⚪️🍀مسقطی انجیر🍀⚪️
🔥برای اولین بار در ایران🔥
⚪️‼️تولید مسقطی انجیر طبیعی سالم و با بهترین کیفیت
⚪️‼️خوشمزه، مقوی و دارای پروانه بهداشتی (سیب سلامت)
⚪️🌱کیفیت عالی و ماندگاری بالا بدون مواد نگهدارنده
⚪️‼️👇🏻در طعمهای مختلف:
🍀زعفرانی
⚪️نارگیلی
🍀زرشکی
⚪️گل محمدی
🍀مغزدار
⚪️کنجدی
⚪️😍بهترین سوغاتی و هدیه برای مهمانی ها
بهترین جایگزین باستیل های متداول که مشکوک به استفاده از ژلاتین خوکی هستند👌🏽‼️⚪️
⚪️🔰👈🏻مواد تشکیل دهنده:
انجیر، نشاسته گندم، شکر قهوه ای، روغن ارده کنجد، آب لیمو، زعفران، گلاب
⚪️🍀قیمت بسته ی نیم کیلویی
:110,000 تومان🍀
@organikmeshkat : کانال ایتا
@meshkaat_organic:پیج اینستاگرام
🔶شکلات جوانه گندم یا حلوا سوهان🔶
🔵حلوا سوهان، نوعی شیرینی است که هم حلاوت سوهان را دارد و هم نرمی حلوا را. ماده اصلیاش جوانه گندم است و آرد گندم، آرد برنج، کمی روغن و شکر. در طعم مختلف: ساده، سیاهدانه،کنجد،گل محمدی، خلال بادام، ، دارچین، زنجبیل و گردویی و نارگیلی
🔶🔵👈🏻خواص
🔸سرشار از ویتامین و املاح معدنی
🔹دارای انرژی غذایی بالا
🔸مکمل غذایی خوبی برای کودکان و ورزشکاران
🔹 سرعت رشد کودکان
🔸افزایش قوه بینایی
🔹شادابی پوست
🔸سلامت ریه و گلو
🔹رفع خستگی مفرط، ضعف و بی حالی
🔸مفید در تعادل سیستم عصبی
🔹رفع بیخوابی
🔸اختلالات قلبی و
🔹جایگزین بسیار خوبی برای قند
🍀 طعم هل، دارچین، گل محمدی بسته 200 گرمی 46/000 تومان
🍀 مغزدار گردویی 50/000 تومان
@organikmeshkat : کانال ایتا
@meshkaat_organic:پیج اینستاگرام
💠🔴💠 قند و شکر قهوهای 💠🔴💠
🍀🌹🍀 با طعم عالی و دلپسند 🍀🌹🍀
💠✍️خواص محصولات نیشکر: از شکر سرخ گرفته تا قند قهوه ای و شکر قهوه ای
🔸ملین و روان کنندۀ شکم
🔹مفید برای حلق و ریۀ خشک
🔸تقویت ارواح و قوای جسمانی
🔹تقویت کننده کبد
🔸تحلیل برندۀ بادهای روده
🔹 تولیدکننده خون صالح وتمیز
🔸استحکام اعصاب و استخوان ها
🔹جلوگیری از پیری زودرس
🔸دفع کننده خلط سودا
🔹مفید برای درد ناف
🔸مفید برای دردهای شکمی
🔹مفید برای احتباس ادراری
🔸مسمّن(چاق کننده)
🔹جالی(جلا دهنده و ملیّن طبع)
🍀 قیمت قند قهوهای : 500 گرمی 35/000 تومان
🍀قیمت شکرقهوهای: 700 گرمی 50/000 تومان
@organikmeshkat : کانال ایتا
@meshkaat_organic:پیج اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀پیج اینستاگرام محصولات مشکات 🍀
آیدی:meshkaat_organic
به پیجمون سربزنید🙏🏻🍀
🌺🔰 سویق پفی یا پفک سویق🔰🌺
💯📣طبیعی و خوشمزه
🌺💠✍️سویق پفی غلات کامل با طعم کچاپ
ترکیبات : گندم، سبوس گندم، جو، سبوس جو، برنج، سبوس برنج، روغن گیاهی، طعم دهنده طبیعی کچاپ، نمک تصفیه شده دریا
🌺💠✍️سویق پفی غلات کامل با طعم پیاز و جعفری
ترکیبات : گندم، سبوس گندم، جو، سبوس جو، برنج، سبوس برنج، روغن گیاهی، طعم دهنده طبیعی پیاز و جعفری، نمک تصفیه شده دریا
🌺💠✍️سویق پفی غلات کامل با طعم پنیری
ترکیبات : گندم، سبوس گندم، جو، سبوس جو، برنج، سبوس برنج، روغن گیاهی، طعم دهنده طبیعی پنیر، نمک تصفیه شده دریا
⚪️🔶👈🏻قیمت: بسته 100 گرمی 28/000 تومان
⚪️🔶👈🏻قیمت: بسته 200 گرمی 55/000 تومان
@organikmeshkat : کانال ایتا
@meshkaat_organic:پیج اینستاگرام
🟡🌻روغن آفتابگردان مرغوب🌻🟡
🌕زرد روشن رو به طلایی، شفاف، خوش عطر و خوش طعم است.
