#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار ۱۴ بهمن ماه
📌۱۴بهمن ماه ۴۹:
یکی از موضوعاتی که رژیم پهلوی همواره بابت آن به سخنرانان مذهبی تذکر داده و سختگیری مینمود، مسأله فلسطین و نپرداختن به آن از سوی وعاظ و روحانیون بود. از آنجایی که مسأله فلسطین یک مسأله اسلامی بود، لذا این توصیهی رژیم هرگز مورد توجه علماء و روحانیون قرار نگرفته و همواره به آن اشاره میشد. علاوه بر یادآوری مسأله فلسطین در سخنرانیها، روحانیون و انقلابیون از نظر مالی و مادی نیز کمک به مردم فلسطین را از وظایف خود میدانستند. در اسناد ساواک میبینیم که رژیم به دنبال قطع کردن جریان کمک مادی به فلسطینیها بوده است. در سند زیر که به سال 1349 باز میگردد به این موضوع اشاره شده است: «چون تصور میرود که مطهری و یا دو نفر واعظ دیگر به طور پنهانی مبادرت به ارسال پول موصوف به فلسطین نمایند، علیهذا دستور فرمائید به وسیله منابع مربوطه … مراقبت لازم معمول و هرگونه اطلاعی در مورد ارسال پولهای جمعآوری شده به وسیله نامبردگان به خارج از کشور واصل شد مراتب را سریعاً گزارش نمایند»
📌۱۴بهمن ماه ۵۷:
پس از بازگشت حضرت امام خمینی(ره) به ایران (1357/11/12) انقلابیون میکوشیدند اوضاع را در دست بگیرند اما دولت بختیار خود را دولت قانونی ایران میدانست. دیپلمات یکی از کشورهای اروپای شرقی مقیم ایران اوضاع را این گونه توصیف کرده بود:
«در موقعیت فعلی هیچگونه امیدی برای بهبود وضع داخلی ایران و شانسی برای بختیار و یارانش وجود ندارد… با فشاری که خمینی بر دولت وارد مینماید، بعید به نظر میرسد که بختیار بتواند بر اوضاع مسلط شود… او روز به روز در موفقیت خود امیدوارتر میشود… دولت آقای بختیار در این جریان بازنده اصلی است زیرا مخالفین به تاکتیکهای مخالف دولت آشنایی دارند… دولت بختیار با سیاستهای مختلف خود سعی دارد هرچه بیشتر وقت به دست آورد و سعی دارد با این تاکتیک نیروهای موافق خمینی را دچار بیتفاوتی نماید…»
(نک: انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک، کتاب بیست و پنجم، تهران، مرکز بررسی اسناد تاریخی، 1386: گزارش سری با عنوان اظهارات یک نفر دیپلمات یکی از سفارتخانههای بلوک شرق در تهران پیرامون اوضاع ایران، ص 250-251)
امروز مردم شهرهای دیگر کشور مانند قم و مشهد به تظاهرات و راهپیمایی پرداختند. (نک: همان، ص 255 و 257) براساس سند زیر (گزارش نوبهای شماره 174 فرمانداری نظامی اصفهان و حومه) اوضاع شهر اصفهان چنین بود:
روحیه پرسنل نظامی و انتظامی متوسط بود. مردم در مکانهای مذهبی چون مساجد جمع شده و به سخنرانی واعظین انقلابی گوش میدادند. مساجد در این زمان محل تبادل اخبار و اطلاعات درباره دیگر نقاط کشور نیز بود. براساس اعلامیهای که در مسجد حکیم اصفهان قرائت شد همافران بندرعباس همبستگی خود را با انقلاب اسلامی اعلام کرده بودند. یکی از خواستههای عمده انقلابیون، اخراج نیروهای آمریکائی و انگلیسی از ایران و درپیش گرفتن سیاستهای ضد آمریکایی بود. شعارهای مردمی بر حمایت از شورای انقلاب، رهبری حضرت امام خمینی(ره) و استقرار نظامی جمهوری اسلامی تأکید میکرد. فرماندار نظامی هم برای حفظ وضع شهر استقرار نیروها در شهر برنامهریزی کرد…
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
چه بنویسم از آن بیابتدا، بیانتها، زهرا
زمین زهرا، زمان زهرا، قدر زهرا، قضا زهرا
شگفتا فاطمه! یا للعجب! واحیرتا! زهرا
چه میفهمم من از زهرا و ما أدراک ما زهرا!
