eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.7هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
16.1هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم برای تزئین یه سالاد جذاب و راحت😍 🥬🥕🥒🍅 مواد لازم:👇 کلم بنفش هویج خیار کاهو گوجه گیلاسی ایده ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 بدون فر و همزن 👌 مواد لازم:👇 آرد قنادی هشت قاشق شکر هشت قاشق شش قاشق روغن مایع ده قاشق شیر دو قاشق پودر کاکائو دو عدد تخم مرغ یک قاشق چ بکینگ پودر نصف قاشق چ وانیل طرز تهیه:👇 مواد رو طبق ویدئو آماده کنید و بریزید تو فنجونی که کامل چرب کردید و تو قابلمه بذارید و تا نصف فنجان آب پر کنید،با حرارت کم و با دمکنی بذارید نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه بعد تست کنید با خلال دندون اگر نچسبید آمادست😍 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
کله گنجشکی اصیل ایرانی 😍 مواد لازم:👇 گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم پیاز رنده شده و آب گرفته ۱عدد متوسط نمک‌و فلفل سیاه‌و زردچوبه برای مایه گوشتمون حالا چیا لازم داریم:👇 پیاز: ۲عدد متوسط سیب زمینی: ۳ عدد متوسط سیر: ۱حبه(ریز خورد میکنیم) نمکو فلفل سیاهو زردچوبه و به دلخواه کمی فلفل قرمز که یکم تند بشه رب گوجه: ۲ق.غ آب :۲لیوان(که میتونید اواسط پخت ازش تو یه کاسه بردارید و تیلیت درست کنید) 🌸برای چاشنی غذا از گرد لیمو یا گرد غوره.زعفرون و آب لیموترش استفاده کنید. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 موادلازم:👇 ژله بلوبری_____یک بسته ژله آلوورا_____یک بسته آب جوش_____۳ لیوان میوه نگینی شده____(من از سیب و موز استفاده کردم) مواد لازم پاناکوتا:👇 شیر____دو لیوان شکر___نصف لیوان پودر ژلاتین____۲ ق غ خامه صبحانه____۱۰۰ گرم وانیل____نوک قاشق چایخوری طرزتهیه:👇 اول ژله ها رو هر کدوم با ۱/۵لیوان آب جوش مخلوط کرده تا کاملا ذراتش حل بشه میزاریم کنار تا خنک بشه. برای درست کردن دسر پاناکوتا اول شیر،شکر،پودر ژلاتین رو مخلوط کرده میزاریم رو حرارت فقط شکر حل بشه اصلا نیازی به جوشیدن نداره از حرارت برداشته خامه بنماری شده(رو بخار کتری روانش کنید)رو بهش اضافه کرده هم بزنید یکدست شد بزارید کنار تا سرد بشه. اول تمامی مواد به دو قسمت تقسیم کنید🥰 داخل قالب موردنظر اول نصف ژله بلوبری بزارید یخچال تا نیم بند بشه بعد نصف پاناکوتا دوباره یخچال تا نیم بند بشه. سپس نصف میوه و نصف آلوورا بره یخچال وقتی نیم بند شد مابقی میوه و ژله دوباره یخچال. میاریم بیرون مابقی پاناکوتا بره یخچال بعد مابقی ژله بلوبری حالا بره یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت تا خودشو بگیره. 🔺نکته: فقط برای هر مرحله باید لایه ها نیم بند بشن اگه کامل ببنده موقع برگردوندن ژله لایه ها از هم جدا میشن😉 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزبرگر فوری و خوشمزه 🍔 خیلی خوشمزه میشه یبار امتحانش کن😋👌 مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم نون همبرگر سه عدد پیاز دو عدد متوسط پنیر پیتزا ب مقدار لازم ادویه (نمک ،فلفل سفید،پاپریکا) ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
آموزش #کباب_تابه_ای_مرغ😋😍👇👇👇👇
. ✅مواد لازم: ۵ الی۶ عدد ساق مرغ بدون استخان ۱ عدد پیاز ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۱/۲ پیمانه جعفری خورد شده ۱/۲ پیمانه آرد سوخاری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زعفران دم شده کره ۱ ق غ خ روغن ۳ الی ۴ ق غ خ برای سرخ کردن کباب ها ✅طرز تهیه: ساق مرغ رو به همراه پیاز توی غذاساز ریخته و پوره میکنیم، سپس فلفل هارو اضافه کرده و دوباره ترکیب میکنیم با هم یکدست بشن. حالا توی به کاسه میریزیم و جعفری، آرد سوخاری و ادویه هارو اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه مواد و در آخر روی طرف سلفون میکشیم میذاریم ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه طعم ها به خورد هم برن. حالا کف تابه رژیمی مواد رو پخش میکنیم و سطحشو کاملا صاف و یکدست میکنیم، سپس با کفگیر و یا هر وسیله دیگه ای طبق ویدیو برش زده و روش طرح میندازیم. روی شعله گاز که اول حرارت بالاست گذاشته و بعد که کبابا شروع کردن به پختن حرارت رو ملایم میکنیم(اینجوری کبابا آب نمیندازه و نرم و آبدار میمونه). اوایل پخت زعفران و کره رو میزنیم و بعد که یه طرفشون سرخ شد و خودشو گرفت برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه و این کارو با هر ۴ طرف کبابا انجام میدیم اینجوری قشنگ مغز پخت میشه و در نهایت یه کباب خیلی خوشگل و خوش فرم هم خواهین داشت. کنارشم گوجه سرخ کنین با رب و بذارین عالی میشه. طبق چیزایی که توی کپشن بهت گفتم و نکاتی که بهشون اشاره کردم درست کن بعد ببین کباب تابه ای مرغ در اصل چیه و چقدر خوشمزست. یه جوری خوشگل و خوشمزه میشه که توی مهمونیات بدون شک جزو اصلیترین غذاهای مِنوت میشه که همه ازت رسپیشو میخوان! ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━