📸
از خامفروشی مواد خام تا خامفروشی مواد اولیه
ارتقا جایگاه ایران در صنعت فلزات؛
🔹اخیراً یک معدن بزرگ دیگر هم از فلز گرانبهای لیتیوم در کشور کشف شده که میتواند جایگاه ایران را از سومین تولیدکننده این فلز به دومین یا شاید نخستین جایگاه ارتقاء دهد.
🔸از طرف دیگر نیز بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد که کشور ایران از نظر ذخائر نفت و گاز در مجموع رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده و با حدود ۶۸ نوع ماده معدنی، ۳۷ بیلیون تن ذخایر کشف شده و ۵۷ بیلیون تن ذخایر بالقوه در میان ۱۵ قدرت معدنی جهان جای گرفته است.
🔸بعد از انقلاب اسلامی و بهخصوص پس از تذکرات مکرر رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت و ضرورت جلوگیری از خامفروشی، این موضوع به یکی از دغدغههای اصلی مسئولین محترم تبدبل شده و تاکنون اقدامات قابل توجهی نیز در این زمینه صورت گرفته است.
🔸تا امروز در این زمینه پیشرفتهای خوبی داشتهایم و حالا به برکت انقلاب اسلامی میتوانیم به جای خامفروشی نفت و گاز بخش قابل توجهی از این مواد را در قالب مواد پتروشیمی صادر کنیم و یا میتوانیم سنگ آهن را به شمش یا حتی انواع ورق و سایر اقلام فولادی تبدیل و صادر نماییم.
#فلز #صنعت #معدن #تجارت #تولید_کننده
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔸 برای ایران هم بعد از ویرانیِ احتمالی از این گزارشهای تکاندهنده زیاد خواهند ساخت.
🔹 مهم این است که مملکت تکان نخورد و کار به آنجا نرسد والا گزارشهای تکاندهنده درباره آمار میلیونی تلفات و آسیبهای دائمی به کشور دردی از هیچ کس دوا نمیکند.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتیاد رسانهای؛ دام پنهان فضای مجازی
🔺اگر میخواهید درباره اعتیاد رسانهای بیشتر بدانید این ویدئو را ببینید.
#سواد_رسانه
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
هدایت شده از آتاشه (Attache)
♋️ آینده اعتراضات
🔹 طبق بررسی شورای آتلانتیک، نتانیاهو به دلیل اعتراضات 3 ماه اخیر نتوانسته اقدامی مطابق با شعارهای خود داشته باشد.
🔸 شعار اصلی نتانیاهو توسعه روابط با جهان عرب و افزایش فشار بر ایران بود.
🔹طبق این بررسی در شرایط فعلی ثبات، امنیت و اقتصاد رژیم صهیونیستی با این بحران گره خورده و راهکار عقب نشینی نتانیاهو است.
🔸 نتانیاهو با وضع قوانین محدود کننده دموکراسی و برکناری برخی مقامات کلیدی عامل ایجاد اعتراضات بوده است.
🔹 این اعتراضات بزرگترین انقلاب در این کشور است که مردم خواستار پایان دولت نتانیاهو هستند.
#رژیم_صهیونیستی #اعتراضات #اندیشکده_شورای_آتلانتیک
📎https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/experts-react-netanyahu-just-delayed-his-judicial-overhaul-after-mass-protests-whats-next-for-israels-democracy/
💟attacheintl.ir
📝 کشف مفاهیم پنهان از «گفتمان تحول» رهبر انقلاب
✍️ جعفر علیاننژادی
🟣 صورتبندی رهبر انقلاب از موضو «تحول»، حائز نکات مهم و قابل توجهی است که شایسته تحلیل و تدقیق است.
نگارنده با خوانش چندین بارهی سخنان رهبری به این نتیجه رسیده که تحول میتواند و باید عنصر کانونی گفتمان کارآمدی در کشور باشد.
این دریافت که ناشی از فهم «ارادهی تحولخواهانه»ی رهبری است، با معارضین، رقبا و موانع درونی و بیرونی مواجه است که در پی مصادره، تحریف و تغییر معنای تحول هستند.
در این یادداشت کوتاه سعی کردهام، به برخی از این تعارضجوییها اشاره کرده و بگویم، چرا گفتار تحولخواهانهی رهبری اصالت دارد.
🔶 اول: تحول به مثابه کنشی میدانی در برابر تحول به مثابه یک بازی زبانی
نوع طرح موضوع تحول توسط راوی این گفتار، میتواند راهنمای خوبی در تشخیص مفهوم این مسأله بهعنوان یک اقدام ناظر به تغییر یا یک گفتار ساختگی(بازی زبانی) باشد. باید به این پرداخت که آیا موضوع تحول در واکنشی انفعالی به یک پدیده طرح شده است یا نتیجهی منطقی رشد و تکامل یک سیستم است؟
👈 طبیعی است یک سیستم رشدیافته نمیتواند با دندهسنگین حرکت کند، که هم دچار استهلاک و عقبماندگی میشود، و هم حوصلهی سرنشینان را سر میبرد.
کشور ما در دههی نود دچار کندی حرکت شد، به نظر، در چنین فضایی بود که رهبری دو ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ به صورت مبسوط از ضرورت «تحول» صحبت کرد.
ضرورت تحول در چنین بستری(یعنی بهعنوان نتیجهی منطقی رشدیافتگی یک سیستم) بار دیگر در دیماه ۱۴۰۱ نیز مورد اشاره ایشان قرار گرفت.
در مقابل، زبان نیروهای معارض وقتی باز شد که کشور با اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ مواجه شد. طرح موضوع تحول در واکنش به آن حوادث، نوعی فرار به جلو بود و چون معارضین، فهمی از پیشرفتگی این سیستم نداشتند، با یک گفتار ساختگی، دست به انکار اصل آن و سپس هویت سرنشینانش زدند.
گفتاری که اکنون با فروکش کردن حوادث، دستش در ارجاع به واقعیتهای تلخ خالی شده و برای آنکه از تکوتا نیفتد در حال بازگشت به موقعیت نقزنی و آیهی یأسخوانی است.
🔷دوم: تحول با زبان امیدواری در برابر تحول با زبان یأس:
برای شناسایی جنس یک ادبیات امیدوارانه یا مأیوسانه، از نوع مواجههی راوی با ضعفها، نکات خوبی دستگیر تحلیلگر میشود.