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
❄️زمستانه هنر
سازمان بسیج هنرمندان استان قم در نظر دارد کلاس های هنری زیر را در فصل زمستان برگزار نماید.
❄️بازیگری
❄️خطاطی
❄️عکاسی
❄️شعر
❄️پادکست
❄️فیلم سازی
❄️طراحی پوستر
❄️مربیگری سرود
❄️صنایع دستی(معرق کاری)
▫️جهت ثبت نام رشته مورد علاقه را همراه با نام ونام خانوادگی به شماره 09109706450 ارسال فرمایید.
مهلت ثبت نام: ٢۴ بهمن ماه
جهت اطلاع بیشتر به کانال هنرنامه قم به آدرس honarname_qom@ در ایتا مراجعه فرمایید.
#بسیج_هنرمندان_قم
#هنرنامه_قم
☑️eitaa.com/honarname_qom
☑️t.me/honarnameqom
☑️instagram.com/honarname_qom
☑️http://qom.basijhonarmandan.ir
☑️https://rubika.ir/honarname_qom
#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار۱۵بهمن ماه
📌۱۵ بهمن ماه ۵۷:
➖در سالهای قبل در روز 15 بهمن در کشور «جشن نیایش» برگزار میشد که یادبود ترور نافرجام شاه در دانشکده حقوق دانشگاه تهران در سال 1327 بود. در سال 1357 این جشن برگزار نشد. بیشتر کارمندان رسمی و نظامی ار روی ترس و اجبار در این مراسم شرکت میکردند. روحانیون و ائمهی جمعه نیز از جملهی مدعوین بودند که عمدتاً در آن حضور نمییافتند. اصولاً یکی از چالشهای روحانیون با ساواک همین عدم حضور آنها در مراسم بوده است و باعث سوء سابقه برای آنها میشد. بر اساس اسناد ساواک این جشن هرگز با استقبال عمومی مواجه نشده است.
➖امروز 15 بهمن 1357 مهندس «مهدی بازرگان» با حکم امام خمینی (ره) مأمور تشکیل دولت موقت شد. از این تاریخ تا 22 بهمن که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید در کشور دو دولت وجود داشت؛ دولت بازرگان که مورد حمایت امام و اکثریت مردم ایران بود و دولت شاپور بختیار که از سوی غرب و بخشی از ارتش حمایت میشد. در این روز 11 نفر از نمایندگان مجلس شورای ملی استعفای خود را تقدیم امام کردند. «استنفیلد ترنر» رئیس سازمان سیا در این روز اعتراف کرد که از قدرت جنبش اعتراضی ایران شگفت زده شده است.
➖ایران امروز (15 بهمن 1357) شرایط سخت و پرالتهابی را سپری میکرد. فرار و پیوستن نیروهای نظامی به مردم و انقلاب اسلامی همچنان ادامه داشت. به بخشی از گزارش نوبهای اطلاعاتی شماره 56 دقت کنید:
«ساعت 11:40 تعداد 5 نفر سرباز جمعی تیپ رضاپور، مأمور به فرمانداری نظامی منطقه وزارت کشاورزی با سلاح و تجهیزات و یک دستگاه جیپ و بیسیم مبادرت به فرار نمودهاند. ستواندوم وظیفه که در تاریخ 1357/10/9 مرتکب غیبت شده بود در دانشگاه تهران دیده شده که در حال تدریس تفنگ ژ-3 بوده است. نیروزفران کرمانشاه و تعدادی درجهداران قصد دارند به مدت 2 روز دست به اعتصاب غذا بزنند.» (نک: انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک، مرکز بررسی اسناد تاریخی، سال 1386، کتاب بیست و پنجم، ص 266-267)
دیدارهای مردمی با حضرت امام خمینی(ره) تظاهرات و راهپیماییها همچنان ادامه داشت. در این میان دیدار نیروهای نظامی مانند همافران و سربازان نیروی هوائی با امام مورد توجه قرار گرفته بود. نیروهای مردمی، نمایندگان مجلس شورای ملی را به تصرف ساختمان مجلس تهدید میکردند. در اصفهان پرسنل هوانیروز طی یک رژه همبستگی خود با انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی را اعلام داشتند. در کرمانشاه ارتش (لشکر 81 زرهی) میکوشید با برگزاری مراسم اعطای سردوشی و سوگند وفاداری کادر جدید لشکر، به تقویت روحیه پرسنل خود بپردازد. فضای کشور فضای بیم و امید بود.
