eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.5هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
16.5هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۳ دی
22.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۳ دی
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یه لذیذ بدون گوشت و مرغ😋😍 مواد لازم: پیاز نگینی و ریز خرد شده دو عدد گردو آسیاب شده یک لیوان رب انار ملس دو قاشق پر بادمجان سه عدد متوسط نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
۲۳ دی
29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت وین یا شرینی سنتی پمبه ای ✅️ رسپی خانگی👇 ۱۰۰ گرم روغن صاف۵۰ ۱۵۰ گرم آرد ۱۵۰ گرم آرد برنج ۷۰ گرم شکر ۲۰ گرم روغن مایه ۱ عدد تخم مرغ ۵۰ گرم شیر یا آب وانیل نصف قاشق مرباخوری ✅️ رسپی کارگاهی ۲ کیلو روغن صاف۵۰ ۳ کیلو آرد ۳ کیلو آرد برنج ۴۰۰ گرم روغن مایه ۲۰ عدد تخم مرغ ۱کیلو ۷۰۰ شیر یا آب ۱ کیلو نیم شکر ✅️ طرزتهیه مراحل اول روغن آرد ‌و آرد برنج پوک پوک بشه از هم زن برقی و صنعتي میتونید استفاده کنید بعدش روغن مایه رو اضافه کنید ۱ دقیقه هم بزنه ✅️ مراحل دوم شکر تخم مرغ و شیر باهم میکس بشه هم بزنید تا شکر آب بشه و بعد موادی که پوک شده رو بهش اضافه میکنیم اینجا خیلی کم هم بزنید که مثل برنجی تسمه میشه بعدش قیف و با درجه ۲۰۰ به مدت‌ ۱۰ دقیقه تو فر باشه اگه حرارت فر زیاده ۱۸۰ بزارید ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
۲۳ دی
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۳ دی
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۳ دی
آموزش 🍝🍧 مواد لازم: شیر ۴ لیوان شکر ۱ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته پودر ژلاتین ۵ ق غ وانیل ۱/۸ ق چ پودر نسکافه ۱ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ آب سرد نصف پیمانه طرز تهیه: شیر و شکر رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت کم میذاریم تا شکر حل بشه خامه صبحانه رو بنماری یا گرم میکنیم پودر ژلاتین رو با آب ترکیب و بنماری میکنیم خامه و ژلاتین شفاف شده رو با هم مخلوط و خوب هم میزنیم تا یکدست بشن و بعد به قابلمه اضافه میکنیم، پاناکوتا آماده شده رو از صافی رد میکنیم و بعد به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیمبه قسمت اول وانیل ،به قسمت دوم نسکافه ای که توی کمی آب جوش حل کردیم و به قسمت سوم پودر کاکائو رو که با کمی آب جوش حل کردیم ✅اینجا دوباره مواد رو از صافی ریز رد میکنیم تا اگه دونه های نسکافه یا کاکائو یا دونه های خامه مونده جدا بشه… حالا از رنگ های پاناکوتا داخل پر های قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه، بعد از نیم بند شدن لایه لایه طعم های پاناکوتا رو به ترتیب بریزید تا قالب پر بشه، ✅حواستون باشه هر لایه باید نیم بند بشه بعد لایه جدیدو بریزید که به هم بچسبن، وقتی قالب پر شد ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم و بعد مطابق ویدئو دسر رو جدا میکنیم،خیلی راحت جدا میشه👌 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
۲۳ دی
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
۲۳ دی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۳ دی
18.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۳ دی