❌ در ادبیات «راوی معارض»، ضعفها بهعنوان نشانهای از ناکارآمدی سیستم مورد استفاده قرار میگیرد. او تا ضعفی را میبیند شروع به انکار و پرش از روی آن میکند.
او به جای زحمت ترمیم یا رفع ضعف، سعی میکند نشان دهد هیچ راهحلی برای عبور از آن وجود ندارد، آیهی یأس میخواند و شروع به تحریک اذهان برای تغییر کل سیستم میکند.
👈 در ادبیات او، دو نفی وجود دارد:
در نفی اول با کلیدواژههای «نمیشود/نمیتوان» به انکار ضعفها میپردازد.
در نفی بعدی با کلیدواژههای «تمامشد/ناکارآمد است» جریان مییابد.
✅ اما در ادبیات «راوی موافق»، مواجههی میدانی و واقعبینانه با ضعفها اصالت مییابد.
او با شناسایی یا مواجهه با هر ضعف دچار ایستایی و مرثیهسرایی نمیشود بلکه هر ضعفی را دلیلی مهم برای اقدامی محکم میبیند.
«راوی موافق» ضعفها را انکار نمیکند، ضعف را میپذیرد و بلکه شرط پویایی یک سیستم را در رفع همین آسیبها و ضعفها جستوجو میکند.
راوی موافق از ضعفها نمیهراسد، با آنها گلاویز میشود و برای ترمیم آنها تلاش میکند. او شناسایی ضعفها را نه یک اجبار ناشی از فشار اجتماعی، که یک وظیفه، تکلیف و کارویژه میداند.
راوی موافق، پیشروترین منتقد سیستم است، البته نه انتقاد برای انتقاد، که انتقاد برای ترمیم و تبدیل و ارتقا. ترمیم ضعف و تبدیل آن به نقطهی قوت.
«در یک کلام راوی مأیوس ضعف را نهادینه میکند اما راوی امیدوار ضعف را تبدیل به نقطهی قوت میکند.»
🔶سوم: تحول بهعنوان کارگفتی امنیتبخش در مقابل تحولی با زبان هراسآور:
زبانشناسانان بین «زیباییشناسی گفتاری» و «افعال گفتاری» تفکیک قائل شدهاند. به بیان دیگر بین «رتوریک» و «کارگفت» تمایز وجود دارد.
یک گوینده ممکن است از رتوریک قوی برخوردار باشد اما در مهارت کارگفتی ضعیف باشد. در عین حال ممکن است گویندهای هم دارای رتوریک قوی یعنی مهارت زیبارویی، و هم کارگفت قوی باشد.
به نظر، معارضین در قول به گفتار تحول به دلیل قرار داشتن در موقعیت پسارخدادی (واکنشی) و ادبیات مأیوسانه، ناخواسته به زبانی هراسافکن دچار شدهاند.
آنها برای طبیعیسازی زبانهراس خود، به رتوریک تهدید پناه بردهاند. به زیباسازی هراس و نامحسوسسازی تهدید پرداختهاند.
👈 «گفتار تحول یکی از مصادیق این زیباسازی است. »
پشت این گفتار، توجیه خشونت، اغتشاش و یأس خوابیده است، حرف از تحول میزنند اما مقصودشان سقوط، سرنگونی، خشونت، خونریزی، تجزیه و فروپاشی است.
در مقابل تحول در کلام رهبری کارگفتی است که واجد ویژگیهای زیباییشناسانه و بلاغی است.
🔷کارگفت تحول در بیان ایشان، به معنای جنباندن ارادهها در تغییر ضعفها و تقویت وقتها است.
👈 کارگفتی که با گفتاری زیبا، عمق و نفوذش چند برابر میشود.
👈 ماحصل تحول با چنین کارگفتی، امنیتبخشی و آرامشآور است نه هراسافکن و توزیع اضطراب.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
خیانت خواص
بازخوانی جریان نفاق در کسوت مرجعیت؛
🔹پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره)، باطن برخی از روحانیون را پیش از بیش بر ملا ساخت. روحانیونی که در قامت مرجع تقلید سد راه نظام شدند و هزینههای سنگینی را به اسلام و انقلاب تحمیل کردند.
🔸طبق شواهد برجای مانده آیتالله سیدکاظم شریعتمداری ضمن ارتباط با دربار پهلوی در همان روزهای ابتدایی انقلاب چالشی خطرناکی را برای حکومت فراهم کند نخستین اقدام علنی آیتالله شریعتمداری علیه نظام را میتوان اشغال رادیو و تلویزیون تبریز با رهبری معنوی او توسط حزب خلق مسلمان در آذرماه سال ۱۳۵۸ دانست.
🔸آیتالله سیدمحمد شیرازی، برادر سیدصادق حسینی شیرازی از جمله افرادی بود که در حمایت از صدام به حرمت جنگ علیه عراق فتوا داد و آن را برادرکشی نامید! این جریان که امروز به عنوان طیف شیرازی شناخته می شوند صلاحیت آن ها بارها برای مرجعیت توسط علمای طراز اول ایران و نجف همچون ایت الله خویی و ایت الله شاهرودی رد شده است.
🔸فرد دیگری که به این سرنوشت مبتلا شد آیت الله منتظری بود. وی که در ابتدای امر جزئی از بدنه ی انقلابیون به شمار می رفت با حمایت از جریان نفاق و باند مهدی هاشمی باعث شد تا امام با یک تصمیم سرنوشت ساز جریان نفاق را از دامن انقلاب پاک کند.
#خواص #شیعه #مرجعیت#منتظری
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
رئیس جمهور مستهجن
حق سکوت ترامپ به بازیگران پورن؛
🔹این روزها «دونالد ترامپ» بار دیگر به سوژهی جنجالی رسانههای غربی تبدیل شده است. رئیس جمهور پیشین آمریکا پیشتر گفته بود روز سهشنبه ۲۱ مارس از سوی نیروهای پلیس دستگیر خواهد شد.
