eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
16.2هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
36.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 لوبیا ۲۰۰ گرم برنج یک پیمانه و نیم(برنج من باسماتی هندی هست) گوشت به اندازه دلخوا‌ه(یا چرخ کرده) رب گوجه یک‌ق زعفران دم کرده پیاز دو عدد متوسط نصف یک عدد گوجه فرنگی چوب دارچین یک تکه آب گرم خمیر باقلوا به میزان لازم نمک فلفل زردچوبه گل محمدی پودر شده یک ق چ‌ پودر دارچین پودر زعفرون (گلاب و پودر هل در صورت تمایل) من نزدم ❌نکات مهم : ✅برنج رو حتما دون آبکش کنین ✅آب مواد گوشتی حتما کشیده بشه که برنجتون شفته نشه ✅خمیر باقلوا رو که یخ زدایی کردین و از بسته درآوردین حتما روش رو با پارچه نمناک بپوشونین که خشک نشه ✅کل قالب رو خوب چرب کنین ✅هر لایه خمیر رو وسط لایه قبل بذارین و تمام سطح خمیر ها رو کره ابشده بزنین ✅کلا دو‌سه دقیقه پیچیدن قالب طول میکشه ✅یکم با دستتون سطح گل های چروک رو بکشین بالا که خوشگل تر بشه ✅بین لایه های برنج‌فقط یکبار گل محمدی بپاشین ، ولی هربار پودر زعفرون و پودر دارچین فراموش نشه تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه، دقت کنین بعد از ۲۰ دقیقه سر بزنین مال من کمتر از نیم ساعت شد، مال شما ممکنه ۵۰ دقیقه هم طول بکشه ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کتلت جذاب و متفاوت👌 که تو یک ساعت حاضره ‌‌ ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم لوبیا سبز ترد و تازه🫘 ۱کیلو گرم هویج🥕 نیم کیلو خیار ترد🥒 نیم کیلو کرفس🌱 نیم کیلو سیر🧄 ۸حبه فلفل تند🌶 ۲عدد نمک 🧂حدود۲قاشق مربا خوری پودر نعناع خشک🍃۲قاشق چایخوری اب جوش که سرد شده 💧۳لیوان سرکه سفید 🍇 ۶لیوان ⛔️لوبیاها بیست دقیقه بپزه کافیه فقط نیم پز شه نه له بلافاصله ابکش کنین ⛔️سبزیجات رو قبل یا بعد خورد کردن حتما بشویید و ابکش کنین ⛔️اب جوش رو با سرکه مخلوط کنین و در اخر تا جایی که ظرف پر میشه بریزین ⛔️در ظرف رو ببندین و بره داخل یخچال تا۳روز که استراحت کنه بعد ۳روز تست کنین اگه نمکش کم بود میتونین اضافه کنین و اگه دیدین از مقدار سرکه ترشی کم شده کمی سرکه اضافه کنین تا لبه ظرف ⛔️این ترشی حتما باید داخل یخچال نگهداری شود ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. یه ایده خوشگل برا 😍 کانال ترفند و آشپزی https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b ━••♥️⃟🍃••━
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.🍕🍰🍰🍕 ✅موادلازم : نان پیتا سوسیس و کالباس پنیر پیتزا فلفل دلمه قارچ . مواد سس👇 سس قرمز سس سفید آبلیمو و روغن زیتون سیر تازه و جعفری تازه ادویه : نمک و فلفل سیاه و آویشن ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزس 😋😍😋 مواد لازم برای کیک خرما و گردو👇🏻 تخم مرغ ۴ عدد شکر یک پیمانه سر خالی کره(به دمای محیط رسیده) ۱۰۰ گرم دارچین ۱ قاشق مربا خوری خرما(خشتی یا سفت) ۱۵۰ گرم گردو یک دوم پیمانه شیر. یک دوم پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری آرد ۱/۵ پیمانه آرد نکته مهم اینکه من تمام موادمو با پیمانه های استاندار اندازه میگیرم طرز تهیه : اول شیر و با خرماهایی که خورد کردین رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم کنار و بعد تخم مرغ،شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.(حتما چند بار دور ظرف تمیز کنید و دوباره شروع به هم زدن کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیره) کره رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم(در حد مخلوط شدن)مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و الک میکنیم. حالا نصف مواد خشک رو به موادمون اضافه میکنیم سپس میکس خرما و شیر رو اضافه میکنیم و بقیه آرد هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا مواد یکدست بشه و در آخر گردو خرد شده رو اضافه میکنیم و خیلی آروم هم میزنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم و میریزیم داخل فر از قبل گرم شده .فر من برقی بود به دمای ۱۶۰ به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم(ولی حتما شما باید چک کنید) از فر که دراوردین بزارید ۲۰ دقیقه از داغی بیوفته کناره های کیک رو آزاد کنید و از قالب آروم در بیارید و بزارید کامل خنک بشه من با پودر قند و گردو و خرما تزیین کردم این کیک اینقدر خوشمزه و خوش طعم که بدون تزیین هم دلبره ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━