🌺اول ذی القعده به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر
#توصیهای_به_دختران_عزیزم!
🍃 امام خامنه ای حفظه الله تعالی: توصیه من به خواهران و دختران عزیزم این است که معلومات و آگاهیهایتان را بیشتر کنید. مطالعه، دقّت، تحقیق، درس، ورود به مسائل مورد ابتلای روز و اهتمام به کارهای دینی، جزو وظایف حتمی و مسلّمی است که امروز زنان کشور باید مثل مردان، خود را موظّف به انجام آنها بدانند.
🍃شما هستید که فرزندان صالح میپرورید و همسران خود را برای ورود به میدانهای مثبت، تشجیع میکنید. بسیاری از زنان، شوهرانِ خودشان را بهشتی میکنند و آنها را از مشکلات دنیا و آخرت نجات میدهند. کار و تلاش زن و آگاهی و موضعگیری او، چنین ارزشی دارد.» ۷۵/۶/۲۸
🔰 @ofogh_howzah
📚 معرفی یک کتاب خواندنی به مناسبت روز دختر
💐 کتاب «دختران آفتاب» با استفاده از سبک «داستانمقاله» به بررسی و نقد و رد و اثبات مؤلفهها و مباحث و شبهات حوزهی زن و خانواده و جامعه میپردازد و میتوان گفت از موفقیت زیادی در این زمینه برخوردار است. مباحث در حین برگزاری یک اردوی دهروزهی دخترانهی دانشجویی از دانشگاه تهران اتفاق میافتد که بهقصد زیارت امام رضا علیهالسلام راهی مشهد شدهاند. به مناسبتهای مختلف و اتفاقاتی که میافتد، موضوعات مطرح و بررسی میشوند و به نتیجه میانجامند.
🔰 @ofogh_howzah
👇👇👇
دختران آفتاب.pdf
✅ حدیث روز
❇️ امام صادق(علیه السلام)
إنَّ لَنا حَرَماً و هُوَ بَلَدَةُ قُمَّ و سَتُدفَنُ فيهَا امْرَأةٌ مِن أولادِي تُسَمّي فاطِمَةَ ، فَمَن زارَها وَجَبَت لَهُ الجَنَّةُ.
🌸ما را حرمی است و آن «قم» است ، و به زودی بانویی از فرزندان من به نام فاطمه در آن دفن خواهد شد .
هر كس او را زيارت كند ، بهشت بر او واجب شود.
📚 بحار الأنوار ، ج ۶۰ ، ص ۲۱۶
🔰 @ofogh_howzah
❄️سخن بزرگان
✅ علامه مصباح یزدی
«قم» و ما ادراک ما «قم»
🔸 همه ما مدیون حضرت معصومه (س) هستیم
🔹 حتی انقلاب نیز به برکت حضرت معصومه (س) بود.
🔰 @ofogh_howzah
👇👇👇
فایل صوتی آیت الله مصباح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅علامه مصباح یزدی: «قم» و ما ادراک ما «قم»
🔰 @ofogh_howzah
🔴 شهید حجتالاسلام قنبر امیری
🔶 روحانی شهیدی که از حافظه و استعداد درخشانی برخوردار بود. کلاس چهارم و پنجم را در یکسال و با معدل بالا خواند. با وجود داشتن آینده درخشان، خود را وقف حوزه کرد و جان خود را به علم و عمل و در نهایت با شهادت مزین نمود
🔶 حجتالاسلام قنبر امیری از طلاب رزمنده استان اصفهان بود که سال 1348ش در یکی از روستاهای سمیرم به دنیا آمد. دوره کودکیاش در خانوادهای متدین سپری شد. در کلاس درس از دیگران جلوتر بود و دو کلاس را در یکسال میخواند. پس از پایان کلاس پنجم با تشویق خانواده و طبق میل درونیاش، به تحصیل علوم دینی روی آورد و در گام نخست مهمان حوزه صاحبالزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شهرضا شد. او بخشی از مقدمات و مسایل اخلاقی را در آن حوزه آموخت و مدتی بعد طبق آیه «فلولا نفر من کل فرقة منهم طائفة»؛به آشیانه اهلبیت علیهم السلام، شهر مقدس قم مهاجرت کرد و در حوزه قم تا پایان رسائل و مکاست خواند.
🔶 در کنار علماندوزی، به تهذیب نفس و رعایت اخلاق هم اهمیت میداد و به همین خاطر نوشتهاند که حرفهایش در مردم و رزمندگان اسلام تأثیرگذار بود.
🔶 زمانی که به سمیرم میرفت یا در مزرعه، به پدرش کمک میکرد و یا به امر جماعت ومنبر میپرداخت. کتابخانهای در کنار مسجد تأسیس کرد و گامی مثبت در جهت ارتقاء سطح دینداری و هوشیاری روستاییان برداشت.
🔶 این سرباز امام عصر عجل الله تعالی فرپجه الشریف با روحیه انقلابی و بصیرتی عاشورایی، به ندای «هل من ناصر» امام خمینی لبیک گفت و به مدد رزمندگان اسلام شتافت. یکبار در عملیات کربلای پنج از ناحیه دست مجروح شد.