🔸ترامپ مدعی شده بود که اطلاعات مربوط به دستگیری او از دفتر دادستانی ناحیه منهتن نیویورک درز کرده است ترامپ در شبکه اجتماعی خودش یعنی Truth Social با بیان این مطلب از طرفداران خود خواسته بود به این تصمیم که از نظر او سیاسی خوانده شده اعتراض کنند.
🔸صحبتهای ترامپ در حالی مطرح شد که او در خصوص پرونده مربوط به پرداخت حقالسکوت به یک بازیگر فیلمهای مستهجن تحت دادرسی قضایی قرار دارد و نزدیکان وی نیر تاکید کرده بودند که تاکنون هشداری در خصوص دستگیری زودهنگام دریافت نکرده و خود نیز نسبت به اظهارات ترامپ اظهار بیاطلاعی میکنند!
🔸دادستان نیویورک بیش از ۵ سال است که در خصوص پرونده پرداختهای پنهانی از طرف دونالد ترامپ به «استورمی دنیلز» بازیگر سابق فیلمهای مستهجن در حال تحقیق است و «آلوین براگ» سخنگوی دادستانی منطقه منتهن از اظهارنظر در خصوص دستگیری احتمالی رئیس جمهور سابق آمریکا سرباز زده است.
#ترامپ#حق_سکوت#بازیگر#حق_سکوت#رئیس_جمهور_آمریکا#آمریکا#بایدن
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
در آستانه ی سقوط
پیامدهای بحران مالی آمریکا؛
🔹سقوط شدید ارزش سهام برخی بانک های آمریکا در روزهای اخیر میتواند علائم وقوع یک بحران بدهی بزرگ باشد. واضح است که علت بروز چنین نشانه بسیار پرخطری از وقوع بحران مالی را باید بیش از هرچیز در نسبت های بالای بدهی در اقتصاد آمریکا جستجو کرد.
🔸بدهی عمومی فدرال آمریکا با سیر تند صعودی به بیش از 31 تریلیون دلار رسیده است. وقتی نسبت بدهی به تولید ناخالص یک کشور به سطوح بالایی میرسد عملا به معنای ناتوانیِ ساخت درونی یک اقتصاد برای تسویه بدهی هایش است، این همان معنای ریسک نکول است.
🔸این نسبت برای آمریکا طی 40 سال اخیر از 35% به 120% رسیده است و باعث کاهش تقاضای خرید اوراق بدهی شده است به طوری که سوق دادن سرمایه گذاران به سمت مطالبه نرخ های بهره بیشتر برای هج کردن این ریسک میشود.
🔸مطابق با آنچه در اقتصاد به "ساختار ریسک نرخ های بهره" مشهور است این امر منجر به افزایش نرخ های بهره میشود. در چنین شرایطی نظام اقتصادی دچار ریسک نکول و نهایتا فروپاشی اقتصادی خواهد شد.
#اقتصاد #آمریکا #فروپاشی #مرگ_بر_آمریکا #آمریکای_جنایت_کار #انگلیس_خبیث
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
تحول در درمان سرطان
مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان برکت؛
🔹پس از افتتاح بیمارستان مدرن ۱000 تختخوابی حضرت مهدی(عج) در17 اسفند، مجهزترین و پیشرفتهترین مرکز جامع درمان سرطان روز پنجشنبه 25 اسفند با حضور رئیسجمهور گشایش یافت.
اسلاید 2:
مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان به عنوان مجهزترین و پیشرفتهترین مرکز درمانی در راستای تحقق پیشرفت، محرومیتزدایی، ارائه خدمات اجتماعی و رفع نیاز بیماران در بیماریهای پیچیده و سخت سرطانی گشایش یافت که بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تاکنون برای این مرکز هزینه شده است.
اسلاید 3:
این مرکز برای نخستینبار در کشور و منطقه خاورمیانه با دستگاههای فوقمدرن برای ارائه همه خدمات مربوط به غربالگری، تشخیص و درمان تمام انواع سرطانها در ۵ طبقه با مساحت ۵۰۰ مترمربع، دارای ۱۴ تخت بستری و ۳۴ تخت شیمیدرمانی سرپایی است.
اسلاید 4 :
تربیت نیروی متخصص و آموزش کار با پیشرفتهترین دستگاههای فوقمدرن مانند شتابدهنده خطی، سایبرنایف، توموتراپی و دستگاه سیتی سیموالتور در این مرکز درمانی یکی دیگر از خدمات مهم این بیمارستان فوق مدرن است.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️تأثیر مالی مهاجرت در آمریکا
⏪ طبق پژوهش 8 ساله پژوهشگران موسسه cato پذیرش مهاجران در این کشور به منافع اقتصادی این کشور کمک کرده است.
⏪ این پژوهش براساس سن مهاجران انجام گرفته و مشخص شد مهاجران مالیات بیشتری را نسبت به امتیازاتی که دریافتی، پرداخت می کنند.
#اقتصاد #مالیات #آمریکا #موسسه_کیتو
📎https://www.cato.org/blog/fiscal-impact-immigration-united-states
💟attacheintl.ir
📸
مستور انقلاب
رمان روی ماه خدا را ببوس؛
🔹مستور برای بسیاری از علاقهمندان به ادبیات ایران، نویسندهای مهم به شمار میرود. نویسنده ای که با اثر «روی ماه خداوند را ببوس» جایزه جشنوارهی قلم زرین رمان را در سال ۱۳۸۱ را کسب کرد و نامش را به عنوان نویسندهای توانمند بین خوانندگان ایرانی جا انداخت.
مصطفی مستور و کار مهمی که با «روی ماه خداوند را ببوس» در ادبیات ایران انجام داد.
🔸مصطفی مستور برای بسیاری از علاقهمندان به ادبیات ایران، نویسندهای مهم به شمار میرود. نویسنده ای که با اثر «روی ماه خداوند را ببوس» جایزه جشنوارهی قلم زرین رمان را در سال ۱۳۸۱ را کسب کرد و نامش را به عنوان نویسندهای توانمند بین خوانندگان ایرانی جا انداخت.
🔸«روی ماه خداوند را ببوس» در ادبیات معاصر ایران کتاب مهمی به شمار میرود. در طول این سالها کمتر نویسندهای توانسته به این ظرافت و زیبایی مسائل دینی را با زندگی روزمره پیوند بزند و اثرش قابلیت درگیر کردن عموم مردم را داشته باشد.
