📒در بارگاه ملکوت جشنی بر پا شده است؛ عطر گل یاس فضا را پر کرده است. جهان آفرینش چنین پیوند مقدسی را تابه حال ندیده است. دو انسان برتر، دو فرشتة پاک آسمانی، دو عرش نشین بهشت جاودان و دو زوج بی نظیر و بی همانند، پیوند خود را جشن می گیرند. فاطمه زهرا نور چشم عزیز پیامبر، و علی پرورش یافته در آغوش پیامبر، برادر، وصی و جانشین پیامبر، این پیوند در آسمان ها نوشته شده است.
🔰حضرت علی از چگونگی ازدواج خود با حضرت زهرا می گوید:
هرچه من بیشتر محبت رسول خدا را نسبت به خویش دریافتم بیش تر حیا کردم، در بیان آنچه از او می خواستم. سلام کردم و به امر پیامبر، زانو به زانوی او نشستم. سرم را به زیر انداختم و نگاهم را از شرم بر زمین زیر پای پیامبر دوختم. من امروز به خواستگاری دختر گرانقدرت فاطمه آمده ام میان این خواهش و اجابت چقدر فاصله است؟
چهره پیامبر باز و بازتر شد و تبسمی شیرین بر لبان او نشست و این کلمات دوست داشتنی از میان لب های او تراوش کرد: بشارت باد بر تو ای اباالحسن، که پیش پای تو جبرئیل بر من فرود آمد و پیام آورد که پیوند تو و فاطمه را خداوند ـ جل و علا ـ در آسمان ها منعقد کرده است.1
◻️و اما خاطراتی از آن شب فراموش نشدنی، که روشنایی اش با هزاران روز برابری می کرد.
🔹شب بود، اولین شب فراموش نشدنی. همة آن ها که برای بدرقة عروس تا درگاه خانة داماد آمده بودند، حالا دیگر دور شده بودند. آن همه هیاهو و همهمة عروسی ناگهان فرو نشست؛ همه رفته بودند، فقط سکوت مانده بود. آن جا درست بین آن دو نشسته بود و نمی خواست تنهایشان بگذارد.
به چه فکر می کنی فاطمه جان! صدای علی بود که واداشت سکوت بگریزد. فاطمه به دورها خیره شده بود به نوری که از مهتاب پشت پنجره به درون می ریخت.
همانطور که امشب از خانة پدرم به خانة شما آمدم یک روز یا یک شب از خانة دنیا به آخرت خواهم رفت
سکوت چون هاله ای دوتائیشان را بغل می کند. لای مهتاب اتاق هر دو به سفر می اندیشند. به او که در پایان راه منتظر هر دوشان ایستاده است.
🔸عشق کوچک در لابه لای عشق بزرگ گم می شود. عشق بزرگ دوباره عشق کوچک را برمی گرداند، دوباره آن را می گذارد در قلب های مسافر. فاطمه ناگهان به چشم های مردش خیره می شود. هر دو نگاه از شعله های عشق پرند علی! انگار نمی خواهد جواب دهد تا او دوباره صدایش کند: علی! تو را به خدا می آیی امشب را نماز بخوانیم: می آیی با هم تا صبح خدا را بخوانیم.
❇️و این زیباترین تابلو از زیباترین پدیده جهان آفرینش است.2
🔻پی نوشت ها
1. کشتی پهلو گرفته، سید مهدی شجاعی
2. خدا خانه دارد، فاطمه شهیدی
#مناسبت
#پیوند_امام_علی_و_فاطمه_زهرا
#منبر_کوتاه
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد با موضوع نکاتی در ارتباط با ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) #مناسبت #پیوند_امام_علی_و_حضرت_فاطمه #سخنرانی
May 11
💥رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مجمع عمومی نمایندگان طلاب و فضلا جزئیاتی را از زندگی شخصی حضرت آیت الله خامنه ای بیان کرد که کمتر در محافل عمومی بیان شده است.
