فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوهآرایی به این جذابی کجا دیدین آخه😁
🍌🍇🍊🍎🥝
#میوه_آرایی
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیله_مرغ_ناردونی🍗🍗
شب یلدا فیله مرغ ناردونی به این سبکدرست کنید😉
مواد لازم:
فیله مرغ ۹ عدد(نمک،فلفل،زردچوبه)،پیاز یک عدد ،سیر دو حبه،رب یک قاشق،رب انار یک قاشق،آب انار یکونیم لیوان،زرشک نصف لیوان،خود انار سه قاشق،زعفرون،نمک،فلفل سیاه،ادویه کاری
آب زرشک هم برای اینه که اگر آب انار شیرین بود بالانس ایجاد کنه
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_یلدایی😋😍
فقط با دو ماده این #رولت_یخچالی رو درست کن
مواد لازم برای خمیر رولت:
بیسکوییت پتی بور دو بسته
خامه صبحانه دو ق غ
شیر یک سوم لیوان
مواد لازم برای خامه وسط رولت
چهار ق غ خامه صبحانه
پودر نارگیل دو ق غ
پودر قند دو ق غ
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
18.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_کافیشاپی_اورئو😋😍
مواد لازم:👇
تخممرغ: ۵ عدد
شکر: ۱۶۰ گرم
وانیل: کمی
شیر: ۱۰۰ گرم
روغن: ۱۲۵ گرم
آرد: ۱۸۰ گرم
نمک: ۱ پینچ
بکینگپودر: ۲ ق غ
پودرکاکائو: ۳۵ گرم
بیسکوییت اورئو پودر شده: ۴۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ:👇
خامه قنادی: ۶۰۰ گرم
پنیرخامهای: ۲۰۰ گرم
بیسکوییت اورئو پودر شده: ۱ بسته
🔺نکات مهم:
قالب ۲۳ سانتی
به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه.
حتما تخممرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند هم بزنید تا مثل ویدیو کاملاً حجمشون چند برابر بشه.
شیر ولرم باشه بهتره.
مواد خشک که شامل آرد، بکینگپودر، پودرکاکائو و نمک هستش رو حتماً ۳ بار الک کنید.
برای پودر کردن بیسکوییتها بهتره اول کرم بیسکوییت رو جدا کنید بعد پودر کنید اینجوری خیلی راحتتر پودر میشن.
کیک که کاملاً خنک شد بعد برش بزنید.
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_خونگی🍫🍫
برای این شکلات های دلبر فقط به شکلات آب شده و مغزیجات نیاز دارید😍
شکلات هارو به روش بن ماری ذوب کنید و روی کاغذ روغنی بریزید و تا گرم هست با مغزیجات دلخواه تزیین کنید ❤️
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پخت #مرغ_بریون😋😍
📌مواد لازم:
مرغ درسته ۱ عدد
زعفران دم شده
سیر ۵ حبه خورد شده
۱ عدد پیاز بزرگ خلالی خورد شده
نمک، فلفل سیاه
آب ۱ عدد لیموی تازه
کره ۲ ق غ خ به دمای محیط رسیده
✅طرز تهیه:
➖️مرغ رو میشوریم و سپس با دستمال حوله ای خوب خشکش میکنیم. حالا توی ظرف فر میذاریم و طبق ویدیو مواد رو بهش یکی یکی اضافه میکنیم و روی سط مرغ به خوبی ماساژ میدیم. با حلال دندون سطح مرغ رو سوراخ سوراخ کنید که مواد به خورد مرغتون بره. کره رو هم زیر پوست مرغ پخش کنید که موقع پخت یه مرغ نرم و لطیف داشته باشین داخل مرغ رو هم با پیاز خلالی و سیر و نمک و فلفل سیاه پر کنید.
➖️حالا روشو فویل میکشیم و میذاریم توی ۱۸۰ درجه به مدت ۲ ساعت و نیم الی ۳ ساعت.
بعد از ۱ ساعت مرغ رو درارین و با سرنگ از آب مرغ توی گوشت مرغ تزریق کنین اینجوری مرغ خوشمزه ای خواهین داشت، بعد بذارین توی فر و هر ۲۰ دقیقه یه بار با فرچه از آب و روغنی که داده روی مرغ رو فرچه کنید.دیگه ۳۰ دقیقه آخر هم فویل رو بردارین و بذارین روش هم کامل طلایی بشه.
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
. #ژله_ویترینی_مجلسی🍝🍝🍧 #ژله_یلدایی😍😍
#ژله_ویترینی
✅مواد لازم:
ژله قرمز ۳/۵ بسته
ژله آلوورا ۲ بسته
شیر ۱/۵ لیوان
خلال پسته ۱۰۰گرم
رنگ خوراکی قرمز (دلخواه)
📌طرز تهیه:
برای درست کردن انارها:
۱/۵ بسته ژله قرمز رو با ۱ لیوان آب جوش
حل و بنماری کنید بعد از خنک شدن نصف لیوان شیر هم دمای محیط رو بهش اضافه و از صافی رد کنید
✅شیر رو از دو ساعت قبل تو محیط بذارید تا هم دمای محیط بشه و ژله حتما خنک شده باشه بعد با هم ترکیب کنید
اگریکی سرد و یکی گرم باشه ژله میبره👌
ژله مات رو داخل سینی که توی اون کیسه فریزر انداختید و چربش کردید بریزید و بذارید یخچال تا کامل ببنده
وقتی بست با کاتر مدل انار ، شکل انار دربیارید
۲ بسته ژله آلوورا رو با۲/۵ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید
✅برای لایه زیری ژله :
➖️۲ بسته ژله قرمز رو با ۲ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید بعد از خنک شدن بهش ۱ لیوان شیر اضافه کنید و صاف کنید
➖️داخل قالب یه لایه از ژله آلوورا بریزید و بزارید نیم بند بشه،بعد انارهای کاتر زده رو وسط قالب بچینید و دور قالب خلال پسته بریزید
روی اونا کمی ژله آلوورا بریزید و بزارید نیم بندبشه تا انار و خلال ها فیکس بشن
بعد مابقی ژله آلوورا را بریزید و بزارید نیم بند بشه
➖️بعد یه لایه پاناکوتا بریزید و بزارید نیم بند بشه و بعد ژله قرمز رو بریزید تا قالب پربشه
➖️ژله رو ۶ ساعت داخل یخچال بزارید
برای جدا کردن ژله از قالب ۱۰ ثانیه قالب رو توی آب گرم بزارید و بعد جدا کنید
✅آب فقط کمی گرم باشه،اگه جوش باشه ژله آب میشه و شکلشو از دست میده
نوش جان❤️😍
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━