🔸شاه بیت کتابهای مصطفی مستور، خوب بودن و خوب ماندن و خوب زندگی کردن است. او در تمام کتابهایش به طریقی، گاه در لفافه و گاه آشکارا، به این موضوع اشاره میکند و میخواهد به خوانندهاش بگوید خوب بودن و خوبی کردن، بزرگترین و مهمترین کار ما در این دنیاست.
🔸مستور توانسته بدون شعارپردازی و داوری یک طرفه به خلق شخصیتهای کاملاً مستقل بپردازد و انتخاب چنین سوژهای و قلم زدن در آن ظرافت و سختیهای خاص خودش را دارد و نویسنده نیز با آگاهی از این موضوع، از تحمیل کردن نظرش اجتناب میکند و مقصودش را هم خیلی ظریف میرساند..
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔸 مناقشه بر سر آزادی نیست
بیش از صد سال است که در جغرافیای ایران به مفهوم جدید آن، همه این واژه را بعنوان اشتراک لفظی و آرمان غیر مشترک در مفهوم متفاوت فریاد می زنند: آزادی
.
👈 مناقشه من الان بحث بر سر مفهوم آزادی، هستی شناسی و معرفت شناسی نیست. بحث بر سر نقطه عزیمت و اشتراکات و افتراقات نیست.
یکی حجاب را آزادی انسان و دیگر بی حجابی را آزادی می داند. در یک کشور قانونی بودن همجنس بازی نشانه آزادی است و دیگر کشور همجنس بازی را ضد آزادی فطرت بشر می داند. اینجا آزادی در اشتراک لفظ است.
⁉️ سوال اساسی که کمتر مطرح میشود را باید در جای دیگر جستجو نمود:
۱. آزادی خواهی پیش از به قدرت رسیدن
۲. آزادی خواهی در هنگام قدرت
.
👈 برخی در تاریخ سیاسی ایران در هنگام صاحب قدرت بودن، در هنگام حضور در منصب و مسند، علیه آزادی عمل نموده اند.
همان افراد ضد آزادی پیش و پس از انقلاب امروز که در قدرت نیستند داد و فریاد آزادخواهی دارند!
✅ این یک ملاک و شاخص مهم برای ارزیابی صداقت افراد و احزاب در آزادیخواهی است.
❗️ مناقشه این افراد بر سر آزادی نیست، مناقشه بر سر این است که قدرت در دست ما باشد. سلطنت طلبان طرفدار رژیم پهلوی آن زمان که تمام قدرت را در اختیار داشتند و کوروش کبیر را دعوت به آسوده خوابیدن می نمودند با سلب آزادی مردم آنان را به سمت انقلاب سوق دادند.
👈 اما امروز که از قدرت دور شده اند روی آزادی جنسی، آزادی روابط، آزادی پوشش مانور می دهند تا نسل جوان را به سمت خود جذب کنند. یعنی تنزل معنای آزادی به سطحی ترین مرحله وجودی بشر.
👈 پیش از هر چیز از کسانیکه شعار آزادی سر می دهند باید پرسید آن هنگام که بر سر قدرت بودید چرا مستبد و ضد آزادی رفتار کردید!؟ این یک شاخص است.
📝 دکتر علیرضا زادبر
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
براندازی آکادمیک
نقش آکادمیست ها در براندازی؛
🔹دانشگاه استنفورد میزبان نشستی است که با شعارهای دموکراتیک، سودای براندازی یک دولت رسمی را در سر میپروراند؛ نشستی که از قشر آکادمیک تا تجزیه طلب را در خود جای داده و هدفش را عبور از جمهوری اسلامی اعلام کرده است.
🔸حمید مقدم عضو هیات امنای دانشگاه استنفورد و یکی از مهم ترین چهره های مرتبط با مراد طاهباز از جاسوسهای محیط زیستی است که اسپانسر پروژه ی ایران هراسی و برندازی نرم را برعهده گرفته است.
🔸بیتا دریاباری بنیانگذار مرکز برابری پارس دیگر حامی مالی برنامههای ایرانشناسی دانشگاه استنفورد و دانشگاه کمبریج است. که با اعطای جوایز سالانه «بیتا» به نویسندگان فارسیزبان منتقد جمهوری اسلامی ایران به تشکیل شبکه گسترده ای از منتقدان جمهوری اسلامی پرداخته است.
🔸عباس میلانی محقق و مدیر پروژه دموکراسی ایران در موسسه هوور است. تخصص او روابط آمریکا و ایران و فرهنگ، سیاست و امنیت ایران است. نهاد مطبوع میلانی به برسی زیرساختهای ایران می پردازد اما هیچ اشارهای به حوزههایی که ایران توانسته بعد از انقلاب اسلامی در آنها به اوج برسد مانند فناوری نانو، بیو پزشکی وهستهای و... نداشته او از حمایان اصلی بهایت در ایران است.
#براندازی #علم #استنفورد #عباس_میلانی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔸 این چه ساختاری است که با کمی نوسان قیمتها و اندکی کاهش در رفاهشان تبدیل به حیات وحش میشود؟
🔹 کسانی که میخواهند ایران هم سکولار شود و امثال فرانسه را الگو قرار بدهد اگر پول نگیرند قطعا مشکل هوش دارند.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🚦 #محفل، #سیدخندان، #حسینیه_معلی و #پاورقی/ تکنولوژی ترکیب سرگرمی با پیام
📍در حوزه برنامهسازی در صداوسیما در طول زمان یک مرزبندی شکل گرفته بود، که گویا حوزه اخبار و برنامههای معارفی مختص افراد مذهبی جامعه ساخته میشود و برنامههای سرگرمی و فیلم و سریال دایره انحصاری سلیقه و ذائقه طبقه غیرمذهبی یا نهایتا قشر خاکستری است. این مرزبندی به تدریج سلیقه مخاطب را نیز شکل داده بود.
🔸برنامههایی مانند #محفل، #سیدخندان، #حسینیه_معلی و #پاورقی در واقع در صحنه این روزهای صداوسیما به دنبال مرزشکنی این فرهنگ سکولار هستند.
