هدایت شده از ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
🥭چیزکیک انبه
.
مواد لازم : 👇
بیسکوئیتپتیبور شکلاتی : ۲ بسته
کرهی مارگارین : ۱۳۰ گرم
انبه : دو عدد
پودر قند : ۴ قغ
شیر : ۳ فنجان
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین : ۳ قغ
آب سرد : ۶ قغ
خامه قنادی : ۵۰ گرم
خلال پسته : به مقدار لازم
.
🔺چند برش از انبه برای تزئین روی چیزکیک قبل از پوره شدنشون ، نگهدارید🔻
.
.
#چیزکیک #چیزکیک_یخچالی #چیزکیک_انبه #چیزکیک_با_بیسکوئیت
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
#ژله_بستنی 🍮 😋
▫️دو بسته ژله انار
▫️یک بسته ژله آلوورا
▫️انار دون شده یک لیوان
▫️بستنی لیوانی وانیلی دو عدد
🔸ابتدا ژله انارو با سه لیوان آبگرم بن ماری میکنیم کنار میزاریم ژله آلوورا هم با ۱/۵لیوان آبگرم بن ماری میکنیم کنار میزاریم کف قالبو کمی چرب میکنیم دونه های انارو داخل قالب میریزیم سپس روی انارها ژله انارمونو که یک ق غ بستنی بهش اضافه کردیم تا مات بشه روی انارها میریزیم بعد از نیم بند شدن ژله انار ژله آلوورارو که با مابقی بستنی مخلوط کردیم روی ژله انار میریزیم و در یخچال قرار میدیم.بعداز بستن ژله ،ژله رو در ظرف مورد نظر برمیگردونیم داخل گودی ژله مجددا ژله بستنی آلوورا میریزیم و مجدد در یخچال قرار میدیم بعداز بسته شدن به دلخواه تزیین میکنیم
@nyiazcom
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دستور اصولی و دقیق از #کیک_یزدی 😍 راز گنبدی شدنش هم اخر کپشن گفتم بهتون 👌
کپی نمونه بازاری اما تازه و بدون مواد نگهدارنده😋
مواد لازم🥧👇
۳ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه ارد سفید قنادی
۱ پیمانه شکر
۳ قاشق غذا خوری ماست
دوسوم پیمانه روغن
یک چهارم پیمانه گلاب
یک قاشق غذا خوری عسل یا شربت بار
نصف قاشق مربا خوری وانیل
یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
با این مواد تقریبا ۲۰ تا کیک یزدی دارید
مراحل کار، دقیییق و خلاصه تو فیلم اومده ☺️ فقط ماست رو هم بعد از اضافه کردن روغن و گلاب اضافه کنید چون تو ادیت ویدئو حذف شده❤️
مایع کیک رو میتونید تو لیوانای کاغذی هم بریزیدش🙂
کیکها رو بذارید تو فری که نیم ساعت قبل، با دمای ۲۲۰ درجه کاااملا داغ شده ۱۰ دقیقه بپزه تا گنبدی بشه و بعد ۱۰ دقیقه، درجه فر رو به ۱۸۰ تغییر بدین و اجازه بدین ۱۰ دقیقه دیگه بپزه مغزپخت بشه.
تو این فاصله در فر رو اصصلا باز نکنید.
بچه ها داغ بودن فر برا گنبدی شدن کیک مهمه اگر فرتون تا ۲۰۰ بیشتر داغ نمیشه بذارید یه ربع با همین دما بپزه و ۱۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه.
بعد از پخت، روشون رو شربت بار یا عسل رقیق شده بریزید. نوش جااان 😍. عصرونه با چای عالیه👌
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها این ایده برا پذیرایی خیلی جذابه😍😃
مواد مورد نیاز👇
یه مارک شکلات خوشمزه تخته ایی
انواع میوه خشک یا مغزیجات
قالب سیلیکونی آبنبات ( اگر نداشتید میتونید شکلاتتون رو روی کاغذ روغنی بریزید)
برا آب کردن شکلات هم اون رو روی بخار آب بذارید وقتی آب شد بریزید تو قالبا😍
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
Garsha Rezaei - Halemoon Khoobe128 (UpMusic).mp3
3.38M
🎙#گرشا_رضایی
لحظه هاتون شاد🌹
@nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین کیک کافی شاپ 😍کپشن حتما بخونید
✍️رسپی کیک
تخم مرغ :۴ عدد
آرد:۲۲۵ گرم
روغن:۱۲۵ میلی لیتر
شیر :۱۲۵ میلی لیتر
شکر:۱۸۰ گرم
کاکائو:۲۰ گرم
نسکافه:۱ ق چ
وانیل:۱/۲ ق چ در صورت تمایل داخل ویدیو ذکر نشده
بیکینگ پودر :۱+۱/۲ ق چ
✍️رسپی سس کیک
شیر:۱پیمانه
نسکافه :۱ ق چ
کاکائو:۱ ق غ
شکر: ۲ ق غ
✍️رسپی کرم
شیر:۲پیمانه
شکر: ۸۰ گرم
نشاسته ذرت: ۴۵ گرم
نسکافه :۲ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
کره : ۲۰ گرم
خامه قنادی : ۳۰۰ گرم
✅دمای فر ها متفاوته روی هر دمایی که قبلا پخت کیک انجام میدادین و اوکی بوده درسته
ممکنه برای شما ۱۵۰ خوب باشه یا ۱۸۰ خودتون تنظیمکنید لطفا 🙏🥰مدتش هم که باید تست کنید
✅اگر طلق در دسترستون نیست لازم نیست کیک به دو نیم تقسیم کنید ، کیک منتقل ظرف سرو کنید سس بعد از اینکه روی کیک سوراخ کردین روش بریزید و بعد کرم خوشمزه تون فقط روی کیک بریزید
✅به دمای سس وکیکتون توجه کنید
✅کرم بعد از آماده سازی باید حتما خنک بشه و بعد با خامه ی فرم گرفته مخلوط بشه
امیدوارم درست کنید و لذتش ببرید🤗
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━