🔶 عاقبت در سال 1367 و اواخر دفاع مقدس در جزیره مجنون به شهادت رسید و جاودانه تاریخ گشت. جسد مطهرش پس از چهارده سال بهدست خانوادهاش رسید و پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای تنگ خشک سمیرم دفن شد.
وصیتنامه شهید
هر انسانی باید خود را آماده سفر به عالم آخرت کند؛ بهطوری که هر وقت مرگ به سراغ او آمد، با آغوش باز بپذیرد.
🔰 @ofogh_howzah
♻️ فرزانگان
🔵 آیت الله حاجی ملا عبدالعظیم کاشانی رحمه الله علیه
🔷 • ولادت: عالم متقی مرحوم حاجی ملا عبدالعظیم کاشانی از مفاخر علم و ادب و هنر اسلامی در سده سیزدهم هجری قمری به شمار میرود. این دانشمند فرزانه که از نژاد فیروزان، بوده، در سال 1170ق در شهر آران و بیدگل کاشان چشم به جهان گشود.
🔷 • در مسیر زیارت: ملا عبدالعظیم پس از طی مراتب تحصیل، به قصد زیارت امام هشتم علیبن موسیالرضا علیهآلاف التحیة والثناء راهی مشهد شد. ایشان در مسیر راه وقتی به «موغار» اردستان رسید، مردم برای اقامه نماز جماعت و موعظه از وی دعوت نمودند و او به دلیل اصرار جمعیت و احساس تکلیف همانجا توقف نمود. در حال تردید بین ماندن و رفتن بود که یکی از استادان وی که او نیز عازم سفر خراسان بود و از آنجا عبور میکرد، حاجی را ملاقات کرد. وقتی به تردید حاجی پی برد از او پرسید که آیا عالمی که مقدم بر تو باشد در اینجا وجود دارد؟ مرحوم حاج جواب منفی داد. در این هنگام استاد، او را توصیه کرد و از او خواست هرچه زودتر اردستان را ترک گفته و سفرش به مشهد را ادامه دهد و قبل از عزیمت به تکلیف الهی و تبلیغ خود بپردازد. حاج ملا عبدالعظیم رهسپار مشهد شد و تصمیم گرفت مدتی در مجاورت امام هشتم بماند و به تحصیلاتش ادامه دهد.
🔷 • بازگشت به زادگاه: مرحوم حاجی پس از مدتی تحصیل در مشهد به فکر بازگشت افتاد و در مراجعت نیز از مسیر راه کویر و بیانانک و طبس به منطقه اردستان رسید. مردم اردستان و زواره از فرصت استفاده کرده و از وی تقاضای مجدد کردند تا در آنجا بماند و به تبلیغ و ارشاد مردم بپردازد. حاجی در کمال تواضع به درخواست آنان جواب مثبت داده و ماندگار شد.
🔷 • حوزه درسی: حاجی ملا عبدالعظیم هرچند در دو شهر «اردستان و زواره» به تبلیغ و اقامه نماز جماعت مشغول بود، ولی فعالیتش در زواره بهخاطر تشکیل حوزه درسی و تدریس به طلاب که صبح و شام از محضرش مستفیض میشدند، بیشتر بود.
🔷 • خدمات: از خدمات فرهنگی و اجتماعی مرحوم حاجی، تولیت و تصدی موقوفات لطفعلی خان ترشیزی بود. لطفعلی خان به لحاظ شناختی که از مرحوم حاجی داشت، تصمیم گرفت که جهت رفاه روحانیون و نشر فرهنگ اسلامی در زواره، مدرسهای بسازد و به همین جهت مزارعی را نیز بهعنوان درآمد مدرسه علمیه وقف کرد و تولیت و سرپرستی آنها را مرحوم حاجی به عهده داشت. از حوادث سخت و تلخ آن دوران، خرابیهای به جای مانده از حمله افغانها و پس از آن قحطی و وبا بود که مردم منطقه را سخت در فشار قرار داد و بر اثر آن بسیاری مردند. در این واقعه مرحوم حاجی عبدالعظیم درب خانهاش را به روی مردم نیازمند، باز نمود و ثروتمندان را به کمک مردم قحطی زده ترغیب میکرد و مردم را به صبر و شکیبایی در برابر مشکلات فرا میخواند.
🔷 • ویژگیها: حاجی ملا عبدالعظیم تربیت یافته مکتب میرزای قمی و مرحوم ملا احمد نراقی بود. وی علاوه بر زهد وارستگی، تواضع و فروتنی، عالمی تکلیفمدار و وظیفهشناس بود و رسالت عالمانه خود را در منطقه اردستان و زواره بهخوبی به سرانجام رساند. از ویژگیهای آن عالم وارسته هنر خوشنویسی بود که چندین جلد کلام الله مجید را با خط بسیار زیبای نسخ به نگارش در آورد و آنها را وقف کرد.
🔰 @ofogh_howzah
🔵 آیتالله حاجی ملا عبدالعظیم کاشانی رحمه الله علیه سرانجام پس از عمری بندگی خدا و تبلیغ و ترویج مبانی دینی، در سال 1250ق در سن 80 سالگی دارفانی را وداع گفته و به ملکوت اعلی پیوست. پیکر آن مرحوم چنانکه مشهور است در قبرستان علیبن جعفر در قم به خاک سپرده شد.
🔰 @ofogh_howzah