🔹طبیعتا این برنامهها بدون اشکال نیستند ولی نفس این که تکنولوژی ترکیب سرگرمی با محتوا و پیام در سیما شکل گرفته است، بسیار ارزشمند است و با اطمینان میتوان گفت این تکنولوژی به تدریج ارتقا هم خواهد یافت و در جذب مخاطب غیر مذهبی نیز موفق خواهد شد.
🔸یکی از استراتژیهای پایه بازاریابی بر این اصل استوار است که حفظ مخاطب (مشتری) موجود یا تبدیل مخاطب عادی به مخاطب وفادار، مقدم بر جذب مشتری جدید است و با هزینهای بسیار کمتر قابل انجام است. در واقع این مخاطبان وفادارند که میتوانند به مجرای جذب مخاطب جدید نیز بدل شوند.
🔹اشتباه مهم گذشته صداوسیما این بود که در سودای جذب طبقه غیر مذهبی ذائقهای را در مخاطب بالفعل خود شکل داد که به راحتی میتوانست آن را با برنامههایی سازگارتر در ماهواره و شبکههای اجتماعی ارضا کند و همین مسئله ریزش مستمر مخاطب وفادار ( حتی جامعه مذهبی و انقلابی) را موجب شده بود.
🔸در واقع تبدیل به سازمانی شده بود که برای بخش اصلی مخاطب خود ( خانوادههای مذهبی) هیچ برنامه خاصی در حوزه سرگرمی نداشت. در نتیجه نه تنها نتوانست مخاطب جدیدی را اضافه کند که به تدریج همان مخاطب موجود را نیز به ماهواره و شبکههای اجتماعی باخت.
♦️جسارت صداوسیما در شکستن این مرزبندی کاذب قابل تقدیر است؛ اگر چه در این مسیر به طور طبیعی هم در برابر قشری که اساسا با هر نوع تلفیق مفاهیم دینی با سرگرمی مخالفند قرار خواهد گرفت و هم همان طبقهای که با بروز مفاهیم دینی در هر قالبی مخالف است.
✍ #میثم_ظهوریان
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🚦 #محفل، #سیدخندان، #حسینیه_معلی و #پاورقی/ تکنولوژی ترکیب سرگرمی با پیام
📍در حوزه برنامهسازی در صداوسیما در طول زمان یک مرزبندی شکل گرفته بود، که گویا حوزه اخبار و برنامههای معارفی مختص افراد مذهبی جامعه ساخته میشود و برنامههای سرگرمی و فیلم و سریال دایره انحصاری سلیقه و ذائقه طبقه غیرمذهبی یا نهایتا قشر خاکستری است. این مرزبندی به تدریج سلیقه مخاطب را نیز شکل داده بود.
🔸برنامههایی مانند #محفل، #سیدخندان، #حسینیه_معلی و #پاورقی در واقع در صحنه این روزهای صداوسیما به دنبال مرزشکنی این فرهنگ سکولار هستند.
🔹طبیعتا این برنامهها بدون اشکال نیستند ولی نفس این که تکنولوژی ترکیب سرگرمی با محتوا و پیام در سیما شکل گرفته است، بسیار ارزشمند است و با اطمینان میتوان گفت این تکنولوژی به تدریج ارتقا هم خواهد یافت و در جذب مخاطب غیر مذهبی نیز موفق خواهد شد.
🔸یکی از استراتژیهای پایه بازاریابی بر این اصل استوار است که حفظ مخاطب (مشتری) موجود یا تبدیل مخاطب عادی به مخاطب وفادار، مقدم بر جذب مشتری جدید است و با هزینهای بسیار کمتر قابل انجام است. در واقع این مخاطبان وفادارند که میتوانند به مجرای جذب مخاطب جدید نیز بدل شوند.
🔹اشتباه مهم گذشته صداوسیما این بود که در سودای جذب طبقه غیر مذهبی ذائقهای را در مخاطب بالفعل خود شکل داد که به راحتی میتوانست آن را با برنامههایی سازگارتر در ماهواره و شبکههای اجتماعی ارضا کند و همین مسئله ریزش مستمر مخاطب وفادار ( حتی جامعه مذهبی و انقلابی) را موجب شده بود.
🔸در واقع تبدیل به سازمانی شده بود که برای بخش اصلی مخاطب خود ( خانوادههای مذهبی) هیچ برنامه خاصی در حوزه سرگرمی نداشت. در نتیجه نه تنها نتوانست مخاطب جدیدی را اضافه کند که به تدریج همان مخاطب موجود را نیز به ماهواره و شبکههای اجتماعی باخت.
♦️جسارت صداوسیما در شکستن این مرزبندی کاذب قابل تقدیر است؛ اگر چه در این مسیر به طور طبیعی هم در برابر قشری که اساسا با هر نوع تلفیق مفاهیم دینی با سرگرمی مخالفند قرار خواهد گرفت و هم همان طبقهای که با بروز مفاهیم دینی در هر قالبی مخالف است.
✍ #میثم_ظهوریان
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
▪️برای ما اصلا عجیب نیست کشورهایی که بیشترین افسردگی رو دارن شادترین کشورهای دنیا باشن، ما به این دروغهای از نوع حقوق بشری غربیها عادت کردیم.
″اعظم سادات سیدمومنی🇮🇷″
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
آن سو | روایت آنسوی ماجرا
📸
کمتر از دو ماه
امام: رفراندوم باید برگزار شود؛
🔹کمتر از دو ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم ایران در یک همهپرسی نظام سیاسی آینده ایران را برگزیدند و به "جمهوری اسلامی" رأی دادند.
🔸صادق طباطبایی در خاطراتش نوشته است: 12روز از پیروزی انقلاب نگذشته بود که مرحوم حاج احمدآقا خمینی گفتند، امام میگویند رفراندوم باید هرچه زودتر برگزار شود.
🔸با پیگیری امام خمینی، دولت موقت مأمور به اجرای برگزاری رفراندوم شد. با گفتگوهای جدی تمام گروهها بر سر جمهوری اسلامی به توافق رسیدند و تنها چریکهای فدایی خلق و برخی احزاب جداییطلب به جمهوری اسلامی رأی ندادند و در روز انتخابات نیز اقدام به هرجومرج کردند. برخی گروهها همچون حزب توده نیز پیش از برگزاری انتخابات اعلام کردند که به جمهوری اسلامی رأی خواهند داد.
