شهید کربلا بود.
🌹اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه عاقبت بخیری : ...وَ بِالْوالِدَیْنِ اِحْسانٍا... 🎙حجة الاسلام عالی
⚫️شهدای کربلا : نُعَیْم بن عَجْلان انصاری: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا نُعَیْم بن عَجْلان انصاری: او و دو برادرش -نضر و نعمان- هر سه از اصحاب رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) و از یاران امیرالمؤمنین علی (علیه‌السّلام) بودند و آن حضرت برادرش نعمان را بر ولایت بحرین گمارد. در منابع و مصادر تاریخی آنان از حاضران در جنگ صفین برشمرده شده‌اند که در حمایت از علی (علیه‌السّلام) شمشیر کشیده و در رکاب آن حضرت (علیه‌السّلام) جنگیده‌اند. این سه برادر در شجاعت و سرودن شعر زبانزد خاص و عام بودند. پیش از قیام امام حسین (علیه‌السّلام) و حرکت آن حضرت (علیه‌السّلام) به سوی کوفه، نضر و نعمان وفات کرده بودند و تنها نعیم از میان این برادران باقی مانده بود. زمانی که امام حسین (علیه‌السّلام) به سوی عراق حرکت کرد نعیم بن عجلان از کوفه خارج شد و خود را به امام (علیه‌السّلام) رساند. او پیوسته همراه امام (علیه‌السّلام) بود تا این که سرانجام به مراد خود رسید و در رکاب آقا و مولای خویش به شهادت رسید. شهادت او نیز به مانند بسیاری از یاران امام حسین (علیه‌السّلام) در جریان حمله نخست رقم خورد.
👆👆👆👆چهارشنبه های مهدوی دارالقرآن نورالهدی