🌷 امروز برخوردار از رهبر بزرگی هستیم که چشم بیدار این ملت و اسلام هستند؛ این سخن اغراق نیست. تقید کامل ایشان به احکام اسلامی، یکی از خصوصیات ایشان است؛ معظم له همانند یک مقلد پایبند، اجراکننده دقیق احکام اسلامی هستند؛ به عنوان مثال، غیبت یکی از گناهان کبیره است و متأسفانه قبح این قضیه نیز کمی در جامعه از بین رفته است؛ اما بنده تا به امروز ندیدم که ایشان از یک نفر غیبت کرده باشد؛ حتی اگر کسی بخواهد چیزی بگوید، اگر بتوانند، نهی کرده و اگر نتوانند، گوش نکرده و استماع نمی کنند.
🌷احترام به علمای گذشته و علمای فعلی از دیگر خصوصیات ایشان است؛ معظم له نسبت به گذشتگان با احترام برخورد کرده و بنده شخصی را همانند ایشان سراغ ندارم که احاطه بر بزرگان علمی رجالی داشته باشند. رسیدگی به معمرین، یکی از دستورات مقام معظم رهبری به نمایندگان خود است که سالیانه مبالغ بسیاری را در این راه مصرف می کنند؛ ما چنین رهبری داریم که حواس شان به همه چیز است...
🌷 روزی از سوی رهبر معظم انقلاب خدمت آیت الله العظمی گلپایگانی رسیده و گفتم اگر کاری دارید بفرمایید تا انجام دهم؛ ایشان بیان کردند؛ من اگر کار خلافی را از سوی دولت و حکومت ببینم، اگر تذکرم موجب تضعیف نظام نشود، آن مشکل را می گویم؛ اگر ببینم بیان من سبب تضعیف این نظام می شود، آن را نخواهم گفت؛ چون تضعیف نظام را حرام میدانم.
🌷وی با اشاره به اینکه «رهبر انقلاب، «أشداء علی الکفار و رحماء بینهم» هستند» تصریح کرد: بنده یک بار هم در ایشان ترس نسبت به دشمنان را مشاهده نکردم؛ رهبر باید اینگونه باشد؛ ایشان هرگز در مقابل دشمن خم به ابرو نیاورده و امروز نیز همین طور است؛ گاهی برخی از افراد در کشور می ترسند و می لرزند؛ اما در وجود ایشان چیزی به نام ترس وجود ندارد.
🌷تربیت خوب فرزندان، از دیگرشاخصه های برترایشان است؛معظم له دارای ۴ پسر و دودختر هستند که مراقبت و مواظبتشان زبانزد است... آقازاده های ایشان اجاره نشین هستند. رعایت بیت المال ازسوی فرزندان ایشان همیشه انجام شده است؛حتی باپرداخت پول ازامکانات دفتر همچون یک فتوکپی ساده استفاده میکنند.
🌷وی بااشاره به اینکه «ایشان مراقبت دائم نسبت به فرزندان خود دارند»، ادامه داد:
🌷ترغیب وتشویق نسبت به طی نمودن مدارج علمی ازکارهای همیشگی ایشان است؛یکی ازفرزندان ایشان از رجال بسیار برجسته هستند؛ درحالی که سن بالایی هم ندارند.
🌷ساده زیستی رهبر انقلاب، مبارزه باتجملات و پرهیز از دنیاداری از دیگرخصوصیات ایشان است؛ ایشان بااشاره ای کوچک صاحب همه چیزخواهدشد؛ اما اصلاسمت این مباحث نرفتهاند...
🌷رئیس دفترمقام معظم رهبری به حضور ملک عبدالله درایران اشاره کردو گفت:پادشاه عربستان بعد ازحضور خدمت مقام معظم رهبری ازمکانی که ایشان درآن حضور داشتند، تعجب کرده وبرای او قابل باورنبودکه رهبر ایران درچنین مکانی زندگی می کنند؛ وی هدیه بسیار گرانقیمتی برای حضرت آقا آورد؛ اما ایشان تمام هدایا را فروخته و باپول آن منازلی را ساخته وبه فقرا دادند...
🌷هدایای بسیاری برای ایشان می آید؛ اما هیچ کدام راتصرف نمی کنند.
