eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.8هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
15.9هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالی برای پوست کندن گردو👌 کانال ترفند و آشپزی https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b ━••♥️⃟🍃••━
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش😋😍 🔸مواد لازم میانی: گردو: ۱۰۰گرم شکر سفید یا قهوه ای: ۴۰گرم پودر دارچین: یک ق م پودر هل: یک دوم ق چ شکر حتما دونه ریز باشه 🔸مواد لازم شربت: شکر: ۳۰۰ گرم آب: ۱۵۰ گرم هل: ۵ عدد آبلیمو: یک ق س یک دقیقه بجوشه بزارید ولرم بشه 🔸مواد لازم کیک: تخم مرغ: ۳عدد شکر: ۱۰۰گرم وانیل: یک چهارم ق چ روغن: ۱۰۰گرم شیر: ۱۸۰ گرم آرد: ۲۰۰گرم بکینک پودر: ۱۰ گرم نمک یک هشتم ق چ 🔺نکات: همه مواد هم دمای محیط باشه بعد از پخت خنک شد شربت ولرم رو بریزید بهتره بعد از 12 ساعت سرو کنید دمای فرگازی: ۱۷۰ درجه دمای فر برقی: ۱۵۵ درجه توستر: ۱۳۵ درجه طبقه وسط حرارت فقط از پایین سایز قالب: ۲۴ ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
18.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشگل خیلی آسون درست میشه 😍 حتما برای مهمونیاتون درستش کنید که همه کیف کنن از هنر و کدبانو بودنتون ژله بستنی درست کنین یعنی ژله رو با یک لیوان ابجوش و یک لیوان بستنی اماده کنین و نارنگی پوست گرفته رو به سیخ چوبی بزنین مثل کلیپ که نشونتون دادم سر یه رو بطری ببرید، سیخ نارنگی بذارید داخل بطری از ژله بستنی بریزید داخل بطری بزارید داخل یخچال تا بگیره سیخ ازش جدا کنید و با چاقو برش بدین، دو مدل میتونین برش بدین بسته به تعداد مهمونا یا سلیقتون ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مواد لازم: شوید زردچوبه پودر سیر نمک فلفل سیب زمینی پخته شده مرغ ریش ریش شده پنیر پیتزا ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
40.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 مواد لازم برای خمیر:👇 شیر: ولرم ۱لیوان شکر: ۱ق.غ خمیرمایه فوری: ۱ق.غ باهم مخلوط میکنیم روی ظرفو میپوشونیمو ۱۰دقیقه استراحت میدیم بعد نمک ۱ق.چ و آرد دو ونیم تا سه لیوان بهش اضافه میکنیمو ۵دقیقه ورز میدیم در آخر ۳۰گرم کره نرم شده رو اضافه میکنیمو ده دقیقه دیگه ورز میدیم.خمیرو تو ظرف چرب شده میذاریمو روشو میپوشونیم یکساعت تو محیط بهش استراحت میدیم بقیه مراحلم که تو ویدیو هست. مواد لازم:👇 سیر یه بوته(۱۰تا۱۲تاحبه) روغن زیتون یک سوم لیوان کره ۲۰گرم پنیر پارمسان ۱ق.غ جعفری خورد شده یه پیاله ماست خوری ادویه ها(نمکو فلفل سیاه.پاپریکا و آویشن) پنیر پیتزا ۲۰۰گرم گوجه فرنگی یه دونه ✅طرز تهیه: سیرو روغن زیتونو میذاریم تو فر تا بپزه با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه.روی گاز هم میتونید اینکارو انجام بدین ولی با شعله خیلی کم. سیرارو خوب له میکنیم بعد بقیه موادو بهش اضافه میکنیم. این میشه یه ترکیب خوشمزه که عطروبوش کل خونه رو پر میکنه👌 خمیرو بعد از استراحت اولیه دو قسمت میکنیم.به هر شکلی که خواستید میتونید بازش کنید با ضخامت نیم سانت تو سینی فر و روی کاغذ نسوز بذارید روشو بپوشونید و یکربع بهش استراحت بدید. روشو با چنگال سوراخ میزنیم و از ترکیب سیرو جعفری روش میمالیم.