فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿 فضیلت شب #قدر ...
💠 سخنان مرحوم آیت الله یعقوبی قائنی آخرین شاگرد مرحوم علامه قاضی .
https://eitaa.com/joinchat/3388473549Cfb19e9e285
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎🌐 #عِلم_مُغَیّبات
💠 #امیرالمومنین علیه السلام باذن الله تعالی، علم به مَاکَان و مَا یَکون و همه جزئیات آفرینش عالَم را داشتند و #اسرار_مکتوم_مخرون الهی بعد از رسول الله صل الله علیه و آله را بعنوان انسان کامل در نزدش بود و افشاء و اظهار آن #اَسرار برای عموم مردم نمی کردند چه اینکه افشای آن در تحمل درک و فهم مردم نبود .
برخی از اصحاب خاص آن حضرت مانند صافی صفا و کمیل و عمار یاسر و ...صاحب سرّ آن بزرگوار بودند و بخش ناچیز گفتنی ها را به آنها در حد تحمل انسانی افشاء فرموده اند و چاه نیز صاحب اسرار دیگر بودند 😭.
#فضایل_امیرالمومنین علیه السلام
#نهج_البلاغه
https://eitaa.com/joinchat/3388473549Cfb19e9e285
🌴 عنْ أَبِی عَبْدِاللهِ علیه السلام أَنَّهُ قَالَ فی {إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیلَةِ الْقَدْرِ}: اللَّیلَةُ فَاطِمَةُ وَ الْقَدْرُ اللهُ فَمَنْ عَرَفَ فَاطِمَةَ حَقَّ مَعْرِفَتِهَا فَقَدْ أَدْرَک لَیلَةَ الْقَدْرِ وَ إِنَّمَا سُمِّیتْ فَاطِمَةَ لِأَنَّ الْخَلْقَ فُطِمُوا عَنْ مَعْرِفَتِهَا؛
🌴امام صادق علیه السلام میفرمایند:
منظور از «لَیلَه» در سورة قدر، فاطمه سلام الله علیها و منظور از قَدر، الله تعالی است، پس هر کسی فاطمه را شناخت، آن گونه که سزاوار شناختن است، به درستی که شب قدر را درک کرده است و غیر از این نیست که فاطمه، فاطمه نامیده شد، به خاطر اینکه خلق از شناخت و معرفت او بریده شدهاند.
📚 بحار الانوار، محمدباقر مجلسی، دارالکتب الاسلامیه، تهران، ۱۴۰۷ق، ج ۴۳، ص ۶۵.
https://eitaa.com/joinchat/3388473549Cfb19e9e285
مداحی_آنلاین_محاسبه_اعمال_استاد_رفیعی.mp3
1.98M
🌙 #شب_قدر
♨️محاسبهی اعمال
👌 #سخنرانی شنیدنی
🎙حجت الاسلام #رفیعی
https://eitaa.com/joinchat/3388473549Cfb19e9e285
23.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فضایل_امیرالمومنین ع
#علم_مُغَیّبات
#واقعه_کربلا
#اِخبار_از_اسارت
#زینب_مظلومه
🏴 قَالَتْ زَيْنَبُ فَلَمَّا ضَرَبَ ابْنُ مُلْجَمٍ لَعَنَهُ اللَّهُ أَبِي وَ رَأَيْتُ عَلَيْهِ أَثَرَ الْمَوْتِمِنْهُ ... فَقَالَ يَا بُنَيَّةِ الْحَدِيثُ كَمَا حَدَّثَتْكِ أُمُّ أَيْمَنَ وَ كَأَنِّي بِكِ وَ بِنِسَاءِ أَهْلِكِ سَبَايَا بِهَذَا الْبَلَدِ
أَذِلَّاءَ خَاشِعِينَ تَخافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَصَبْراً صَبْراً فَوَ الَّذِي فَلَقَ الْحَبَّةَ وَ بَرَأَ النَّسَمَةَ مَا لِلَّهِ عَلَى ظَهْرِ الْأَرْضِ يَوْمَئِذٍ وَلِيٌّ غَيْرُكُمْ وَ غَيْرُ مُحِبِّيكُمْ وَ شِيعَتِكُم.
ترجمه: حضرت زينب سلام اللَّه عليها فرمود: زمانى كه ابن ملجم (لعنه اللَّه عليه) پدرم را ضربت زد و من اثر مرگ را در آن حضرت مشاهده كردم.... پدرم به من فرمود: گويا: من تو و دختران اهل بيت تو را در اين شهر كوفه اسير و ذليل و خاشع می بينم. شما مي ترسيد از اينكه مبادا مردم شما را بربايند. صبركنيد! صبركنيد!
به حق آن خدائی كه حبه را مي شكافد و بشر را می آفريند در آن روز غير از شما و دوستان و شيعيان شما دوستی در روی زمين براى خدا نخواهد بود.
📚منبع: كامل الزيارات، ابن قولویه قمی، ص 266
https://eitaa.com/joinchat/3388473549Cfb19e9e285