eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.5هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
16.6هزار ویدیو
22 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شبیه تیرامیسو ولی کم کالری تر و راحت تر 🎂 مواد لازم :📝 ✨آرد : دو ق غ ✨نشاسته ی ذرت : دو ق غ ✨پودر ژلاتین : دو ق غ سرخالی ✨قهوه ی فوری : دو ق غ ✨شکر : سه چهارم لیوان ✨شیر ولرم : 5 لیوان ✨خامه ی صبحانه : نصف پاکت ✨بیسکوییت پتی پور : دو تا سه بسته ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
🌸نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره😍🌱 به خدا اعتماد کن💯😊 ســـــلام صبحتون‌ زیبا🌸 @nyiazcom
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: ۵ عدد سوسیس انگشتی🌭 ۲ تا تخم مرغ🥚 نون باگت🥖 پنیر سیامزگی🧀 آویشن 🍃و فلفل🌶 نمک🧂و‌ فلفل سیاه🌶 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 شیک ترین شیرینی عید میتونه باشه 🤩 حتما سیوش کن از ما گفتن بود 😅 مواد لازم برای خمیر تارت 🥮🥮 آرد : ۱۵۰ گرم تخم مرغ کوچک : ۱ عدد 🥚 پودر قند الک شده : ۵۰ گرم معادل یک سوم پیمانه کره همدمای محیط : ۷۵ گرم وانیل و پودرهل : از هرکدام نصف ق چ مواد رویه 🌹 خلال بادوم : ۱۲۰ گرم 🥜🥜 کره : ۲۵ گرم خامه صبحانه : ۲۵ گرم معادل ۱ ق غ 🍚 زعفرون : ۱ ق غ به دلخواه نکات ✅️ دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه دمای فر گازی : ۱۸۰ درجه مهلت پخت خمیر : ۱۰ الی ۱۵ دقیقه مهلت پخت رویه شیرینی : ۱۰ دقیقه مراقب باشین نسوزه خمیر تارت رو ورز ندین به روغن میفته و شیرینیتون خشک میشه ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
کله گنجشکی اصیل ایرانی 😍 مواد لازم👇 گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم پیاز رنده شده و آب گرفته ۱عدد متوسط نمک‌و فلفل سیاه‌و زردچوبه برای مایه گوشتمون حالا چیا لازم داریم👇 پیاز: ۲عدد متوسط سیب زمینی: ۳ عدد متوسط سیر: ۱حبه(ریز خورد میکنیم) نمکو فلفل سیاهو زردچوبه و به دلخواه کمی فلفل قرمز که یکم تند بشه رب گوجه: ۲ق.غ آب :۲لیوان(که میتونید اواسط پخت ازش تو یه کاسه بردارید و تیلیت درست کنید) 🌸برای چاشنی غذا از گرد لیمو یا گرد غوره.زعفرون و آب لیموترش استفاده کنید. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😎 مواد لازم : شیر ۲۶۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم آرد گلوتینوس ۱۷۰ گرم پودر قند ۷۰ گرم رنگ خوراکی کره ۴۰ گرم مواد میانی : وانیل ½ ق چ خامه صبحانه ۲ ق غ پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم پوره انبه ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
🤩آموزش ✅ کیک پای تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ نمک نوک ق چ شکر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) روغن مایع ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ) آب پرتقال ۲۰ گرم ( ۲ ق س) آرد ۲۲۰ گرم ( ۱ پ+ ۳/۴ پ) بکینگ پودر ۱۳ گرم ( ۲ ق چ+ ۱/۲ ق چ) ❌ اگر دوس دارین طعم پرتقال بیشتراحساس بشه حتما از اسانس پرتقال استفاده کنین ❌من از قالب پای استفاده کردم با قطر ۹ سانت و ارتفاع ۲ سانت، تو قالب کیک هم میتونین بریزین این مقدار برای قالب سایز ۲۳ سانت مناسبه ❌ موادی که کف قالب میریزین زیاد نباشه چون مواد پفش زیاده ✅ کرم پرتقالی تخم مرغ ۱عدد نمک نوک ق چ وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۵۰ گرم (۱/۴پ) رنده پوست پرتقال ۱ ق چ سرپر شیر ۳۰۰ گرم ( ۱ پ+ ۱/۲ پ) نشاسته ذرت ۴۰ گرم ( ۳ ق س) آب پرتقال ۶۵ گرم ( ۱/۴ پ سرپر) ❌ برای رنده پوست پرتقال حتما فقط از قسمت نارنجی پوست پرتقال استفاده کنین چون قسمت سفید باعث تلخی میشه ❌ کرم بهتره تو دمای محیط خنک بشه اگر یخچال بره خیلی سفت میشه ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━