eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.8هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
15.9هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍦 از خوشمزگی و بافت لطیف و کرمیش هرچی بگم کم گفتم😍👌 🔸مواد لازم: ✨نسکافه گلد ۳ ق غ ✨شكر ۳ ق غ ✨آب جوش ۳ ق غ (برای طعم نسکافه ملایم تر میتونید، ۲ ق نسکافه به همراه ۲ ق شکر و ۲ ق آب جوش استفاده کنید) ✨خامه قنادی ۲۰۰ گرم (اگه خامه فرم گرفته اضافی در فریز دارید میتونید ازش استفاده من از خامه قنادی مارک سپید استفاده کردم) ✨خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی (میتونید خامه قنادی را حذف و در مجموع ۴۰۰ گرم معادل دو بسته خامه صبحانه استفاده کنید در اینصورت میزان شیر عسلی مصرفی نصف قوطی معادل ۱۹۰ گرم میشود ولی باز بنا به ذائقه میتونید میزان شیر عسلی رو کم و زیاد کنید اگه فقط خامه صبحانه استفاده کنید بافت بستنی شل تر شده و موقع سرو خیلی سریع آب میشه ولی خامه قنادی در رسپی باعث بافت کرمی و قوام بیشتر بستنی میشود) ✨شیر عسلی حدود ۱/۳ پیمانه معادل ۱۳۰ گرم (مارك البحر يا الفجر يا شير عسلى خانگی ) میزان شیر عسلی ذکر شده استاندارد است ولی بنا به ذائقه خود و تلخی نسکافه میتوانید میزان آن را کم و زیاد کنید استفاده از شیر عسلی علاوه بر تنظیم میزان شیرینی ، باعث ایجاد بافتی مشابه بستنی های شرکتی در بستنی شما شده و جلوی یخ زدگی بستنی را میگیرد پس به هیچ وجه آن را حذف نکنید ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رژیمی ترین ی دنیا کدو سبز یک کیلو تخم مرغ ۲عدد آرد سه قاشق نمک فلفل سیاه آویشن درصورت دلخواه آویشن من توی فر با دمای ۱۸۵درجه به مدت ۳۰دقیقه پختم حرارت از بالا ‌‌پایین  سینی در قسمت وسط فر حتما یکبار امتحانش کنید خوشتون میاد ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
😍😋 🔸مواد لازم:👇 ۲ عدد نون لواش ۳ عدد تخم مرغ ۲۰۰ گرم یا یه لیوان قارچ تفت خورده یک لیوان کالباس یا ژامبون و سوسیس یک لیوان پنیر پیتزا یک سوم لیوان شیر یک عدد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه ،فلفل سیاه، پودر پاپریکا آویشن از هر کدوم یک قاشق چای خوری 🔸طرز تهیه:👇 نون لواش تا میزنیم طبق کلیپ برش های نواری نازک میزنیم. همه مواد نون لواش خرد شده اضافه و باهم ترکیب میکنیم. اگه چسبندگی مواد کم بود یه تخم مرغ یا دو سه قاشق شیر اضافه میکنیم. تابه رو روی حرارت ملایم قرار میدیم. توی تابه رو چرب میکنیم مواد میریزیم با پشت قاشق خوب فشرده میکنیم روشو کاملا صاف میکنیم. در تابه رو ۲۰ دقیقه میزاریم بعد از ۲۰ دقیقه وقتی مطمئن شدیم از تابه براحتی جدا میشه برمیگردونیم ۵ تا ده دقیقه زمان میدیم روشم طلایی بشه. ✅نکته ها👇👇 ❤میتونین تو تابه به اندازه های دلخواه برش بزنین بعد براحتی برگردونین. ❤ این مقدار مواد برای ۴ نفره. ❤میتونین بجای کالباس از مرغ آبپز ریش شده استفاده کنین. ❤اگه فر دارین میتونین داخل فر یا تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدین. ❤مقدار ادویه ها رو نسبت به ذائقه تون میتونین کم یا زیاد کنین. ❤میتونین بعداز اینکه روشم طلایی شد کمی روش پنیر پیتزا یا ورقه ای بزارین درشو چند دقیقه بزارین تا آب بشه. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان که فصله آلوچه‌ست حتما اسکمو آلوچه رو درست کن 😍✨ نیم کیلو آلوچه لازم داریم که دونه دونه با گوشتکوب میکوبیم و هسته‌شو جدا میکنیم بعد بهش نصف آب لیمو ترش ، یک ق‌غ دلار و یک قاشق رب آلوچه اضافه و مخلوط میکنیم ، آخر یک لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم داخل لیوان های یکبار مصرف یا قالب بستنی میریزیم و ۳ ساعت داخل میذاریم داخل فریزر درست کنیدو نوش جونتون باشه 🌱 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
68.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به نظرم یکی از بهترین هاست 😋🫰🏻 هم پایه کیکش لطیفه هم مایه پنیری پوک و لطیفه به این روشی که یادتون دادم و‌دولایه هست خیلی سرو راحت تری داره ✌️ دوستان گلم برای سرهم بندی چیز کیک من از رینگ متحرک استفاده کردم شما میتونید از طلق هم استفاده کنید . 🔸کیک پایه موکا: تخم مرغ ۳عدد شیر ۳۰ گرم نسکافه یک قاشق چایخوری ارد ۹۰ گرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر کاکایو یک قاشق غذاخوری روغن مایع دو قاشق غذاخوری شکر ۱۰۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سایز قالب ۲۳سانت از قالب ۲۰ یا ۲۲ هم میتونید استفاده کنید . فر ۱۸۰ درجه مدت تقریبی پخت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه 🔸مواد پنیری: پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم ( من ماسکارپونه زدم) خامه صبحانه ۳۰۰ گرم پودر قند ۶ قاشق غذاخوری نسکافه دو قاشق غذاخوری آب برای نسکافه دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۴قاشق چایخوری آب برای ژلاتین ۱/۴لیوان پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری شکلات تخته ای تلخ ۷۰ گرم 🔸برای تزیین گاناش: ۷۰ گرم خامه صبحانه و ۵۰ گرم شکلات تخته ای رو با هم مخلوط و بزارید رو حرارت تا ذوب و‌یکدست بشه و‌مداوم هم بزنید مواد نباید بجوشه بعد که از داغی افتاد روی چیز کیک بریزید . دقت کنید گاناش داغ نباشه که مایه پنیری رو ذوب نکنه . ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
34.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥘 موادلازم: سینه مرغ: ۳۰۰ گرم قارچ: ۲۵۰ گرم پیاز :1عدد متوسط جعفری ساطوری شده رب گوجه فرنگی:1قاشق غذاخوری رب انار:1قاشق چایخوری زعفران نمک،فلفل سیاه، زردچوبه،پاپریکا ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌮🍗 سینه : مرغ ۳ تکه قارچ: ۴ عدد پیاز : ۱عدد چیپس : ۱ بسته پودر سوخاری نمک، زرد چوبه، فلفل به مقدارلازم خامه : ۱ ق غذاخوری پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم سس کچاپ نان تافتون یا لواش ‌ ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ 🌸‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ســــلاااام😊✋ 💝روزتـون زیبـا امیدوارم امـروز 💝یکی از بـهترین روزهای زندگیتون باشه... ‎‏@nyiazcom