وی بااشاره به این که «بنده ازخود ایشان شنیدم اگرمسائل حفاظتی نبود، باپیکان به این طرف وآن طرف می رفتم»، اظهار داشت: 🌷دردفتر ایشان ماشین هایی وجودداشته وازآن استفاده می شود؛ اما معظم له هرشش ماه یکبار پول بنزین وهزینه استهلاک ماشین هایی را که ازآن استفاده کرده اند، به حفاظت برمیگردانند.
🌷 تهجد و شب زندهداری از خصوصیات فوق العاده ایشان است؛ ایشان اهل دعا، نیایش وتهجد بوده و همیشه قبل ازاذان صبح بیدار شده تا مشغول رازو نیاز باخدای خود شوند؛ شب زنده داری ایشان ترک نمیشود؛ معظم له به دعا، مخصوصا دعای صحیفه سجادیه ومکارم الاخلاق مأنوس هستند. ایشان محو اهل بیت (علیهم السلام) بوده وبه حضرت زهرا (سلام الله علیها) وامام زمان (عجل الله) توسل بسیار دارند.
🌷محمدی گلپایگانی تصریح کرد: ایشان همیشه احوالپرس دوستان خود بوده و خاطرات بسیاری دارم که هیچگاه دوستی خود را با دیگران قطع نکردهاند. وی بابیان اینکه «ایشان اهل دعاو توسل هستند»، اظهار داشت: 🌷ازهمه خواهانم برای ایشان دعاکرده و ازخدا بخواهیدکه معظم له عمرطولانی داشته باشند تا این پرچم رابه صاحب اصلی برسانند... آینده ماو فرزندان مابه وجود ایشان بستگی دارد. واز خداوند متعال خواهانیم که سال های سال سایه ایشان بر سر مامستدام باشد...
✅ پاسخ حجة الاسلام والمسلمین حاج آقای قرائتی به شبهات کرونایی
🔸نقش دین در شرایط ویروس کرونا چیست؟
چه دین داشته باشیم و چه نداشته باشیم ، ویروس کار خودش را میکند.
اگر پا روی شیشه و چاقو بگذاری ، میبرد.
خواه آیت الله باشد یا آدم معمولی !
پس نقش دین چیست؟
دین امام خمینی میسازد ، قاسم سلیمانیها میسازد.
ما فکر میکنیم که چون جمهوری اسلامی است ، نباید مشکل داشته باشیم ، نباید بیماری داشته باشیم.
این تفکر اشتباه است...
معنای دین این نیست که هیچ کس هیچ غصهای نداشته باشد.
اینها توقعات بیجاست.
دین درمان ویروسهای باطنی، مثل حرص و بخل و نفاق است.
کارکرد دین چیز دیگری است.
انبیاء و اوصیاء که مؤمنترین افراد بودند ، گاهی بیشترین سختیها را داشتند ، مانند حضرت ایوب ؛ گاهی در اوج قدرت و رفاه بودند مانند حضرت سلیمان.
ولی در قرآن در سوره صاد تابلویی از این دو پیامبر در کنار هم قرار گرفته ، و درباره هر دو میفرماید : نِعمَ العَبدُ
امام حسین (ع) گاهی در کودکی روی دوش پیغمبر بود ، و در کربلا زیر سم اسب.
ولی آنچه امام حسین (ع) را عزت بخشید ، راضی بودن به همه شرایط تلخ و شیرین بود.
آیا ویروس وارد حرم امام میشود؟
حرم که ساختمان است ، ویروس وارد بدن امام هم میشود.
مگر امام رضا علیهالسّلام با زهر به شهادت نرسید؟
مگر امام حسین علیهالسّلام زیر سم اسب نرفت؟
مگر با خنجر سر از بدن مطهر امام جدا نکردند؟
امام علم غیب دارد ، معجزه دارد ، قدرت دارد ، دعایش مستجاب است اما همه اینها در گروِ اذن خداوند است و هر کجا که خدا گفت به کار برده میشود.
بعضی ماشینها را نوشتهاند که استفاده اختصاصی ممنوع است ، مثل اسلحهای که در اختیار مأمور است ، ولی حق استفاده شخصی ندارد.