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹به یاد شهیدان
#فخری_زاده
#علیمحمدی
#شهریاری
#احمدی_روشن
#رضایی_نژاد
🇮🇷زنم بر قلههای سربلندی جهان پرچم
کمانم گر کند دشمن، نمیآرم به ابرو خم🇮🇷
#جهاد_ادامه_دارد...
#موجیم_که_آسودگی_ما_عدم_ماست
#استوری
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار ۱۶ بهمن ماه
📌۱۶ بهمن ماه ۴۲:
در جریان نهضت امام خمینی(ره) استفاده از مناسبتهای مذهبی برای مخالفت با رژیم پهلوی به امری متداول تبدیل شده بود. مهمترین مناسبتهای مذهبی نیز بیتردید ایام دههی محرم بودند. در این دهه مردم با اجتماع در مساجد و حضور در خیابانها ضمن یادآوری مصائب اهل بیت(ع)، با امام خمینی نیز تجدید میثاق میکردند. اسناد وحشت رژیم پهلوی از این ایام را نشان میدهد. در بخشی از سند آمده است: «تلاش طرفداران روحانیت و دستجات مذهبی برای استفاده از اجتماعات و مجالس عبادت و سوگواری در تحریک احساسات مذهبی و عوامانه مردم علیه دولت و دیگر مقامات همچنان ادامه دارد.»
📌۱۶ بهمن ماه ۵۷:
در این روز در سال 1357 مهندس «مهدی بازرگان» در حضور نزدیک به سیصد خبرنگار خارجی در مدرسهی علوی به عنوان نخست وزیر موقت در مراسمی معرفی گردید. در این روز دولت آمریکا در واکنشی از دولت بختیار حمایت کرد. همچنین در این روز برخی از وقایع و حوادث مختلف در استانها و شهرهای کشور در گزارش نوبه ای شماره 57 ساواک آمده است.
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار ۱۸بهمن ماه
📌۱۸بهمن ۴۴:
گزارش دربار شاهنشاهی برای گمرک مهرآباد، مبنی بر ترخیص کالاهای وارد شده برای شمس پهلوی بدون دریافت عوارض گمرکی. کالاهای وارد شده در نوع خود جالب توجه میباشد. در حقیقت عدم تقید به قانون یا به تعبیر دیگر قانون شکنی و عبور از قانون پذیری جزو ذات رژیم استبدادی پهلوی و درباریان بود. این کالاها عبارت بودند از: «تعداد 5 بسته لوازم شخصی و 24 بسته خوراکی از کشور انگلستان»
📌۱۸ بهمن ۵۷:
بنابر گزارش سری (انقلاب اسلامی به روایت اسناد ساواک، کتاب بیست و پنجم، مرکز بررسی اسناد تاریخی، سال 1386، ص 337-336) جامعه روحانیت تهران و دیگر گروههای طرفدار حضرت امام خمینی(ره) در لبیک به فرمان ایشان مبنی بر تشکیل دولت موقت طی اعلامیهای از راهپیمایی در روز نوزدهم خبر دادند. شایعاتی درباره اشغال ساختمان وزارتخانهها نیز شنیده میشد. (ص 336) سند دیگری متعلق به دفتر ویژه اطلاعات (18/ 11/ 57) به تحلیل اوضاع سیاسی کشور پرداخته است. در اسناد اوضاع سیاسی آن روز به خوبی تشریح و از دولت موقت و دولت بختیار و فعالیتهای آنها یاد شده است. این سند محصول بررسی اوضاع و شرایط آن روز بوده است و اقدام به راهپیمایی برای تأیید دولت موقت و برانداختن دولت بختیار با توسل به شیوههای احتمالی (اشغال وزارتخانهها، تشکیل دولت در مساجد و تشویق مجلس شورای ملی به دادن رأی عدم اعتماد به دولت بختیار) را مطرح کرده است. در پایان این تحلیل چنین نتیجه گرفته شده است که دولت و ارتش باید با قدرت علیه انقلابیون وارد عمل شوند. همچنین احتمال جنگ خانگی چند ساله نیز مطرح شده است. در چنین شرایطی پیوستن نیروهای نظامی به مردم در جریان بود و در قم تظاهرات و راهپیماییهای پراکندهای در لبیک به فرمان حضرت امام خمینی مبنی بر تشکیل دولت موقت برپا بود.