🔸بسیاری از مردم برای نخستین بار در طول عمر خود بود که در رأیگیری شرکت میکردند. اواخر آن روز بهدلیل تراکم رأیگیری و پایان تعرفهها در برخی نقاط کشور، امام خمینی اجازه داد که رأیگیری 24 ساعت دیگر تمدید شود.
🔸گروههای ضدانقلاب، چریکهای فدایی و مجاهدین خلق برگهها رای را از بین برده بودند. علیرغم تدابیر امنیتی در گنبد و ترکمنصحرا و سقز و سنندج و مهاباد، نگذاشتند رفراندوم برگزار شود، در سنندج اکیپی شامل شش پزشک و سه پرستار که برای مداوای مجروحین رفته بودند مورد حمله قرار گرفته و کشته شدند.
🔸بهگفته شاهدان، مسئول زندان اوین طی سخنانی به زندانیان اطلاع داد که رأی آنها در سرنوشتشان تأثیری نخواهد داشت. هویدا و اعضای کابینهاش به جمهوری اسلامی رأی مثبت دادند. تشریفات اخذ رأی در زندان قصر عیناً مثل خارج از زندان بود و جمعاً از 1500 رأی قرائتشده همه آنها مثبت بود و رأی منفی از آن خارج نشد.
#رفراندوم #چریک های فدایی#آری#فروردین#جمهوری-اسلامی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از سم درصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مجموعه طنز سم درصد - قسمت 41
🔺 بچه های گاندو در اسرائیل
بچه های گاندو در سم درصد؟ بله می دونم که فکرشو نمی کردید. ما به همه گیر میدیم. همه را افشا می کنیم و الان هم نوبت بچه های گاندو هست که مورد افشاگری بی رحمانه سم درصد قرار بگیرند.
بچه های بالا حواسشون جمع باشه که نفر بعدی شاید شما باشید.
#تظاهرات_اسرائیل
#نتانیاهو
#رژیم_صهیونیستی
#گاندو
#کار_خودشونه
✅سم درصد را به شدت دنبال کنید🤣🤣🤣
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/866320384C260d8cbae5
📝 داستان «تحول» از کجا و چگونه شروع شد؟
✍️ جعفر علیاننژادی
🔶 به جرأت میتوان گفت یکی از مهمترین آرمانها و اهداف نظامهای سیاسی، ایجاد یا داشتن سوژههای پیشرو و «تحولخواه» است که در هنگام مواجههی یک سیستم با بنبستها، بتوانند در نقش نوعی ناجی و افقگشا، مسیرهای جدیدی را پیش پای آن کشور قرار دهد.
عموماً در اکثر نظامهای سیاسی چنین سوژههای ارادهمند و گرهگشا، ماهیت فردی و سوپرقهرمان مییابند.
اما آیا ممکن است ارادهی یک نظام سیاسی، از همان بدو تأسیس، مبتنی بر نوعی سوژگی «جمعی و عمومی» بوده و در تجربهی استواری خود، چنین ارادهی تحولخواهی را عمومی سازد؟
🔷 به بیان دیگر سوژههای انقلابی یا انقلابیون او، همین مردم معمولی کوچه و بازار که دارای یک زندگی عادی هستند باشد، نه چریکهای میدان نبردهای سخت و سهمگین، یا سلحشوران پیروز این کارزارهای، یا حتی یک طبقهی خاص اقتصادی-اجتماعی.
اگر چنین نظامی باشد که بیتفاوت به ایدههای چپ و راست نظام سرمایهداری، موفق به تولید چنین عزم جمعی شده باشد، آن نظام حرف نو و بیسابقهای را عرضه کرده است.
🔶 چنین نظامی با این ویژگی متفاوت، منطقا باید راه متفاوتی نیز در ایجاد این سوژههای تحولخواه طی کرده باشد.
شاید چارهی کار این بوده که چنین تحولی ابتدا باید در باطن مردم واقع شود که در آنها عزم و اعتماد به نفس تغییر عمومی را حاصل کند.
شاید چارهی کار این بوده که بجای خیرهکردن چشمهای مردم به قهرمانان فردی و مسحورساختنشان، همین مردم معمولی ابتدا باید میفهمیدهاند که درون خودشان لازم بوده به دنبال چنین تغییری باشند.
تغییری از وضعیت تحقیر و عقبنگاهداشته شدن به موقعیت تکریم، سروری و عزتمندی. یک «جمهوری» واقعی که هم مردمش در آن نقش سوژهی تحولخواه و انقلابی را بازی کنند و هم ریلگذاریاش متناسب با چنین سوژههایی تنظیم شده باشد.
منطقا باید دین یا مرام و مسلکی ضامن تداوم چنین تحول مداومی باشد. دینی که عزت نفس فردی و اعتماد به نفس جمعی حاصل کند، دینی مثل اسلام. پس جمهوری باید بوجود بیاید که «اسلامی» هم باشد.
🔷 آنوقت است که این جمهوری اسلامی حرف نویی زده است. جمهوری اسلامیای که هم حافظ وجوه انقلابی و تحولخواه درونی مردم باشد، هم احساس عزت و اعتمادبهنفس ملی را درون آنها واقعی سازد.
و این فلسفهی تأسیس چنین نظامی است، نظامی که بنیانش مبتنی بر تحول درون و بیرون انسان ایرانی بوده و هست. همان که آن روح خدایی گفت:
«جمهوری اسلامی»،
نه یک کلمه کم نه یک کلمه بیش.
📸
کارفرمای جدید
اپوزیسیون در دامن اسرائیل؛
🔹براندازان که ترکیبی از «برهنگان فکری و جسمی» را برای رهبری آینده ایران تشکیل دادهاند، سرانجام «منشور همبستگی و سازماندهی» خود را در روزی منتشر کردند که دیدار و گفتوگوی اینترنشنال (زراعتی) با نتانیاهو، نشان داد این مگسان از جبهه غربی و عربی رانده و به «خانه عنکبوت» در جبهه عبری رسیدهاند.
🔸مصاحبه اینترنشنال با نتانیاهو را برخی رونمایی از پدرخوانده جدید نامیدند و چه پدرخواندهای که ارتش از او فرمان نمیبرد و هر روز دهها هزار صهیونیست در خیابانهای تلآویو به خونش تشنهاند. این سرنوشت شوم برهنگان فکری و بدنی ائتلاف براندازان است که ختمشان در نقطه آخر به خانه عنکبوت بود.