در آخر پنیر میریزیم و برشای نازک گوجه فرنگی رو هم روش میچینیم میره تو فر گرم شده بادمای ۲۰۰درجه بعد از بیست تاسی دقیقه آمادس.روشم جعفری خورد شده با خلال پیاز بنفش بریزیدو نوش جون کنید😍😍 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد گندم،سس مايونز،سس خردل از هر كدام يه قاشق غذاخوري تخم مرغ يك عدد ادويه دلخواه مثل نمك،فلفل و پودر سير همين😊 بقيه اش تو كليپ مشخصه… ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه تر از این دسرنداریم😍برای مهمونی هاتون حتما درستش کنید همه عاشق طعمش میشن مواد لازم: شیر:۲ لیوان ژلاتین:۲ق،غ نشاسته ذرت:۳ق،غ شکر:دوسوم لیوان خامه صبحانه:۱ بسته(۲۰۰ گرم) وانیل آب سرد برای مخلوط کردن با ژلاتین:دو سوم لیوان ژله آلوورا:۱ بسته آب جوش:یک و نیم لیوان بیسکوییت پتی پور:نصف بسته گردو به دلخواه 📌نکات: اگه میخواین مراحل نیم بند شدن و بستن دسر سریع تر بشه تمام مراحلو تو فریزرم میتونید انجام بدین😊 ‌ فقط مواظب باشین زیاد نمونه یادمه کامل گرفت بذارین تو یخچال ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ســـ😊ـــلام 🌱صبحتان پرازمحبت الهی 🌸سهم امروزتان شادی 🌱سهم زندگیتون عشق 🌸سهم قلبتون مهربانی 🌱سهم چشمتون زیبایی و 🌸سهم عمرتون عزت باشه روز خوبی پیش رو داشته باشید ‎‏@nyiazcom
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد: ۱۱۰گرم تخم مرغ: ۳عدد شکر: ۹۰گرم وانیل: ۱/۴ق چ روغن: ۷۰گرم بیکینگ پودر: ۱ق چ کشمش: ۵۰گرم گردو: میران لازم ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: ۱ کیلو گوشت گوسفندی🍖 ۲۰۰ کرم پنیر موتزارلا🧀 ۱ ق.غ رب گوجه🥫 نمک و‌فلفل سیاه🌶🧂 ۱ ق.چ پول بیبر🌶 ۱ دونه پیاز🧅 ۱ مشت جعفری چاپ شده☘️ ۳ حبه سیر🧄 ♨️دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 رمز وراز کباب حسینی اصیل اصفهانی همینجاست😍به شدت لذیذوخوشمزست 😍مادربزرگ قشنگم دستپختش هنوزم که هنوزه زبانزد فامیله از قدیم یجوری این کباب حسینی رو میپخت که منی که گوشت تیکه ای دوست نداشتمم عاشقش بودم 😋پس حتما امتحانش کنید😍 🌀مواد لازم: 📌گوشت گوسفندی یا گوساله:نیم کیلو 📌پیازسفید:۲عدد 📌پیاز بنفش:۱عدد درشت 📌فلفل دلمه ای:۱عدد درشت 📌گوجه فرنگی:۳عدد 📌رب گوجه فرنگی:۲ق غ 📌ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،دارچین،زردچوبه،ادویه گوشت):به میزان لازم 📌زعفران دم کرده:به مقدار لازم 📌روغن زیتون:۳ق غ 📌غوره یا آبغوره یا آبلیموی تازه:به مقدار دلخواه 💚نکات طلایی: 💚برای اینکه کباب ها نسوزه و رنگشون سیاه نشه حتما از دو سه ساعت قبلتر سیخ های چوبی رو درآب خیس کنیدکه آب کباب رو نکشد وخشک نکند. 💚برای کباب حسینی لذیذ بهترین گوشت گوسفندی هست اما اگر دوست ندارین مثل من گوساله بزنید. 💚اگر با گوشت قرمز کلا مشکل دارین از مرغ یا بوقلمون هم میتونید استفاده کنید 💚حتما از زعفران وادویه ها برای طعم دار کردن گوشت استفاده کنید واحازه بدین یک شب تا صبح در یخچال بماند تاحسابی طعم دار بشه و یا نهایت سه ساعت تایم بدین طعم دار بشه. 💚استفاده از فلفل سیاه ،ماست و کیوی و سس مایونز باعث نرم شدن گوشت کباب میشه 💚تفاوت این کباب با چنجه اینکه چنجه روی دغاغ کباب میشه اما کباب حسینی داخل سس روی گاز پخته میشه😍 💚نمک رو اول مار درحد کم به گوشت بزنید که بافتش سفت نشه و نمک نهایی رو نیم ساعت اخر پخت وسرو غذا بزنید. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━