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار ۱۹ بهمن ماه
📌۱۹ بهمن ماه ۵۷:
گزارش ارائه شده از راهپیمایی مردمی در اطاعت از فرمان حضرت امام خمینی(ره) در تشکیل دولت موقت؛ این راهپیمایی به دعوت جامعه روحانیت تهران شکل گرفته بود و گروههای مختلف مردم در آن شرکت داشتند. حضور همافران نیروی هوائی و پرسنل نیروی زمینی در این راهپیمایی مورد توجه گزارشگر قرار گرفته است. بنابراین گزارش جمعیت تظاهرکننده مسیر میدان انقلاب (24 اسفند) تا میدان آزادی (میدان شهیاد) را پوشانده بود. در قطعنامه پایانی این راهپیمایی تأکید شده بود:
«ملت باید تا رسیدن به پیروزی نهایی که محو کامل استبداد و استقرار جمهوری اسلامی است با همبستگی و شکیبایی کامل به مبارزه ادامه دهد.»
همچنین از نیروهای نظامی و انتظامی خواسته شده بود به دولت موقت منصوب حضرت امام خمینی(ره) بپیوندند. از کارکنان دولت، مجلسین و … خواسته شده بود از کار و مشاغل خود کناره گرفته و دولت جدید را اطاعت و همراهی کنند. راهپیمایان به دولتها و کشورهای جهان نیز اعلام کردند از این تاریخ تنها قراردادها و موافقتنامههایی در نظر ملت ایران قانونی است که به تصویب دولت موقت که مورد تایید امام خمینی و ملت است، رسیده باشد.
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
قرن انقلاب اسلامی، استاد شکوهیان راد، دهه فجر 1399.mp3
30.12M
سخنرانی تبیینی با عنوان «قرن انقلاب اسلامی»
❇️ محورهای موضوعی:
1️⃣ تعریف مفهوم جنگ جهانی چهارم از نگاه غرب؛
2️⃣ بررسی محوریت انقلاب اسلامی بهعنوان هدف اصلی دشمن در جنگ جهانی چهارم؛
3️⃣ راهبردشناسی جبههی دشمن در جنگ جهانی چهارم علیه انقلاب اسلامی؛
4️⃣ وضعیتشناسی طرفین منازعه در جنگ جهانی چهارم؛
5️⃣ پاندمی کووید-۱۹؛ باز طراحی و باز اجرای یک راهبردی سیاسی- دفاعی صد سالهی انگلیسی برای پیروزی در جنگ جهانی چهارم...
🔊 سخنران: مهندس #شکوهیان_راد ، پژوهشگر و مدرس مطالعات سایبرنتیک و فضای سایبر؛
💠 مصادف با دههی فجر انقلاب اسلامی ۱۳۹۹؛
⏱ مدت زمان: ۷۱ دقیقه
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار ۲۰ بهمن ماه
📌۲۰ بهمن ماه ۵۷:
➖مهمترین حادثهی 20 بهمن 1357، درگیری میان طرفداران امام (ره) و حامیان شاه در مرکز آموزشهای هوایی در پادگان «دوشان تپه» بود که نهایتاً پیکرهی نظام شاهنشاهی را از پای درآورد.