🌻 از روغن آفتابگردان برای تهیه انواع غذاها از سالاد و سس گرفته تا پختوپز و سرخ کردن انواع مواد غذایی استفاده میشود. نقطه دود روغن آفتابگردان حدود 246 درجه سانتیگراد است و به همین دلیل نیز برای سرخ کردن مواد غذایی که جذب روغن بالایی دارند بسیار مناسب است.🔥🌕
🌕ضمنا این روغن آفتابگردان با آفتابگردان صنعتی بازار که وارداتی است کاملا متفاوت است هماز نظر نوع دانه روغنیو همنوع روغن کشی .
🌻‼️نکته:اگر صرفا به خاطر قیمت کمتر،روغن های صنعتی و ناسالم را انتخاب میکنید توصیه میکنیم روغن کمبخورید اما سالم بخورید .
🔥‼️عوارض روغن هایناسالم در قالب انواع بیماری و سکته و ... جبرانناپذیر است.
🌕🌻قیمت روغن معمولی:130,000 تومان🌻🌕
🌕🌻قیمت روغن اعلا:215,000 تومان🌻🌕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖تاثیر بلغم در گوارش
🎥حکیم خیراندیش
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
رب_آلو 🍈
🥣مواد لازم:
آلو (سیاه بهتر است)2 کیلوگرم
آب1 لیوان
نمک دریا1 قاشق مرباخوری
🥢 طرز تهیه:
👈🏻آلوها را شسته و در یک ظرف بریزید.
اگر آلوها رسیده و آبدار هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست.
👈🏻ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلوها آب بیندازند.
در صورتی که آلوها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید.
👈🏻پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلوها خوب بپزند و نرم شوند.
پس از اینکه آلوها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود.
👈🏻پوره آلو را مجددا در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود.
هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع میشود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است.
در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد.
👈🏻رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
✅ نکات مهم و اصولی در تهیه رب آلو:
👌 میزان نمک باید به اندازه ای باشد که رب شور نشود.
👌 رنگ رب بسته به رنگ آلو مورد استفاده در تهیه آن،سیاه یا زرد یا قرمز است.
👌 اگر رب در حین پخت، ته گرفت قابلمه را عوض کرده و اجازه دهید بقیه پخت صورت گیرد.
👌رب باید کاملا خشک شده و همه آب آن کشیده شود تا کپک نزند.
نوش جان🥰💚
🖇امام کاظم علیه السلام:
الْإِجَّاصَ يُطْفِئُ الْحَرَارَةَ وَ يُسَكِّنُ الصَّفْرَاءَ وَ إِنَّ الْيَابِسَ يُسَكِّنُ الدَّم.
آلو حرارت بدن را فرو مینشاند، صفرا را آرام میکند، البته آلوی خشک فشار را کم میکند.
📚الکافی،ج6،ص:359
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در شب یلدا هندوانه نخورید؛ برای بدن مضر است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🙏
در آستانه شهادت 🥀
حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 🖤
همه مشکلات را آسان
همه بیماران را شفا
همه قرضداران راخلاصی
همه بیکسان راپناه
همه دلها را با ایمان و
همه ما را به راه راست هدایت فرما 🙏
آمیـــن یا رَبَّ 🙏
✨🕯 ایام سوگواری
خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها 🖤
تسلیت باد🏴
حاجت روا باشید بحق
صدیقه کبری سلام الله علیها 🖤
🌸🍃
🍃
🔖 چرا چربی خونم پایین نمی آید؟!
🌀یکی از مشخصه های سندرم متابولیک چربی خون بالا است.
حتما شما هم افرادی را دیده اید که اظهار میکنند علی رغم رعایت زیاد در مصرف چربی ها، اما همچنان چربی خونشان بالاست.
✔️باید بدانیم که فقط کم مصرف کردن چربی کافی نیست؛
عدم رعایت آداب تغذیه
وجود مشکلات گوارشی
زیاده روی در خوردن غذاهای دیرهضم و غلیظ
خوردن آب بسیار سرد
نداشتن فعالیت بدنی متناسب با سن و فصل و مزاج
کم خوابی ها و دیر خوابیدن های متوالی
همه و همه در افزایش چربی خون تاثیر دارد.
در کنار این رعایت ها اصلاح حال کبد هم به کنترل چربی خون کمک زیادی می کند.
⚠️ممکن است در برخی افراد حجامت هم کمک کننده باشد. البته ابتدا باید مشخص شود که این حجامت برای فرد مناسب هست یا ممکن است عوارض دیگری به همراه داشته باشد.همینطور، چگونگی و زمان انجام حجامت هم مهم است👌
🍃🌟✨✨💫
🌸🍃
🌸🍃
🍃
🔖 خوب و بد زنجبیل!
طبع زنجبیل بسیار گرم است، بنابراین احتیاطات ویژه خود را نیز دارد.
✔️خواص ضد تهوع و استفراغ و ضد دردی زنجبیل بسیار معروف است. کسانیکه هنگام مسافرت و حرکت وسیله نقلیه دچار دل بهم خوردگی می شوند، نوک قاشق چایخوری پودر زنجبیل را یکی دو ساعت قبل از سفر میل کنند.
✔️در درد مفاصل 1تا 2 گرم حدود یک دوم قاشق چایخوری روزانه معمولا توصیه می شود. پودر خشک یا تازه آن را می توان در آبجوش دم کرد و با کمی نبات یا عسل میل کرد.
✔️زنجبیل در تقویت هاضمه و رفع نفخ خیلی خوب عمل می کند.
✔️حافظه را قوت می دهد.
✔️در صورتی که کمی زنجبیل روی تخم مرغ عسلی پاشیده شود،
میل جنسی را تقویت می کند.
✔️روغن زنجبیل به صورت موضعی نه تنها درد مفاصل را کم می کند، می تواند درد قاعدگی را به خوبی کنترل کند.
❌احتیاط: کسانیکه سنگ کیسه صفرا دارند، از داروهای ضد انعقاد، کاهنده قند خون و قلبی استفاده می کنند، در مصرف زنجبیل دقت کنند و پیش از مصرف با پزشک خود حتما مشورت کنند. در فصول گرم و گرم مزاجان هم مصرف نامتعادل زنجبیل می تواند مشکل زا شود.
🌟✨✨💫
آلزایمر از منظر طب سنتی 🌾
از نظر طب سنتی آلزایمر ناشی از شدت سردی در مغز است که این عارضه میتواند در لوبهای چپ و راست مغز ایجاد شود و حافظه را تضعیف کند. آلزایمر اختلالی عصبی است که در آن مرگ سلولهای مغزی اتفاق میافتد؛ بنابراین حافظه و قدرت شناختی فرد کاهش پیدا میکند.
شایعترین نوع آلزایمر زوال عقل است.
در این عارضه تفکر، حافظه، مهارتهای استدلالی و یادگیری فرد از دست میرود. زوال عقل فعالیتهای روزانه شخص را مختل و فرد را در انجام فعالیتهای ذهنی ناتوان میکند.
مهمترین علائم آلزایمر🌾
از مهمترین علائم آلزایمر میتوان به ناتوانی در به یاد آوردن وقایع و اتفاقات، یک سوال را چندین بار پرسیدن یا یک داستان را چندین بار تعریف کردن، از دست دادن قدرت شناسایی مکانها و گم شدن در مسیرها، اختلال در جهتیابی، فراموش کردن زمان و مکانها، بیتوجهی نسبت به مسائل بهداشتی و تغذیهای، نداشتن درک درست از خطر، ناتوانی در تصمیم گیری و تشخیص چهره و اشیاء و اختلال در لباس پوشیدن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن اشاره کرد. مبتلایان به آلزایمر از نظر بویایی و شنوایی هم به مشکل دچار میشوند.
با توجه به مقدار تخریب سلولهای مغزی علائم ذکر شده از کم آغاز میشود و به تدریج شدت پیدا میکند تا جایی که در مراحل شدید آلزایمر، فرد در تفکر، قضاوت، شناخت اعضای خانواده و دوستان و خرید کردن هم با اختلال مواجه میشوند.
از عوامل بروز آلزایمر میتوان به افزایش سن و پیری، کمبود برخی ویتامینها مانند ویتامین B ۱۲، اعتیاد به مصرف مشروبات الکلی، ابتلا به تومورها و عفونتهای مغزی، جراحی مغز و لخته شدن خون در مغز اشاره کرد البته عوامل ارثی و سابقه خانوادگی هم در بروز این عارضه نقش دارند.
موثرترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر
افراد برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر باید از مصرف غذاهای با طبع سرد، ترشی و سرکه پرهیز و لبنیات را به همراه مصلحات آنها مصرف کنند. پرهیز از مصرف مشروبات الکلی هم ضروری است، نوشتن لیست کارهای روزانه، داشتن سرگرمی و مطالعه کردن، تند خوانی، حل جدول و به طور کلی داشتن رژیم غذایی و سبک زندگی سالم از دیگر راهکارهای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر هستند.
درمان آلزایمر
مصرف خوراکیهایی مانند روغن نارگیل و روغن زیتون، گوشت گوسفند جوان، مرغ، ماهی، شیر، لوبیا، آووکادو، شیر سویا، غلات، انواع ماهیها، بذر کتان به مبتلایان به آلزایمر پیشنهاد میشود. افراد دچار این عارضه در صورت نیاز و با تجویز پزشک میتوانند از مکملهای ویتامین B ۱۲ و امگا ۳ استفاده کنند.
مصرف زنجبیل و دارچین به همراه عسل، شیره انگور، دمنوش میخک، کندر و مغز بادام نقشی موثر در بهبود آلزایمر دارد. به طور کلی برای درمان این عارضه باید طبع مبتلایان به آلزایمر را با مصرف مواد غذایی با طبع گرم به سمت گرمی ببریم.
نوشیدن شربت عسل و زعفران و استشمام گلاب و عطرهای یاس، گل محمدی و نرگس به بهبود آلزایمر کمک میکند. ماساژ ملاج سر با روغن کنجد هم در درمان این عارضه مفید است. همچنین جویدن روزانه هفت عدد بادام درختی خام به همراه هفت عدد مویز و یک عدد کندر هم به افراد دچار آلزایمر پیشنهاد میشود.👇🏻
معجونی قوی برای شکست آلزایمر
مبتلایان به آلزایمر برای رفع مشکلشان باید ۱۰ گرم از هر یک از مغزهای پسته، بادام، گردو و فندق را به همراه یک گرم زعفران، ۵ گرم از هر یک از ترکیبات زنجبیل، دارچین، کندر، جنسینگ و ۱۵ گرم تخم گشنیز با هم ترکیب کرده و پودر این مخلوط را با مقداری کنجد، سیاهدانه و یک کیلوگرم عسل مخلوط و قبل از هر وعده غذایی یک قاشق چای خوری تا مربا خوری از این معجون را میل کنند. این معجون علاوه بر تقویت حافظه و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر در تقویت عمومی بدن هم موثر است. افراد نباید سیاهدانه را به طور کامل پودر کنند.🌾
🌟✨✨💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯💠✍سماق تنها یک ادویه نیست😋
📣 تو این کلیپ ده تا از خواص سماق بیان شده که اگر بدانید ذهنیت شما به سماق عوض میشود
🌸🌸 @organikmeshkat
💥📣خــــــواص سمــــــــــاق ( قسمت ۱ )
🔹 خاصیت ضد میكروبی دارد. برای بیماریهای عفونی خصوصا عفونت خون عالی است، بسیاری از افراد مبتلا به کرونا با سماق درمان شدند!
🔸خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطان دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کنند. رادیکال های آزاد با تخریب سلول های بدن نقش مهمی در بروز انواع سرطان دارند. بنابراین آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان ها جلوگیری می کنند.
🔹برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا یكی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتی ها، تركیب شدن گلوكز (قند خون) با پروتئین های حیاتی بدن است كه به تغییر ساختار شیمیایی و عملكرد این پروتئین ها می انجامد. مطالعات نشان می دهد كه سماق تا 81 درصد از بروز این فرایند جلوگیری می كند.
🔸برای درمان اغلب مشکلات خونی و کبدی اثربخشی بالا دارد، از کبد ورب گرفته تا فشارخون و چربی خون و غلظلت خون.
🔹برای دندان درد و تقویت لثه و رفع خونریزی لثه مفید است.
🔸 اشتها را تحریک میکند خصوصا در بچههای بیشفعال گرم مزاج.
🔹به دلیل داشتن تانن فراوان، قابض و پاک کننده معده میباشد.
🔸خاصیت ادرارآور یا دیورتیک دارد درنتیجه برای درمان بسیاری از بیماریهای مشارک با کلیه مفید است، مثل نقرس و فشار خون مشارک با کلیه.
🔹تب را پایین می آورد.
🔸در درمان بیماریهای روماتیسمی و نقرس موثر است.
🔹 خون را تصفیه می کند و مواد زائد خون (مانند اوره) را دفع می کند.
🔸برای برطرف شدن تهوع و بی اشتهایی گرم مفید است.
🔹تقویت کننده ی دستگاه گوارش است.
🔸ضدخونریزیهای داخلی است، خصوصا خونریزیهایی که یکی از عوامل آن گرمی خون و کبد باشد، از خونریزی معده گرفته تا خونریزی رحم و روده و بواسیر.
🌸🌸 @organikmeshkat
💥📣خـــــــواص سمــــــــاق ( قسمت ۲ )
🔹علت افزودن سماق به کباب این است که خوردن گوشت کباب شده باعت تولید آنزیمهایی در بدن میشود كه مضر هستند. سماق میتواند اثر این آنزیم ها را خنثی كند. به زبان دقیق طب سنتی: سماق مصلح کباب است.
🔸در رفع غلظت خون موثر است.
🔹 خوردن گرد سماق با آب سرد از خونریزی داخلی جلوگیری می کند.
🔸غرغره ی جوشانده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.
🔹مالیدن آب جوشانده ی سماق روی محل ضربه دیده، از ورم آن جلوگیری می کند.
🔸منوراژی (خونریزی رحم) و خونریزی در فواصل قاعدگی را کاهش می دهد.
🔹خونریزی سینه (هموپتزی) را کم می کند.
🔸اسهال معمولی و اسهال خونی را برطرف می کند.
🔹کمپرس با سماق در التیام زخم ، سوختگی، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده موثر می باشد.
🔸 برای رفع تهوع و استفراغ ، سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کرده و مصرف نمایید.
🔹چای سماق برای کاهش تعریق به کار می رود.
🔸کسانی که هموروئید (بواسیر) دارند سماق را جوشانده و داخل لگنی بریزند و در آن بنشینند.
🔹در قدیم برگ درخت سماق را دم کرده و برای سیاه کردن مو از آن استفاده می کردند.
🔸در قدیم سماق برای درمان سوزاک و سل به کار می رفته است.
🔹در قدیم شیره خارج شده از درخت سماق را برای درمان بیماری های دستگاه ادراری به کار می بردند.
🌸🌸 @organikmeshkat
💥تذکراتی درباره سماق
🔹 خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می شود. بنابراین فقط باید خشک آن را مصرف نمود.
🔸 به دلیل اینکه طبیعت سماق سرد است، برای افراد سردمزاج مناسب نیست و باید با گیاهان گرم مصرف شود.
🔹مصرف بیش از حد سماق می تواند مسمومیت زا باشد.
🔸 سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری نمایید.
🔹متاسفانه سماق تقلبی در بازار کم نیست، موادی مثل چوب جارو را رنگ میکنند و با جوهرلیمو طعم میدهند و بجای سماق میفروشند که بسیار مضر است. سماق پودر شده را یا از جای مطمئن خرید کنید یا سماق نکوبیده بگیرید و خودتان پودر کنید.
🔸سماق طبیعی خیلی ترش نیست و زبان را نمیگزد! پس اگر دیدید سماقی خیلی ترش و گزنده بود باید به اصالت آن شک کرد.
🔹گرانترین و شاید مرغوبترین سماق، سماق سرخرنگ است و بعد از آن سماق قهوهای که طیف رنگی گستردهای دارد.
🔸گاهی سماق را با هسته آسیاب میکنند که ترشی طعم آن کمتر میشود ولی خاصیت قابضبودن آن بیشتر میشود.
🔹گاهی پوست سماق را از هسته جدا میکنند که قبض آن کمتر ولی مزه آن خوشتر و ترشتر میشود و به آن «سماق پرک» میگویند.
🌸🌸 @organikmeshkat
🌺#عناب
✨خواص درمانی:✨
🔹۱ . کاهش اضطراب واسترس،آرامش بخش،نامرتب بودن ضربان قلب،خستگی اعصاب.
🔹۲ . جوشانده:سرماخوردگی،نرم کننده سینه،تنگی نفس،آسم،آبریزش بینی،آنتی بیوتیک.
🔹۳ . شربت عناب (همراه بازرشک بجوشانید):تصفیه خون،گرگرفتگی،کهیر،خارش بدن،حساسیت،خون ساز،اشتها آور،چربی کبد،چربی خون
🔹۴ . مصرف خشک عناب یا خیسانده عناب(روزی ۵ تا):سؤهاضمه،ورم معده،ورم کیسه صفرا،سنگ صفرا،ملین،تقویت حافظه.ضدنفخ.
🔹۵ . سوزانده عناب وبالا کشیدن دود برای گرفتگی دماغ.
🔹۶ . برای یبوست :یک تکه زنجبیل وچند دانه عناب دریک لیوان آب جوش دم کنید.
نکته:جوشانده عناب برای درمان بواسیر موثراست.
🔹آب عناب با کاهو ضدسرطان است
🌸🌸 @organikmeshkat
⚠️⚛لیست محصولات کارخانه ای تراریخته (GMO):
۱) کیک نوشین
۲) پیراشکی با مغز کرم وانیلی
۳) نان توشه، نان سحر، نان تلاش، نان قدس رضوی
۴) بیسکوئیت ویفر ستاک، بیسکوئیت تالو
۵) کلوچه نارگیلی
۶) ویفرنادی
۷) بیسکوئیت کوپا
۸) کرم کاکائو فندقی پارمیدا
۹) کیک دولایه وانیلی
۱۰)کیک کوپا
۱۱)کیک اسفنجی چنگولک
۱۲) ویفر کرمدار سیمرغ
۱۳)ویفر کرمدار، ویفر لوله ای ناز رول
۱۴) فرآورده کاکائویی سایرو
۱۵)دراژه کاکائویی پارمیدا،شکلات تلخ پارمیدا
۱۶)کیک و کلوچه واردرو
۱۷) بستنی حیدر بابا
۱۸) کیک تالو
۱۹) دراژه کاکائویی
۲۰) حلوا مسقطی تیرازیس
۲۱) بیسکوئیت سبوس دار قهرمان
۲۲) پیراشکی درنا، کیک دولایه درنا، کیک کاکائویی درنا، دونات درنا
۲۳) بیسکوئیت نادین محصول نادی
۲۴) ویفر کاکائویی اترنو، ویفرپرتقالی سیمرغ
۲۵) بیسکوئیت سبوس دار کوپا
۲۶) بیسکوئیت سبزیجات بنیس
۲۷) بیسکوئیت جومانه، بیسکوئیت مینو، بیسکوئیت ستاک
۲۸) شکورول نادی
۲۹) نان رضوی
۳۰) شکلات تلخ برنوتی
۳۱) تافی ترش شرکت داداش برادر
۳۲) برنجک پیاز وجعفری داچی
۳۳) کلوچه کلمپه با مغز کاکائو
۳۴) ویفر جام شیرین شهد یزد،بیسکوئیت جام شیرین یزد
۳۵) قطاب حاج خلیفه مدیران
۳۶) ویفر شکلاتی رامتین
۳۷) کلوچه جوادیان
۳۸) مسقطی ترنج
۳۹) نان شکلاتی رضوی
۴۰) کیک لایه ای طغرا
۴۱) شکلات کاکائویی بات بال
۴۲) نان چوانمخروطی سور بن
۴۳) کلوچه گردویی آذر لیما،کلوچه آذر لیما لاهیجان
۴۴) شکلات سمی نوتلا
۴۵) کراکس کنجدی شیرین عسل
https://eitaa.com/joinchat/3212968118C3b810fa9c9
🍾⛔️انواع روغنهای تراریخته:
۱)روغن نازگل
۲) روغن مایع گلدن مایز
۳)روغن خوراکی غنچه
۴) روغن خوراکی خزر
۵) روغن مخصوص سرخ کردنی ورامین
۶) روغن خوراکی آفتاب
۷)روغن نباتی قو
۸) روغن نگین
۹) روغن خوراکی فامیلا
۱۰) روغن مایع تبرک
۱۱) روغن خوراکی الکا
۱۲)روغن بهار
۱۳) روغن طبیعت
۱۴)روغن نسترن
۱۵) روغن لادن طلایی
۱۶) روغن سرخ کردنی اتکا
https://eitaa.com/joinchat/3212968118C3b810fa9c9
🫓⛔️انواع سویا تراریخته:
۱) پروتیین سویا محرم
۲) سویای نادر
۳) پروتیین سویای گلها
۴)سویای داتیس آرین
۵) پروتئین سویای اوین
۶) پروتئین سویایnc
۷) پروتئین سویای خشمناک
۸) پروتئین سویای همدل
۹) پروتئین سویای آذوقه
۱۰) پروتئین سویای برکت
۱۱) سویای سبحان
🥫⛔️انواع مواد غذایی فرآوری شده تراریخته:
۱) سوسیس گوشتیران
۲) تن ماهی ناتلی
۳) پودر کتلت آسان
۴) فلافل منجمد نیمه آماده( روغن سویا تراریخته)
۵) همبرگر نارسیس
۶) سوپ الیت
۷) عصاره مرغ الیت
۸) کباب لقمه ویژه
۹) عصاره بره آماده لذیذ
۱۰) فلافل مارین
۱۱) پیاز سرخ شده طلایی ( پاکر)
۱۲) بلغور ذرت ( فرآورده حجیم شده بلغور ذرت)
۱۳) سوسیس کاربر
۱۴) همبرگر تامیس
۱۵)ماکت مرغ گوشتیران
۱۶) بلغور ذرت مینو
۱۷) کنسرو لوبیا چیتی
۱۸) سوپ قارچ آماده
۱۹) تن ماهی اویلا
۲۰ ) ناگت مرغ شام شام
۲۱) سوسیس کیان
۲۲) سوسیس ویژه صدک
🍿⛔️خوراکیهای تراریخته مورد علاقه بچه ها:
۱) چی توز
۲) پاپ کرن کچاب پاپریکا
۳) تافی ترش شومیز
۴) چی توز توپی
۵) پفک نمکی مینو
۶) اسنک پنیری چی توز
۷)چی توز چرخی
۸) پفک نمکی سو بان
۹) پاپ کرن شو فیل
۱۰) کرانچی چی توز
۱۱) آبمیوه رانی
🥫⛔️سسهای تراریخته:
۱) سس تک نفره ساواچی
۲) سس گلوریا
۳) سس ساواچی
۴) سس گوجه تبرک
⚠️❗️همچنین نستله در غذای کودکان از تراریخته ها استفاده میکند( سرلاک ،شیر خشک نان و،...) برنج وزرا و مولوی هم تراریخته است!
▫️طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3212968118C3b810fa9c9