eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.5هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
16.5هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرشار از پروتئین 😋👇🏻موادلازم : پیاز ۱ عدد سیر رنده شده ۲ عدد زردچوبه ۱ ق چ فلفل قرمز ۱ ق چ کاری ۱ ق چ نمک ۱/۵ ق چ آرد جو پرک ۱ ق غ گردو ۱/۲ پیمانه نخود ۱ پیمانه جعفری خورد شده ۲ ق غ شوید خورد شده ۲ ق غ لیمو ترش ۱/۲ عدد 💯نکته: نخودها را از یک شب قبل خیس کرده و پخته و موقع اضافه کردن بهمراه یک پیمانه از آب نخود پخته شده اضافه میکنیم ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
آموزش ، تقدیم نگاه قشنگتون❤️💚 مواد لازم: ژله انار ۱/۵ بسته شیر ۲/۵ لیوان شکر نصف لیوان وانیل نوک ق چ نشاسته ذرت ۲ ق غ پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه قنادی ۲۵۰گرم پنیر ویلی ۱۵۰گرم تخم مرغ ۱ عدد بیسکوییت پتی بور نصف بسته پودر پسته ۳ ق غ انار دون شده نصف لیوان 🔺طرز تهیه: ➖️۱/۵ بسته ژله انار رو با ۲ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید ، شیر و شکر و وانیل رو توی قابلمه بریزید ، روی حرارت کم بذارید تا شکر حل بشه، ➖️نشاسته ذرت رو با کمی آب سرد حل کنید به مواد داخل قابلمه اضافه و مدام هم بزنید تا مواد یکم غلیظ بشه، تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی دربیاد و کم کم به مواد قابلمه اضافه و سریع هم بزنید … ➖️پودر ژلاتین رو با ۱۵ ق غ آب ولرم حل و بنماری کنید ، پنیر و خامه رو با هم بنماری کنید، ژلاتین و پنیر و خامه بنماری و روان شده رو به قابلمه اضافه کنید، ➖️بعد از اینکه مواد از حرارت افتاد بیسکوییت خرد شده ، دونه های انار و پودر پسته رو به قابلمه اضافه کنید ،،، اینجا مواد روکر آمادست🤌 ➖️داخل قالب یک لایه ژله بریزید و بذارید نیم بند بشه و بعد دونه انار بریزید و دوباره یک لایه ژله…بذارید نیم بند بشه و بعد آروم مواد روکر رو بریزید روی ژله … قالب رو ۶ ساعت داخل یخچال بذارید تا دسر ببنده ، ➖️برای جدا کردن دسر ، قالب رو چند ثانیه توی آب گرم ( نه جوش) بذارید و برگردونید👌 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌ https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b ━••♥️⃟🍃••━
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
25.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوید پلو تن دو رنگ خیلی خوشمزه😋 مواد لازم: کنسرو ماهای تن ۱ عدد بهتره تو روغن زیتون باشه پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۲ حبه بزرگ شوید و گشنیز و پیازچه ساطوری ۲ مشت فلفل سیاه و زردچوبه وپودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و آب نارنج حتما یا موقع خوردن بریزید یا وقتی میخوایید مواد رو از رو‌شعله بردارید شوید خشک ۲ ق.غ سرپر برنج سه پیمونه سرخالی نخود فرنگی ۱ پیمونه ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
44.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیر داغ با ی دستور فوق‌العاده عالی 🥛🍰 🔸مواد لازم: تخم‌‌مرغ: ۴ عدد شکر: ۲۲۰ گرم شیر: ۲۴۰ گرم کره حیوانی: ۱۰۰ گرم آرد قنادی: ۲۸۰ گرم وانیل: ۱ ق چ پکینگ پودر: ۲ ق چ دمای فر ۱۸۰ درجه مدت زمان پخت تقریبی بستگی به قدرت فر داره. ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزتو میسازه😋😍 ✅موادلازم : پودر کرم کارامل فوری ۲ بسته شیر ۲.۵ پ بیسکوییت ساده وانیلی ۲ بسته خامه ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱ ق غ سر خالی ✅ طرز تهیه : شیر و پودر کارامل، ژلاتین روی حرارت کم مدام هم بزنید تا ذرات شکر و ژلاتین حل شه نیاز به جوشیدن نیست داخل مخلوط کن با بیسکوییت و خامه همه مواد رو میکس کنید داخل قالبی سیلیکونی که کمی چرب کردین بریزید برای ۳ ساعت داخل یخچال بزارید بعد کناره هاش رو جدا کنید و داخل ظرف برگردونید و با کارامل تزیین کنید انقدر طعمش لذیذ و بافتش نرم بود که حد نداره. ✅من بیسکوییت پتی بور استفاده کردم ✅من ۱ ساعت داخل فریزر گذاشتم ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 خیلی راحت و بی قلق با کمترین روغن و بدون تخم‌مرغ کوکوی شکم‌پر با شکم مخصوص و خوشمزه درست کن✌️☺️ ‏ مواد لازم: سیب‌زمینی پخته: ۲ عدد تقریبا بزرگ نشاسته ذرت: ۱/۳ پیمانه ( ۴۵ گرم ) یا آرد گندم پنیر موزارلا اسفناج: ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم قارچ: ۱۵۰ گرم نمک فلفل پودر پاپریکا ✅ اجازه بدید مواد میانی از داغی بیفته بعد استفاده کنید ✅ اگه سیب‌زمینی چسبناک بود خیلی کم دستتونو مرطوب کنید بعد باهاش کار کنید ✅ احتیاج به سرخ شدن زیاد یا پختن نداره با روغن کم، یه تفت کوچولو بدید تا تغییر رنگ داشته باشه و منسجم بشه ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: سیب زمینی ......3 عدد متوسط پنیر پیتزا.........200 گرم آرد..........4 قاشق غذاخوری نعناع خشک.... به میزان دلخواه نمک و فلفل...... به میزان لازم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر این قیمه نثار قزوینی راحته و چقدر هم مجلسی و خوشمزه‌ست مواد لازم:👇 گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم(از ماهیچه گوساله هم میتونید استفاده کنید) پیاز بزرگ ۱ عدد نمک،فلفل سیاه،پودردارچین،زیره سیاه،پودر زنجبیل،کمی جوز هندی نداشتین هم اشکال نداره،پودرگل سرخ) رب گوجه ۱ قاشق عذاخوری هل سبز ۲ عدد زعفران دمکرده زرشک خلال بادام خلال پسته گلاب آب(نه زیاد بریزید که گوشت بی طعم بشه نه کم بریزید که در نهایت آبی نداشته باشه به اندازه باید باشه که در نهایت کنار پلو سرو کنید،به اصطلاح تنک آب باید باشه) ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━