➖ گزارشات ارائه شده از اوضاع شهرهای تهران، اصفهان و قم؛ اسناد مربوط به فرمانداری نظامی اصفهان و حومه نشان میدهد که انقلابیون میکوشیدند نظم و امنیت را در شهر برقرار کنند. بنابر این گزارش روحانیون انقلابی با گماشتن افرادی مسئولیت نظم و امنیت در شهر را بر عهده گرفته بودند. فرمانداری نظامی این کار را مغایر با مقررات حکومت نظامی میدانست و خواستار برخورد با آنها شده بود. در اسناد دیگرکه در دفتر ویژه اطلاعات تولید شده از درگیری چند ساعته نیروهای گارد جاویدان شاهنشاهی با نیروی هوایی در منطقه فرحآباد حکایت میکند. این درگیریها با حمایت مردم از پرسنل نیروی هوایی و مقابله با حملات گارد جاویدان همراه بود. حمایتهای مردمی از نیروی هوایی البته به سایر نقاط غرب تهران نیز گسترش پیدا کرد. با اعلام حمله گارد جاویدان مردم از اطراف تهران خودشان را به پادگان رسانده با حرکت مردم رعب و وحشتی در نیروهای گارد پدید آمد... و این روند همزمان با دفاع و حمایت از دولت موقت به دستور حضرت امام بود. در قم نیز راهپیماییهای مردمی در لبیک به فرمان حضرت امام خمینی(ره) برای تشکیل دولت موقت برپا بود.
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
مقام معظم رهبری:
تشکیلات یکی از فرایض هر گروه مردمی است که یک هدفی را دنبال می کنند.
تشکیلات یعنی نظم ، یعنی تقسیم وظائف ، یعنی ارتباط و اتصال و زنجیره ای کار کردن ؛ این معنای تشکیلات است. این چیزی است که نه فقط بد نیست؛ بلکه یک چیز خوب و بلکه یک چیز ضروری است. هیچ کاری در دنیا بدون تشکیلات پیش نمی رود. انقلاب اسلامی ایران هم بدون تشکیلات پیش نرفت و پیروز نشد.
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 نفوذ در حوزه انقلابی 🔴
⏪ متاسفانه بعضی طلاب بازیچه برخی مجموعه ها شدهاند، خطی به برخی طلاب به ظاهر انقلابی و به واقع آشنا داده شده است که نقاط اختلاف سلیقه ها و بعضا اشتباهات عملکردی بعضی جریان های انقلابی و یا فضلای جوان انقلابی را برجسته کنند تا این جریانها و چهرههای انقلابی نتوانند بطور رسا به وظایف خود عمل کنند.
⏪ برخی طلبه های ظریف و آشنای حوزه سخنرانی فقیه مجاهد آیت الله سیفی مازندانی در جهت تحکیم مبانی انقلاب را با نشستها و همایش های جناحی و گروهی خود اشتباه گرفتند .
┅═✧❁🌷شارح🌷❁✧═┅
http://eitaa.com/joinchat/1014956036Cc8e324c896
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انیمیشن «ایران چی بود چی شد»
🔹این قسمت: حال همه ما خوب است!
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار ۲۱ بهمن ماه
📌۲۱ بهمن ماه ۴۲:
به گفتهی ساواک در مجالس مذهبی ماههای محرم، صفر و رمضان، وعاظ و مردم به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم به مخالفت با رژیم پهلوی میپرداختند. از جمله کارهایی که جنبهی عبادی و اعتراضی داشت، دعاهایی بود که پس از مراسمها برگزار میشد، در اسناد سال 1342 به این موضوع اشاره شده است: «مطالب تحریک آمیز به عنوان دعا پس از پایان مطالب وعظ و یا قرائت قرآن گفته میشود: «خدایا دشمنان اسلام را از صحنه روزگار برانداز. خدایا هر کس لطمه به دین اسلام بزند نابود کن. خدایا علماء اسلام را تأیید کن. خدایا زندانیان را آزاد و محکوم کنندگان را خوار ذلیل گردان.»
📌۲۱ بهمن ماه ۵۵:
شهید آیتالله سید اسدالله مدنی از یاران امام(ره) در طول سالهای مبارزه با رژیم ستمشاهی بارها مورد آزار و اذیت و تبعید قرار گرفت، اما هرگز لحظهای از آرمانهای خویش عدول نکرد. وی بر اساس اسناد ساواک در شهرستانهایی که به عنوان تبعید میرفت مانند خرمآباد، کنگان و … چنان در میان مردم محبوبیت و نفوذ پیدا میکرد که رژیم ناچار به تغییر مکان وی میشد. مقام علمی، اخلاقی، روحیه عرفانی این عالم مجاهد آن چنان قوی بود که طیفهای مختلف مردم به ایشان ارادت پیدا میکردند. اسناد در سال 1355 این روحیهی انقلابی و مبارز را نشان میدهد. در بخشی از سند آمده است: «نامبرده بالا [شهید مدنی] از روحانیون افراطی و طرفدار خمینی است که به همین علت به نورآباد ممسنی تبعید شده است. تاکنون گزارشی که مؤید تغییر رویه وضعیت یاد شده باشد واصل نشده است و با توجه به سوانحی که از او در دست میباشد، به نظر نمیرسد مشارالیه رویه خود را تغییر داده باشد.»
