eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.7هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
16.1هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 میتونه یه گزینه مناسب برای مهمونیا باشه هم خوشمزست هم خوشگل😍 شیر سرد ۳ لیوان، شکر نصف لیوان، آرد سفید ۳ ق غ، نشاسته ذرت ۳ ق غ، کره ۲ ق غ (۲۵ گرم)، وانیل نوک ق چ، بیسکوییت پتی بور (۲ بسته ساده و دو بسته کاکائویی) جمعا ۴ بسته، شکلات تلخ یا شکلات شیری ۱۰۰ گرم، خامه صبحانه ۱۰۰ گرم نذارید شیر روی حرارت بجوشه و حرارت متوسط رو به کم باشه کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید. دقت کنید مواد سرد که بشه سفت تر میشه. بجای شکلات سفید ترجیحا از شکلات تلخ استفاده کنید. میتونید لایه های بیسکوییتی رو کمتر کنید که مواد شیری بیشتر باشه بین لایه ها. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴هنوزم تو این گرما جلوی مهمون چایی میزاری😱 ⚠️به توهم میگن زن؟! ♦️بیا اینجا چشم فامیلای شوهرت و درآر🤫 https://eitaa.com/joinchat/1733689669C49bbb46e2c https://eitaa.com/joinchat/1733689669C49bbb46e2c فقط خانومای خوش سلیقه عضو شن👆
🥭چیزکیک انبه . مواد لازم : 👇 بیسکوئیت‌پتی‌بور شکلاتی : ۲ بسته کره‌‌ی مارگارین : ۱۳۰ گرم انبه : دو عدد پودر قند : ۴ ق‌غ شیر : ۳ فنجان پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین : ۳ ق‌غ آب سرد : ۶ ق‌غ خامه قنادی : ۵۰ گرم خلال پسته : به مقدار لازم . 🔺چند برش از انبه برای تزئین روی چیزکیک قبل از پوره شدنشون ، نگهدارید🔻 . . ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 😋 ▫️دو بسته ژله انار ▫️یک بسته ژله آلوورا ▫️انار دون شده یک لیوان ▫️بستنی لیوانی وانیلی دو عدد 🔸ابتدا ژله انارو با سه لیوان آبگرم بن ماری میکنیم کنار میزاریم ژله آلوورا هم با ۱/۵لیوان آبگرم بن ماری میکنیم کنار میزاریم کف قالبو کمی چرب میکنیم دونه های انارو داخل قالب میریزیم سپس روی انارها ژله انارمونو که یک ق غ بستنی بهش اضافه کردیم تا مات بشه روی انارها میریزیم بعد از نیم بند شدن ژله انار ژله آلوورارو که با مابقی بستنی مخلوط کردیم روی ژله انار میریزیم و در یخچال قرار میدیم.بعداز بستن ژله ،ژله رو در ظرف مورد نظر برمیگردونیم داخل گودی ژله مجددا ژله بستنی آلوورا میریزیم و مجدد در یخچال قرار میدیم بعداز بسته شدن به دلخواه تزیین میکنیم @nyiazcom
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دستور اصولی و دقیق از 😍 راز گنبدی شدنش هم اخر کپشن گفتم بهتون 👌 کپی نمونه بازاری اما تازه و بدون مواد نگهدارنده😋 مواد لازم🥧👇 ۳ عدد تخم مرغ ۲ پیمانه ارد سفید قنادی ۱ پیمانه شکر ۳ قاشق غذا خوری ماست دوسوم پیمانه روغن یک چهارم پیمانه گلاب یک قاشق غذا خوری عسل یا شربت بار نصف قاشق مربا خوری وانیل یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر با این مواد تقریبا ۲۰ تا کیک یزدی دارید مراحل کار، دقیییق و خلاصه تو فیلم اومده ☺️ فقط ماست رو هم بعد از اضافه کردن روغن و گلاب اضافه کنید چون تو ادیت ویدئو حذف شده❤️ مایع کیک رو میتونید تو لیوانای کاغذی هم بریزیدش🙂 کیکها رو بذارید تو فری که نیم ساعت قبل، با دمای ۲۲۰ درجه کاااملا داغ شده ۱۰ دقیقه بپزه تا گنبدی بشه و بعد ۱۰ دقیقه، درجه فر رو به ۱۸۰ تغییر بدین و اجازه بدین ۱۰ دقیقه دیگه بپزه مغزپخت بشه. تو این فاصله در فر رو اصصلا باز نکنید. بچه ها داغ بودن فر برا گنبدی شدن کیک مهمه اگر فرتون تا ۲۰۰ بیشتر داغ نمیشه بذارید یه ربع با همین دما بپزه و ۱۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه. بعد از پخت، روشون رو شربت بار یا عسل رقیق شده بریزید. نوش جااان 😍. عصرونه با چای عالیه👌 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها این ایده برا پذیرایی خیلی جذابه😍😃 مواد مورد نیاز👇 یه مارک شکلات خوشمزه تخته ایی انواع میوه خشک یا مغزیجات قالب سیلیکونی آبنبات ( اگر نداشتید میتونید شکلاتتون رو روی کاغذ روغنی بریزید) برا آب کردن شکلات هم اون رو روی بخار آب بذارید وقتی آب شد بریزید تو قالبا😍 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━