tosieh-asatid.pdf
3.58M
✅ 21 توصیه مقام معظم رهبری به اساتید دانشگاه
✍مطرح شده در دیدارهای ماه مبارک رمضان 91 - 96
❗️حجم: 3.4 مگ
◀️21 صفحه
👈میز معارف
🌸 نماز وزکات🌸
💧 امام باقر عليه السلام: همانا خداوند عز و جل، نماز را با زكات همراه كرده و گفته است: «نماز بر پا داريد و زكات بپردازيد». پس هر كس نماز بر پا دارد و زكات ندهد، نماز هم بر پا نكرده است.
(البته زکات بر فقراء واجب نیست و زکات دیگران را هم می گیرند)
📚 شناخت نامه نماز؛ جلد ۲؛ حدیث ۸۸۳
امام صادق علیه السلام:
👈 خداوند به خاطر شیعیان نمازخوان، بلا را از سر شیعیانی که نماز نمیخوانند برمیدارد و اگر همه شیعیان نماز را ترک میکردند بدون شک نابود میشدند!
👈 و خداوند به خاطر شیعیانی که زکات میدهند بلا را از سر شیعیانی که زکات نمیپردازند برطرف مینماید و اگر همه شیعیان زکات ندهند همه به هلاکت خواهند رسید...
📚تفسیر قمی، ج1، ص83.
✳️نماز عید فطر؛ نماز کرامت و شرف امام امت
در قنوت نماز عید فطر میگوییم:
اَسْئَلُکَ بِحَقِّ هذَا الْیَومِ الَّذى جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمینَ عیداً وَلِمُحَمَّدٍ صلّیاللهعلیهوآله ذُخْراً وَشَرَفاً وَ کرامتاً وَمَزِیْداً
عید فطر را برای مسلمین عید قرار دادی و برای محمد ص ذخیره و #شرف و #کرامت و فزونى مقام؛ هرچه جمعیت نماز اصلی امالقرای اسلام بیشتر باشد، ابهت و شرافت بیشتری برای اسلام و امام آن ایجاد میشود و البته مایهی امیدواری و نشاط بیشتر امت اسلامی میشود.
مستحبات و مقدمات عید و استحبات برگزاری در فضای باز مؤید این معناست.
بهخصوص در این شرایط که دشمنان بیشترین تلاش را برای جدا کردن امت از امام خودشان دارند، این مهم ضرورت بیشتری پیدا میکند.
حتماً قضیه نماز عید فطر #امام_رضا ع را شنیدهاید که چه حرکت عظیم اجتماعیای ایجاد کردند و همه مردم مرو را به سمت صحرا به راه انداختند، تا جایی که مأمون که به اصرار خودش حضرت را به نماز راضی کرده بود، به ناچار حضرت را از میانه راه برگرداند.
آری برگزاری نماز عید فطر از #شئون_امام_جامعه و یک حرکت عظیم اجتماعی است.
#استفتا از رهبر انقلاب:
۲۵۱. در گذشته معمول بودکه هر امام جماعتی نماز عيد فطر را در مسجد خودش اقامه می کرد، آيا در حال حاضر اقامه نماز عيد فطر و قربان توسط ائمه جماعات جايز است؟
ج) جايز است نمايندگان ولی فقيه که از طرف وی مجاز در اقامه نماز عيد هستند و همچنين ائمه جمعه منصوب از طرف او نماز عيد را در عصر حاضر بهصورت جماعت اقامه نمايند، ولی احوط اين است که غير آنان آن را فرادی بخوانند و به جماعت خواندن آن به قصد رجاء نه به قصد ورود، اشکال ندارد. بله، اگر مصلحت اقتضا کند که يک نماز عيد در شهر برگزار شود، بهتر است که غير از امام جمعه منصوب از طرف ولی فقيه، کسی متصدی اقامه آن نشود.