هدایت شده از نسخههاۍحکیمانه
❣#خواب_روز❣
♻ با خوابیدن #بیش از یک ساعت در بعدازظهر چه #اتفاقاتی در بدن می افتد:
🔸 فساد هضم
🔸 تیرگی رنگ چهره
🔸 تشنج
🔸 ناراحتی کبد
🔸 بدبویی دهان
🔸 ضعیف شدن گوارش
🔸 بی حالی و خستگی
🔹 البته خواب #قیلوله قبل از اذان ظهر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بخصوص برای افراد گرم مزاج بسیار توصیه شده است.
#زندگیحڪیمانه
#بسوۍتمدننویناسلامی
#سبڪزندگێایࢪانۍاسلامۍ
#محصولاتطبیعی
#داروی_گیاهی
🔸اࢪگانيڪڛࢪاۍحڪيمانه
@nosakh_hakimaneh
#بچــههاۍمســــجد
❤️💜💚🧡💙
4_5999048458915285221.m4a
15.44M
🌼تشخیص عسل خوب🌼
✅خصوصیات منحصر بفرد عسل :
عسل 🐝
شفای هر دردی
عسل🐝
تنظیم کننده طبع
عسل🐝
شادی آور
عسل 🐝
تقویت کننده عقل
عسل🐝
تقویت کننده قلب
👈عسلی که اهل بیت علیهم السلام به عنوان شفا معرفی کرده اند......
💙🧡💜💜❤️💛
❣سوء مزاج تَر معده❣
زمانی که معده که تر و رطوبتی می شود معده اصطلاحاً شل می شود. شل شدن دریچه فوقانی معده باعث ایجاد رفلاکس زیاد و ترش کردن زیاد خواهد شد.
راه درمان آن چیست؟ برای درمان این معده باید تدابیری را اجرا کرد تا خشکی معده کمی بیشتر شود و تری آن کاهش پیدا کند تا آن دریچه سفت شود و فرد علائم رفلاکس پیدا نکند. این افراد احتیاج به آب کمتر پیدا می کنند. افرادی که دچار سوء مزاج تر معده می شوند آب دهان بسیار زیاد دارند. این افراد تهوع زیاد می گیرند چون رطوبت در معده آنها بالا است و بدن تلاش میکند تا این رطوبت را دفع کند بنابراین ایجاد تهوع می کند. به همین دلیل باید از مصرف خوردنی های لعاب دار، خورشتهای آبکی، آش ها و … پرهیز کنند.
مصرف آب زیاد و لبنیات نیز به این گروه توصیه نمی شود. غذا را باید کم کم بخورند، و وعده های غذایی خود را بیشتر کنند. از مصرف قسمت آبکی خورشت ها پرهیز کنند، تا رطوبت معده آرام آرام کاهش پیدا کند. همچنین مصرف مرباهای شیرین می تواند به کاهش تری و رطوبت معده این افراد کمک کند.
❣غذای ایرانی❣
(#آبگوشت_قنبید)
🔶یک غذای خوشمزه و مقوی جهت استخوان و مفاصل
آبگوشت قنبید(کلم قمری)
❇️مواد لازم :
گوشت 500 گرم
کلم قمری(قنبید) 3عدد متوسط
نخود 150 گرم
سیر 1 عدد
پیاز 1 عدد
زعفران کمی
نمک به اندازه نیاز
❇️طرز تهیه :
1️⃣گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و همراه پیاز، سیر، نخود و با پنج تا شش لیوان آب در ظرفی ریخته و در ظرف را ببندید (البته نه به صورت کامل)
2️⃣بگذارید با حرارت ملایم، بپزد
3️⃣وقتی که گوشت، نخود و کلم کاملا پخته شدند، کمی زعفران و به اندازه کافی نمک اضافه نمایید.
4️⃣پس از پختن تمام مواد باید در حدود سه لیوان آب در ظرف مانده باشد.
✅می توان جهت کاهش نفخ این غذای خوشمزه و مقوی کمی ادویه ضدنفخ نظیر زیره سبزو انیسون به آن اضافه نمود و یا موقع پخت آن کمی برنج ایرانی به آن اضافه شود
برای دفع کامل مواد هضم نشده بهتر است نیم ساعت پس از صرف این غذا در صورت در دسترس بودن مقداری انگور و یا مویز میل شود.
🖊دکتر محمد عسکر فراشاه (متخصص طب ایرانی )
@nosakh_hakimaneh
💙🧡💜💚❤️💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣روغن دنبه و خوانساز❣
حکیم خیراندیش
هدایت شده از ارگانیک حکيمانه