🔸اپوزیسیون ایرانی اغلب ارتباط خود با اسرائیل را پنهان میکرد، چون به خوبی از حس نفرت ایرانیها از اسرائیلیها آگاه است. حالا با شکست آشوبهای پاییز 1401 و ضعف آشکار اپوزیسیون در ساماندهی آنچه تلاش میکنند انقلاب نامیده شود، باعث شده تا با جبران مافات به دامن صهیونیست ها بی افتند.
🔸استیصال اپوزیسیون به اندازه ای رسیده است که ابایی از علنی شدن ارتباطشان با اسرائیل و صهیونیست ها ندارندو این طمع را در سر می پرورانند که آرزوی دیرینه آن ها روزی توسط صهیونیست ها محقق شود تا از این طریق شاید بتوانند روزی بر سرنوشت کشورمان حاکم شوند.
#براندازی #اپوزیسیون #رسانه #اینترنشنال
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
🌐 بزرگترین فاجعه اقتصادی تاریخ آمریکا و سقوط ارزش دلار در راه است
◽️با اعلام ورشکستگی دو بانک بزرگ آمریکایی رسانه های این کشور از دنباله دار بودن بحران مالی و کاهش ارزش دلار در آینده نزدیک سخن می گویند. پیتر شیف کارشناس برجسته آمریکایی در گفتگویی با تلویزیون NTD در مورد بحران مالی جدید آمریکا می گوید:
🔸 «به لطف اشتباهاتی که فدرال رزرو از زمان بحران سال 2008 مرتکب شده است، اکنون حباب بسیار بزرگتری داریم. ما فقط مشکل را با اشتباهات بزرگتر ترکیب کردیم و اکنون اقتصاد ایالات متحده در معرض بزرگترین فاجعه اقتصادی در تاریخ خود قرار گرفته است.
🔸 پیتر شیف می گوید که ور شکستگی دو بانک SVB و Signature Bank آغاز بحران مالی بعدی است.
🔸 وی معتقد است با افزایش تورم، بانک ها نمی توانند نرخ بهره را افزایش دهند و مردم برای جلوگیری از کاهش ارزش پول، اقدام به خارج کردن پول های خود می کنند اما پولی برای خارج کردن وجود ندارد بنابراین تنها راه، چاپ پول است که ارزش پول را بیشتر کاهش می دهد بنابراین این حرکت تورم مارپیچی را تسریع می کند.
🔸 شیف معتقد است که سیستم بانکی در نتیجه نرخ های بهره پایین و سرمایه گذاری های پرریسک ناسالم شده است. وی در ادامه می افزاید که ترکیبی از رکود اقتصادی و افزایش تورم می تواند یک بحران بانکی ایجاد کند که منجر به یک فاجعه مالی بزرگ شود.
🔸 پیتر شیف هشدار می دهد که کمک های مالی بانک ها منجر به تورم و کاهش ارزش دلار آمریکا می شود.»
#آمریکا #دلار #اقتصاد
📌https://oilprice.com/Finance/the-Economy/Peter-Schiff-We-Are-On-The-Cusp-Of-Another-Financial-Crisis.html
💟attacheintl.ir
📸
No smocking
سیگار در فیلم های سینمایی؛
🔹استعمال دخانیات یا به عبارت سادهتر کشیدن سیگار توسط بازیگران، از گذشتههای دور در فیلمهای سینمایی و مجموعههای تلویزیونی چه خارجی و چه داخلی مرسوم بوده است.
🔸در بسیاری از فیلمها و سریالهای داخلی هم اگر استعمال دخانیاتی وجود داشت این کار را نقشهای منفی فیلم (نظیر دزدها، ساواکیها، قاچاقچیها و در فیلمهای دوران دفاع مقدس افسران عراقی) انجام میدادند.
🔸در فیلمها و اخیرا در سریالهای نمایش خانگی همه بازیگران اعم از نقشهای مثبت، منفی، خانم، آقا، جوان، میانسال و یا پیر در هر موقعیتی (لوکیشن) از فیلم مشغول پک زدن به سیگار هستند!
🔸آقایان و خانمهای کارگردان و بازیگر، بسیاری از بینندگان فیلمها و سریالهای شماجوانان و نوجوانان هستند. نحوه ایفای نقش شما روی این جوانان و نوجوانان تاثیر دارد. پس لطفا به خاطر سلامتی خودتان و سلامتی بییندگان و طرفدارانتان سیگار نکشید.
#سیگار #وینستون #کنت #اولتارا #سیگار_بهمن #مالبرو #قلیون #قلیان #ویپ
https://www.instagram.com/p/Cqioj-WIxOl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ تورم دوباره
⏪ طبق اعلام statista نرخ تورم در انگلیس مجددا افزایش یافت.
⏪ هر چند نرخ افزایش تورم در انگلیس به 10/4 درصد رسیده اما همین میزان برای مردم این کشور غیرقابل قبول است.
#اقتصاد_جهانی #تورم #انگلیس #مردم
📎https://www.statista.com/chart/26208/uk-cpih-cpi-inflation-timeline/
💟attacheintl.ir
📸
چرخش متوازن
دولت مردمی واحقاق منافع ملی؛
🔹رسمیت یافتن عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای از این نمونه های چرخش متوازنساز سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است به طوری که دولت خدمتگذار سیزدهم متکی با همین نگاه سیاست خارجی خود را محدود و مصروف به غرب نکرد و همواره منافع ملی ومردمی ایران را مورد توجه قرار داده است.
🔸رکود و ایستایی چندساله در مسیر الحاق ایران به شانگهای، همزمان با روی کار آمدن دولت سیزدهم به پویایی رسید و این گرچه این موضوع به مذاق رقبای سیاسی در سالی که گذشت خوش نیامد، اما یکی از مهمترین رویدادهای کشور در حوزه سیاست خارجی بود.
🔸در جهان امروز یکی از مهمترین فاکتورهای قدرت برای هر سرزمینی قرار گرفتن در «گروه قدرتمندان» است و سازمان همکاریهای شانگهای یکی از مهمترین این گروههاست که توانسته در برابر هژمونی غرب قدعلم کند.