📌۲۱ بهمن ماه ۵۷:
➖در این روز پرالتهاب در سال 1357 کشور شاهد یکی از حساسترین لحظات انقلاب بود. درگیری میان انقلابیون و طرفداران شاه در «دوشان تپه» به اوج خود رسیده و انتشار اخباری مبنی بر تلاش دولت و ارتش برای بمباران منطقه و برخی نقاط حساس شهر، بسیاری را نگران کرده بود.
➖امروز تهران شرایط سخت و پرالتهابی را تجربه میکرد. درگیریها بین مأمورین فرمانداری نظامی از یکسو و پرسنل نیروی هوایی و مردم از سوی دیگر در فرحآباد که از شب قبل آغاز شده بود، ادامه داشت. مأمورین حکومت نظامی دچار تلفات و خسارات زیادی شده بودند و در پادگان مهرآباد درگیری میان نظامیان نیروی هوائی و مخالفان در جریان بود. در شهر اخباری مبنی بر کشته شدن همافران منتشر شده بود و حمله نیروهای گارد جاویدان به پرسنل نیروی هوایی به دلیل دسترسی همافران به اسلحهخانهها و گسترش موج حمایتهای مردمی از آنها، با شکست مواجه شده بود. از سوی دیگر حکومت نظامی تا ساعت 12 روز یکشنبه 22 بهمن 1357 تمدید شده بود. طرح قتل عام رهبران انقلاب که با مدیریت ژنرال هایزر آماده و ساواک، ارتش، نخست وزیری... مأمور اجرا بودند، با اعلام حکومت نظامی از ساعت 30/ 4 بعد از ظهر از طریق رادیو اعلام گردید. با فرمان حضرت امام در شکستن حکومت نظامی و حضور مردم در صحنه ... توطئه خنثی گردید.
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
📌اجرای سرود خیابانی توسط گروه سرود "پسرانِ حاج قاسم " به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ایستگاه خیابانی سه شنبه های مهدوی شهرستان دهلران🇮🇷
هیات منتظران ظهور(سه شنبه های مهدوی ) شهرستان دهلران
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
📌اجرای سرود توسط گروه سرود "دخترانِ حریمِ حوراء"به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در حسینیه گلشن🇮🇷
هیأت دختران حریم حوراء یزد
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
آقا مصطفی: تو بری کار انقلاب رو زمین می مونه!
جابر: کار انقلاب لنگ منه؟؟
آقا مصطفی: لنگ امثال تو!
جابر: نه آقا مصطفی!
انقلاب بند ما نیست؛
ما بند این معجزه ی بزرگ الهی هستیم!
به برکت این انقلاب، به برکت کلام رهبری که مثل نور، چراغ راه ماست، یه جوون ۲۵ سالهی ایرانی به اندازه پرفسورهای ۶۰ - ۷۰ سالهی غربی تو صنعت هستهای میدرخشه!
#حرف_حساب
#برشی_از_تئاتر_جابر🌹
@Sabeti
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
14.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زنگ_تاریخ🔔
⚡️رویدادهای مهم کشور از سال ۱۳۴۲تا ۱۳۵۷
🗓روزنگار ۲۲ بهمن ماه
📌۲۲ بهمن ماه ۵۷:
➖پیروزی انقلاب اسلامی ایران 🇮🇷
➖در این روز تاریخی ملت و امام امت، ثمرهی استقامت و پایداری خویش را چشیده و بذری را افشاندند که پس از سی سال باعث خیزشهایی در سراسر خاورمیانه شده است. بر پارچه نوشتهای که در این روز بر کاخ نخست وزیری نصب شده بود، جملهای دیده میشد که ماهیت نظام جدید را نشان میداد: «به نام خدا، این مکان (نخست وزیری) در تاریخ 22/ 11/ 57 بدون هیچ گونه تخریبی تخلیه و اشغال شد....»