هر کجا که اجازه دادند ، باید از آن استفاده کند.
در طبیعت قوانینی در جریان است که تغییر آن توسط اهل بیت (ع) امکان پذیر است ولی فقط با اذن و اراده الهی.
عید ایمان و امتحان، عید ایثار و احسان، عید قربت و قربان،
عید خلیل رحمان، عید شکست شیطان مبارک
🌹🌹🌺🌷🌸 #مناسبت #عید_سعید_قربان
❓❓❓
حضرت ابرهیم (علیه السلام) قبل ازجریان ذبح فرزندشون، و قربانی کردن، درسالهای قبل که مناسک حج روبجامیآوردن، در روزقربانی چه چیز را قربانی میکردن؟ عیدقربان از کی پایه گذاری شده؟
🌀 عید قربان، به معنای بازگشت انسان به مقام تقرب الهی است که این مقام در سایه مبارزه با هواهای نفسانی و در پرتو تهذیب، خودسازی و بهره گیری از فرصت های ناب به دست می آید.
🔷 روز دهم ماه ذی الحجه مصادف با عید قربان از بزرگ ترین عیدهای مسلمانان است؛ یادآور فداکاری و ایثار ابراهیم در راه رضای معبود و تسلیم و ایمان اسماعیل در قربانگاه عشق.
🔶 ذبح قربانی برای تقرب به پروردگار، از زمان حضرت آدم(ع) شروع شد. وقتی که دو فرزندش؛ هابیل، قوچی و قابیل، مقداری گندم را به عنوان قربانی به بارگاه خداوند تقدیم کردند. در قرآن مجید این واقعه تاریخی بازگو شده و آمده است: «وقتی که [هابیل و قابیل] قربانی تقدیم کردند، از یکی (هابیل) پذیرفته شد و از دیگری (قابیل) پذیرفته نشد». (مائده: ۲۷)
🔹 بعد از آن این عمل در تمام ادیان سماوی به عنوان یک عبادت و ذریعه قرب و در مناسبات و مواقع خاص به عنوان یک دستور و آیین جای ماند. اینجاست که می بینم تمام ملتها اعم از پیروان ادیان سماوی و غیر سماوی با ذبح حیوان یا صدقه دادن پول و کالا به بارگاه خداوندی یا معبود های باطل خویش تقرب می جویند.
🔸 بنابراین در زمان حضرت ابراهیم هم قربانی کردن گوسفند سنت بود اما به خواست و مشیت الهی زمانی که حضرت ابراهیم برای انجام فریضه حجی اقدام به انجام مراسم حج کرد اینبار خداوند تبارک و تعالی از آن حضرت خواست تا اسماعیل را به عنوان قربانی به قربانگاه بیاورد.
▫ حضرت ابراهیم بنابر رؤیایی که دیده بود مأمور قربانی کردن فرزندش شد. او برای اجرای فرمان الهی در روز عید قربان به همراه اسماعیل به سرزمین منا رفت. وقتی در منا به جمره اول رسید، شیطان بر او ظاهر شد، حضرت ابراهیم هفت سنگ به سوی او انداخت و در جمره دوم و سوم هم هفت سنگ پرتاب کرد. این رمی جمرات سه گانه از جمله مناسک حج شد.
◽ در هنگام قربانی، ابراهیم پیشانی پسرش را بر زمین نهاد و تیغ تیز بر حلق او گذارد اما کارد گردن او را نبرید و سرانجام هنگامی که پدر و پسر تسلیم بودن کامل خود در برابر فرمان الهی را نشان دادند، خداوند عمل او را قبول نمود و ابراهیم به جای قربانی فرزندش قوچی را که جبرئیل آورده بود قربانی نمود.( صافات، آیه۱۰۴-۱۰۵.)
◻ بنابر این سنت قربانی کردن از زمان حضرت آدم وجود داشته است ولی در زمان حضرت ابراهیم در موسم حج و روز عید قربان این موضوع عینیت یافته است.
#مناسبت #عید_سعید_قربان #پرسش_و_پاسخ