🔸قرار گرفتن در کنار چین و روسیه به عنوان ابرقدرتهای جدید و قدیم، یکی از راههای شکستن هژمونی آمریکاو آغاز پیوند با کشورهایی است که موضوع امنیت پایدار و ثبات در آسیای میانه و اوراسیا برای آنها در اولویت نخست و کانون توجه قرار دارد.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
رادیو نفاق
تعطیلی رادیو BBC؛
🔹رادیو بیبیسی فارسی روز یکشنبه ششم فروردین ماه پس از ۸۲ سال فتنهجویی، پایان فعالیت خود را اعلام کرد. اما به راستی این رسانه وابسته به دولت انگلستان در تاریخ معاصر کشورمان چه نقشی داشته است؟
🔸در سالهای منتهی به اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ انگلستان براساس رویه رقابتآمیز همیشگی خود در ایران به منظور پیگیری سیاستهای تبلیغاتی خود در طول جنگ جهانی دوم به رسانه برتر روز یعنی رادیو روی آوردند و به منظور تبلیغات سیاسی خود از این رسانه بهره گرفت.
🔸در جریان ملی شدن نفت، انگلستان که بیشترین زیان را دیده بود تلاش کرد تا با استفاده از رادیو در ایران بار دیگر آشوب به پا کند و با تحریک حزب توده خیابان های کشور را دچار بلوا و تشویش کرد و زمینه ی سقوط مصدق را هم در 28 مرداد ماه فراهم آورد.
🔸در تابستان ۱۳۵۰ با فشار انگلستان، بحرین طی یک رفراندوم ساختگی و غیرقانونی از ایران جدا شد. بخش وسیعی از تبلیغات در این رابطه بر عهده BBC بود که به پوشش این رویداد ننگین به صورت ویژهای پرداخت و زمینه سازی فکری را در جامعه ایرانی ایجاد کرده بود.
#BBC #رادیو
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از هادی شهبازی
🔸فراخوان ارسال مقاله نخستین همایش ملی «رویکردهای انتقادی به فرصت ها و چالش های ارتباطات شبکه ای در فضای مجازی»
🛖 با مجوز: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC
🗓 مهلت ارسال چکیده مقالات:
تا ۲۹ فروردین ۱۴۰۲
⏰ تاریخ برگزاری:
۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
📃 اطلاعات بیشتر: https://cncc.atu.ac.ir
محورهای همایش :
1⃣ رویکردهای انتقادی و پژوهشی به فضای مجازی
2⃣ فضای مجازی و هویت
3⃣ فضای مجازی و حکمرانی
4⃣ آینده پژوهی فضای مجازی
زیر محورها 👇👇
هدایت شده از هادی شهبازی
- محورها و زیرمحورهای همایش
«رویکرد انتقادی فرصت ها و چالش های ارتباطات شبکه ای در فضای مجازی»
1⃣ رویکردهای انتقادی و پژوهشی به فضای مجازی
▫️نقش علوم ارتباطات در مدیریت فرصت ها و چالش های فضای مجازی
▫️معرفی و بازخوانی رویکردهای انتقادی به زیست بوم فضای مجازی کشور
▫️نقش رسانه ها و شبکه های اجتماعی در بازتولید آسیب های اجتماعی
▫️جایگاه شبکه های اجتماعی و رسانه های در مدیریت زیست کنشگری کاربران
▫️کارکرد مطالعات میان رشته ای در مواجه با آسیب ها و چالش های فضای مجازی
2⃣ فضای مجازی و هویت
▫️تفاوت های نسلی بومیان دیجیتال و مهاجران دیجیتال در فضای مجازی
▫️الگوهای رفتاری فرصت زا و آسیب زای نسل جدید (نسل زد و ...) در زیست بوم فضای مجازی
▫️نقش مبانی اندیشه ای جهانی شدن و جهانی سازی در چالش ها و فرصت ها
▫️آسیب های زبان کاربران فارسی در فضای مجازی
▫️گونه شناسی چالش های فضای مجازی با رویکرد مخاطب پژوهی (اعتیاد به شبکه های اجتماعی و ... )
▫️شناسایی الگوهای مصرف فرهنگی جوانان در فضاي مجازي(نسل زد)
▫️تاثیر رسانه های مدرن بر تغییر کارکردهای خانواده
3⃣ فضای مجازی و حکمرانی
▫️الگوهای آسیب زای حکمرانی در فضای مجازی کشور
▫️بازتولید و ایجاد الگوهای حکمرانی مطابق با بوم کشور
▫️خوانش الگوهای حکمرانی فضای مجازی در جهان
▫️چالش های احکام نوین فقهی در مواجه با مسائل نوظهور فضای مجازی
▫️آسیب شناسی کارکردی نهادهای رسمی متولی فضای مجازی
▫️نقش سازمان های مردم نهاد در الگوهای حکمرانی فضای مجازی
▫️تاثیر هوش مصنوعی در الگوهای ارتباطات شبکه ای
▫️بررسی رویکردهای تنظیمگر و رگولاتور تولید کننده چالش در فضای مجازی
▫️طراحي نظام حکمرانی فرهنگی و تربیتی در فضای مجازی
4⃣ آینده پژوهی فضای مجازی
▫️ترسیم آینده پژوهانه نقش رسانه های نوین و فناوری های نوظهور فضای مجازی (متاورس، اینترنت ماهواره ای، بازی های تعاملی و ...) در خلق فرصت ها و چالش ها
▫️جایگاه علوم ارتباطات با رویکرد پیشگیری از وقوع آسیب های نوظهور فضای مجازی
▫️کنشگری سیاسی/ اقتصادی/ حقوقی دانشگاهها و مدارس در دهه پنجم انقلاب اسلامی برمبنای تحولات فضای مجازی
🔸فراخوان ارسال مقاله نخستین همایش ملی «رویکردهای انتقادی به فرصت ها و چالش های ارتباطات شبکه ای در فضای مجازی»
🛖 با مجوز: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC
🗓 مهلت ارسال چکیده مقالات:
۲۹ فروردین ۱۴۰۲
⏰ تاریخ برگزاری:
۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
📃 اطلاعات بیشتر: https://cncc.atu.ac.ir