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
هدایت شده از کانون فرهنگی تبلیغی نورالهدی
شب جمعه است .... قرائت سوره جمعه فراموش نشه 🌸
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
از #ماه_رجب قدردانی کنید و به یکدیگر #تبریک بگویید
باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد #ماه_رجب بشویم. #ماه_رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است. بعد هم ماه شعبان است که آن هم نعمت دیگری است و این دو ماه از نظر کُمَّلین و اهل توحید و اهل معنا مقدّمهی ماه رمضانند؛ و ماه رمضان ماه عروج است، ماه رفتن به معراج است، ماه تزکیه است، ماه تصفیه است که همهی ما به اینها احتیاج داریم. از #ماه_رجب قدردانی کنید؛ در این ماه توسّلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه میتوانید بیشتر کنید؛ به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید؛ این تلاشی که میکنید، این زحمتی که میکشید، برای خدا قرار بدهید.
رهبر انقلاب اسلامی
۱۳۹۴/۲/۶
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
یا باقر العلوم جهان شد گدای تو
شرمنده عنایت ولطف وعطای تو📿
یا باقر العلوم تو دریای رحمتی
قطره چگونهمدح بگویدبرای تو😍
حلول #ماه_رجب
#میلاد_امام_محمد_باقر(ع)
# مبارڪ_باد😍
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
🎁 هدیه فرزندانتان آماده شد 🎁
🎊تا ولادت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام مهمان ما هستید🎊
🎞تماشای رایگان انیمیشنهای سینمایی و سریالی
⚠️ویژه کودکان ونوجوانان
💫اینترنت نیم بها
در سایت عماریار
#رایگان
#انیمیشن
#سینمایی
🔰جشنواره مردمی فیلم عمار قم
@AmmarFilmQom
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
یادتان هست نوشتم که دعا می خواندم
داشتم کنج حرم جامعه را می خواندم
از کلامت چه بگویم که چه با جانم کرد
محکماتِ کلماتِ تو مسلمانم کرد
کلماتی که همه بال و پر پرواز است
مثل آن پنجره که رو به تماشا باز است
کلماتی که پر از رایحۀ غار حراست
خط به خط جامعه آیینۀ قرآن خداست
عقل از درک تو لبریز تحیر شده است
لب به لب کاسۀ ظرفیت من پر شده است
همۀ عمر دمادم نسرودیم از تو
قدر درکِ خودمان هم نسرودیم از تو
من که از طبع خودم شِکوه مکرر دارم
عرق شرم به پیشانیِ دفتر دارم
شعرهایم همه پژمرد و نگفتم از تو
فصلی از عمر ورق خورد و نگفتم از تو
دل ما کی به تو ایمان فراوان دارد
شیرِ در پرده به چشمان تو ایمان دارد
بیم آن است که ما یک شبه مرداب شویم
رفته رفته نکند جعفر کذاب شویم
تا تو را گم نکنم بین کویر ای باران!
دست خالیِ مرا نیز بگیر ای باران!
من زمین گیرم و وصف تو مرا ممکن نیست
کلماتم کلماتیست حقیر ای باران!
یاد کرد از دل ما رحمت تو زود به زود
یاد کردیم تو را دیر به دیر ای باران!
نام تو در دل ما بود و هدایت نشدیم
مهربانی کن و نادیده بگیر ای باران!
ما نمردیم که توهین به تو و نام تو شد
ما که از نسل غدیریم، غدیر ای باران!
پسر حضرت دریا! دل ما را دریاب
ما یتیمیم و اسیریم و فقیر ای باران!
سامرا قسمت چشمان عطش خیزم کن
تا تماشا کنمت یک دل سیر ای باران!
بگذارید کمی از غمتان بنویسم
دو سه خط روضه از این درد نهان بنویسم
گریه بر داغ شما عین ثواب است ثواب
بار دیگر پسر فاطمه و بزم شراب…
سید حمیدرضا برقعی
⚫️شهادت امام هادی علیه السلام تسلیت باد 💔
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.
"هادے"
اگر تویے
ڪهڪسے گُم نمےشود..!
#شهادت_امام_هادی(ع)🥀
#تسلیت_باد🥀
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶امام خمینی رحمة الله عليه:
"من خوف این را دارم امروز و
خدایا به فریاد اسلام برس؛
[مبادا] که مکتب ما منحرف جلوه داده شود..."
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir